Datum od
Datum do

29.05.2023 | NZS
Izvršni odbor potrdil strateški projekt sofinanciranja trenerjev mlajših ekip
Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije je na svoji 35. seji obravnaval in potrdil izvedbo strateškega projekta NZS, ki želi v svojem temelju dvigniti nivo tistega dela stroke, ki skrbi za največje število perspektivnih igralcev, obenem pa izboljšati pogoje za delo trenerjev in igralcev do 13. leta starosti. 
08.05.2023 | NZS
Odziv NZS po sobotnem finalu
Nogometna zveza Slovenije je v soboto organizirala finalni dogodek slovenskega pokalnega tekmovanja, Pokala Pivovarna Union v ženski in moški konkurenci.
24.04.2023 | NZS
V prihodnjih letih v ospredju infrastruktura
Nogometna zveza Slovenije je na Brdu pri Kranju izvedla redno letno skupščino NZS, delegati in prisotni gostje pa so podrobneje spoznali delo NZS v preteklem letu, kakor tudi glavne usmeritve v prihodnje. Proračun NZS je uravnotežen, poudarek na seji Skupščine pa je bil tokrat na vložkih v infrastrukturo, enakopravnosti žensk v vodstvenih strukturah in sprejetju Etičnega kodeksa NZS.
21.04.2023 | NZS
Razpis za sofinanciranje infrastrukturnih projektov v nogometu za leto 2023
05.04.2023 | NZS
Čeferinu nov mandat na čelu Uefe
Aleksander Čeferin je bil na današnjem kongresu Uefe v Lizboni izvoljen za nov mandat na čelu evropske nogometne zveze. Petinpetdesetletni slovenski odvetnik, ki je prvi mandat dobil 14. septembra 2016, bo po današnji izvolitvi krovno celinsko zvezo vodil do leta 2027.
30.03.2023 | NZS
Vrata odpira 11teamsports Ljubljana
Nogometna zveza Slovenije in 11teamsports, uradni opremljevalec reprezentance, sta združila moči in v Ljubljani odpirata največjo nogometno trgovino v Sloveniji, 11teamsports Ljubljana. Ta bo vrata v Hali A nakupovalnega središča BTC odprla jutri ob 10.uri, obiskovalci pa bodo prva dva dneva lahko izkoristili 20% otvoritveni popust.
30.03.2023 | NZS
Nogometna zveza Slovenije uspešno izvedla poslovni dogodek za spodbujanje ESG
Pred prvo domačo tekmo kvalifikacij za Euro 2024 v Nemčiji proti reprezentanci San Marina, ki je potekala na največjem slovenskem stadionu Stožice v Ljubljani, je Nogometna zveza Slovenije organizirala poslovno druženje za največje partnerje reprezentance. Na dogodku so bili prisotni glavni predstavniki sponzorjev, minister za gospodarstvo, turizem in šport, g. Matjaž Han, ter gostitelj dogodka, predsednik Nogometne zveze Slovenije, g. Radenko Mijatović.  
04.03.2023 | NZS
Odziv NZS na zadnje dogodke
S strani NK Kalcer Radomlje smo bili obveščeni o napadu na člane njihove navijaške skupine Mlinarji. Dogodek se je zgodil po zadnji domači tekmi na parkirišču, ko so se navijači že vračali domov. V incidentu je prišlo do hujših poškodb nekaterih domačih navijačev.
02.03.2023 | NZS
Podkast NZS: Radenko Mijatović o vlogi predsednika NZS
Po selektorju članske reprezentance Matjažu Keku je kot drugi gost v podkastu Nogometne zveze Slovenije gostoval prvi mož NZS Radenko Mijatović. 
23.02.2023 | NZS
Po 31. seji IO NZS
Na Brdu pri Kranju so se na 31. seji sestali člani Izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije. Potem ko so prisluhnili poročilom selektorjev in selektoric reprezentanc za leto 2022 in pregledali izvršitev sklepov organov NZS v letu 2022, so sprejeli še nekaj pomembnih sklepov.
10.02.2023 | NZS
Seminar za zdravnike v znamenju športnih poškodb
Prvi vikend v februarju se je na sedežu Nogometne zveze Slovenije zbralo več kot 30 nogometnih zdravnikov, ki delujejo v slovenskih reprezentancah ter klubih prve in druge nogometne lige.
09.02.2023 | NZS
Razpis za odprta delovna mesta v 11teamsports SI, trgovini s športnimi oblačili d.o.o.
V novo odprti trgovini s športnimi oblačili 11teamsports SI d.o.o. se razpisujejo prosta delovna mesta na področju poslovodenja, prodaje, potiska opreme, logistike in podpore v pisarni.
07.02.2023 | NZS
Licenčni seminar za klube PLT
V ponedeljek so se predstavniki klubov Prve lige Telemach na Brdu pri Kranju udeležili licenčnega seminarja Nogometne zveze Slovenije.
04.02.2023 | NZS
Izveden delegatski seminar
V soboto je na Brdu pri Kranju, v okviru usposabljanja delegatov NZS, potekal delegatski seminar, ki se je zaradi izbruha pandemije prvič po februarju 2020 izvedel v fizični obliki.
01.02.2023 | NZS
Poslovil se je Mahmut Kapidžić
V 85. letu se je poslovil Mahmut »Šoja« Kapidžić. Nekdanji odlični branilec je po nogometni upokojitvi v osedmesetih letih deloval pod okriljem NZS, kjer je deloval kot vodja inštruktorske službe, selektor in koordinator mlajših selekcij Zahvaljujoč predanemu delu je zaslužen za razvoj prenekaterih mladih nogometašev.
25.01.2023 | NZS
Uefa potrdila spremembe v ligi narodov in kvalifikacijah za EP
Evropska nogometna zveza (Uefa) je na današnji seji izvršnega odbora potrdila nekatere manjše spremembe v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo in ligi narodov, s katerimi želi zagotoviti več odločujočih tekem v teh dveh tekmovanjih po letu 2024. V ligi narodov se bodo reprezentance srečale tudi v tekmah za napredovanje.
07.01.2023 | NZS
Intervju: Igor Benčič - Čine
Ob omembi največjih uspehov v zgodovini slovenske nogometne reprezentance pogosto pomislimo na Srečka Katanca, Zlatka Zahovića ali Matjaža Keka, pri tem pa pozabljamo na vse ostale junake, ki so dali svoj kamenček v mozaiku nepozabnih športnih zgodb. Če so prvi blesteli bodisi na igrišču bodisi na trenerski klopi, pa je nekje drugje pustil svoje srce Igor Benčič - Čine.
01.01.2023 | NZS
Intervju: Radenko Mijatović
Radenko Mijatović, predsednik Nogometne zveze Slovenije se v intervjuju za revijo Naš nogomet tradicionalno ozre v preteklost in na dogodke, ki so zaznamovali odhajajoče leto.
30.12.2022 | NZS
Po 30. seji IO NZS
Izvršni odbor je na svoji zadnji seji v letu 2022 poleg sprememb za vključevanje mladih in doma vzgojenih igralcev v članske ekipe ter podaljšanja pogodb direktorju reprezentanc in selektorjem nekaterih reprezentanc sprejel še nekaj pomembnejših sklepov, ki jih povzemamo v naslednjih vrsticah.
23.12.2022 | NZS
Podaljšanje sodelovanja z direktorjem reprezentanc in selektorji
Miran Pavlin, Milenko Ačimović in Muamer Vugdalić nadaljujejo svoje delo na Nogometni zvezi Slovenije, enako pa po sklepu izvršnega odbora NZS velja tudi za Boruta Jarca, Petro Mikeln, Tino Kelenberger in Anjo Milenković.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
34
35
36

DELI NA