Datum od
Datum do

09.11.2016 | NZS
Volilna komisija NZS določila roke in pogoje
Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije je v ponedeljek na svoji 13. seji razpisal volitve za predsedniško in podpredsedniška mesta v mandatnem obdobju 2016-2020. Volilna komisija NZS je v skladu s svojimi pristojnostmi na korespondenčni seji potrdila volilne obrazce ter določila roke in način vlaganja kandidatur.
07.11.2016 | NZS
Volilna skupščina NZS 15. decembra
Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije se je sestal na svoji 13. seji, tokrat prvič pod vodstvom podpredsednika NZS, Radenka Mijatovića. Na seji so člani izvršnega odbora določili datum skupščine NZS in razpisali volitve za predsednika in podpredsednike NZS za mandatno obdobje 2016 - 2020.
02.11.2016 | NZS
Novembra 26 prenosov v živo
Ljubiteljem slovenskega nogometa ne bo dolgčas niti v novembru, saj ta prinaša kar 2290 minut nogometa v živ na slovenskih televizijah in spletnih kanalih. 22 tekem si boste lahko ogledali v televizijskih prenosih, medtem ko bodo 4 tekme pokrite s spletnimi prenosi.
28.10.2016 | NZS
V Mariboru Fifin medicinski center odličnosti
Maribor je po novem tudi uradno na medicinskem zemljevidu Mednarodne nogometne zveze (Fifa). Včeraj so na mariborski Medicinski fakulteti namreč odprli Fifin medicinski center odličnosti.
22.10.2016 | NZS
Sestanek s predsednikom Uefe in predstavniki regije
V petek je v Nacionalnem nogometnem centru Brdo predsednik Evropske nogometne zveze (Uefa), Aleksander Čeferin, sprejel predsednike in druge predstavnike nogometnih zvez v regiji.
08.10.2016 | NZS
Čeferin danes uradno zapustil mesto predsednika NZS
Dosedanji predsednik Nogometne zveze Slovenije, Aleksander Čeferin, je na 12. seji IO NZS podal odstopno izjavo z mesta predsednika NZS. Čeferin je od 14. septembra predsednik Evropske nogometne zveze (UEFA), do izvolitve novega predsednika pa bo naloge predsednika NZS v skladu s Statutom NZS opravljal podpredsednik Radenko Mijatović.
29.09.2016 | NZS
Svetovni dan srca 2016 – Dajmo življenju moč
Nogometna zveza Slovenije tudi to leto podpira Svetovni dan srca, katerega namen je ozaveščanje o boleznih srca in ožilja ter izobraževanje ljudi o prednostih zdravega načina življenja.
28.09.2016 | NZS
V oktobru 36 prenosov v živo
Po pestrem septembrskem programu prihaja na vrsto še bolj bogat oktobrski spored. Ljubitelji slovenskega nogometa si boste namreč lahko v oktobru ogledali v povprečju več kot eno tekmo na dan, saj bo skupaj na sporedu kar 36 nogometnih prenosov.
16.09.2016 | NZS
Čeferin: »To je tudi uspeh slovenskega nogometa«
Aleksander Čeferin, novi predsednik Evropske nogometne zveze, se je po zanesljivi zmagi na sredinih volitvah v Atenah vrnil v Slovenijo in še na Brdu pri Kranju, na sedežu Nogometne zveze Slovenije, predstavil svoje poglede v novi funkciji.
16.09.2016 | NZS
Aleksander Čeferin danes v NNC Brdo
Aleksander Čeferin, ki je bil v sredo na izrednem volilnem kongresu v Atenah prepričljivo izvoljen za predsednika Evropske nogometne zveze, se bo danes ob 12. uri predstavil slovenski javnosti v Nacionalnem nogometnem centru na Brdu pri Kranju.
15.09.2016 | NZS
Theodoridis generalni sekretar Uefe
Evropska nogometna zveza (Uefa) je v Atenah izvedla prvo sejo izvršnega odbora pod vodstvom novega predsednika Aleksandra Čeferina. Med prvimi nalogami je bilo imenovanje generalnega sekretarja. To je postal Grk Theodore Theodoridis.
15.09.2016 | NZS
Čeferin bo danes že vodil sejo IO Uefe
Evropska nogometna zveza bo danes v Atenah izvedla prvo sejo izvršnega odbora pod vodstvom novega predsednika Aleksandra Čeferina.
14.09.2016 | NZS
Čeferin je novi predsednik Uefe
Predsednik Nogometne zveze Slovenije Aleksander Čeferin je novi predsednik Evropske nogometne zveze. Na 12. izrednem kongresu v Atenah je na volitvah z 42:13 v glasovih premagal Nizozemca Michaela van Praaga.
14.09.2016 | NZS
Čeferin še zadnjič nagovoril delegate
Aleksander Čeferin in Michael van Praag sta še zadnjič nagovorila delegate nacionalnih nogometnih zvez na izrednem volilnem kongresu Uefe v Atenah. Sedaj je čas za glasovanje, po katerem bo znano, kdo bo postal novi predsednik Evropske nogometne zveze.
13.09.2016 | NZS
Čeferina podprla še Škotska
Izvršni odbor Škotske nogometne zveze je večer pred volilnim kongresom Evropske nogometne zveze izrazil podporo Aleksandru Čeferinu pri kandidaturi za predsednika Uefe.
13.09.2016 | NZS
Čeferin: Počakajmo do jutri
Evropska nogometna zveza (Uefa) bo v sredo v Atenah predvidoma že dopoldne dobila novega predsednika. Ob Nizozemcu Michaelu van Praagu kandidira za mesto prvega moža Uefe tudi predsednik Nogometne zveze Slovenije Aleksander Čeferin, ki je praktično pri večini favorit za zmago.
13.09.2016 | NZS
Tik pred volitvami tudi podpora Armenije
Pred sredinim volilnim kongresom Evropske nogometne zveze v Atenah je Aleksander Čeferin prejel nov glas podpore. Predsednika Nogometne zveze Slovenije je podprla tudi krovna nogometna organizacija Armenije, ki je izrazila zadovoljstvo nad Čeferinovim programom.
12.09.2016 | NZS
Čeferina podprla tudi nogometna zveza San Marina
V atenskem hotelu Lagonissi bodo v sredo odločali o novem predsedniku Evropske nogometne zveze (Uefa). Kandidat za predsednika Uefe je tudi Aleksander Čeferin, ki uživa zaupanje tudi pri nogometni zvezi San Marina.
10.09.2016 | NZS
Čeferina podprla tudi Portugalska
Portugalska nogometna zaveza je danes podprla Aleksandra Čeferina v boju za predsednika Evropske nogometne zveze (Uefe).
08.09.2016 | NZS
Čeferinu zaupata tudi Izrael in Gruzija
Aleksandra Čeferina pri kandidaturi za predsednika Evropske nogometne zveze (Uefa) podpira vse več članic. Po včerajšnji podpori slovaške in poljske nogometne zveze, sta danes izkazali Čeferinu zaupanje tudi nogometni zvezi Izraela in Gruzije.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
27
28
29

DELI NA