Datum od
Datum do

07.04.2016 | Trenerji
Na Skupščini ZNTS podelili priznanja trenerjem
Nogometni center na Brdu pri Kranju je 4. aprila prvič gostil sejo Skupščine Zveze nogometnih trenerjev Slovenije.
09.03.2016 | Trenerji
Licenčni seminar za trenerje v ženskem nogometu
V nedeljo se je na sedežu NZS odvil licenčni seminar za trenerje, ki delujejo v ženskem nogometu. Enodnevnega dogodka na Brdu pri Kranju se je udeležila večina trenerjev.
11.01.2016 | Trenerji
Odlično obiskan licenčni seminar ZNTS
Pretekli konec tedna se je v Portorožu odvijal tradicionalni licenčni seminar Zveze nogometnih trenerjev Slovenije (ZNTS), ki je bil ponovno zelo dobro obiskan.
07.01.2016 | Trenerji
Najboljši slovenski trenerji na Obali
V soboto in nedeljo bodo kljub zimskemu premoru ponovno dejavno najboljši slovenski trenerji, ki se bodo udeležili tradicionalnega licenčnega seminarja za licenco PRO in A v Portorožu.
16.09.2015 | Trenerji
Na izpopolnjevalnem seminarju ZNTS več kot 600 trenerjev
V ponedeljek, 14.9.2015 je bil na igrišču ŠPL v Ljubljani, izveden letni izpopolnjevalni trenerski seminar, ki se ga je udeležilo preko 600 trenerjev iz vse Slovenije ter tudi gostje iz Italije in Hrvaške.
22.06.2015 | Trenerji
5. Srečanje trenerjev ZNTS - vodstev društev nogometnih trenerjev
13. junija je bilo v Rakičanu tradicionalno že 5. srečanje trenerjev ZNTS, v organizaciji DNT Murska Sobota. Srečanja se je udeležilo preko 80 trenerjev iz vse Slovenije, namen pa je bil družabnega značaja, s pridihom športnih aktivnosti ter izmenjavi mnenj in izkušenj pri delovanju tako društev kot Zveze nogometnih trenerjev Slovenije.
27.05.2015 | Trenerji
Dodatno mednarodno usposabljanje za strokovni naziv UEFA PRO
V sredini maja se je delegacija slovenskih trenerjev, ki kandidirajo za pridobitev strokovnega naziva Trener UEFA Pro na povabilo Uefe udeležila dodatnega usposabljanja v okviru Uefinega projekta študentske izmenjave, oz. UEFA Student Exchange.
02.04.2015 | Trenerji
Trenerski kandidati na izobraževanje v Nyon
V torek, 31. marca, je na sedežu Nogometne zveze Slovenije potekal sestanek med predstavniki tehničnega sektorja NZS in kandidati za pridobitev strokovnega naziva Trener UEFA PRO, ki bodo med 11. in 14. majem 2015 sodelovali v projektu UEFA Student Exchange.
31.03.2015 | Trenerji
Izvoljeno novo vodstvo ZNTS
Na redni skupščini Združenja nogometnih trenerjev Slovenije je bilo izvoljeno novo vodstvo za mandatno obdobje 2015-2020. Novi – stari predsednik ZNTS je postal mag. Rudi Bračič, Matjaž Jakopič, Borut Jarc in Zdenko Maučec pa so prejeli nov podpredsedniški mandat.
12.01.2015 | Trenerji
Več kot 400 trenerjev na Obali
V Portorožu se je minuli vikend odvil licenčni seminar Zveze nogometnih trenerjev Slovenije (ZNTS), ki se ga je udeležilo več kot štiristo trenerjev z licencami PRO in A, ki delujejo v okviru naše trenerske organizacije, vključno s selektorji slovenskih reprezentanc.
09.01.2015 | Trenerji
Najboljši trenerji ta vikend v Bernardinu
V soboto in nedeljo bodo najboljši slovenski trenerji zbrani v Bernardinu, kjer se bodo mudili na dvodnevnem izobraževalnem seminarju, ki bo tokrat namenjen trenerjem z licenco PRO in A.
07.05.2014 | Trenerji
Na seminar Uefe
Evropska nogometna zveza pospešeno teži k popolnem izobraževanju futsal trenerjev, po novem uvaja tudi licenco za to izobraževanje, v Sloveniji pa to nekaj let že imamo in iz sezone v sezono dodajamo nekaj novega.
24.01.2014 | Trenerji
Z igrišč v šolske klopi
Na ljubljanski Fakulteti za šport se je sredi januarja pričelo letošnje izobraževanje trenerjev za strokovni naziv trener UEFA A. Šolanje za strokovni naziv trener A bo trajalo dva semestra po 80 ur, ob koncu katerega kandidate čaka osem izpitov, pedagoška praksa in priprava skic treningov, ki jih bodo pripravili v klubih, kjer so trenirali.
12.01.2014 | Trenerji
NZS ponosna na trenersko stroko, navdušil tudi Španec Melendez
V Porotorožu se je zaključil letošnji PRO seminar v organizaciji Zveze nogometnih trenerjev Slovenije, slovenski trenerji pa so tokrat dobili podroben pogled v delo španske nogometne zveze z mladimi nogometaši skozi predstavitev Ginesa Melendeza, tehničnemu direktorju španske zveze, ki z mladimi deluje že od leta 2003.
12.11.2013 | Trenerji
Pozdravil jih je tudi Sir Alex Ferguson
V času sredini oktobra se je v Budimpešti odvil UEFA Coach Education Workshop, katerega se je udeležilo več kot 200 slušateljev 54 članic UEFA, predstavnikov konfederacij Azije, Severne in Srednje Amerike ter Afrike. Med njimi so bili tudi slovenski predstavniki.
05.09.2013 | Trenerji
VIDEO: Po licenčnem seminarju v Velenju
Ob tem je Trope izpostavil, da je na seminarju sodelovalo kar 60 trenerjev, od tega se jih je 55 prijavilo prek OKS-a. Več kot 50 jih bo prejelo licenco, s čimer so si zagotovili vodenje ekipe v novi sezoni.
09.05.2013 | Trenerji
V Podčetrtku seminar za licenco B, navdušila Martić in Matić
Kokalj pa je v nadaljevanju opozoril vse, da bo v novi sezoni vsak trener selekcij U18 in U15 primoran imeti licenco futsal C, v sezoni 2014/15 pa bo za vsakega trenerja 1. SFL obvezna licenca B. Tak seminar v teh dneh poteka v Podčetrtku, vnovič pa ga bodo pripravili še maja prihodnje leto.
10.12.2012 | Trenerji
Slovenski trenerji na izobraževanju v Španiji
V Španiji so bili Damir Rob, selektor A reprezentance, Petra Mikeln, selektorka reprezentance U19, Tina Kelenberger, selektorka reprezentance U17, Primož Štrajhar, trener ŽNK Velesovo, Bojan Jančar, trener ŽNK Pomurje Teleing, Dušan Uršnik, trener ŽNK Rudar Škale, Peter Kristan, trener ŽNK Radomlje, Boštjan Mamenšek, trener ŽNK Maribor ter Nina Čebin, trenerka ŽNK Jevnica.
10.01.2012 | Trenerji
FOTO: Po trenerskem seminarju v Velenju
»Z zanimanjem sem si ogledal in spremljal ta seminar. Menim, da je to dobra priložnost za izmenjavo mnenj in izkušenj, taki dogodki pa so vedno koristni za nas trenerje.«
04.03.2011 | Trenerji
Slovensko znanje v Tibetu
Medtem, ko je nam zdi samoumevno, da imajo mladi možnost šolanja in nadgradnje svojega znanja, pa povsod ni tako. V ta namen je slovenski strokovnjak, dr. Marko Pocrnjič, ob pomoči Nogometne zveze Slovenije, v Tibetu sodeloval pri izobraževanju prve generacije tibetanskih trenerjev, ki želijo znanje podajati mladim.
1
2
3
4
5
6

DELI NA