Datum od
Datum do

04.11.2010 | Trenerji
O šolanju trenerjev na Nizozemskem
V okviru Uefine “Study Group” se te dni v Nizozemskem Zeistu mudijo slovenski strokovnjaki, ki delujejo na področju izobraževanja trenerjev v Sloveniji. Le-ti izmenjujejo mnenja in znanje s nizozemskimi, turškimi in ukrajinskimi strokovnjaki.
19.10.2010 | Trenerji
Obisk strokovnih delavcev na Češkem
V sklopu UEFA Study Group Scheme, kjer se s pomočjo evropske nogometne zveze vrši izmenjava znanja in mnenj na štirih različnih področjih - na področju Grassrootsa, izobraževanja in usposabljanja trenerjev, mladinskega nogometa in na področju ženskega nogometa se je v začetku oktobra na obisku v Pragi mudila tudi slovenska delegacija. Sestavljali so jo odgovorni za Grassroots področje na Nogometni zvezi Slovenije in odgovorni za to področje v posameznih Medobčinskih nogometnih zvezah.
14.01.2010 | Trenerji
Verdenik: Igra A reprezentance je lahko za vzgled ostalim
Objavljamo še drugi del pogovora z dr. Verdenikom, ki je povedal več o zaključkih s trenerskega seminarja in predstavitvah predavateljev. Dr. Verdenik je kot vzgled postavil igro slovenske članske reprezentance.
12.01.2010 | Trenerji
Pogovor z dr. Zdenkom Verdenikom
V daljšem pogovoru, katerega prvi del objavljamo danes, smo z dr. Zdenkom Verdenikom, novim vodjem reprezentanc NZS, spregovorili o poteku seminarja za trenerje PRO, ki je prejšnji vikend potekal v Velenju.
29.08.2009 | Trenerji
Izobraževanje trenerjev
Čeprav je na trenutke premalo izpostavljena, se Zveza nogometnih trenerjev Slovenije (ZNTS) s seminarji, kot bo septemberski na temo "Razvoj nogometne igre" trudi z izobraževanjem strokovnega kadra dvigniti nivo nogometa v Sloveniji.
14.01.2009 | Trenerji
Seminar PRO v Velenju
V soboto, 10. in nedeljo 11.1.2009 je v velenjskem hotelu Paka potekal seminar trenerjev PRO za pridobitev licence za vodenje tekem v letu 2009.
1
2
3
4
5
6

DELI NA