Datum od
Datum do

26.06.2018 | Sodniki
Skomini na SP Anglija - Belgija
Potem, ko je je Damir Skomina na svetovnem nogometnem prvenstvu v Rusiji debitiral na tekmi med Kolumbijo in Japonsko ga na naslednji tekmi čaka tekma med Anglijo in Belgijo.
17.06.2018 | Sodniki
Skomini na svetovnem prvenstvu Kolumbija - Japonska
Na eni izmed zadnjih tekem 1. kroga skupinskega dela svetovnega prvenstva v Rusiji bo v skupini H sodila tudi slovenska sodniška ekipa na čelu z 40 - letnim Koprčanom Damirjem Skomino.
11.06.2018 | Sodniki
Zaključni junijski seminar sodnikov obarvan z dobrodelno noto
V petek je potekal zaključni seminar sodnikov z dopoldanskim že standardnim preverjanjem telesne pripravljenosti in popoldansko analizo sojenja v Kongresnem centru Brdo.
30.04.2018 | Sodniki
Skomini sedmi polfinale evropskih tekmovanj
Damir Skomina bo delil pravico na sredini povratni polfinalni tekmi lige prvakov med italijansko Romo in angleškim Liverpoolom.
10.04.2018 | Sodniki
Skomini Salzburg - Lazio
To bo tretja spomladanska evropska tekma naše ekipe potem, ko so že sodili tekmo šestnajstine finala lige Europa med ekipama Celtic in Zenit ter tekmo osmine finala lige prvakov med ekipama Barcelona in Chelsea.
29.03.2018 | Sodniki
Skomina s pomočnikoma na svetovno prvenstvo!
Sodniški odbor FIFA je na svetovno nogometno prvenstvo, ki bo potekalo med 14. junijem in 15.julijem v Rusiji delegiral slovenske sodnike na čelu z 41 – letnim Koprčanom Damirjem Skomino. Pomagala mu bosta 32 – letni Ljubljančan Jure Praprotnik in 41 – letni Robert Vukan iz Gornje Radgone.
12.03.2018 | Sodniki
Skomini Barcelona - Chelsea
Damirja Skomino v sredo čaka povratna tekma osmine finala lige prvakov med ekipama Barcelona in Chelsea. Tekma bo na sporedu v sredo, ob 20.45 uri, na stadionu Camp Nou v Barceloni, ki sprejme 99264 gledalcev.
13.02.2018 | Sodniki
Skomina na Celtic Park
V tem tednu se pričenjajo izločilni boji evropskih klubskih tekmovanj. Po vseh seminarjih pod okriljem UEFA, FIFA in ZNSS naše sodnike sedaj čakajo prve mednarodne tekme. Kot prvi izmed slovenskih sodnikov začenja z evropsko spomladansko tekmo Damir Skomina
16.01.2018 | Sodniki
Znane liste sodnikov za leto 2018
Znane liste sodnikov za leto 2018, z liste se umikata tudi Boris Tošeski in Gregor Rojko, nova sodnika na A listi Amel Begič in Danijel Jerman
19.11.2017 | Sodniki
Skomina v torek v Neaplju
V torek čaka Damirja Skomino njegova tretja tekma letošnjega skupinskega dela lige prvakov. Po tekmah Barcelona – Juventus in Chelsea – Roma bo tokrat Skomina delil pravico na tekmi med italijanskim Napolijem in ukrajinskim Shakhtar Donetsk.
10.11.2017 | Sodniki
Skomina na otvoritev prizoršča finala SP
Tekma bo še posebnega značaja, saj se s tekmo Rusija - Argentina uradno ponovno odpira stadion Luzhniki, predvideno prizorišče finala Svetovnega prvenstva, ki bo prihodnje leto potekalo v Rusiji.
03.11.2017 | Sodniki
Delegiranje sodnic za prihajajoči vikend
V prihajajočem vikendu na tekmovanjih pod okriljem NZS bodo precej aktivne na slovenskih zelenicah tudi naše sodnice. Aleksandra Česen bo tako sodnica 12. kroga 3SNL zahod med Tolminom in Ilirsko Bistrico, Tanja Subotič pa tekme 12. kroga 3.SNL Sever med ekipama Šmarje pri Jelšah in Korotan Prevalje.
16.10.2017 | Sodniki
Skomini Chelsea - Roma
Damirja Skomino v sredo čaka njegova druga tekma lige prvakov v letošnji sezoni potem, ko je v prvem kolu delil pravico na tekmi med Barcelono in Juventusom. Tokrat bo sodil v Londonu, na tekmi skupine C med ekipama Chelsea in Roma.
03.10.2017 | Sodniki
Vlado Šajn soglasno izvoljen za predsednika ZNSS
Vlado Šajn je bil ponovno izvoljen za predsednika Zveze nogometnih sodnikov Slovenije potem, ko na volilni skupščini ZNSS protikandidata ni imel. To bo že njegov peti mandat na čelu ZNSS, saj je prvič postal predsednik že leta 2001.
22.09.2017 | Sodniki
O razvojnem seminarju sodnic
Včeraj smo na v NNC Brdo prvič organizirali razvojni seminar namenjen le sodnicam. Tako smo na Brdo povabili vse aktivne sodnice in pomočnice iz celotne Slovenije, ne glede na njihov rang - tako mednarodne sodnice, kakor tudi sodnice začetnice
10.09.2017 | Sodniki
Skomini Barcelona - Juventus
V prvem krogu skupinskega dela lige prvakov čaka Damirja Skomino veliki derbi skupine D med špansko Barcelono in italijanskim Juventusom. Tekma bo na sporedu v torek, ob 20.45 uri na stadionu Camp Nou v Barceloni.
21.08.2017 | Sodniki
Skomini Olimpija - Maribor
Komisija za delegiranje sodnikov pri Zvezi nogometnih sodnikov Slovenije je uradno naznanila sodniške ekipe za prihajajoče 7. kolo Prve lige Telekom Slovenije, ko je na sporedu tudi veliki derbi med Olimpijo in Mariborom.
20.08.2017 | Sodniki
Skomini Nica - Napoli
Z novo evropsko sezono v torek pričenja tudi Damir Skomina, ki ga je sodniški komite UEFA delegiral na povratno tekmo playoffa za uvrstitev v ligo prvakov med francosko Nico in italijanskim Napolijem.
03.08.2017 | Sodniki
Na tekmah PLTS in 2. SNL predviden odmor za osvežitev
Vročinski val, ki je v teh dneh zajel Slovenijo, ne prizanaša niti nogometašem, ki bodo imeli ta konec tedna nove tekmovalne obveznosti. Nogometna zveza Slovenije je sodnikom in delegatom priporočila odmor za osvežitev, saj je zdravje nogometašev najbolj pomembno.
16.06.2017 | Sodniki
Skomini Kamerun - Čile
Z jutrišnjo uvodno tekmo med Rusijo in Novo Zelandijo se v Rusiji pričenja tudi pokal konfederacij, nedeljska večerna tekma med reprezentancama Kameruna in Čila pa bo imela tudi slovenski pridih.
1
2
3
4
5
6

DELI NA