Datum od
Datum do

30.06.2020 | NZS
Izvršni odbor sprejel sestavo članskih lig
Pred skupščinsko sejo se je v ponedeljek na svoji seji sestal tudi izvršni odbor NZS. Ta je odločal tudi o sestavi lig v članskih kategorijah.
29.06.2020 | NZS
NZS bo povečala vložek v klubski in mladinski nogomet
Nogometna zveza Slovenije (NZS) je na redni letni skupščini na Brdu pri Kranju potrdila poročilo o delu za leto 2019 in načrte za 2020. Za letošnje leto NZS predvideva 13.975.158 evrov prihodkov, kar je slab milijon manj kot leta 2019.
29.06.2020 | NZS
Na Brdu pri Kranju redna letna skupščina NZS
Nogometna družina se bo prvič po koncu epidemije danes sestala na rednem letnem zasedanju najvišjega organa NZS, Skupščine NZS. Na seji, ki je praviloma vsako leto na sporedu aprila, bo Skupščina odločala o letnem programu dela za 2020, ter prislujnila finančnemu poročilu za leto 2019.
17.06.2020 | NZS
Finale UEFA evropskega prvenstva do 21 let v Sloveniji
Izvršni odbor Uefe je na današnjem prvem delu svojega zasedanja sprejel nekaj pomembnih odločitev o nadaljevanju nogometne sezone, ki je bila sredi marca prekinjena zaradi pandemije COVID-19. Izvršni odbor je zaradi prilagoditev koledarja odločil, da bo UEFA evropsko prvenstvo do 21 let odigrano v novem formatu. Slovenski del bodo gostili Maribor, Celje in Ljubljana.
05.06.2020 | NZS
Pogodbena razmerja med igralci in klubi ter poletni prestopni rok 2020
S sklepom Izvršnega odbora NZS je bila tekmovalna sezona 2019/2020 podaljšana do 31. julija 2020. Na podlagi FIFA priporočil imajo klubi in igralci možnost, da ob soglasju obeh strank podaljšajo iztekajoče se pogodbe do zaključka aktualne sezone, t.j. do 31. julija.
05.06.2020 | NZS
Nogomet in podjetništvo: anketa za igralce
Nogometna zveza Slovenije si v okviru projekta SPORT – ENT prizadeva za uspešno in učinkovito vključevanje športnikov v poslovno okolje po koncu športnih karier. Za lažjo pripravo smernic za karierno usposabljane športnikov vse vrhunske nogometaše naprošamo, da izpolnijo kratko anketo.
18.05.2020 | NZS
Navodila in priporočila za izvajanje nogometnih treningov
Z današnjim dnem je v veljavo stopil odlok vlade RS o začasnih pogojih za izvajanje športne dejavnosti, ki pod določenimi pogoji omogoča izvajanje procesa športne vadbe športnikom. V primeru, da se bodo nogometni klubi kljub zaključku tekmovanj v letošnji sezoni odločili za izvajanje nogometnih aktivnosti morajo spoštovati priporočila NZS in NIJZ glede varovanja pred okužbo z virusom COVID-19.
18.05.2020 | NZS
In memoriam: Marko Elsner
Po hudi bolezni se je zjutraj v 61. letu poslovil legendarni slovenski nogometaš, nekdanji slovenski in jugoslovanski državni reprezentant, Marko Elsner.
16.05.2020 | NZS
NZS odprla fotografsko razstavo ob stoletnici
Nogometna zveza Slovenije (NZS) je danes v ljubljanskem Tivoliju odprla fotografsko razstavo ob stoletnici krovne nogometne organizacije, ki bo na ogled do 15. avgusta. Kraj razstave je simboličen, saj so nedaleč stran pred več kot stoletjem prvi slovenski nogometaši igrali prve mednarodne tekme.
15.05.2020 | NZS
Umrl je Vinko Donko
V 87. letu starosti je preminil Vinko Donko, ki je bil eden od najvidnejših predstavnikov nogometa v Mariboru in njegovi okolici.
14.05.2020 | NZS
Mijatović: Ključno je, da se prvenstvo konča na igrišču
Potem ko je vlada v sredo odločila, da bodo s 23. majem lahko znova potekala tudi tekmovanja na državni ravni, je postalo tudi jasno, da se bo v začetku junija nadaljevalo tudi nogometno državno prvenstvo. Predsednik Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović je zadovoljen, da se bo nogomet kmalu vrnil.
11.05.2020 | NZS
Izvršni odbor sprejel sklep o nadaljevanju sezone
Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije je na korespondenčni seji sprejel odločitev, da se do konca izpelje sezona v Prvi ligi Telekom Slovenije in Pokalu Slovenije, če bodo razmere v državi to dopuščale. Obenem je sklep IO, da se zaključi tekmovanje v 2. SNL in 1. SŽNL.
07.05.2020 | NZS
Korak naprej v prizadevanjih NZS
Nogometna zveza Slovenije nadaljuje aktivnosti, ki vodijo do ponovnega zagona treningov nogometa in varnega udejstvovanja v prvoligaškem tekmovanju, zato je odlok Vlade RS, da se registrirani športniki lahko vrnejo na igrišča korak naprej v prizadevanjih vrnitve k treningom in tekmovanjem.
05.05.2020 | NZS
Čas je za sprostitve na področju kolektivnega športa
Ob najavljenem sproščanju ukrepov za individualne športe in zaradi velikega medijskega in javnega zanimanja za ekipne športe in nogomet, objavljamo spodnjo naslednjo Nogometne zveze Slovenije.
01.05.2020 | NZS
Odziv NZS na omilitev ukrepov v boju proti COVID-19
Na sredine omilitve ukrepov v boju proti širjenju epidemije koronavirusa na področju športa podajamo naslednjo izjavo Nogometne zveze Slovenije.
29.04.2020 | NZS
Fotografska razstava 100 let NZS
Nogometna zveza Slovenije ob stoletnici delovanja pripravlja fotografsko razstavo, ki si jo bo moč ogledati med 15. majem in 15. avgustom na Jakopičevem sprehajališču v ljubljanskem parku Tivoli.
28.04.2020 | NZS
O sredstvih iz programa HatTrick bo odločal izvršni odbor
Evropska nogometna zveza (UEFA) je sinoči sporočila, da bodo nogometne zveze finančna sredstva, ki so na voljo za projekte HatTrick, lahko črpale predčasno in jih tudi delno uporabile za blažitev posledic epidemije COVID-19, ki je ohromila tudi nogometno dejavnost, in ne zgolj za financiranje aktivnosti in programov, kot jih narekuje pravilnik UEFA o HatTrick programu.
28.04.2020 | NZS
Predstavljamo Letno poročilo 2019
Nogometna zveza Slovenije s ponosom predstavlja Letno poročilo o delovanju NZS v letu 2019. Poročilo je vsebinsko in oblikovno prenovljeno, nova preobleka pa ne odraža zgolj želje po zasledovanju najvišjih standardov, temveč izhaja iz številnih aktivnosti in uspešnih športnih ter poslovnih zgodb, ki jih je v preteklem letu spisal slovenski nogomet.
24.04.2020 | NZS
Čeferin: Nogomet je pozitivna energija, šola življenja
Nogometna zveza Slovenije (NZS) danes praznuje stoletnico organiziranega nogometa na Slovenskem. Prvotno so na zvezi zato načrtovali slavnostno akademijo, ki pa je zaradi pandemije novega koronavirusa niso mogli izpeljati. Jo bodo pa predvidoma poskušali jeseni, kot je na spletnem Večeru s predsedniki dejal prvi mož NZS Radenko Mijatović.
24.04.2020 | NZS
NZS ob 100-letnici delovanja zlati red za zasluge
Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor je danes na posebni slovesnosti ob 100-letnici delovanja v veliki dvorani predsedniške palače Nogometni zvezi Slovenije vročil zlati red za zasluge. V imenu NZS je odlikovanje za uveljavitev nogometa v Sloveniji kot množičnega in vrhunskega športa sprejel njen predsednik, Radenko Mijatović.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
34
35
36

DELI NA