Datum od
Datum do

27.02.2019 | 1. SŽNL
Pomurke zadovoljne s pripravami
„Od 1.2. smo imeli priprave, v tem času smo odigrali tudi tri tekme. Ekipa je ostala nespremenjena, tudi s poškodbami ni težav, v ekipo se vrača Nika Čuček, ki je sanirala poškodbo. Vse treninge smo oddelali v popolni zasedbi,“ je uvodoma povedala trenerka vodilne ekipe Nuša Ladinek.
30.01.2019 | 1. SŽNL
ŽNK Olimpija z novim trenerjem
„Prvi vtisi so super. Ljudje okoli ekipe so mi omogočili res super pogoje za delo. Od sedaj naprej pa je na nas, da treniramo in opravičimo zaupanje uprave kluba. Igralk še ne poznam dobro, kar sem videl na prvih treningih pa lahko rečem, da imamo mlado in zelo perspektivno ekipo, ki je željna napredka in igranja nogometa,“ je uvodoma za klubsko Facebook stran povedal novi trener.
13.01.2019 | 1. SŽNL
Izvrstni pogoji za svetlo prihodnost ŽNK Cerklje
V taboru ŽNK Cerklje so veseli in ponosni, ker jim s pomočjo in naklonjenostjo občine uspe izboljševati pogoje za delo. Zdaj bodo dobili še balon, dvorano, z umetno travo, s tem pa bodo imeli idealne pogoje za razvoj in delo. „Prepričan sem, da bo sedaj k nam želela še kaka igralka več,“ verjame Primož Štrajhar, ki vodi ekipo.
04.01.2019 | 1. SŽNL
Radomljanke po pokalno lovoriko
Zasedba ŽNK Moje-lece.si Radomlje je prvi del SŽNL 2018/2019 sklenila na 5. mestu. Trener Gregor Mohar je analiziral prve mesece in napovedal morebitne okrepitve, v klubu pa odločno ciljajo na pokalni naslov.
31.12.2018 | 1. SŽNL
Z Lucijo in Urško dobili pravi mentorici
Ljubljanska zasedba Krim Rolljet je uvodni del SŽNL končala na 4. mestu. Varovanke trenerja Davida Fekonje so zbrale 20 točk, eno manj imajo Radomljanke, štiri več pa Mariborčanke, ki so na tretjem mestu. Krimovke so tudi polfinalistke pokala NZS.
17.12.2018 | 1. SŽNL
Ženski nogomet v Sloveniji dela velike korake naprej
Igralke ŽNK Maribora po prvem delu prvenstva v SŽNL zasedajo tretje mesto. Z dosežkom so v klubu zadovoljni, to nam potrdi 46-letni trener Marinko Šarkezi, ki se je po zavidljivi igralski karieri zapisal trenerstvu, že peto leto deluje v mariborskem prvoligašu.
09.12.2018 | 1. SŽNL
V nogometu ni prostora za samoumevnost
Ekipa ŽNK Telemach GMT Beltinci je v jesenskem delu SŽNL zabeležila 12 zmag v prav toliko tekmah. O sezoni in pričakovanjih v letu 2019 smo se pogovarjali z Nušo Ladinek, glavno trenerko vodilne ekipe prvenstva.
04.12.2018 | 1. SŽNL
Znanje in izkušnje bi rada delila z mlajšimi
„Dokler sem mnenja, da lahko igram na nivoju, bom igrala! Ko ne bom več zmogla, se poslovim, rada pa bi ostala v nogometu. Menim, da lahko še veliko dam in pomagam ženskemu slovenskemu nogometu,“ pove Tjaša Tibaut, bodoča doktorica znanosti.
29.11.2018 | 1. SŽNL
Radomljanke ponosne na karakter, Pomurke upajo na uspešno nadaljevanje
„Ne glede na to kaj kaže rezultat, smo bili celotno tekmo precej boljši nasprotnik, a smo že v samem startu prejeli dva poceni zadetka iz vsega treh priložnosti. V prvem polčasu smo imeli veliko priložnosti, a nas je tepla slaba realizacija, kar smo v drugem polčasu popravili. Pohvaliti moram dekleta za zelo lepo in kombinatorno igro,“ pa je po uspehu krimovk proti ŽNK Cerklje povedal trener ljubljanske vrste David Fekonja.
25.11.2018 | 1. SŽNL
Pomurke z rekordom vzele slovo od leta 2018
S tekmami 12. kroga SŽNL je konec z ženskim ligaškim nogometom za leto 2018. Na vrhu s popolnim izkupičkom nadaljevanje sezone čakajo Pomurke, za petami so jim aktualne državne prvakinje ŽNK Olimpija Ljubljana.
24.11.2018 | 1. SŽNL
Nov obračun Radomljank in Olimpije
Z 12. krogom se za letošnje koledarsko leto poslavlja SŽNL. V Radomljah se bosta še drugič v tem tednu pomerila domačinke in Olimpija, vodilne Pomurke gostujejo na Obali, Maribor v Ajdovščini, Krim Rolljet pa na Gorenjskem.
23.11.2018 | 1. SŽNL
Kristan: Realno je drugo mesto, zanima pa nas tudi pokalna zmaga
Kristan je bil glavni trener Radomljank v krstni sezoni 2012/13 v 1. SŽNL, nato pa je vodil kadetinje. Po odstopu trenerja Milomirja Mandića aprila 2016 je ekipo vodil do konca sezone. Tudi po slovesu Davorja Previšića januarja 2017 je eno leto sedel na klopi Radomljank, nato pa se je januarja letos iz osebnih razlogov odločil za odstop, ko so bili njegove varovanke na prvem mestu.
21.11.2018 | 1. SŽNL
Tri točke ostale v Ljubljani
V Ljubljani je bila popoldan na sporedu zaostala tekma 5. kroga SŽNL. V goste aktualnim državnim prvakinjam ŽNK Olimpiji Ljubljana so prišle nogometašice ŽNK Moje-lece.si Radomlje. Zmaga in tri točke so ostale v Ljubljani, 4:1 je bilo.
20.11.2018 | 1. SŽNL
V Radomljah ponosni na pristop, Olimpija pogleduje na derbi
Po 11. krogu SŽNL bistvenih sprememb na lestvici ni. Pomurke so se utrdile na vrhu, Radomljanke je na derbiju vodil pomočnik glavnega trenerja Zvone Čosić, manjkala je tudi prva vratarka Nika Šapek. Z učinkovito igro sta se izkazala ljubljanska kluba, Maribor pa se je utrdil v zgornji polovici prvenstvene lestvice.
18.11.2018 | 1. SŽNL
Pomurke do 11. zaporedne zmage
Vodilne Pomurke so se po tesni zmagi na derbiju še utrdile na 1. mestu SŽNL. Prvim spremljevalkam bežijo za 12 točk. Na 2. oz. 3. mesto sta se povzpela ŽNK Olimpija Ljubljana in ŽNK Maribor, ki imata po 12 točk, vijoličaste tekmo več. Radomljanke so padle na 4. mesto.
18.11.2018 | 1. SŽNL
Derbi v Bratoncih, Mariborčanke proti tradiciji
„V obračun z Radomljami vstopamo samozavestno in borbeno, predvsem pa z željo, da se predstavimo z lepim nogometom in z dobro predstavo potrdimo naslov jesenskih prvakinj ter se s tem še bolj utrdimo na vrhu lestvice,“ za klubsko spletno stran pove Špela Rozmarič, ki bo vnovič pomemben adut v igri in zasedbi vrste trenerke Nuše Ladinek.
13.11.2018 | 1. SŽNL
Derbiji v znamenju gostujočih ekip
„Tekma je bila izenačena, kar potrjuje tudi rezultat prvega polčasa. V drugem delu pa se nam je obrestovalo ekipno delo in iz dveh strelov z razdalje smo prišle do vodstva 2:0. Po drugem zadetku smo se povlekle nazaj, domačinke so izvajale velik pritisk in z odbite žoge pri kotu zadele za 2:1. Preostanek tekme je bil napet, ampak si Radomlje niso priigrale konkretne priložnosti in rezultat je ostal v našo korist. Čestitam ekipi za dobro odigrano tekmo,“ je sklenila Anisa Rola.
12.11.2018 | 1. SŽNL
Pomurke po 18 sekundah, Maribor boljši od Radomelj
V 10. krogu SŽNL so najvišjo zmago dosegle Pomurke, ljubljanski derbi je pripadel državnim prvakinjam, primorski pa Ankaranu Obali. Mariborčanke so prišle do treh točk v Radomljah.
10.11.2018 | 1. SŽNL
Mariborčanke v Radomlje po točke za 4. mesto
Še trije krogi nas ločijo do konca jeseni, v nedeljo se na zelenicah v SŽNL igra 10. krog tekmovanja. Tekme so na sporedu v Radomljah, Velesovem, Ljubljani in Ajdovščini. V Radomljah Maribor lovi mesto med prvo četverico, v Ljubljani pa se igra mestni derbi, Ajdovščina lovi primorski derbi.
06.11.2018 | 1. SŽNL
Kolblova pri številki 17, Olimpija že misli na mestni derbi
Devet krogov, devet zmag. Tako bi najkrajše opisali serijo in rezultate vodilne ekipe SŽNL ŽNK Telemach GMT Beltinci. Na zadnjih tekmi so varovanke trenerke Nuše Ladinek opravile z nogometašicami ŽNK Krim Rolljet.
1
2
3
...
14
15
16
17
18
19
20
21
...
39
40
41

DELI NA