Datum od
Datum do

28.07.2023 | 1. SML
Prvi prenos EON NextGen lige iz Domžal
S tekmo v Kidričevem se začenja nova sezona 1. slovenske mladinske lige, ki v sezono 2023/24 vstopa samostojno in z medijskim pokroviteljem. Liga se po novem imenuje EON NextGen Liga, že samo ime pa obljublja, da bomo na malih zaslonih lahko spremljali bodoče zvezdnike slovenskega nogometa. Prvi prenos na SK1 že danes ob 18:00 iz Domžal.
31.07.2017 | 1. SML
Tekme 1. kroga 1. SML/SKL prestavljene
Vse tekme 1. kroga 1. slovenske mladinske in 1. slovenske kadetske nogometne lige so prestavljene na nov termin zaradi ekstremno visokih temperatur, ki so napovedane do konca tega tedna.
13.04.2017 | 1. SML
Derbija 1.SKL in 1. SML v petek v spletnem prenosu
V petek se začenja 20. krog 1. slovenske kadetske in 1. slovenske mladinske lige. Osrednja pozornost bo usmerjena v Športni park Tabor, kjer se bosta srečali trenutno vodilni ekipi obeh prvenstev, Maribor in Domžale. Derbija 1. SKL in 1. SML si boste lahko ogledali tudi v spletnem prenosu na NZS.si.
30.05.2016 | 1. SML
SKL/SML: Domžalčanom trojna krona
Včeraj se je zaključilo tudi kadetko in mladinsko prvenstvo. Medtem ko mladinske in kadetske upe Šampiona in Rudarja čakata tekmi dodatnih kvalifikacij z Dravinjo in Ilirijo, so se najbolj prešerne volje na tekmovalni premor odpravili kadeti in mladinci Domžal.
30.05.2015 | 1. SML
SML/SKL: Mladinski naslov v Domžale, kadetski prvaki Mariborčani
Kronanju prvakov smo bili priča tudi v mlajših starostnih kategorijah. V kadetski konkurenci so se petega naslova državnih prvakov veselili Mariborčani, medtem ko so mladinski prvaki drugič zapored postali nogometaši Domžal. Ti bodo v prihodnji sezoni predstavljali slovenski nogomet v mladinski ligi prvakov, saj so bili najboljši tudi v skupnem seštevku najmočnejše mladinske in kadetske lige.
24.12.2014 | 1. SML
SML/SKL: Kraljevina Domžal
V mladinski in kadetski kategoriji so se naslova jesenskih prvakov veselili nogometaši Domžal, ki so na dobri poti, da ubranijo prvo mesto iz pretekle sezone. Domžalski nogometni center že nekaj časa velja za pravo valilnico nogometnih talentov, vendar se z mladimi zelo dobro dela tudi v nekaterih drugih sredinah.
11.08.2014 | 1. SML
SML/SKL: Silovit začetek Olimpije, v sredo že 2. krog
Nogometaši Olimpije so z visokima zmagama nad Izolo zasedli vrh prvenstvene lestvice v mladinski in kadetski kategoriji po prvem krogu sezone. Popoln začetek je uspel še Gorici, iliriji in Aluminiju, medtem ko kar pet klubov ostaja brez točk.
08.08.2014 | 1. SML
SML/SKL: V lov za Domžalami
Z boji za naslov prvaka začenjajo tudi mlajši nogometaši. Prve tekme najmočnejše slovenske kadetske in mladinske lige bodo namreč na sporedu že ta konec tedna, ko se bo petnajst ekip podalo v lov za Domžalčani, branilci dvojnega naslova iz preteklega tekmovalnega obdobja.
02.06.2014 | 1. SML
SML/SKL: Najboljši so Domžalčani
Zadnji krog prve slovenske mladinske in kadetske nogometne lige je bil prestižne narave za Domžalčane, ki so z visokima zmagama potrdili naslov državnih prvakov v obeh kategorijah. Drugo mesto na skupni lestvici so osvojili nogometaši Olimpije, ki so prehiteli Mariborčane in Koprčane.
30.05.2014 | 1. SML
SKL/SML: V pričakovanju zadnjega kroga in dvojnega slavja Domžal
S tridesetim tekmovalnim dnem se končuje tudi sezona za nogometaše v prvi slovenski kadetski in mladinski ligi. V obeh kategorijah so si naslov državnih prvakov zagotovili Domžalčani, ki bodo izjemno uspešno leto sklenili pred domačimi gledalci na tekmah z vrstniki iz Dekanov.
26.12.2013 | 1. SML
Pregled leta: SML/SKL
V mlajših kategorijah so se letošnjo jesen najbolj izkazali Domžalčani, ki imajo na skupni lestvici SML/SKL lepo prednost pred zasledovalci. Domžalčani so sicer osvojili naslov jesenskega prvaka v mladinski ligi, medtem ko so bili pri kadetih najbolj prepričljivi nogometaši Olimpije.
27.08.2013 | 1. SML
SKL/SML: Dirigentska palica v nogah Ljubljančanov in Novogoričanov
Četrti krog kadetske in mladinske lige so zaznamovali predvsem rdeči kartoni, ki so bili skoraj pogostejši, kot zadetki. V mladinski kategoriji se je s kar štirimi zadetki izkazal Anel Hajrić. Med kadeti na vrhu s polnim izkupičkom točk ostajajo Ljubljančani, pri mladincih so v ospredju Novogoričani.
23.08.2013 | 1. SML
SKL/SML: Boj za dvomestno število točk
Mladinci in kadeti se bodo od danes pa vse do nedelje borili za nove točke. V četrtem krogu ima četverica že možnost da doseže dvomestno število točk.
21.08.2013 | 1. SML
SKL/SML: Trije pordečili, v polno tudi z 11 metrov
Med tednom se je zaključil 3. krog prvenstva v kadetski in mladinski prvi ligi. Medtem ko so v kadetski konkurenci izstopali gostje, sta se na mladinskih prizoriščih mreži kar na dveh tekmah zatresli osemkrat.
17.08.2013 | 1. SML
SKL/SML: Trije tekmovalni dnevi za nove točke
Kadetska in mladinska liga se nadaljuje tudi ta konec tedna. Tokratni krog se bo odvijal kar tri dni, kar pušča odprte možnosti za morebitno taktiziranje, čeprav je edina taktika ob začetku prvenstva premagati nasprotnika. Doslej sta bila v tem najbolj uspešna Olimpija Ljubljana v kadetski in HIT Gorica v mladinski kategoriji.
15.08.2013 | 1. SML
SKL/SML: Spremembe na dnu lestvice
Drugi krog mladinskega in kadetskega tekmovanja je prinesel nekaj sprememb v spodnji polovici lestvice. Z najboljšo gol razliko se lahko pohvali ljubljanska Olimpija v kadetski konkurenci, pri mladincih na vrhu HIT Gorica.
11.08.2013 | 1. SML
SKL/SML: Najboljši štart Olimpije in Ilirije
Ta konec tedna se je pričelo mladinsko in kadetsko tekmovanje za sezono 2013/2014. V konkurenci kadetov so se najbolje odrezali Ljubljančani, ki so na gostovanju v Celju dosegli pet zadetkov in z najvišjo gol razliko zasedli prvo mesto, pri mladincih je dvoboj v Šiški odločil vodilnega po prvem krogu. Skupno se je mreža na 12 dvobojih zatresla kar 90-krat.
19.06.2013 | 1. SML
Intervju: Iztok Kavčič
Novogoričani so v precej bolj napeti sezoni, kot je bila lanskoletna, uspeli ubraniti naslov najboljših v mladinski konkurenci. Z izkupičkom sezone, napredkom igralcev in samo igro, pa tudi dejstvom, da je ekipa osvojila prvo mesto v točkovanju za fair play, je zadovoljen tudi dirigent severnoprimorske čete Iztok Kavčič.
17.06.2013 | 1. SML
Novogoričani krog pred koncem
Nogometaši HIT Gorice so si naslov prvakov v prvi mladinski ligi priigrali že prejšnji vikend, ko so v 29. krogu doma ugnali drugi Maribor, v zadnjem krogu pa so se varovanci Iztoka Kavčiča znesli še nad Jarenino in s prednostji štirih točk dvignili pokal za najboljšo ekipo v konkurenci do 18 let.
22.05.2013 | 1. SML
SML/SKL: Koprčani prehiteli Domžale, hat-trick Džuzdanovića
Mesec dni pred koncem prvenstev zmagovalci posameznih kategorij še niso znani. Tako v mladinski kot tudi v kadetski konkurenci sta v igri dva oz. trije klubi. Boj poteka tudi na nižjih mestih, točk za napredovanje pa ni več na pretek. Kdo bo zdržal in kdo se bo veselil na koncu?
1
2
3
4

DELI NA