Datum od
Datum do

20.12.2015 | NZS
Nov dom slovenskega nogometa
Nov Nacionalni nogometni center Brdo v naravnem okolju in s kuliso so v oktobru prvič poskusno preizkusili reprezentanti, uradno odprtje pa bodo tri nogometna igrišča iz naravne trave in športni kompleks s tribuno in spremljevalnimi prostori dočakali spomladi.
15.12.2015 | NZS
FOTO: Na Brdu tradicionalni prednovoletni sprejem NZS
Nogometna zveza Slovenije je na Brdu pri Kranju pripravila tradicionalno prireditev ob zaključku leta. Na njej so se spomnili preteklega leta, pogledali v prihodnost, poudarili pa, da so dosegli največji cilj, to je, da so dobili nacionalni nogometni center.
07.12.2015 | NZS
Izvršni odbor prvič v NNC Brdo
Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije se je sestal na svoji šesti seji v trenutnem mandatu, a prvi v novem domu slovenskega nogometa na Brdu pri Kranju.
27.11.2015 | NZS
Sestanek regionalnih nogometnih zvez v Budvi
V Budvi je danes potekal tretji sestanek regionalnih nogometnih zvez, tokrat je bila v vlogi gostoteljice nogometna zveza Črne Gore. Tokrat so bili poleg predstavnikov Bosne in Hercegovine, Črne gore, Hrvaške, Makedonije, Slovenije in Srbije prisotni tudi predsedniki in generalni sekretarji nogometnih zvez Albanije, Bolgarije, Grčije, Cipra in Romunije, s čimer se je skupine regionalnih zvez razširila na 11 članic.
21.11.2015 | NZS
Umrl je Zoran Ubavič
Nogometno Slovenijo je danes pretresla žalostna vest, da je boj s hudo boleznijo v 51. letu starosti izgubil Zoran Ubavič.
10.11.2015 | NZS
Obisk delegacije s Kosova
Nogometno zvezo Slovenije je danes na Brdu pri Kranju obiskala delegacija kosovske nogometne zveze. Na prvem uradnem obisku v novih prostorih NZS so se tako mudili predsednik Fadil Vokkri, podpredsednik Bekim Haxhiu in generalni sekretar Eroll Salihu. Na NZS sta jih sprejela predsednik Aleksander Čeferin in generalni sekretar Aleš Zavrl.
05.11.2015 | NZS
NZS z novembrom na Brdu pri Kranju
Slovensko nogometno reprezentanco v mesecu novembru čakata dve najpomembnejši tekmi v zadnjem kvalifikacijskem obdobju, ko se bo v dodatnih kvalifikacijah pomerila z Ukrajino, november pa je pomemben mesec tudi za slovensko krovno nogometno organizacijo, saj je s tem mesecem pričela s poslovanjem v novi upravni stavbi na Brdu pri Kranju.
30.09.2015 | NZS
Na izvršnem odboru o solidarnostnih sredstvih
Na Brdu pri Kranju se je v torek, 29. septembra, na svoji 5. seji sestal Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije.
30.09.2015 | NZS
Člani IO NZS v NNC Brdo
Kompleks Nacionalnega nogometnega centra Brdo je z vsakim dnem bližje zaključku, če bo vse potekalo po načrtih, bo Nogometna zveza Slovenije čez mesec dni že delovala v novi upravni stavbi. Da gre res vse proti koncu so se prepričali tudi člani izvršnega odbora NZS, ki so pred sejo obiskali objekt.
29.09.2015 | NZS
Svetovni dan srca 2015: Ustvarjamo zdravo okolje za srce!
Ob svetovnem dnevu srca, ki ga na današnji dan obeležujemo že 16. leto zapored, Svetovna organizacija za srce (World Heart Federation - WHF) v sodelovanju z uradnim partnerjem za zdravje Evropsko nogometno zvezo UEFA organizira osveščevalno akcijo “Za zdravo srce vseh in povsod”.
23.09.2015 | NZS
Seminar na temo vzdrževanja nogometnih igrišč uspel
V ponedeljek je na Brdu pri Kranju potekal seminar NZS na temo vzdrževanja nogometnih igrišč. Dogodku je prisostvovalo kar 69 posameznikov, ki so se seznanili s sodobnimi smernicami in dobrimi praksami na omenjenem področju.
18.09.2015 | NZS
Seminar NZS: Vzdrževanje nogometnih igrišč
Z željo dvigniti vzdrževanje slovenskih nogometnih igrišč na višji nivo, bo v okviru strategije NZS v ponedeljek, 21.septembra 2015, v Kongresnem centru na Brdu pri Kranju potekal celodnevni seminar na temo – Vzdrževanje nogometnih igrišč
14.09.2015 | NZS
Nogometne legende pomagale Miši
V nedeljo so nekdanji nogometni asi v Novi Gorici priskočili na pomoč štiriletni deklici Miši, ki ima cerebralno paralizo in (še) ne more shoditi. Humanitarnega dogodka se je udeležila tudi t.i. zlata generacija slovenske reprezentance, ki je pod taktirko selektorja Srečka Katanca odigrala dvoboj s šampionsko zasedbo Maribora iz sezone 1999/00.
25.06.2015 | NZS
Drugi regionalni sestanek v Opatiji
V Opatiji je v organizaciji hrvaške nogometne zveze potekal drugi regionalni sestanek nogometnih zvez Bosne in Hercegovine, Črne Gore, Makedonije, Slovenije, Srbije in Hrvaške.
19.06.2015 | NZS
Regionalni licenčni seminar v Sloveniji
Na Bledu se je v organizaciji Evropske nogometne zveze (UEFA) in Nogometne zveze Slovenije (NZS) odvil tretji regionalni licenčni seminar, UEFA Club Licencing and Financial Fair Play Regional Workshop 2015.
18.06.2015 | NZS
Po 3. seji IO NZS: Potrjena sestava lig
V četrtek se je na Brdu pri Kranju na svoji 3. seji sestal izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije. Med štirinajstimi točkami dnevnega reda so obravnavali nekaj pomembnih vprašanj za slovenski nogomet.
29.05.2015 | NZS
Čeferin: Blatter pričakovano, a Fifa bo morala opraviti s korupcijo
Predsednik Nogometne zveze Slovenije Aleksander Čeferin je v pogovoru za Slovensko tiskovno agencijo poudaril, da je bila vnovična izvolitev Josepha Blatterja za predsednika Mednarodne nogometne zveze pričakovana, obenem opozoril na problem korupcije in poudaril, da je Blatterju s svojim odnosom posredno do izvolitve pomagala tudi Uefa.
28.05.2015 | NZS
Skupno stališče v povezavi z zadnjimi dogodki
Članice Uefe (54) so na skupnem sestanku v Zurichu, pred petkovimi volitvami za predsednika Fife, sprejele skupno stališče v povezavi z zadnjimi dogodki, ki pretresajo nogometni svet.
04.05.2015 | NZS
Licenciranje: Na prvi stopnji uspešnih vseh deset klubov
Licenčna komisija pri Nogometni zvezi Slovenije je danes objavila rezultate licenčnega postopka za klube 1. SNL na prvi stopnji za sezono 2015/16. Vseh deset klubov je pridobilo licenco za nastop v 1. SNL, medtem ko je licenco za nastopanje v evropskih pokalih pridobilo sedem klubov.
24.04.2015 | NZS
Foto + video: Skupščina NZS 95 let: Predstavljena strategija do 2020, za NZS uspešno leto
Nogometna zveza Slovenije je na redni letni skupščini na Brdu pri Kranju obeležila 95-letnico obstoja in med drugim predstavila strategijo za obdobje med letoma 2015 in 2020. V njej eno ključnih usmeritev predstavlja uveljavljanje širšega pomena nogometa v družbi.
1
2
3
...
17
18
19
20
21
22
23
24
...
35
36
37

DELI NA