Datum od
Datum do

19.11.2017 | 1. SŽNL
Za konec jeseni še prenos obračuna iz Radomelj
„Ne delamo razlik med tekmicami,“ iz Radomelj sporoča trener vodilne ekipe lige Peter Kristan. Tudi zato pričakuje resen pristop svojih igralk, čeprav bo nekaj sprememb v zasedbi. „Ne skrbi me, saj imamo več igralk, ki lahko dosežejo gol,“ še pristavi Kristan, ki želi jesenski del končati na 1. mestu. Ajdovke, vodi jih trener Luka Kompara, imajo motiv več tudi zavoljo neposrednega prenosa.
18.11.2017 | 1. SŽNL
V nedeljo pred kamerami NZS Ajdovke in Radomljanke
„Če bomo tudi po koncu lige prve, bo to super. Če ne, bomo na vrh skušale v naslednjih sezonah,“ trezno razmišlja Kristan. „Vesel sem teh rezultatov, bolj pa me zanima igra ter razvoj igralk,“ še poudari, predno izrazi pohvalo na račun nedeljskega prenosa.
16.11.2017 | 1. SŽNL
IME KROGA SŽNL: Nika Babnik
Z načrtnim delom so se v minulih letih izkazali tudi pri ŽNK Krim Rolljetu, ki tretjo sezono nastopa v 1. SŽNL. V tem hipu imajo pet zaporednih zmag, tudi po zaslugi Nike Babnik, ki je postala igralka 9. kroga SŽNL. Ljubljančanke so slavile zmago v Ajdovščini (minuli vikend pa še proti Mariboru).
15.11.2017 | 1. SŽNL
Krimovke odnesle točke iz Maribora
Za nami je 10. krog SŽNL; 1. mesto na lestvici so potrdile igralke ŽNK Moje-lece.si Radomlje, ki so slavile zmago na Koroškem. Pomurke so zmagale v Ajdovščini, Ankaran je bil boljši od ŽNK Cerklje, derbi sredine prvenstvene lestvice pa je pripadel Krimovkam. Na lestvici strelk vodi Tina Paliska.
12.11.2017 | 1. SŽNL
Sosedska derbija v Mariboru in v Ankaranu
„Veselim se tekme, saj igramo tekmo na Koroškem, kjer sem preživel svojo mladost in začel svojo pot v ženskem nogometu. S poškodbami nimamo večjih težav tako, da na Koroško odhajamo v popolni zasedbi. V tekmo bomo šli odločno, kajti za uspeh bo štela samo zmaga in nove tri točke. Vsekakor pa se zavedamo kvalitete in slabosti Fužinarja, na katere smo se na treningih čez teden dobro pripravili,“ pa svoje doda trener Peter Kristan, ki uspešno sedi na klopi Radomljank.
07.11.2017 | 1. SŽNL
Radomljanke z desetko potrdile 1. mesto
Če kdaj, potem so favoritinje svoje vloge upravičile v 9. krogu SŽNL. Najvišjo zmago so zabeležile igralke vodilne zasedbe ŽNK Moje-lece.si Radomlje, za petami pa so jim bile Pomurke in Ljubljančanke. Do treh točk so prišle tudi krimovke.
05.11.2017 | 1. SŽNL
Maribor ali Olimpija
Igralke Krim Rolljeta so absolutne favoritinje srečanja v Ajdovščini. Varovanke trenerja Davida Fekonje se spogledujejo s tretjo zmago v sezoni. Obe dosedanji so dosegle proti ekipam iz spodnjega dela lestvice – z golom razlike so odpravile ŽNK Cerklje in ŽNK Ankaran.
29.10.2017 | 1. SŽNL
IME KROGA SŽNL: Zala Meršnik
Vratarski trener v klubu je Jožek Špilak, septembra pa je začela s treningi pri Mladenu Dabanoviču. Trikrat na teden ima trening v šoli, kjer delajo na moči, kondiciji, koordinaciji in razvijanju drugih motoričnih spretnostih. Prav v fizični pripravljenosti vidi precej svojih rezerv, pri Mladenu Dabanoviču pa so v prvem planu vratarski treningi.
28.10.2017 | 1. SŽNL
Članice nadaljujejo z 8. krogom
Po 17 dneh premora se danes nadaljuje tekmovanje v elitni Slovenski ženski nogometni ligi SŽNL, kjer bosta na sporedu tekmi v Ljubljani in Radomljah. Obračun med ŽNK Krim Rolljet in Fužinarjem bo 2.11., Ž NK Teleing GMT Beltinci pa bo Ankaran gostil 25.11.
11.10.2017 | 1. SŽNL
Članice že danes
Pred članicami je 7. krog SŽNL, potem sledi premor do 28. oktobra. Danes so na sporedu tri tekme kroga, ena pa je prestavljena na 26.11. Zavoljo neparnega števila so proste igralke ŽNK Moje-lece.si Radomlje.
09.10.2017 | 1. SŽNL
Gneča na vrhu, 1. poraz Radomljank
Očitno bo letošnje državno prvenstvo članic zanimivo, da že dolgo nobeno tako. Po 6. krogu imamo na lestvici vodilne štiri ekipe, ki jih ločijo tri točke. Prvi poraz v sezoni so doživele Radomljanke, ki so klonile v Beltincih.
08.10.2017 | 1. SŽNL
Prenos iz Maribora, derbi vrha v Beltincih
Pred ekipami v SŽNL je šesti krog tekmovanja, oči pa bodo uprte v Beltince, kjer se igra derbi 6. kroga – pri Pomurkah gostujejo vodilne Radomljanke. Kamere Nzs.si pa bodo tokrat v Mariboru, odkoder boste lahko spremljali obračun ŽNK Maribor – Fužinar.
07.10.2017 | 1. SŽNL
IME KROGA SŽNL: Ines Krajnc
Njena vzornica je Pernile Harder. Ines občuduje njeno izjemno tehniko, hitrost in odličen pregled igre ter kot napadalk ogromno prispeva k obrambnih delom igre. Jasno je – Ines si je izbrala pravo vzornico, s tako igralko pa bo tudi Maribor imel lepe možnosti za uresničitev svojih ambicij.
02.10.2017 | 1. SŽNL
Stoodstotne Radomljanke
Vodilna ekipa lige ŽNK Moje-lece.si Radomlje ostaja na vrhu s popolnim izkupičkom. Z novim trenerjem so se zmage veselile tudi Ljubljančanke, nove tri točke imajo Mariborčanke in Korošice.
01.10.2017 | 1. SŽNL
Olimpija z novim trenerjem, vodilne Radomljanke previdne
Po 4. krogu je prišlo do prve trenerske menjave. Na klopi Olimpije je dosedanjega trenerja Damirja Vrabca zamenjal Tomaž Upelj, ki je tudi v lanski sezoni prišel na pomoč in postal državni prvak. Potem se je poslovil. Kako bo tokrat uspešen, bo pokazal čas.
30.09.2017 | 1. SŽNL
IME KROGA SŽNL: Barbara Kralj
Leta 2013 je bila nagrajena tudi zavoljo študijskih uspehov – prejela je prestižno nagrado najboljše študentke Fakultete za gradbeništvo in geodezijo v letu 2013.
29.09.2017 | 1. SŽNL
Vrabac ni več trener zmajčic
Z dosedanjim šefom stroke 55-letnim Damirjem Vrabcem so se v taboru prvakinj razšli. Vrabac je bil trener zmajčic tri mesece. Na tem delovnem mestu je nasledil Tomaža Uplja, ki je z ekipo postal državni prvak v lanski sezoni, potem pa se je poslovil.
25.09.2017 | 1. SŽNL
Radomljanke so se utrdile na 1. mestu
V 4. krogu so svoj prvi poraz v sezoni doživele prvakinje. Ankaran je tri točke prinesel iz Ajdovščine, Pomurke pa iz Ljubljane. Domačo čast je rešil Maribor.
24.09.2017 | 1. SŽNL
Vodilne Radomljanke ambiciozno v goste k prvakinjam
Po reprezentančnem premoru je vnovič čas za ženski ligaški nogomet. Na sporedu so tekme 4. kroga, ki prinaša tekme v Mariboru, Ljubljani (dve) in v Ajdovščini.
20.09.2017 | 1. SŽNL
IME KROGA: Tjaša Tibaut
V nedeljo so na sporedu tekme 4. kroga, na tem mestu pa predstavljamo še ime 3. kroga. To je postala Tjaša Tibaut, zvezda zadnjega prestopnega roka – ko je dres ŽNK Teleing GMT Beltinci menjala za tistega ljubljanske Olimpije.
1
2
3
...
24
25
26
27
28
29
30
31
...
45
46
47

DELI NA