Datum od
Datum do

22.04.2016 | NZS
Prva Skupščina v NNC Brdo
Delegati članic Nogometne zveze Slovenije so se danes zbrali na redni letni Skupščini NZS. Ta je letos prvič potekala v športnem kompleksu Nacionalnega nogometnega centra Brdo, delegati pa so sprejeli vse točke na dnevnem redu.
21.04.2016 | NZS
Skupščina NZS na Brdu pri Kranju
Danes se bo v prostorih Nacionalnega nogometnega centra Brdo odvila redna letna Skupščina Nogometne zveze Slovenije.
12.04.2016 | NZS
Delavnica "Nogomet za vse" v Sloveniji
Danes se je na Brdu pri Kranju začeladelavnica "Nogomet za vse", ki jo skupaj organizirata UEFA in NZS in na kateri sodeluje kar 150 udeležencev iz vseh evropskih nogometnih zvez, kot tudi nekateri predstavniki drugih konfederacij.
09.04.2016 | NZS
Regionalna konferenca tokrat v Turčiji
V soboto, 9. aprila, se je v Istranbulu odvila nova Regionalna konferenca, tokrat v organizaciji turške nogometne zveze. Konference so se udeležili predstavniki Albanije, Bosne in Hercegovine, Bolgarije, Hrvaške, Cipra, Grčije, Makedonije, Črne gore, Romunije, Rusije, Srbije in Slovenije
05.04.2016 | NZS
V polfinalu kvalifikacij pokala Regij MNZ Ljubljana in MNZ Maribor
Pokal Regij je tekmovanje pod okriljem Uefe, v katerem tekmujejo reprezentance regij, sestavljene iz amaterskih igralcev. Da bi si ekipa zagotovila nastop v tekmovanju, pa mora najprej uspešno osvojiti prvo mesto v slovenskem kvalifikacijskem tekmovanju. V igri ostajajo še štiri MNZ reprezentance.
02.04.2016 | NZS
Dan za spremembe, dan za spoštovanje
2. aprila se je odvil že 7. Dan za spremembe, ki ima prvič podnaslov dan za spoštovanje. Velika prostovoljska akcija je ponovno povezuje številne akterje po celi Sloveniji, letos še posebej z namenom spodbujanja dobrih medsebojnih odnosov, spoštljive komunikacije in drobnih dejanj prijaznosti. Akcijo smo podprli tudi na Nogometni zvezi Slovenije.
18.03.2016 | NZS
SOEE nagradila NZS na področju integracije z nogometom
V Antwerpnu se je odvil Kongres SOEE (Special Olympics Europe Euroasia) namenjen nogometnim koordinatorjem širom Evrope, ki preko nogometa v družbo vključujejo ljudi s posebnimi potrebami. Na konferenco je bil povabljen tudi Koordinator nogometa za vse pri NZS Rajko Korent, ki se jo je udeležil skupaj s predstavnikov SOS Domnom Pociecho.
09.03.2016 | NZS
Vodstvo Policije na obisku na Brdu pri Kranju
Na Brdu pri Kranju sta se danes sestali delegaciji Nogometne zveze Slovenije in vodstva slovenske Policije. Na sestanku sta obe strani spregovorili o dosedanjem sodelovanju in vseh izzivih, ki ju čakajo v prihodnosti.
07.03.2016 | NZS
Po 8. seji IO: Skupščina NZS bo 21. aprila
Člani izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije so se zbrali na svoji 8. seji, kjer so obravnavali deset točk dnevnega reda. Sprejeli so letno poročilo o delu v letu 2015 ter program dela in finančni načrt za leto 2016. Sklicana je bila tudi redna letna skupščina NZS, ki bo 21. aprila.
07.03.2016 | NZS
Pred 8. sejo IO NZS
V ponedeljkovih popoldanskih urah se bodo na Brdu pri Kranju zbrali člani izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije, ki se bodo sestali na svoji 8. seji.
29.02.2016 | NZS
Delegatski seminar na Brdu pri Kranju
Minuli vikend v slovenskem nogometnem prostoru ni prinesel le pričetka spomladanskega dela Prve lige Telekom Slovenije. Na Brdu pri Kranju so se na tradicionalnem izobraževanju pred nadaljevanjem sezone zbrali tudi delegati Nogometne zveze Slovenije.
26.02.2016 | NZS
Odziv NZS po zmagi Giannija Infantina
Mednarodna nogometna zveza (FIFA) je na današnjem izrednem kongresu dobila novega predsednika. To je v drugem krogu volitev z navadno večino postal Gianni Infantino. Švicar je za zmago potreboval 104 glasove, zbral pa jih je 115 in prepričljivo prehitel najbližjega zasledovalca, bahrainskega šejka Salmana bin Ibrahima al Khalifo.
26.02.2016 | NZS
Gianni Infantino je novi predsednik Fife
Dosedanji generalni sekretar Evropske nogometne zveze (Uefa), Švicar Gianni Infantino, je novi predsednik Mednarodne nogometne zveze (Fifa). Na izrednem kongresu v Zürichu je tako nasledil dolgoletnega prvega moža Fife Seppa Blatterja.
25.02.2016 | NZS
Izredna kongresa Uefe in Fife v Švici
Zurich bo v naslednjih dveh dneh središče svetovnega nogometnega sveta. V četrtek in petek se bosta namreč tam odvila dva kongresa, ki bosta korenito zaznamovala nadaljnje smernice v nogometu.
16.02.2016 | NZS
Rudiju Zavrlu Bloudkova nagrada za življenjsko delo
Sinoči so na Brdu pri Kranju že enainpetdesetič podelili najvišja državna športna priznanja, tokrat pa so s priznanjem za življenjsko delo počastili nekdanjega predsednika Nogometne zveze Slovenije, Rudija Zavrla.
13.02.2016 | NZS
Regionalni sestanek v Beogradu
Vodstvo Nogometne zveze Slovenije se je v Beogradu udeležilo novega regionalnega sestanka 13. evropskih nogometnih zvez in visokih predstavnikov Evropske nogometne zveze (UEFA).
09.02.2016 | NZS
Seja izvršnega odbora OKS-ZŠZ v športnem centru na Brdu
Nogometna zveza Slovenije je v novem Nacionalnem nogometnem centru na Brdu pri Kranju pridobila kakovostno infrastrukturo, primerno za prirejanje različnih dogodkov, od športnih do organizacijskih. Poleg različnih trenerskih seminarjev se je prav danes v športnem centru NNC Brdo odvil tudi izvršni odbor Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez.
02.02.2016 | NZS
Izvršni odbor NZS podprl kandidaturo Infantina
Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije je na svoji zadnji redni seji obravnaval tudi kandidaturo Giannija Infantina za predsednika Fife. Člani IO NZS so kandidaturo 45-letnega pravnika, ki je pri Uefi od leta 2000, soglasno podprli.
01.02.2016 | NZS
Po 7. seji IO NZS: Znano prizorišče finala Pokala Slovenije 2016
Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije se je danes sestal na svoji 7. seji, drugič v Nacionalnem nogometnem centru na Brdu pri Kranju. Obravnavali so enajst točk dnevnega reda ter sprejeli nekaj pomembnih odločitev.
01.02.2016 | NZS
Zdravilišče Debeli rtič praznovalo 60. rojstni dan
V petek je na Debelem rtiču potekala slovesnost ob obeležitvi 150 let delovanja Rdečega križa Slovenije ter njegovega Mladinskega zdravilišča in letovišča RKS Debeli rtič, ki je praznovalo 60. rojstni dan. Svečani dogodek je pospremila tudi Nogometna zveza Slovenije, ki je nedavno sofinancirala izgradnjo mini igrišča z umetno travo in razsvetljavo.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
25
26
27

DELI NA