Datum od
Datum do

16.06.2017 | Sodniki
Skomini Kamerun - Čile
Z jutrišnjo uvodno tekmo med Rusijo in Novo Zelandijo se v Rusiji pričenja tudi pokal konfederacij, nedeljska večerna tekma med reprezentancama Kameruna in Čila pa bo imela tudi slovenski pridih.
16.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
V NNC Brdo preizkusna tekma v hodečem nogometu
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo je včeraj potekala preizkusna tekma v hodečem nogometu med predstavniki Nogometne zveze Slovenije in Društvom za zdravje srca in ožilja.
16.06.2017 | A
Vstopnice za gostujočo tekmo s Slovaško že v prodaji
Slovenska nogometna reprezentanca se bo v petek, 1. septembra, ob 20.45, v kvalifikacijah za nastop na svetovnem prvenstvu 2018 pomerila z reprezentanco Slovaške. Tekma bo na stadionu Antona Malatinskeha v Trnavi, vstopnice za slovenske navijače pa so že v prodaji.
15.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Nekdanji kapetan Maribora na klopi Krškega
Tudi Krško bo v novo sezono Prve lige Telekom Slovenije krenilo s spremembo na trenerskem stolčku. Na Gubca se je preselila legenda mariborska kluba in nekdanji kapetan vijoličastih, Stipe Balajić.
15.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Abass ostaja zmaj
Igor Bišćan, ki se je v vlogi trenerja Olimpije predstavil z zmago v uvodni pripravljalni tekmi, bo lahko tudi v novi sezoni računal na pomoč Issaha Abassa. Mladi Ganec je podaljšal sodelovanje z ljubljanskim klubom.
15.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Grubor treningom Aluminija priključil tudi trojico mladih upov
Danes so se po kratkem premoru zbrali tudi nogometaši Aluminija. Na rezervnem igrišču Športnega parka Kidričevo je dopoldne trenirala devetnajsterica nogometašev, Slobodan Grubor pa bo na treningih računal tudi na tri mlade upe rdečih.
15.06.2017 | Trenerji
Sklenjen dogovor o mednarodnem sodelovanju
Včeraj je bil v Portorožu podpisan dogovor trenerskih organizacij Srbije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Slovenije, s katerim je bilo sklenjeno sodelovanje na strokovnem in izobraževalnem področju v okviru izmenjave dobrih praks, informacij, izobraževalnih in licenčnih seminarjev, literature, ter predvsem uvajanju sodobnega vadbenega procesa in tekmovanj.
15.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžalčani in LJubljančani priprave odprli z zmago
Nogometaši Domžal in Olimpije so po sobotnem pričetku priprav sredo izkoristili za uvodno preizkušnjo. Četi trenerjev Simona Rožmana in Igorja Bišćana sta bili v skladu s pričakovanji uspešni.
14.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Kous knežje mesto zamenjal za Fazanerijo
V novi sezoni v dresu Celja ne bo igral niti Žiga Kous, ki se je po izteku pogodbe vrnil domov, v soboško Fazanerijo. Bočni branilec je v prekmurski prestolnici pričel tudi člansko kariero.
14.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Zaključni festival MNZ U7 in U9 Nova Gorica
V soboto se je v Ajdovščini zaključila sezona za najmlajše aktivne nogometaše v MNZ Nova Gorica. Festivala se je udeležilo 12 ekip v kategoriji U9 in 9 ekip v kategoriji U7 iz klubov: Ledine, DMNG, Idrija, Bilje, Vipava, Tolmin, Kobarid, Adria in Primorje.
14.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Uspešen zaključek rekreativne ženske nogometne lige
V soboto, 10. junija, je na igriščih nogometnega kluba Brinje Grosuplje potekal zaključek rekreativne ženske nogometne lige. Za žogo se je podilo več kot 100 deklet in žena, pa tudi nekaj dečkov in deklic, nekaj mož in prijateljev in tudi trenerji.
13.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Tudi med prvoligaše z Badžimom na klopi
Do pričetka priprav na zgodovinsko sezono v Prvi ligi Telekom Slovenije odštevajo tudi nogometaši Ankaran Hrvatinov. Novega člana prvoligaške druščine bo tudi v prihodnje vodil tvorec vseh zadnjih uspehov kluba, Vlado Badžim.
13.06.2017 | Trenerji
V NNC Brdo zbrani trenerji 1. in 2. SML / SKL
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo je v soboto potekal izpopolnjevalni seminar za trenerje klubov 1. in 2. slovenske mladinske in kadetske lige.
12.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Petrovič prevzel vlogo managerja Celja
V sezono 2017/18 bodo z novim strategom krenili tudi Celjani. Igorja Jovićevića je nasledil Tomaž Petrovič, ki pa bo v knežjem mestu opravljal vlogo t.i. managerja. Tudi v prihodnje bosta v rumeno-modrem dresu igrala Jure Travner in Damir Hadžić.
12.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pušnik po sedmih letih spet na klopi Rudarja
Ime novega trenerja so pred pričetkom priprav razkrili tudi Velenjčani. Po sedmih letih se je v Šaleško dolino vrnil Marijan Pušnik. Dravograjčan bo prevzel nekoliko spremenjeno zasedbo, saj se je od Rudarja poslovila sedmerica igralcev.
12.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Zmaji novo moč našli tudi pri bosansko-hercegovskem prvaku
Ljubljančani so novo moč našli tudi pri bosansko-hercegovskem prvaku. Tomislav Tomić je po Goranu Brkiću še drugi poleti novinec Olimpije, ki se v slovensko prestolnico seli iz bosansko-hercegovskih nogometnih zelenic.
12.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Prva pogodba za Arh-Česna in Žurgo
Siniša Brkić, športni direktor Triglava, nadaljuje s kadrovanjem. Po tem ko sta sodelovanje podaljšala Dejan Robnik in Nejc Križaj, sta prvo poklicno pogodbo kariere sklenila tudi otroka orlovega gnezda, Kristjan Arh-Česen in Tom Žurga.
11.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Matic Kotnik v Grčijo
Celjani so, po tem ko so se že pred dnevi razšli s Čirjakom, Galešićem in Hadžićem, v nedeljo izgubili dva člana. Tilen Klemenčič se je preselil v Domžale, novega delodajalca pa je našel tudi Matic Kotnik, ki se bo preizkusil v Grčiji.
11.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Triglav med prvoligaše tudi z izkušenima orloma
Po treh drugoligaških sezonah se na izziv, ki ga prinaša igranje v Prvi ligi Telekom Slovenije, zavzeto pripravljajo tudi na Gorenjskem. Triglav bo priprave pod vodstvom novega trenerja Tončija Žlogarja pričel jutri, že danes pa so orli potrdili dve kadrovski novici. 
11.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Rožman in Klemenčič spet združila moči
Pri domžalskem prvoligašu so predstavili že tretjo poletno pridobitev. Po Kristijanu Šipku in Lovru Bizjaku, ki sta včeraj že trenirala z novimi soigralci, se je pokalnemu prvaku pridružil še Tilen Klemenčič, ki je s Simonom Rožmanom že sodeloval.
1
2
3
...
499
500
501
502
503
504
505
506
...
767
768
769

DELI NA