Datum od
Datum do

19.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Otroci zaključili projekt z udeležbo na forumu in otvoritveni tekmi
Letošnja izvedba projekta Nogometa za prijateljstvo je dobila epilog s šestim mednarodnim otroškim forumom, ki se ga je udeležilo 1.500 otrok iz 211 regij sveta
18.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
NNC Brdo v znamenju veteranskega nogometa
Nacionalni nogometni center Brdo je v nedeljo gostil finalni turnir najboljših veteranskih ekip posameznih Medobčinskih nogometnih zvez. V letošnji sezoni so v projektu sodelovala moštva iz sedmih medobčinskih zvez.
13.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Veliko nogometa, še več prijateljstva
V športnem kompleksu moskovske Lokomotive se je odvijal osrednji dogodek Nogometa za prijateljstvo. 32 ekip z otroci iz 211 držav sveta se je med sabo pomerilo v posebnem nogometnem prvenstvu, kjer je bil osrednji poudarek na sproščenem duhu in ozaveščanju o problematiki ogroženih živalskih vrst.
11.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Začenja se prvenstvo Nogometa za prijateljstvo
V torek se v Moskvi začenja prvenstvo Nogometa za prijateljstvo, kjer se bodo v nogometnih veščinah pomerili otroci iz 211 držav in regij po celem svetu. Med njimi bodo tudi slovenski predstavniki, na čelu z Janom Bekom, ki bo opravljal vlogo trenerja ekipe »Western Gorilla«.
09.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Nogomet za prijateljstvo: Otroci prispeli v Moskvo
Otroci iz 211 držav in regij so prispeli v Moskvo, kjer se je začel osrednji del projekta Nogomet za prijateljstvo 2018. Med njimi so tudi trije slovenski predstavniki, Rene Rantuša Lampreht, Tija Karič in Jan Bek.
04.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Slovenski vinarji četrtič evropski prvaki v nogometu
Slovenski vinarji so četrtič postali evropski prvaki v nogometu. Naslov so ubranili na domačem prvenstvu, na katerem so na finalni tekmi v Murski Soboti s 3:2 (1:0) ugnali Nemčijo ter se ji oddolžili za poraz v predtekmovalnem delu. Na tekmi za tretje mesto je Češka s 3:0 ugnala Italijo.
29.05.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Na svetovno prvenstvo tudi Rene Rantuša Lampreht
Svetovno prvenstvo v nogometu 2018 bo imelo močan slovenski pridih, saj poleg Tije Karič in Jana Beka v okviru mednarodnega projekta Nogomet za prijateljstvo potuje v Rusijo tudi Rene Rantuša Lampreht.
28.05.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Začenja se Vino Euro 2018
Jutri se v Sloveniji začenja 5. evropsko prvenstvo vinarjev v nogometu. Na mednarodnem dogodku amaterskega nogometa na »velikem« igrišču z delno prilagojenimi pravili bodo poleg Slovenije, ki je na zadnjem EP 2016 v Meinzu/Nemčiji osvojila 1. mesto in tako že 3. v zgodovini postala evropski prvak, nastopile še reprezentance Avstrije, Italije, Madžarske, Nemčije, Švice, Češke in Portugalske.
25.04.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Otroci obeležili mednarodni dan nogometa in prijateljstva
Mednarodni dan nogometa in prijateljstva praznovali v Sloveniji in v več kot dvestotih mestih po celem svetu.
22.04.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Znana mlada ambasadorja, ki bosta predstavljala Slovenijo na Nogometu za prijateljstvo 2018
Predstavnika Slovenije sta obiskala Marcosa Tavaresa in mu predstavila letošnji projekt Nogomet za prijateljstvo, ki se bo odvil na Svetovnemu prvenstvu 2018 v Rusiji.
18.04.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Zmaga vnovič nogometašem MNZ Maribor
Slovenski amaterski nogomet bo na mednarodni ravni tudi letos predstavljala selekcija MNZ Maribor. Štajersko-koroška zasedba je premagala moštvo MNZ Koper. Primorci so povedli z golom Savskega, a je sledil preobrat ekipe MNZ Maribor, ki je po petih doseženih zadetkih ponovila lansko slavje.
16.04.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Selekcija MNZ Maribor brani lansko zmago
V sredo bomo dobili zmagovalca letošnje izvedbe Pokala regij. Nacionalni nogometni center Brdo bo gostil finalni dvoboj selekcij MNZ Maribor in MNZ Koper, obračun pa boste lahko spremljali tudi v neposrednem prenosu na spletni strani NZS.
06.04.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Nogomet za prijateljstvo 2018 zbližuje otroke iz 211 držav in regij sveta
V projektu Nogomet za prijateljstvo tudi mladi slovenski trener, ki bo v Rusiji vodil ekipo "Western Gorilla".
29.03.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Priznanje SOS za dolgoletno sodelovanje
Nogomet je moštvena igra z žogo in eden najbolj priljubljenih športov na svetu. Zato mu tudi pravijo, da je »najpomembnejša postranska stvar na svetu«. Nogomet ne pozna meja, barve kože, vere in je namenjen prav vsem, izjema ni niti Specialna olimpiada Slovenije ter njeni športniki.
07.02.2018 | Nogomet za vse (splošno)
V pričakovanju informativnega dne
Letos mineva šestindvajset let od ustanovitve Gimnazije Šiška ter sedemnajst let sistematičnega in načrtnega dela v nogometnih oddelkih v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije. Šolski center za pošto, ekonomijo in telekomunikacije Ljubljana (ŠC PET) ima za sabo sedemdeset letno tradicijo ter dvanajst let sodelovanja z Nogometno zvezo Slovenije.
06.12.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Slovenija dobila nasprotnike tudi v Pokalu regij
V švicarskem Nyonu je včeraj potekal tudi žreb skupin v Pokalu regij za sezono 2018/19. V najmočnejšem evropskem nogometnem tekmovanju za amaterje bo nastopalo 39 držav, vključno s Slovenijo, ki se bo uvodoma predstavila v predkrogu.
27.11.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Nogometne počitnice za otroke na Debelem rtiču
Nogometna zveza Slovenije bo v sodelovanju z Mladinskim zdraviliščem in letoviščem Debeli rtič v okviru pridobljenih finančnih sredstev iz naslova UEFA Children Fundation omogočila brezplačne nogometne počitnice 180. otrokom in mladostnikom, ki živijo v težkih socialnih razmerah.
13.11.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Ekonomisti v Krakovu do zgodovinske zmage
V nedeljo se je v poljskem Krakovu odvijala krstna izvedba Evropske poslovne nogometne lige. Srečalo se je osem moštev iz šestih držav, z zgodovinskim naslovom pa se lahko pohvalijo Slovenci, profesorji in drugi sodelavci Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani.
10.11.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Ljubljanske ekonomiste čakajo evropske preizkušnje
V nedeljo bo v poljskem Krakovu potekal prvi evropski poslovni nogometni pokal, ki se ga bodo udeležili tudi prvaki lanske sezone Poslovne nogometne lige, moštvo Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani.
01.10.2017 | Nogomet za vse (splošno)
NZS in UEFA Grassroots dan v NNC Brdo
September je za evropsko nogometno zvezo UEFA in nogomet poseben mesec v katerem poudarijo poseben pomen Nogometa za vse kot temeljni program kvalitetnih selektivnih nogometnih vsebin. Pod imenom Grassroots prepoznavamo vse pojavne oblike nogometa, od otroškega do veteranov.
1
2
3
4

DELI NA