Datum od
Datum do

30.09.2018 | 2. SNL
Bravu mestni derbi, Hajrić blestel v Radomljah
Ljubljanski derbi ni postregel s presenečenjem, v Šiški so se zanesljive zmage veselili nogometaši Brava, ki so povečali naskok pred najbližjimi zasledovalci. Nafta je namreč vnovič zgolj remizirala, na tretje mesto pa so skočile Radomlje, ki so na krilih Hajrića ugnale Ankarančane.
28.09.2018 | 2. SNL
Šiška gosti mestni derbi
Zadnji septembrski konec tedna bo postregel tudi s tekmami devetega kroga 2. SNL, ki ga bodo z mestnim derbijem v Športnem parku Ilirija odprli nogometaši Ilirije in Brava. Po osmih tekmah precej bolje kaže Bravu, ki se je v sredo zavihtel na prvo mesto, Ilirija pa zaseda 13. mesto.
28.09.2018 | 2. SNL
Tabor v Rogaški Slatini za nadaljevanje serije
V soboto boste ljubitelji drugoligaškega nogometa prišli na svoj račun, saj bo popoldne odigranih kar sedem tekem devetega kroga. V prenosu na spletni strani NZS si boste lahko ogledali obračun Rogaške in Tabora, ki bo na Štajerskem iskal recept za podaljšanje uspešne serije.
27.09.2018 | 2. SNL
Tudi za mestno prevlado
Sedem od osmih tekem devetega kroga 2. SNL bo odigranih že v soboto. V Ljubljani bomo priča mestnemu derbiju, vodilna Nafta bo gostila Brežice, Sežanci pa bodo nadaljevanje niza napadali v Rogaški Slatini.
26.09.2018 | 2. SNL
Bravo z zmago na zaostali tekmi skočil na prvo mesto
Drugoligaši bodo v soboto in nedeljo odigrali srečanja devetega kroga, z današnjo tekmo v Ljubljani pa je zaključen tudi šesti krog prvenstva. Bravo je premagal ekipo Doba in se zavihtel na vrh ligaške razpredelnice.
24.09.2018 | 2. SNL
Tabor na krilih Kebeja do drugega mesta
Po štiridnevnem sporedu je zaključen tudi osmi krog drugoligaškega prvenstva. Nafta po remiju na Koroškem ostaja na vrhu, na drugo mesto pa se je prebil sežanski Tabor, ki je na krilih Ibouja Kebeja, sicer prvega strelca lige, premagal Brda.
20.09.2018 | 2. SNL
V Šiški za vrnitev v zmagovalne tirnice
V soboto bodo odigrani štiri srečanja osmega kroga 2. SNL, uvodno tekmo pa si bo moč ogledati v prenosu na Sportklubu. Ob 14. uri se bodo za nove točke udarili nogometaši Brava in Krke, ki iščejo vrnitev v zmagovalne tirnice.
20.09.2018 | 2. SNL
Nafta prvo mesto brani na Koroškem
Ljubitelji drugoligaškega nogometa bodo lahko v osmem krogu uživali vse od petka pa do ponedeljka, ko se bosta udarili ekipi Drave in Radomlje. Že v petek pa bo Nafta prvo mesto branila na Ravnah, obračun s Fužinarjem pa boste lahko spremljali tudi na spletni strani NZS.
20.09.2018 | 2. SNL
Osmi krog v štirih dneh
Nafta je s preobratom v obračunu z Bravom zavzela vrh lestvice, drugoligaško prvenstvo pa se bo nadaljevalo s tekmami osmega kroga, ki bo razpotegnjen čez kar štiri dneve. Uvodna tekma bo že v petek odigrana na Ravnah, krog pa bo sklenjen s ponedeljkovo tekmo na Ptuju.
16.09.2018 | 2. SNL
Nafti derbi in prvo mesto
Derbi 7. kroga 2. slovenske nogometne lige med Nafto 1903 in Bravom je dobila Nafta in tako prevzela vodstvo na lestvici. Bravo, ki je tretji, je doživel sploh prvi poraz v sezoni, ima pa še tekmo v dobrem.
14.09.2018 | 2. SNL
Za vrh pod žarometi
Derbi 7. kroga 2. SNL bo v Lendavi, kjer gostuje Bravo. So Ljubljančani že pozabili na grenak izpad iz pokalnega tekmovanja?
13.09.2018 | 2. SNL
V soboto po nove točke
Drugoligaše čaka že sedmi krog novega prvenstva, ki bo v celoti odigran že v soboto. Po sobotnem porazu Nafte so v novi sezoni neporaženi le še nogometaši Doba in Brava, ki bodo tokratni nasprotnik Lendavčanov. Dobljani bodo skušali svoj niz podaljšati v spopadu s Fužinarjem.
08.09.2018 | 2. SNL
Nafta prvič na kolenih, Drava na vrh
Z izjemo tekme Brava in Doba, ki bo zaradi reprezentančnih obveznosti Ljubljančanov na sporedu konec septembra, je pod streho tudi šesti krog prvenstva. Lendavčani so v Postojni doživeli prvi poraz sezone, kar so izkoristili Ptujčani in se s petkovo zmago zavihteli na vrh ligaške razpredelnice.
08.09.2018 | 2. SNL
Beltinci v pričakovanju Ilirije
V nedeljo bodo odigrane še tri tekme šestega kroga 2. SNL, uvodno pa bodo gostili Beltinci. Domače moštvo bo ob 16. uri v beltinski »šumi« gostilo zasedbo Ilirije, srečanje pa si bo moč ogledati tudi v prenosu na Sportklubu.
07.09.2018 | 2. SNL
Slatinčani osvajajo Ravne
Šesti krog 2. SNL bodo s petkovo tekmo odprli Ptujčani in Novomeščani, tekmovalni spored pa se bo s tremi tekmami nadaljeval v soboto. Eno od srečanj bo odigrano tudi na Koroškem, na Ravnah se bodo za nove točke udarili nogometaši Fužinarja in Rogaške.
06.09.2018 | 2. SNL
Brez premora za drugoligaše
Drugoligaši ne poznajo reprezentančnega premora, peti krog prvenstva pa kljub vsemu ne bo odigran v celoti. Tekma Brava in Doba bo zaradi reprezentančnih obveznosti nogometašev ljubljanskega kluba odigrana 26. septembra, v petek pa bodo krog odprli Ptujčani in Novomeščani.
05.09.2018 | 2. SNL
Zaostala tekma pripadla Radomljanom
Z zaostalo tekmo v Radomljah je padel zastor nad petim krogom 2. SNL. Mlinarji so gostili nogometaše dekanskega Jadrana, po petih doseženih zadetkih pa so se razveselili prve zmage v letošnjem prvenstvu.
02.09.2018 | 2. SNL
Bravo in Nafta prvič brez zmage
Vreme je, podobno kot minuli konec tedna, krojilo tudi izvedbo petega kroga 2. SNL, saj bo tekma Radomelj in Jadrana odigrana v sredo. Na vrhu lestvice ostaja Bravo, ki pa je v Rogaški Slatini prvič ostal brez zmage. V derbiju z Dravo je remizirala tudi Nafta, Brežice pa so vknjižile prvo točko sezone.
01.09.2018 | 2. SNL
V Lendavi ponovitev bitke za drugo mesto
Nafta in Drava sta se spomladi vse do zadnjega kroga borila za drugo mesto. Tekmeca, ki sta v minuli sezoni ustvarila pravo malo rivalstvo, se bosta za nove točke udarila nocoj, spopad pod lendavskimi griči pa boste lahko spremljali tudi v prenosu na Sportklubu.
31.08.2018 | 2. SNL
Nafta z Dravo, Bravo v Rogaško Slatino
Vrhunec petega kroga 2. SNL bo sobotni večerni spopad Nafte in Drave, ki ga boste lahko spremljali v prenosu na Sportklubu. Lendavčani še niso oddali točke, kar velja tudi za Bravo, ki bo skušal svoj niz nadaljevati v Rogaški Slatini.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
29
30
31

DELI NA