Datum od
Datum do

04.10.2011 | U15
Dva gola in zgrešena enajstmetrovka
Pretekli konec tedna si bo dvojica zapomnila v lepem spominu, nogometaš mlade ekipe Interblocka bo v prihodnje malce vadil izvajanje strela z bele točke, dvojico pa po reprezentančnem premoru čaka še prisilna kazen. Zaradi rdečega kartona bosta nogometaš Mure in Gorice izpustila tekmo 14. kroga Prve lige.
23.09.2011 | U15
Minuli vikend najbolj učinkoviti mladinci
Pretekli konec tedna in v sredo, ko je bil odigran že 10. krog Prve lige, so med mladimi reprezentanti znova izstopali najmlajši. Mladinci so namreč dosegli kar šest golov, med 38 fanti, ki so dobili priložnost za igro so izstopali Žiga Zajc v dresu Interblocka, Matej Pučko v Kopru ter Enis Saramati za zmago Rudarja.
13.09.2011 | U15
Preko 2400 minut, šest golov, vratnica in osem kartonov
Statistika preteklega kroga na domačih nogometnih zelenicah je zavidljiva, posebno so se izkazali mladi reprezentanti na dvoboju mladinske lige med Domžalami in Aluminijem. Prvenec v dresu belo-črnih je doživel tudi sicer vijolični Rajko Rep.
31.08.2011 | U15
Štirje zadetki in prečka
V tednu pred reprezentančnim premorom so reprezentanti znova opozorili nase. Četverica je zatresla nasprotnikovo mrežo, žal pa najbolj odmevna novica prihaja iz Newcastla, kjer se je po debiju na članski tekmi poškodoval Haris Vučkič.
23.08.2011 | U15
Odmevna zmaga Maribora, tresli mladinci
Čeprav so mladi perspektivni nogometaši, ki ob reprezentančnih akcijah nosijo državni grb dobili dovolj priložnosti, pa pretekli konec ni bilo veliko tistih, ki bi zatresti nasprotnikovo mrežo. Namesto tega jih je nekaj vknjižilo rumeni karton, strelsko pa so bili razpoloženi le mladinci, natančneje Edin Čolič v dresu Maribora in Matej Palčič z bele točke.
09.08.2011 | U15
Gol Beriča, začeli tudi mlajši reprezentanti
Nekaj dni pred reprezentančnim zborom tako A selekcije kot tudi njenega podmladka (U21), so nogometaši svoje pokazali še v klubskih majicah. Največ razlogov za veselje je imel mladi Robert Berič, ki se je z drugim natančnim strelom letos prebil na tretje mesto med prvoligaškimi strelci.
02.08.2011 | U15
Gol Lazareviča, Vučkića, Mevlje in Velikonje!
Medtem, ko se nogometaši, ki igrajo v tujini, ogrevajo pred pričetkom nove sezone in so pri tem tudi sila uspešni, v formo prihajajo tudi tisti, ki se kalijo na domačih zelenicah. V več kot 1100 minutah so padli štirje goli, glavni sodnik pa je pokazal tri rumeni karton.
25.07.2011 | U15
Beriču končno uspelo zatresti mrežo
V drugem prvoligaškem krogu v novi sezoni je priložnost za igro dobila deveterica, ki je v 484 minutah enkrat zatresla mrežo. Proti Nafti je zmagoviti zadetek z glavo dosegel Robert Berič.
20.07.2011 | U15
Izstopala podajalec Vedran Vinko in pogumni Mitja Lotrič
Začetek prvoligaške sezone je postregle z nekaj presenečenji. Zagotovo si Ljubljančani niso mislili, da bodo pristali na dnu lestvice, mladi reprezentanti pa so zagotovo upali na več, kot zgolj na statistiko pri kartonih. V dobrih 700 minutah drugega kot kazni in nekaj dobrih podaj niso uspeli zrežirati.
16.07.2011 | U15
Prestopi mlajših reprezentantov
Prestopni rok se še ni dodobra začel, pa je nekaj mladih reprezentantov že zamenjalo klubske barve. V nekaterih primerih gre za iskanje boljših pogojev za delo, spet drugi bodo svoje nogometno znanje v prihodnji sezoni preizkusili v močnejših ligah.
06.06.2011 | U15
Največ minutaže M. Mevlji, Vinko 4. strelec sezone
Ob koncu sezone je prav, da naredimo prerez tega, kako so se mladi reprezentanti držali skozi celotno sezono na domačem prizorišču. Nekateri izstopajo v pozitivnem smislu, spet drugi v klubskih sredinah niso zasijali v vsem svojem znanju in nogometnih veščinah. Zanje še vedno ostane dokazovanje v prihodnji sezoni.
29.05.2011 | U15
Boban Jovič: »Najpomembnejši je bil gol proti Mariboru!«
Dvajsetletni branilec Olimpije se že lahko pohvali z igranjem na evropskem prvenstvu, odločilnem golu, ki ga je zabil Mariboru za izenačenje in točko v spomladanskem delu prvenstva in s tem, da so se mu uresničile otroške sanje. Trdo gara dalje, prepričan, da Olimpija ni njegova zadnja postaja v športni karieri. Po prestopu iz Aluminija se je srečal s prvo ligo, kjer je dozorel predvsem miselno.
10.05.2011 | U15
Izstopa Jovič, sicer pa razpoložena šesterica
V zadnjem tednu dni je kar šest mladih reprezentantov treslo mrežo nasprotnika. Poleg domačih zelenic, so svoje dodali tudi nogometaši, ki se kalijo v tujini. Natančni so bili Boban Jovič na tekmi s Celjem in Mariborom, Saša Aleksander Živec na gosteh proti Rudarju, Robert Berič proti Olimpiji, Matej Pučko za 1:0 proti Šmartnemu, Leo Štulac v mladinski ligi proti Rudarju ter Kevin Kampl z drugo ekipo Bayerna že v 2. minuti srečanja.
03.05.2011 | U15
Strelsko razpoloženi Lotrič, Pučko in mladinci
Konec aprila, tako predzadnji kot zadnji vikend, je na slovenske zelenice stopilo 27 mladih reprezentantov. Natančna je bila četverica. Mitja Lotrič in Matej Pučko sta zadela vsak na svoji strani na tekmi 22. kroga 2. slovenske lige, pri mladincih sta bila natančna še Jan Dornik za prvi zadetek Hit Gorice in Matej Palčič v dresu Kopra.
01.05.2011 | U15
A. Mlinar Delamea: »Če sem se vrnil jaz, se lahko vsakdo!«
Danes stalnega člana prve enajsterice Interblocka in reprezentanta do 21 let so marsikateri že odpisali. Ob poškodbi obeh kolenskih križnih vezi so mu zdravniki že napovedali konec kariere vrhunskega športnika. Z železno voljo in vztrajnostjo se je Antonio Delamea Mlinar vrnil, prepričan, da bo še boljši, kot je zapustil zelenice.
18.04.2011 | U15
Berič rešil vijoličaste
Tokrat je bila razpoložena kar sedmerica mladih reprezentantov. Najpomembnejši zadetek je vsekakor dosegel Robert Berič, ki je Mariboru priboril zmago. Natančni so bili še Adnan Bešič za drugi gol Olimpije proti Rudarju, Matej Pučko proti Dravi, Denis Lidjan za vodstvo mladinskega pogona Interblocka, Dejan Trifkovič v dresu Brava in Leo Štulac na nasprotni strani ter Matija Čonč za vodstvo Simer Šampiona nad Celjem.
13.04.2011 | U15
Palčič zrežiral zmago, debi Jeleniča
Pretekli konec tedna je zaznamoval debi Eneja Jeleniča v italijanski Serie A. Priložnost je dobil na tekmi 32. kroga na olimpijskem stadionu v Torinu, kjer je nastopil pred več kot 22 tisoč gledalci. Za začetek je je 18-letnik igral devet minut. Izstopal pa je še en mladi reprezentant. Matej Palčič je v dresu Kopra v mladinski ligi mrežo tresel kar trikrat. Do zadetka so prišli še Leo Štulac, Dejan Trifkovič in Rok Baskera.
07.04.2011 | U15
Debi Dobrovoljca, razpoložena Struna in Pučko
Minuli konec tedna so nogometaši znova zasedli zelenice, prvoligaški ples se je nadaljeval tudi sredi tedna. Natančna je bila peterica, ki je skupno zabila sedem golov.
07.04.2011 | U15
Maribor po enajstmetrovkah dobil Nike Premier Cup
Mariborski Ljudski vrt je pred torkovim prvoligaškim obračunom med Mariborom in Primorjem gostil še finale pokalnega tekmovanja za dečke do 14 let imenovanim Nike Premier Cup. Za zmago v pokalu sta se borila Maribor in Interblock.
04.04.2011 | U15
Finale Nike Premier pokala pred tekmo Maribor : Primorje
Pred tekmo 26. kroga Prve lige med Mariborom in Primorjem bo ob 15. uri odigrana finalna tekma Nike Premier pokala, kamor sta se preko četrtfinala in polfinala uvrstili ekipi Maribora in Interblocka.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
12
13
14

DELI NA