Datum od
Datum do

22.10.2018 | Sodniki
Vinčič v Eindhoven, Skomina v Lizbono, veliki derbi bo sodil Jug
Kar dve slovenski sodniški ekipi bosta aktivni v tretjem krogu skupinskega dela lige prvakov in lige Europa, konec tedna pa je na sporedu tudi veliki derbi med Mariborom in Olimpijo, ki ga bo sodil Matej Jug.
13.10.2018 | Sodniki
Kajtazoviču tekma U - 21 v Grčiji
Potem, ko danes in jutri na Slovaškem in Poljskem v ligi narodov sodita Slavko Vinčič in Damir Skomina, bo v ponedeljek v kvalifikacijah za EP U – 21 aktiven tudi Nejc Kajtazovič. Profesor športne vzgoje iz Kranja se namreč odpravlja v Grčijo.
11.10.2018 | Sodniki
Skomini Poljska - Italija
Prva tekma lige narodov čaka tudi Damirja Skomino, ki bo sodnik tekme med Poljsko in Italijo. Tekma skupine A lige narodov bo na sporedu v nedeljo, ob 20.45 uri na prenovljenem Silesian stadionu v Chorzowu, ki sprejme več kot 55000 gledalcev.
10.10.2018 | Sodniki
Vinčiču v ligi narodov Slovaška - Češka
Od ponedeljka do četrtka na Nizozemskem poteka 1.UEFA seminar za video pomočnike sodnike, v petek se Vinčič že odpravlja na Slovaško
08.10.2018 | Sodniki
Rade Obrenovič in Tanja Subotič v Italijo
Na povabilo italijanske nogometne zveze se na sojenje prijateljskih nogometnih tekem v Italijo ta teden odpravljata Rade Obrenovič in Tanja Subotič z ekipama.
05.10.2018 | Sodniki
Šmajc s pomočnikoma na drugem delu CORE usposabljanja
Na sedežu evropske nogometne zveze v Nyonu pravkar poteka konsolidacijski del seminarja CORE 39, ki se ga udeležujejo tudi sodnik David Šmajc ter pomočnika sodnika David Gabrovec in Miha Kalan.
04.10.2018 | Sodniki
Česnova in Špurova na turnirju na Poljskem
Na Poljskem poteka mini kvalifikacijski turnir deklet, mlajših od 17 let, za uvrstitev na zaključni turnir, ki se ga udeležujeta tudi sodnica Aleksandra Česen in pomočnica sodnice Staša Špur.
03.10.2018 | Sodniki
Čeferin v vlogi kontrolorja na tekmi lige Europa
Nekdanji mednarodni sodnik Darko Čeferin, ki dandanes opravlja vlogo kontrolorja sojenja, se je danes že odpravil v Frankfurt, kjer bo jutri v vlogi kontrolorja sojenja na tekmi lige Europa med ekipama Eintracht Frankfurt in Lazio.
30.09.2018 | Sodniki
Skomina v Hoffenheim, Vinčič v Manchester
V drugem krogu skupinskega dela lige prvakov bosta aktivni kar dve slovenski sodniški ekipi na čelu z Damirjem Skomino in Slavkom Vinčičem.
25.09.2018 | Sodniki
O licenciranju kontrolorjev sojenja
Včeraj se je v športnem kompleksu NNC Brdo odvijal postopek za pridobivanje in podajšanje licence kontrolorjev sojenja za naslednje triletno obdobje.
20.09.2018 | Sodniki
Z dražbo dresov 7500 EUR Pediatrični kliniki
V petek se je v Nacionalnem nogometnem centru Brdo odvijal dobrodelni nogometni turnir, ki ga je organiziralo podjetje PWC. Na turnirju je sodelovalo 12 ekip, finalno tekmo je sodil Damir Skomina.Finalno tekmo je sodil Damir Skomina.
18.09.2018 | Sodniki
Tečaj za nove sodnike v Celju
Medobčinsko društvo nogometnih sodnikov Celje organizira tečaj za nove sodnike in sodnice ter vabi vse tiste, ki se sprašujete kako je voditi nogometno igro, želite ostati povezani z nogometom oziroma vam je sojenje pod pritiski nogometnih klubov, navijačev, javnosti, v izziv.
17.09.2018 | Sodniki
Jugu Olympique Marseille - Eintracht Frankfurt
V prvem krogu skupinskega dela lige Europa bo izmed slovenskih sodnikov aktiven Matej Jug s svojo ekipo, ki bo v četrtek delil pravico na slovitem stadionu Velodrome v Marseillu
13.09.2018 | Sodniki
Obrazložitev ZNSS: igra z roko
Zveza nogometnih sodnikov Slovenije v izobraževalne namene javnosti podaja obrazložitev treh primerov igre z roko iz prvih jesenskih kol v 1.SNL.
10.09.2018 | Sodniki
Tanji Subotič tekma šestnajstine finala lige prvakov
Tanjo Subotič z ekipo je doletela velika čast. Sodniški odbor evropske nogometne zveze jo je namreč delegiral na tekmo šestnajstine finala lige prvakinj med litovsko Gintro in češko Slavijo Prago.
08.09.2018 | Sodniki
Šajn na tekmi Španija - Hrvaška, Čeferin na Francija - Nizozemska
V teh dneh bosta aktivna v vlogi kontrolorjev sojenja tudi predsednik ZNSS in član sodniškega odbora UEFA Vlado Šajn in Darko Čeferin.
07.09.2018 | Sodniki
Matej Jug prvi slovenski sodnik s tekmo v ligi narodov
Matej Jug bo prvi izmed slovenskih sodnikov, ki bo sodil v novoustanovljeni ligi narodov. Sodniški odbor UEFA ga je namreč delegiral na tekmo lige C med Škotsko in Albanijo.
03.09.2018 | Sodniki
Tanji Subotič Rusija . Bosna in Hercegovina
Tanjo Subotič v Moskvi čaka ženska kvalifikacijska tekma za odhod na Svetovno prvenstvo med Rusijo in Bosno in Hercegovino. Na tekmi ji bosta pomagali pomočnici Helena Buh in Tanja Vrabel.
26.08.2018 | Sodniki
Skomina z novo evropsko sezono začenja v Kijevu
Z novo evropsko sezono v izločilnih bojih za uvrstitev v ligo prvakov začenja tudi Damir Skomina, ki bo sodnik povratne tekme 4.predkroga za uvrstitev v ligo prvakov med ekipama Dinamo Kijev in Ajax.
20.08.2018 | Sodniki
Jug v Švico, Vinčič v Grčijo
V četrtek zvečer bosta kar dve slovenski sodniški ekipi aktivni v zadnjem predkrogu kvalifikacij za uvrstitev v ligo Europa. Ekipa Mateja Juga potuje v Švico, ekipa Slavka Vinčiča pa v Grčijo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
30
31
32

DELI NA