Datum od
Datum do

30.01.2018 | Sodniki
Za sodniki prvi telesen preizkus v novem letu
V soboto so sodniki, sodnice, pomočniki, pomočnice državnih nivojev, talenti vseh nivojev ter kandidati za prehod v izobraževalni sistem na nacionalnem nivoju na igrišču z umetno travo v Novi Gorici večinoma zelo uspešno opravili prvi letošnji fizičen preizkus.
26.01.2018 | Sodniki
Tečaj za nove sodnike na Ptuju
Iz Medobčinskega društva nogometnih sodnikov Ptuj obveščajo vse, ki bi želeli pridobiti naziv nogometni sodnik in se preizkusiti v tej vlogi ter posledično ostati v nogometu tudi po končani igralski karieri, da bodo v mesecu februarju organizirali tečaj za nove sodnike.
19.01.2018 | Sodniki
Kajtazovič novi FIFA sodnik
Mednarodna nogometna zveza (FIFA) je uradno objavila FIFA liste sodnikov za leto 2018. Slovenija je pridobila še dodatno peto mesto na listi mednarodnih sodnikov, ki ga je zasedel 36 - letni profesor športne vzgoje iz Kranja Nejc Kajtazovič. Na listi mednarodnih pomočnic sodnice je Petro Sever nasledila 27 - letna Tanja Vrabel iz MDNS Murska Sobota.
16.01.2018 | Sodniki
Znane liste sodnikov za leto 2018
Znane liste sodnikov za leto 2018, z liste se umikata tudi Boris Tošeski in Gregor Rojko, nova sodnika na A listi Amel Begič in Danijel Jerman
09.01.2018 | Sodniki
V Lendavi se februarja obeta tečaj za nove sodnike
Medobčinsko društvo nogometnih sodnikov Lendava v mesecu februarju organizira seminar za nove sodnike, že sedaj pa pozivajo vse zainteresirane kandidate, da se prijavijo na brezplačni seminar za sodnike začetnike.
11.12.2017 | Sodniki
Obrazložitev ZNSS: nevarna igra
ZNSS v izobraževalne namene s pomočjo dveh posnetkov iz PLTS seznanja javnost z interpretacijo tim. nevarne igre, ko igralci z visoko dvignjenimi nogami sploh ne skrbijo ali pa premalo skrbijo za varnost nasprotnikov, kar lahko v določenih primerih vodi tudi do resnih prekrškov in posledične izključitve igralcev, predvsem pa tudi do resnih poškodb igralcev.
06.12.2017 | Sodniki
Čeferin na tekmo lige Europa
Darko Čeferin se je danes že odpravil na pot v Belgijo, natančneje v Waregem, kjer bo jutri na sporedu tekma zadnjega kroga skupinskega dela lige Europa med domačim Zulte Waregem in italijanskim Laziem. Čeferin bo na tekmi nadziral delo grških sodnikov na čelu z Charalambos Kalogeropoulosom
04.12.2017 | Sodniki
Jug in Vinčič na tekmah lige prvakov!
V zadnjem krogu skupinskega dela lige prvakov bosta aktivni kar dve slovenski sodniški ekipi. Že jutri bo Matej Jug sodnik tekme med škotskim Celticom in belgijskim Anderlechtom, v sredo Slavko Vinčič na tekmi med Tottenhamom in Apoelom
27.11.2017 | Sodniki
Periču veliki pokalni derbi med Meriborom in Olimpijo
V sredo je na sporedu povratna četrtfinalna tekma Pokala Slovenije med Mariborom in Olimpijo. Komisija za delegiranje sodnikov je na veliki derbi delegirala sodnika Dragoslava Periča iz Kranja, ki bo drugič v karieri sodil veliki derbi med Mariborom in Olimpijo.
23.11.2017 | Sodniki
Tanja Subotič na Portugalsko!
Mednarodna nogometna zveza je našo sodnico Tanjo Subotič delegirala na kvalifikacijsko tekmo za odhod na Svetovno prvenstvo med Portugalsko in Moldovo. To bo že druga jesenska Tanjina tekma v kvalifikacijah za Svetovno prvenstvo potem, ko je septembra že delila pravico na tekmi med Poljsko in Belorusijo.
19.11.2017 | Sodniki
Skomina v torek v Neaplju
V torek čaka Damirja Skomino njegova tretja tekma letošnjega skupinskega dela lige prvakov. Po tekmah Barcelona – Juventus in Chelsea – Roma bo tokrat Skomina delil pravico na tekmi med italijanskim Napolijem in ukrajinskim Shakhtar Donetsk.
14.11.2017 | Sodniki
Obrenoviču tekma U - 21 med Izraelom in Nemčijo
Rade Obrenovič bo danes sodnik kvalifikacijske tekme U - 21 za odhod na EP med Izraelom in Nemčijo. To bo za Obrenoviča njegova druga tekma v kvalifikacijah U - 21 za uvrstitev na EP potem, ko je že delil pravico na tekmi med Škotsko in Nizozemsko.
13.11.2017 | Sodniki
Šajn danes kontrolor sojenja na tekmi Italija - Švedska
V okviru dodatnih kvalifikacij za uvrstitev na Svetovno prvenstvo, ki bo prihodnje leto v Rusiji, bo danes aktiven tudi predsednik ZNSS Vlado Šajn. V povratni tekmi dodatnih kvalifikacij bo danes na tekmi med Italijo in Švedsko nadziral delo španskih sodnikov, na čelu z Antonio Mateu Lahozom iz Španije.
10.11.2017 | Sodniki
Skomina na otvoritev prizoršča finala SP
Tekma bo še posebnega značaja, saj se s tekmo Rusija - Argentina uradno ponovno odpira stadion Luzhniki, predvideno prizorišče finala Svetovnega prvenstva, ki bo prihodnje leto potekalo v Rusiji.
08.11.2017 | Sodniki
Obrazložitev presoje ofsajda
ZNSS v izobraževalne namene seznanja zainteresirano javnost z interpretacijo presoje ofsajda na tekmi 13. kroga PLTS med Celjem in Aluminijem.
06.11.2017 | Sodniki
Ponisu Olimpja - Maribor
V soboto bo na sporedu še prva četrtfinalna tekma pokala Slovenije med Olimpijo in Mariborom. Veliki derbi bo prvič v vlogi sodnika sodil Roberto Ponis, 41 - letni profesor športne vzgoje iz Kopra.
03.11.2017 | Sodniki
Delegiranje sodnic za prihajajoči vikend
V prihajajočem vikendu na tekmovanjih pod okriljem NZS bodo precej aktivne na slovenskih zelenicah tudi naše sodnice. Aleksandra Česen bo tako sodnica 12. kroga 3SNL zahod med Tolminom in Ilirsko Bistrico, Tanja Subotič pa tekme 12. kroga 3.SNL Sever med ekipama Šmarje pri Jelšah in Korotan Prevalje.
30.10.2017 | Sodniki
Jug v Dortmund, Šajn v Atene
Matej Jug bo sodnik sredine tekme skupinskega dela lige prvakov med Borussio iz Dortmunda in ciprskim Apoelom, Šajn že jutri v vlogi kontrolorja sojenja na tekmi med Olympiacosom in Barcelono
25.10.2017 | Sodniki
Analiza sojenja sodnikov
Včeraj se je v NNC Brdo odvijal drugi seminar sodnikov in pomočnikov v jesenskem delu sezone, ki je bil organiziran ločeno za sodnike in pomočnike.
24.10.2017 | Sodniki
Čeferin na mini turnirju v Albaniji
Darko Čeferin se v vlogi kontrolorja sojenja nahaja na turnirju za igralce mlajše od 17 let v Albaniji. Na turnirju se med seboj merijo reprezentance Španije, Liechtensteina, Albanije in Hrvaške, sodniki pa prihajajo iz Ferskih otokov, Ukrajine, Češke in Albanije.
1
2
3
...
7
8
9
10
11
12
13
14
...
30
31
32

DELI NA