Datum od
Datum do

27.05.2016 | NZS
Aleš Zavrl v vlogi delegata na Euru 2016
Generalni sekretar NZS, Aleš Zavrl in Nogometna zveza Slovenije sta prejela še eno veliko priznanje evropske nogometne zveze (UEFA). Zavrl bo namreč edini Slovenec v vlogi delegata na letošnjem evropskem prvenstvu v Franciji.
26.05.2016 | NZS
Po 9. seji IO NZS
Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije se je na dan finala Pokala Slovenije 2016 dobil na svoji 9. seji, tokrat v prostorih koprske Pretorske palače. Obravnavali so deset točk dnevnega reda.
16.05.2016 | NZS
Fifa s prvo generalno sekretarko, novi članici Fife
Konec preteklega tedna je v mehiški prestolnici Ciudad de Mexico potekal kongres Fife, na katerem je slovensko delegacijo vodil predsednik Aleksander Čeferin, FIFA pa je prvič v zgodovini dobila generalno sekretarko. Predsednik Gianni Infantino je predstavil Senegalko Fatmo Samba Diouf Samoura.
09.05.2016 | NZS
Nogomet nazaj na podeželje - Rast 2020
Evropska nogometna zveza je 5. in 6. aprila v Budvi pripravila pilotni projekt UEFA Media Outreach programme (medijsko obveščanje, informiranje in doseg). Udeležilo se ga je okoli 20 predstavnikov nogometnih zvez in dopisnikov, med povabljenimi pa so bili tudi trije člani Uefine medijske komisije (UEFA Media Committee).
06.05.2016 | NZS
Sodobni nogometni center na Brdu tudi uradno odprt
Nacionalni nogometni center na Brdu pri Kranju je bil danes tudi uradno odprt. Odprtja sta se udeležila tudi predsednik Mednarodne nogometne zveze (Fifa) Gianni Infantino in slovenski predsednik vlade Miro Cerar.
06.05.2016 | NZS
Infantino in Theodoridis: Center na Brdu bo zgled za druge
Nogometna zveza Slovenije je ob salvah pohval in vložku umetnosti gledališča Anton Podbevšek uradno odprla nov nacionalni nogometni center na Brdu pri Kranju. Kot je znano, je stal približno 8,5 milijona evrov, od tega sta kar 90 odstotkov sredstev prispevali Evropska (Uefa) in Mednarodna nogometna zveza (Fifa).
06.05.2016 | NZS
Danes uradno odprtje Nacionalnega nogometnega centra Brdo
Čeprav deluje že od lanskega novembra, bo novi nacionalni nogometni center na Brdu pri Kranju uradno odprtje doživel danes zvečer. Ob slovenskih in tudi mednarodnih nogometnih veljakih se bosta odprtja udeležila tudi predsednik Mednarodne nogometne zveze (FIFA) Gianni Infantino in slovenski predsednik vlade Miro Cerar.
05.05.2016 | NZS
V petek otvoritev Nacionalnega nogometnega centra Brdo
Nacionalni nogometni center Brdo bo v petek tudi uradno odprl vrata s slavnostno otvoritvijo, ki se bo pričela ob 19.30. Izjemno pomembno pridobitev za slovenski nogomet bodo z obiskom počastili številni ugledni gostje, ki si bodo med drugim lahko ogledali tudi športno-umetniško prireditev v izvedbi Anton Podbevšek Teatra.
24.04.2016 | NZS
Video: Skupščina NZS na Brdu pri Kranju
Na Brdu pri Kranju je v četrtek potekala redna letna Skupščina Nogometne zveze Slovenije, ki je bila prvič izpeljana v novih prostorih Nacionalnega nogometnega centra Brdo. 29 delegatov je sprejelo vse točke dnevnega reda, vključno s programom dela in finančnim načrtom za leto 2016.
22.04.2016 | NZS
Prva Skupščina v NNC Brdo
Delegati članic Nogometne zveze Slovenije so se danes zbrali na redni letni Skupščini NZS. Ta je letos prvič potekala v športnem kompleksu Nacionalnega nogometnega centra Brdo, delegati pa so sprejeli vse točke na dnevnem redu.
21.04.2016 | NZS
Skupščina NZS na Brdu pri Kranju
Danes se bo v prostorih Nacionalnega nogometnega centra Brdo odvila redna letna Skupščina Nogometne zveze Slovenije.
12.04.2016 | NZS
Delavnica "Nogomet za vse" v Sloveniji
Danes se je na Brdu pri Kranju začeladelavnica "Nogomet za vse", ki jo skupaj organizirata UEFA in NZS in na kateri sodeluje kar 150 udeležencev iz vseh evropskih nogometnih zvez, kot tudi nekateri predstavniki drugih konfederacij.
09.04.2016 | NZS
Regionalna konferenca tokrat v Turčiji
V soboto, 9. aprila, se je v Istranbulu odvila nova Regionalna konferenca, tokrat v organizaciji turške nogometne zveze. Konference so se udeležili predstavniki Albanije, Bosne in Hercegovine, Bolgarije, Hrvaške, Cipra, Grčije, Makedonije, Črne gore, Romunije, Rusije, Srbije in Slovenije
05.04.2016 | NZS
V polfinalu kvalifikacij pokala Regij MNZ Ljubljana in MNZ Maribor
Pokal Regij je tekmovanje pod okriljem Uefe, v katerem tekmujejo reprezentance regij, sestavljene iz amaterskih igralcev. Da bi si ekipa zagotovila nastop v tekmovanju, pa mora najprej uspešno osvojiti prvo mesto v slovenskem kvalifikacijskem tekmovanju. V igri ostajajo še štiri MNZ reprezentance.
02.04.2016 | NZS
Dan za spremembe, dan za spoštovanje
2. aprila se je odvil že 7. Dan za spremembe, ki ima prvič podnaslov dan za spoštovanje. Velika prostovoljska akcija je ponovno povezuje številne akterje po celi Sloveniji, letos še posebej z namenom spodbujanja dobrih medsebojnih odnosov, spoštljive komunikacije in drobnih dejanj prijaznosti. Akcijo smo podprli tudi na Nogometni zvezi Slovenije.
18.03.2016 | NZS
SOEE nagradila NZS na področju integracije z nogometom
V Antwerpnu se je odvil Kongres SOEE (Special Olympics Europe Euroasia) namenjen nogometnim koordinatorjem širom Evrope, ki preko nogometa v družbo vključujejo ljudi s posebnimi potrebami. Na konferenco je bil povabljen tudi Koordinator nogometa za vse pri NZS Rajko Korent, ki se jo je udeležil skupaj s predstavnikov SOS Domnom Pociecho.
09.03.2016 | NZS
Vodstvo Policije na obisku na Brdu pri Kranju
Na Brdu pri Kranju sta se danes sestali delegaciji Nogometne zveze Slovenije in vodstva slovenske Policije. Na sestanku sta obe strani spregovorili o dosedanjem sodelovanju in vseh izzivih, ki ju čakajo v prihodnosti.
07.03.2016 | NZS
Po 8. seji IO: Skupščina NZS bo 21. aprila
Člani izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije so se zbrali na svoji 8. seji, kjer so obravnavali deset točk dnevnega reda. Sprejeli so letno poročilo o delu v letu 2015 ter program dela in finančni načrt za leto 2016. Sklicana je bila tudi redna letna skupščina NZS, ki bo 21. aprila.
07.03.2016 | NZS
Pred 8. sejo IO NZS
V ponedeljkovih popoldanskih urah se bodo na Brdu pri Kranju zbrali člani izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije, ki se bodo sestali na svoji 8. seji.
29.02.2016 | NZS
Delegatski seminar na Brdu pri Kranju
Minuli vikend v slovenskem nogometnem prostoru ni prinesel le pričetka spomladanskega dela Prve lige Telekom Slovenije. Na Brdu pri Kranju so se na tradicionalnem izobraževanju pred nadaljevanjem sezone zbrali tudi delegati Nogometne zveze Slovenije.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
25
26
27

DELI NA