Datum od
Datum do

06.09.2016 | NZS
Tudi Azerbajdžan za Čeferina
Podporo Aleksandru Čeferinu, ki se bo 14. septembra v Atenah potegoval za mesto predsednika Evropske nogometne zveze (UEFA), so danes izrazili tudi na na azerbajdžanski nogometni zvezi.
06.09.2016 | NZS
NZS in Autocommerce d.o.o. podaljšala sodelovanje
Nogometna zveza Slovenije in družba Autocommerce d.o.o., sicer uradni zastopnik vozil Mercedes-Benz za Slovenijo, sta danes na Brdu pri Kranju podpisala novo, dolgoročno, sponzorsko pogodbo, s katero nadaljujeta septembra 2014 začeto uspešno poslovno sodelovanje.
02.09.2016 | NZS
Čeferin tudi s podporo Nemčije
Predsednika Nogometne zveze Slovenije, Aleksandra Čeferina, je v kandidaturi za predsednika Uefe podprla nova nacionalna zveza. Predsedstvo nemške nogometne zveze (DFB) na petkovi seji v Frankfurtu odločilo, da bo Nemčija na volitvah 14. septembra podprla Aleksandra Čeferina.
02.09.2016 | NZS
Čeferin na obisku pri predsedniku državnega zbora
Predsednik državnega zbora Milan Brglez je danes na pogovor povabil predsednika Nogometne zveze Slovenije (NZS) in kandidata za predsednika Evropske nogometne zveze (Uefa), Aleksandra Čeferina.
01.09.2016 | NZS
FFF podprla Aleksandra Čeferina
Izvršni odbor Francoske nogometne zveze je na včerašnji seji odločal o podpori na prihajajočih volitvah za Predsednika Uefe, ki bodo 14. septembra. Potem, ko se je predsednik francoske zveze Noël Le Graët sestal z vsemi tremi kandidati, so se Francozi odločili podpreti Aleksandra Čeferina.
01.09.2016 | NZS
Čeferin obiskal Turčijo
Za Aleksandrom Čeferinom sta pestra julij in avgust, ko praktično ne mine dan, ko slovenski kandidat za predsednika Uefe ne bi bil na poslovni poti.
30.08.2016 | NZS
Čeferina podpira tudi Madžarska nogometna zveza
Predsednik Nogometne zveze Slovenije, Aleksander Čeferin, se v volilno tekmo za predsednika Evropske nogometne zveze (UEFA) podaja iz vse boljšega položaja. Čeferinu je namreč podporo izkazala tudi Madžarska nogometna zveza.
17.08.2016 | NZS
Čeferin s podporo Irske nogometne zveze
Predsednik Nogometne zveze Slovenije, Aleksander Čeferin, uživa vse večjo podporo med evropskimi nogometnimi zvezami. Njegovo kandidaturo za predsednika Evropske nogometne zveze (UEFA) je danes uradno podprla tudi Irska nogometna zveza.
12.08.2016 | NZS
NZS in Pivovarna Laško Union bosta nadaljevali sodelovanje
V prihodnjih letih bosta NZS in Union še nadgradila dosedanje sodelovanje.
06.08.2016 | NZS
Program Aleksandra Čeferina
Predsednik Nogometne zveze Slovenije, Aleksander Čeferin, ki kandidira za predsednika Evropske nogometne zveze (UEFA), je pred začetkom predsedniške kampanje predstavil svoj UEFA program.
04.08.2016 | NZS
Minuta molka pred tekmami
Na tekmah pod okriljem Nogometne zveze Slovenije minuta molka pred pričetkom vseh tekem.
02.08.2016 | NZS
NZS pretresena ob izgubi
Pretreseni in šokirani ob današnji izgubi, na Nogometni zvezi Slovenije izrekamo sožalje vsem svojcem in prijateljem umrlih mladih nogometašev v današnji prometni nesreči v Mariboru. Počivajte v miru.
21.07.2016 | NZS
Čeferin tudi uradno kandidat
Predsednik Nogometne zveze Slovenije, Aleksander Čeferin, in Nogometna zveza Slovenije sta v roku za oddajo kandidatur oddala kandidaturo Aleksandra Čeferina za mesto predsednika Evropske nogometne zveze (UEFA).
10.07.2016 | NZS
Temeljita prenova NZS.si
Nova spletna podoba NZS, svež in moderen izgled, izboljšana uporabniška izkušnja in odzivna stran glede na napravo.
29.06.2016 | NZS
Danes deseta seja IO NZS
Na Brdu pri Kranju se bo danes na svoji 10. seji sestal Izvršni odbor NZS. Obravnavali bodo enajst točk dnevnega reda, med drugim bodo razpravljali tudi o pričetku projekta Futsal Euro 2018.
20.06.2016 | NZS
V Biljah v znamenju dobrodelnosti
V soboto je v Biljah že sedmo leto po vrsti potekala dobrodelna nogometna tekma, na kateri so organizatorji zbirali finančna sredstva za nekdanjega nogometaša Andreja Krivca, ki je po hudi prometni nesreči pristal na invalidskem vozičku.
18.06.2016 | NZS
Slovensko obarvana tudi tekma med Italijo in Švedsko
Na evropskem prvenstvu v Franciji se čuti tudi močan slovenski pridih, za kar skrbijo člani sodniške ekipe na čelu z Damirjem Skomino in generalni sekretar Nogometne zveze Slovenije, Aleš Zavrl, ki je v Toulousu že drugič opravljal funkcijo delegata.
18.06.2016 | NZS
V NNC Brdo finale Poslovne nogometne lige NZS
Po zaključku slovenskih klubskih tekmovanj se bliža konec sezone tudi za udeležence Poslovne nogometne lige NZS, ki bodo finalne tekme odigrali to soboto v Nacionalnem nogometnem centru Brdo.
09.06.2016 | NZS
Tudi Estonija podprla Čeferina
Potem ko so Švedi, Danci, Norvežani in Finci že 3. junija objavili podporo takrat še morebitni kandidaturi Aleksandra Čeferina za mesto predsednika Uefe, so se danes iniciativi pridružili še Estonci.
08.06.2016 | NZS
Aleksandru Čeferinu podpora na Regionalni konferenci v Moskvi
Po podpori štirih skandinavskih držav in Italije, je danes uradno podporo Aleksandru Čeferinu za predsednika Uefe izrazilo še trinajst nacionalnih zvez, ki so se udeležile Regionalne konference v Moskvi.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
25
26
27

DELI NA