Datum od
Datum do

04.05.2019 | 1. SŽNL
Prva zaključna žoga za vodilne Pomurke
Tretja in druga ekipa lige, ŽNK Maribor in ŽNK Olimpija Ljubljana, se bosta udarili v mestu ob Dravi. Olimpija ima 11 točk naskoka, za nameček pa jih Mariborčanke še niso ugnale v SŽNL. Ekipi sta se dosedaj pomerili na osmih tekmah – sedem (vključno z zadnjo – 0:2) jih je dobila Olimpija, ena se je končala z remijem (2:2 – 31.10. 2015).
26.04.2019 | 1. SŽNL
Prva za Ajdovke, Olimpiji mestni derbi
V SŽNL je doseženih po 6,38 gola na tekmo v tej sezoni. Kljub temu pa se zgodi tekma, ko se mreži ne zatreseta. To se je zgodilo v Radomljah, kjer sploh prvič v tej sezoni ni bilo zadetka na eni od tekem SŽNL, v kateri je bilo v tej sezoni že 68 srečanj. Radomljanke in Mariborčanke so si razdelile plen.
25.04.2019 | 1. SŽNL
Za 3. mesto in primat v Ljubljani ter na Primorskem
Domače prvenstvo za nogometašice se nadaljuje v pospešenem ritmu, danes so na sporedu štiri tekme 17. kroga, igra pa se v Radomljah, Ljubljani, Bratoncih in Ajdovščini.
23.04.2019 | 1. SŽNL
Nova zmaga krimovk, v četrtek 17. krog
Končan je 16. krog SŽNL, kjer so za rezultatsko presenečenje poskrbele le krimovke, ki so bile doma drugič zapored nerešljiva uganka za Radomljanke. Šest ali več golov so za nove tri točke zabile še Ljubljančanke, Pomurke in Mariborčanke.
22.04.2019 | 1. SŽNL
Dvojni program: v ponedeljek in četrtek
Tokratni ponedeljek prinaša tekme 16. kroga SŽNL. Vodilne Pomurke so na Obali, Krimovke po pokalnem uspehu gostijo Radomljanke, Maribor Ajdovščino, ŽNK Cerklje pa Olimpijo.
15.04.2019 | 1. SŽNL
Vodilni kvartet do zmag, Maribor v 45. minuti
Vodilni ekipi SŽNL sta v 15. krogu dosegli visoki zmagi. Pomurke so z rekordno zmago sezone odpravile Ajdovke, Ljubljančanke pa s 7. najvišjo zmago sezone ekipo z Obale. Precej bolj tesno je bilo v Mariboru in Radomljah.
13.04.2019 | 1. SŽNL
Derbi kroga v Mariboru, slovesno v Bratoncih
Po skoraj mesecu dni premora se danes s tekmami 15. kroga začenja zadnja tretjina državnega prvenstva članic v SŽNL, na nameček pa je tokratni sobotni krog uvod v skorajšnji polfinale pokala, ki bo na sporedu v sredo oz. četrtek, 17. in 18. aprila.
18.03.2019 | 1. SŽNL
Derbi Olimpiji, nadaljuje se 13. aprila
S tekmami 14. kroga se je sklenila druga tretjina prvenstva v SŽNL. Nove tri točke so zabeležili v taborih ŽNK Olimpija Ljubljana (tekmo iz Maribora smo spremljali v neposrednem prenosu na spletni strani Nogometne zveze Slovenije), Radomelj, Krima in Pomurja.
17.03.2019 | 1. SŽNL
Kamere v Mariboru, za točke tudi v Radomljah, Ajdovščini in Ankaranu
Danes so na sporedu štiri tekme 14. kroga SŽNL, največ pozornosti pa gre v Maribor, kjer je od 11. ure dalje na sporedu tekma med ŽNK Maribor in ŽNK Olimpijo Ljubljana. Obračun boste lahko spremljali v neposrednem prenosu na spletni strani www.nzs.si.
16.03.2019 | 1. SŽNL
Mariborčanke čakajo dan, ko premagajo Olimpijo
„Na derbiju nas zanima zmaga,“ uvodoma pove trener Mariborčank Semir Šabotić. Ekipo je prevzel od Marinka Šarkezija, proti Olimpiji ga čaka sploh prva uradna tekma na domačem terenu.
16.03.2019 | 1. SŽNL
Olimpija pred TV kamerami po uspeh v Maribor
„Čuti se, da je derbi. S tem neposrednim prenosom bo Nogometna zveza Slovenije še dodatno poskrbela za promocijo ženskega nogometa,“ sklene Manja Rogan, prva strelka ekipe. Manja bo jutri igrala 147. tekmo v SŽNL.
10.03.2019 | 1. SŽNL
Do zmag Radomljanke, Olimpija in ŽNK Cerklje
Pa smo dočakali nadaljevanje sezone tudi v elitni Slovenski ženski nogometni ligi, ki pa je v 13. krogu postregla s tremi končnimi izidi. Tekma v Murski Soboti je bila prekinjena zavoljo težav z razsvetljavo pri vodstvu Pomurk 4:0.
09.03.2019 | 1. SŽNL
Začenjajo tudi članice, derbi v Murski Soboti
Po dobrih treh mesecih se nadaljuje tekmovanje v SŽNL, nedelja je rezervirana za štiri tekme. Na prvem mestu tekmovanje nadaljuje ŽNK Telemach GMT Beltinci, ki na uvodni tekmi čaka tretjo ekipo lige ŽNK Maribor. Olimpija gosti ŽNK Ankaran Hrvatine, ŽNK Cerklje Ajdovščino, ŽNK Krim Rolljet Radomljanke.
09.03.2019 | 1. SŽNL
Radomljanke s peterico novink
„V prestopnem roku je bil cilj, da ekipo konsolidiramo in da hkrati naredimo »nastavke« za novo sezono, ko bomo štartali na 1. mesto v pokalu in domačem prvenstvu. Letos pa želimo med prve tri in do lovorike pokala,“ trener Gregor Mohar razkrije ambicije.
09.03.2019 | 1. SŽNL
Namesto Melanie na gol Sindi
„To je udarec za nas. Med vratnicami jo bo menjala Sindi Germek, ki je za nas že odigrala nekaj tekem,“ pove Gaberc, ki si želi, da ekipa jutri proti Olimpiji pokaže veliko odločnosti, zbranosti in agresivnosti. „Olimpiji ne smemo dovoliti, da razvije svojo igro,“ meni Gaberc.
08.03.2019 | 1. SŽNL
V Mariboru začeli ambicioznejšo zgodbo
V Mariboru se je zgodilo kar nekaj strateških sprememb. Najprej se je poslovil dosedanji trener članske vrste Marinko Šarkezi. Ekipo bo vsaj do konca sezone vodil Semir Šabotič. Ženski klub pa se je pripojil k NK Maribor Tabor in postal del njega.
06.03.2019 | 1. SŽNL
Krimovke začenjajo brez prve vratarke
„Zdaj smo na 4. mestu, kjer smo končali tudi lansko sezono. Letos bi radi naredili korak naprej in prvenstvo končali na 3. mestu. A tudi če bomo četrti, ne bo groza,“ glavni trener David Fekonja razkrije cilje za sklepno fazo sezone.
27.02.2019 | 1. SŽNL
Pomurke zadovoljne s pripravami
„Od 1.2. smo imeli priprave, v tem času smo odigrali tudi tri tekme. Ekipa je ostala nespremenjena, tudi s poškodbami ni težav, v ekipo se vrača Nika Čuček, ki je sanirala poškodbo. Vse treninge smo oddelali v popolni zasedbi,“ je uvodoma povedala trenerka vodilne ekipe Nuša Ladinek.
30.01.2019 | 1. SŽNL
ŽNK Olimpija z novim trenerjem
„Prvi vtisi so super. Ljudje okoli ekipe so mi omogočili res super pogoje za delo. Od sedaj naprej pa je na nas, da treniramo in opravičimo zaupanje uprave kluba. Igralk še ne poznam dobro, kar sem videl na prvih treningih pa lahko rečem, da imamo mlado in zelo perspektivno ekipo, ki je željna napredka in igranja nogometa,“ je uvodoma za klubsko Facebook stran povedal novi trener.
13.01.2019 | 1. SŽNL
Izvrstni pogoji za svetlo prihodnost ŽNK Cerklje
V taboru ŽNK Cerklje so veseli in ponosni, ker jim s pomočjo in naklonjenostjo občine uspe izboljševati pogoje za delo. Zdaj bodo dobili še balon, dvorano, z umetno travo, s tem pa bodo imeli idealne pogoje za razvoj in delo. „Prepričan sem, da bo sedaj k nam želela še kaka igralka več,“ verjame Primož Štrajhar, ki vodi ekipo.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
28
29
30

DELI NA