Datum od
Datum do

26.02.2016 | NZS
Odziv NZS po zmagi Giannija Infantina
Mednarodna nogometna zveza (FIFA) je na današnjem izrednem kongresu dobila novega predsednika. To je v drugem krogu volitev z navadno večino postal Gianni Infantino. Švicar je za zmago potreboval 104 glasove, zbral pa jih je 115 in prepričljivo prehitel najbližjega zasledovalca, bahrainskega šejka Salmana bin Ibrahima al Khalifo.
26.02.2016 | NZS
Gianni Infantino je novi predsednik Fife
Dosedanji generalni sekretar Evropske nogometne zveze (Uefa), Švicar Gianni Infantino, je novi predsednik Mednarodne nogometne zveze (Fifa). Na izrednem kongresu v Zürichu je tako nasledil dolgoletnega prvega moža Fife Seppa Blatterja.
25.02.2016 | NZS
Izredna kongresa Uefe in Fife v Švici
Zurich bo v naslednjih dveh dneh središče svetovnega nogometnega sveta. V četrtek in petek se bosta namreč tam odvila dva kongresa, ki bosta korenito zaznamovala nadaljnje smernice v nogometu.
16.02.2016 | NZS
Rudiju Zavrlu Bloudkova nagrada za življenjsko delo
Sinoči so na Brdu pri Kranju že enainpetdesetič podelili najvišja državna športna priznanja, tokrat pa so s priznanjem za življenjsko delo počastili nekdanjega predsednika Nogometne zveze Slovenije, Rudija Zavrla.
13.02.2016 | NZS
Regionalni sestanek v Beogradu
Vodstvo Nogometne zveze Slovenije se je v Beogradu udeležilo novega regionalnega sestanka 13. evropskih nogometnih zvez in visokih predstavnikov Evropske nogometne zveze (UEFA).
09.02.2016 | NZS
Seja izvršnega odbora OKS-ZŠZ v športnem centru na Brdu
Nogometna zveza Slovenije je v novem Nacionalnem nogometnem centru na Brdu pri Kranju pridobila kakovostno infrastrukturo, primerno za prirejanje različnih dogodkov, od športnih do organizacijskih. Poleg različnih trenerskih seminarjev se je prav danes v športnem centru NNC Brdo odvil tudi izvršni odbor Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez.
02.02.2016 | NZS
Izvršni odbor NZS podprl kandidaturo Infantina
Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije je na svoji zadnji redni seji obravnaval tudi kandidaturo Giannija Infantina za predsednika Fife. Člani IO NZS so kandidaturo 45-letnega pravnika, ki je pri Uefi od leta 2000, soglasno podprli.
01.02.2016 | NZS
Po 7. seji IO NZS: Znano prizorišče finala Pokala Slovenije 2016
Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije se je danes sestal na svoji 7. seji, drugič v Nacionalnem nogometnem centru na Brdu pri Kranju. Obravnavali so enajst točk dnevnega reda ter sprejeli nekaj pomembnih odločitev.
01.02.2016 | NZS
Zdravilišče Debeli rtič praznovalo 60. rojstni dan
V petek je na Debelem rtiču potekala slovesnost ob obeležitvi 150 let delovanja Rdečega križa Slovenije ter njegovega Mladinskega zdravilišča in letovišča RKS Debeli rtič, ki je praznovalo 60. rojstni dan. Svečani dogodek je pospremila tudi Nogometna zveza Slovenije, ki je nedavno sofinancirala izgradnjo mini igrišča z umetno travo in razsvetljavo.
01.02.2016 | NZS
Na IO NZS o koledarju in prizorišču finalnega dne 2016
V ponedeljek, 1. februarja, se bodo na svoji 7. seji zbrali člani Izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije. Na dnevnem redu spremembe koledarja tekmovanj za pomlad 2015/16, ter koledar tekmovanj za tekmovalno sezono 2016/17 in prizorišče finala Pokala Slovenije 2016.
20.12.2015 | NZS
Nov dom slovenskega nogometa
Nov Nacionalni nogometni center Brdo v naravnem okolju in s kuliso so v oktobru prvič poskusno preizkusili reprezentanti, uradno odprtje pa bodo tri nogometna igrišča iz naravne trave in športni kompleks s tribuno in spremljevalnimi prostori dočakali spomladi.
15.12.2015 | NZS
FOTO: Na Brdu tradicionalni prednovoletni sprejem NZS
Nogometna zveza Slovenije je na Brdu pri Kranju pripravila tradicionalno prireditev ob zaključku leta. Na njej so se spomnili preteklega leta, pogledali v prihodnost, poudarili pa, da so dosegli največji cilj, to je, da so dobili nacionalni nogometni center.
07.12.2015 | NZS
Izvršni odbor prvič v NNC Brdo
Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije se je sestal na svoji šesti seji v trenutnem mandatu, a prvi v novem domu slovenskega nogometa na Brdu pri Kranju.
27.11.2015 | NZS
Sestanek regionalnih nogometnih zvez v Budvi
V Budvi je danes potekal tretji sestanek regionalnih nogometnih zvez, tokrat je bila v vlogi gostoteljice nogometna zveza Črne Gore. Tokrat so bili poleg predstavnikov Bosne in Hercegovine, Črne gore, Hrvaške, Makedonije, Slovenije in Srbije prisotni tudi predsedniki in generalni sekretarji nogometnih zvez Albanije, Bolgarije, Grčije, Cipra in Romunije, s čimer se je skupine regionalnih zvez razširila na 11 članic.
21.11.2015 | NZS
Umrl je Zoran Ubavič
Nogometno Slovenijo je danes pretresla žalostna vest, da je boj s hudo boleznijo v 51. letu starosti izgubil Zoran Ubavič.
10.11.2015 | NZS
Obisk delegacije s Kosova
Nogometno zvezo Slovenije je danes na Brdu pri Kranju obiskala delegacija kosovske nogometne zveze. Na prvem uradnem obisku v novih prostorih NZS so se tako mudili predsednik Fadil Vokkri, podpredsednik Bekim Haxhiu in generalni sekretar Eroll Salihu. Na NZS sta jih sprejela predsednik Aleksander Čeferin in generalni sekretar Aleš Zavrl.
05.11.2015 | NZS
NZS z novembrom na Brdu pri Kranju
Slovensko nogometno reprezentanco v mesecu novembru čakata dve najpomembnejši tekmi v zadnjem kvalifikacijskem obdobju, ko se bo v dodatnih kvalifikacijah pomerila z Ukrajino, november pa je pomemben mesec tudi za slovensko krovno nogometno organizacijo, saj je s tem mesecem pričela s poslovanjem v novi upravni stavbi na Brdu pri Kranju.
30.09.2015 | NZS
Na izvršnem odboru o solidarnostnih sredstvih
Na Brdu pri Kranju se je v torek, 29. septembra, na svoji 5. seji sestal Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije.
30.09.2015 | NZS
Člani IO NZS v NNC Brdo
Kompleks Nacionalnega nogometnega centra Brdo je z vsakim dnem bližje zaključku, če bo vse potekalo po načrtih, bo Nogometna zveza Slovenije čez mesec dni že delovala v novi upravni stavbi. Da gre res vse proti koncu so se prepričali tudi člani izvršnega odbora NZS, ki so pred sejo obiskali objekt.
29.09.2015 | NZS
Svetovni dan srca 2015: Ustvarjamo zdravo okolje za srce!
Ob svetovnem dnevu srca, ki ga na današnji dan obeležujemo že 16. leto zapored, Svetovna organizacija za srce (World Heart Federation - WHF) v sodelovanju z uradnim partnerjem za zdravje Evropsko nogometno zvezo UEFA organizira osveščevalno akcijo “Za zdravo srce vseh in povsod”.
1
2
3
...
7
8
9
10
11
12
13
14
...
25
26
27

DELI NA