Datum od
Datum do

30.06.2021 | Sodniki
Slavko Vinčič s pomočnikoma v Munchen
Slavko Vinčič na Allianz areni v Munchnu na tekmi četrtfinala EP Belgija : Italija.
12.06.2021 | Sodniki
Vinčiču na EP Španija : Švedska
Vinčiču prva tekma na EP
21.04.2021 | Sodniki
Vinčič z ekipo na EURO
Prihajajoče evropsko prvenstvo v nogometu tudi tokrat ne bo minilo brez slovenskih sodnikov. Sodniški odbor UEFA je namreč na EURO uradno delegiral slovensko sodniško ekipo na čelu z 41 – letnim Mariborčanom Slavkom Vinčičem in njegovima pomočnikoma 38 - letnim Tomažem Klančnikom iz Slovenj Gradca in 35 - letnim Andražem Kovačičem iz Ljubljane, ki skupaj tvorijo ekipo že vrsto let.
05.04.2021 | Sodniki
Vinčiču četrtfinale lige prvakov Porto - Chelsea
Slavka Vinčiča v tem tednu čaka zanj prvo četrtfinale v evropskih izločilnih članskih bojih potem, ko ga je sodniški odbor UEFA delegiral na tekmo četrtinala lige prvakov med ekipama Porto in Chelsea.
06.03.2021 | Sodniki
McDowell na mestu predsednika ZNSS nasledil Šajna
David McDowell Zor je novi predsednik ZNSS potem, ko je na današnji volilni skupščini ZNSS dobil soglasno podporo delegatov volilne skupščine ZNSS. Na mestu predsednika ZNSS bo McDowell nasledil Vlada Šajna, ki se poslavlja po dvajsetih letih vodenja sodniške organizacije. Skupščina ZNSS je ob tem Šajnu podelila naziv častnega predsednika ZNSS.
14.02.2021 | Sodniki
Vinčiču Leipzig - Liverpool
Mariborčana Slavka Vinčiča čaka zanj prva tekma v izločilnih bojih elitne lige prvakov v vlogi sodnika potem, ko je sodil že vrsto tekem skupinskega dela v minulih letih. V torek ga v Budimpešti čaka tekma osmine finala lige prvakov med ekipama Leipzig in Liverpool
25.10.2020 | Sodniki
Skomini Atalanta - Ayax
Damirja Skomino v prihajajočem tednu čaka prva tekma skupinskega dela lige prvakov v tekoči sezoni. V 2. krogu bo sodnik tekme med ekipama Atalanta in Ayax.
16.10.2020 | Sodniki
Prva sodnica v PLTS
Staša Špur je v 6. krogu PLTS na tekmi med Aluminijem in Koprom postala prva sodnica v zgodovini na tekmah najvišjega ranga.
29.09.2020 | Sodniki
Skomini veliki derbi, Špurova prva sodnica v PLTS
Prihajajoče kolo prinaša prvi veliki derbi nove sezone, ki ga bo sodil Damir Skomina. Na tekmi med Aluminijem in Koprom pa bomo prvič v zgodovini videli predstavnico sodnic Stašo Špur
28.09.2020 | Sodniki
Skomina na Dansko, Vinčič v Belorusijo
V izločilnih bojih za uvrstitev v skupinski del evropskih tekmovanj bosta aktivna oba naša elitna sodnika Damir Skomina in Slavko Vinčič, v vlogi kontrolorja pa bo prav tako Darko Čeferin.
21.08.2020 | Sodniki
Šajn kontrolor sojenja na finalu lige prvakov
Slovenski nogomet je ponovno doletela velika čast. Član sodniškega odbora UEFA in predsednik ZNSS Vlado Šajn bo v nedeljo kontrolor sojenja na finalni tekmi lige prvakov med ekipama Paris SG in Bayern Munchen.
12.08.2020 | Sodniki
Skomini v Lizboni Barcelona - Bayern
To bo prva tekma za Skomino v nadaljevanju evropskih tekmovanj, ki se na pot v Lizbono s pomočnikoma odpravlja jutri
09.04.2020 | Sodniki
Implementiran video ofsajd test
Od današnjega dne je na voljo video ofsajd testiranje, ki je namenjeno vsem – sodnikom in sodnicam, kakor tudi za širšo zainteresirano javnost. Kdorkoli bi se rad približal preizkusu vloge pomočnika sodnika na igrišču sedaj to lahko stori.
10.02.2020 | Sodniki
Zaključek seminarja v Antalyi
Tekom drugega dela zimskega seminarja v turški Antalyi so se pomočniki posvetili treningu signalizacije ofsajda, sodniki so sledili predavanju o čisti priložnosti in obetavnem napadu ter predavanju o vodenju in nadzoru nad tekmo, opravili so tudi analizo praktičnega video testa na igrišču.
10.01.2020 | Sodniki
Več kot 125 sodnikov na prvem treningu v letu
Sodniki so v tem tednu že pričeli z organiziranimi skupinskimi treningi po društvih, ki so obvezni za vse sodnike in sodnice v izobržaevalnem sistemu ZNSS in skozi celotno leto potekajo vsak torek in četrtek.
16.12.2019 | Sodniki
Vinčič v elitni skupini UEFA sodnikov
Sodniški odbor UEFA je sprejel kakovostne liste sodnikov za spomladanski del sezone 2019/2020, kjer je prišlo tudi do določenih sprememb. Ena izmed teh je povezana tudi s slovenskimi sodniki, saj se je v elitno skupino sodnikov, kamor je že dlje časa uvrščen Damir Skomina, uvrstil še Slavko Vinčič iz Maribora
26.11.2019 | Sodniki
Skomina je najboljši
Mednarodni inštitut za nogometno zgodovino in statistiko (IFFHS) je Damirja Skomino izbral za najboljšega sodnika v letu 2019. V izboru so sodelovali strokovnjaki iz več kot 90 držav po vsem svetu
04.11.2019 | Sodniki
Skomini Leverskusen - Atletico
V tem tednu bo v ligi prvakov izmed slovenskih sodnikov aktiven Damir Skomina, ki bo v četrtem krogu skupinskega dela elitne lige prvakov delil pravico na tekme med ekipama Leverkusen in Atletico
30.09.2019 | Sodniki
Skomini v ligi prvakov Barcelona - Inter
V drugem krogu skupinskega dela lige prvakov čaka prva naloga tudi Damirja Skomino, ki bo sodnik tekme med Barcelono in Interjem
12.07.2019 | Sodniki
Sodniki obiskali otroke na poletnem letovanju
V sodelovanju z Mladinskim klimatskim zdraviliščem na Debelem rtiču so sodniki skupaj z kontrolorji sojenja in Gorenjsko banko zbrali 3790 EUR in na ta način omogočili poletno letovanje 17 otrokom.
1
2
3
4
5
6

DELI NA