Datum od
Datum do

10.09.2017 | Sodniki
Skomini Barcelona - Juventus
V prvem krogu skupinskega dela lige prvakov čaka Damirja Skomino veliki derbi skupine D med špansko Barcelono in italijanskim Juventusom. Tekma bo na sporedu v torek, ob 20.45 uri na stadionu Camp Nou v Barceloni.
21.08.2017 | Sodniki
Skomini Olimpija - Maribor
Komisija za delegiranje sodnikov pri Zvezi nogometnih sodnikov Slovenije je uradno naznanila sodniške ekipe za prihajajoče 7. kolo Prve lige Telekom Slovenije, ko je na sporedu tudi veliki derbi med Olimpijo in Mariborom.
20.08.2017 | Sodniki
Skomini Nica - Napoli
Z novo evropsko sezono v torek pričenja tudi Damir Skomina, ki ga je sodniški komite UEFA delegiral na povratno tekmo playoffa za uvrstitev v ligo prvakov med francosko Nico in italijanskim Napolijem.
03.08.2017 | Sodniki
Na tekmah PLTS in 2. SNL predviden odmor za osvežitev
Vročinski val, ki je v teh dneh zajel Slovenijo, ne prizanaša niti nogometašem, ki bodo imeli ta konec tedna nove tekmovalne obveznosti. Nogometna zveza Slovenije je sodnikom in delegatom priporočila odmor za osvežitev, saj je zdravje nogometašev najbolj pomembno.
16.06.2017 | Sodniki
Skomini Kamerun - Čile
Z jutrišnjo uvodno tekmo med Rusijo in Novo Zelandijo se v Rusiji pričenja tudi pokal konfederacij, nedeljska večerna tekma med reprezentancama Kameruna in Čila pa bo imela tudi slovenski pridih.
05.06.2017 | Sodniki
Dobrodelna dražba uspešna, letovanje za 3 družine
Dobrodelna dražba dresov letošnjih finalistov Uefa Lige prvakov, Juventusa in Real Madrida, ki jih je Svetu na Kanalu A predala Zveza nogometnih sodnikov, je uspešno zaključena. Na dobrodelni dražbi je največ ponudila skupina NLB d.d., ki je zagotovila 1.500 €.
26.05.2017 | Sodniki
Skomina: z dobro pripravo več možnosti za uspeh
Damir Skomina, 40 - letni Koprčan je po vrnitvi iz Stockholma v poznih četrtkovih urah strnil svoje vtise po velikem finalu: "Z delegiranjem na tekmo nas je doletela velika čast in predvsem velika odgovornost."
24.05.2017 | Sodniki
Sodniki v dobrodelne namene
Želite imeti doma dres svojega najljubšega nogometnega moštva in hkrati omogočiti socialno ogroženim otrokom, da preživijo del poletnih počitnic na morju?
23.05.2017 | Sodniki
Skomina pripravljen na veliki finale
Resda bosta v sredo od 20.45 dalje v Stockholmu v ospredju Ajax in Manchester United, ki bosta igrala finale evropske lige, toda del pozornosti bo namenjen tudi sodnikom, predvsem glavnemu. Prvič v zgodovini bo kak evropski klubski finale sodil Slovenec. To bo Damir Skomina, ki pravi, da je ponosen na to, da so prav njega izbrali za to nalogo.
12.05.2017 | Sodniki
Skomini finale Evropske lige
Sodniški odbor UEFA je na finale lige Europa med angleškim Manchester Unitedom in nizozemskim Ajaxom delegiral slovenske sodnike na čelu s 40 – letnim Koprčanom Damirjem Skomino. To bo prvo finale evropskih tekmovanj v članski kategoriji za Skomino oziroma nasploh za slovensko sojenje v zgodovini samostojne Slovenije.
17.04.2017 | Sodniki
Skomini Monaco - Borussia Dortmund
Za Skomino bo to druga spomladanska evropska preizkušnja v izločilnih fazah evropskih tekmovanj potem, ko je v osmini finala lige prvakov delil pravico na tekmi med Realom in Napolijem in potem, ko ga je Mednarodna nogometna zveza minuli teden uradno delegirala tudi na letošnji pokal konfederacij v Rusiji.
14.04.2017 | Sodniki
Skomina na pokal konfederacij v Rusijo
Skomina bo eden izmed devetih sodnikov na turnirju in bo skupaj s pomočnikoma prvič sodil na pokalu konfederacij, ki bo potekalo med 17.6. in 2.7. v Rusiji
20.03.2017 | Sodniki
Skomini Nemčija - Anglija
To bo druga evropska mednarodna spomladanska preizkušnja za Skomino potem, ko je delil pravico na tekmi osmine finala lige prvakov med Realom in Napolijem. Tekma bo na sporedu v sredo, ob 20.45 uri v Dortmundu, na slovitem Westfahlen stadionu, ki sprejme več kot 81000 gledalcev
13.02.2017 | Sodniki
Skomina v sredo v Madridu
Sodniški komite UEFA je na sredino tekmo osmine finala lige prvakov med španskim Real Madridom in italijanskim Napolijem delegiral slovenske sodnike na čelu z Damirjem Skomino.
11.02.2017 | Sodniki
Strokoven seminar sodnikov v Antalyi
Eden izmed članov sodniškega komiteja UEFA in aktivnih predateljev na seminarjih UEFA je tudi predsednik ZNSS Vlado Šajn, kar slovenskim sodnikom omogoča, da se z najnovejšimi strokovnimi smernicami za sojenje seznanijo neposredno po seminarju elitnih evropskih sodnikov
19.01.2017 | Sodniki
Znane liste sodnikov za leto 2017
Na svoji 19. seji je komisija za sodniške zadeve potrdila zapisnik 18.seje komisije, sprejela program dela za leto 2017 in terminski načrt aktivnosti za spomladanski del sezone, obravanala osnutek programa za zimske seminarje, sprejela sestavo skupin talentov za leto 2017 in liste sodnikov za leto 2017, ki jih je medtem že tudi sprejel UO ZNSS.
12.01.2017 | Sodniki
Obrenovič: naziv je predvsem velika odgovornost
Rade Obrenovič, 26 - letni nogometni sodnik iz Ljubljane je v začetku leta postal drugi najmlajši mednarodni nogometni sodnik v zgodovini samostojne Slovenije. 12 let je bil aktiven nogometaš - napadalec, v klubu Arne Tabor 69 iz Ljubljane, leta 2006 pa se je še kot aktiven igralec prijavil na izpit za nogometnega sodnika.
21.11.2016 | Sodniki
Skomini Bešiktaš - Benfica
Sodniški komite Evropske nogometne zveze je na sredino tekmo 5. kroga skupinskega dela lige prvakov v skupini B med tuškim Bešiktašem in portugalsko Benfico delegiral slovenske sodnike na čelu z Damirjem Skomino.
09.11.2016 | Sodniki
Skomini Romunija - Poljska
Mednarodna nogometna zveza (FIFA) je na petkovo kvalifikacijsko tekmo za odhod na SP 2018 med Romunijo in Poljsko delegirala slovenske sodnike na čelu z Damirjem Skomino, Vlado Šajn v soboto kontrolor sojenja na tekmi med Hrvaško in Islandijo
31.10.2016 | Sodniki
Slovenski sodnik na seminar v Malezijo
Slovenski futsal mednarodni sodnik Admir Zahović je odpotoval v Malezijo v mesto Kuala Lumpur, kjer bo med 2. in 6. novembrom potekal seminar za futsal sodnike.
1
2
3
4
5

DELI NA