Datum od
Datum do

15.09.2016 | NZS
Čeferin bo danes že vodil sejo IO Uefe
Evropska nogometna zveza bo danes v Atenah izvedla prvo sejo izvršnega odbora pod vodstvom novega predsednika Aleksandra Čeferina.
14.09.2016 | NZS
Čeferin je novi predsednik Uefe
Predsednik Nogometne zveze Slovenije Aleksander Čeferin je novi predsednik Evropske nogometne zveze. Na 12. izrednem kongresu v Atenah je na volitvah z 42:13 v glasovih premagal Nizozemca Michaela van Praaga.
14.09.2016 | NZS
Čeferin še zadnjič nagovoril delegate
Aleksander Čeferin in Michael van Praag sta še zadnjič nagovorila delegate nacionalnih nogometnih zvez na izrednem volilnem kongresu Uefe v Atenah. Sedaj je čas za glasovanje, po katerem bo znano, kdo bo postal novi predsednik Evropske nogometne zveze.
13.09.2016 | NZS
Čeferina podprla še Škotska
Izvršni odbor Škotske nogometne zveze je večer pred volilnim kongresom Evropske nogometne zveze izrazil podporo Aleksandru Čeferinu pri kandidaturi za predsednika Uefe.
13.09.2016 | NZS
Čeferin: Počakajmo do jutri
Evropska nogometna zveza (Uefa) bo v sredo v Atenah predvidoma že dopoldne dobila novega predsednika. Ob Nizozemcu Michaelu van Praagu kandidira za mesto prvega moža Uefe tudi predsednik Nogometne zveze Slovenije Aleksander Čeferin, ki je praktično pri večini favorit za zmago.
13.09.2016 | NZS
Tik pred volitvami tudi podpora Armenije
Pred sredinim volilnim kongresom Evropske nogometne zveze v Atenah je Aleksander Čeferin prejel nov glas podpore. Predsednika Nogometne zveze Slovenije je podprla tudi krovna nogometna organizacija Armenije, ki je izrazila zadovoljstvo nad Čeferinovim programom.
12.09.2016 | NZS
Čeferina podprla tudi nogometna zveza San Marina
V atenskem hotelu Lagonissi bodo v sredo odločali o novem predsedniku Evropske nogometne zveze (Uefa). Kandidat za predsednika Uefe je tudi Aleksander Čeferin, ki uživa zaupanje tudi pri nogometni zvezi San Marina.
10.09.2016 | NZS
Čeferina podprla tudi Portugalska
Portugalska nogometna zaveza je danes podprla Aleksandra Čeferina v boju za predsednika Evropske nogometne zveze (Uefe).
08.09.2016 | NZS
Čeferinu zaupata tudi Izrael in Gruzija
Aleksandra Čeferina pri kandidaturi za predsednika Evropske nogometne zveze (Uefa) podpira vse več članic. Po včerajšnji podpori slovaške in poljske nogometne zveze, sta danes izkazali Čeferinu zaupanje tudi nogometni zvezi Izraela in Gruzije.
07.09.2016 | NZS
Slovaki podpirajo Čeferina
Podporo Aleksandru Čeferinu so teden dni pred Uefinim izrednim kongresom v Atenah, na katerem bo izvoljen novi predsednik Evropske nogometne zveze, izrazili tudi Slovaki.
07.09.2016 | NZS
Poljaki naslednji s podporo Čeferinu
Čez točno teden dni bo v Atenah potekal kongres Uefe, kjer bo izvoljen naslednik Michela Platinija. V boj se podaja tudi predsednik NZS, Aleksander Čeferin, ki je zdaj na svojo stran dobil tudi Poljake.
06.09.2016 | NZS
Tudi Azerbajdžan za Čeferina
Podporo Aleksandru Čeferinu, ki se bo 14. septembra v Atenah potegoval za mesto predsednika Evropske nogometne zveze (UEFA), so danes izrazili tudi na na azerbajdžanski nogometni zvezi.
06.09.2016 | NZS
NZS in Autocommerce d.o.o. podaljšala sodelovanje
Nogometna zveza Slovenije in družba Autocommerce d.o.o., sicer uradni zastopnik vozil Mercedes-Benz za Slovenijo, sta danes na Brdu pri Kranju podpisala novo, dolgoročno, sponzorsko pogodbo, s katero nadaljujeta septembra 2014 začeto uspešno poslovno sodelovanje.
02.09.2016 | NZS
Čeferin tudi s podporo Nemčije
Predsednika Nogometne zveze Slovenije, Aleksandra Čeferina, je v kandidaturi za predsednika Uefe podprla nova nacionalna zveza. Predsedstvo nemške nogometne zveze (DFB) na petkovi seji v Frankfurtu odločilo, da bo Nemčija na volitvah 14. septembra podprla Aleksandra Čeferina.
02.09.2016 | NZS
Čeferin na obisku pri predsedniku državnega zbora
Predsednik državnega zbora Milan Brglez je danes na pogovor povabil predsednika Nogometne zveze Slovenije (NZS) in kandidata za predsednika Evropske nogometne zveze (Uefa), Aleksandra Čeferina.
01.09.2016 | NZS
FFF podprla Aleksandra Čeferina
Izvršni odbor Francoske nogometne zveze je na včerašnji seji odločal o podpori na prihajajočih volitvah za Predsednika Uefe, ki bodo 14. septembra. Potem, ko se je predsednik francoske zveze Noël Le Graët sestal z vsemi tremi kandidati, so se Francozi odločili podpreti Aleksandra Čeferina.
01.09.2016 | NZS
Čeferin obiskal Turčijo
Za Aleksandrom Čeferinom sta pestra julij in avgust, ko praktično ne mine dan, ko slovenski kandidat za predsednika Uefe ne bi bil na poslovni poti.
30.08.2016 | NZS
Čeferina podpira tudi Madžarska nogometna zveza
Predsednik Nogometne zveze Slovenije, Aleksander Čeferin, se v volilno tekmo za predsednika Evropske nogometne zveze (UEFA) podaja iz vse boljšega položaja. Čeferinu je namreč podporo izkazala tudi Madžarska nogometna zveza.
17.08.2016 | NZS
Čeferin s podporo Irske nogometne zveze
Predsednik Nogometne zveze Slovenije, Aleksander Čeferin, uživa vse večjo podporo med evropskimi nogometnimi zvezami. Njegovo kandidaturo za predsednika Evropske nogometne zveze (UEFA) je danes uradno podprla tudi Irska nogometna zveza.
12.08.2016 | NZS
NZS in Pivovarna Laško Union bosta nadaljevali sodelovanje
V prihodnjih letih bosta NZS in Union še nadgradila dosedanje sodelovanje.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
25
26
27

DELI NA