Datum od
Datum do

09.10.2022 | 2. SNL
Aluminij skočili pred Krko, Kranjčani ugnali še Ravenčane
Aluminij je po preobratu ugnal Dekančane in po nedeljskem remiju Krke, ki je gostila Velenjčane, skočil na vrh 2. SNL. Lendavčani so si v dvoboju z Bistrico privoščili še drugi zaporedni poraz, Kranjčani pa so po Velenjčanih premagali še Ravenčane.
07.10.2022 | 2. SNL
S prenosoma iz Ljubljane in Novega mesta
Vodilni Novomeščani, ki so med tednom izgubili v Dobu, bodo gostili Velenjčane, srečanje s Portovala pa boste lahko spremljali na programu Sportkluba. Kamera NZS bo pospremila obračun Ilirije in Bilj.
05.10.2022 | 2. SNL
Krka serijo brez poraza zaključila v Dobu
Dobljani so v zaostalem srečanju osmega kroga 2. SNL poskrbeli za prekinitev novomeškega niza neporaženosti. Krka, ki poraza ni poznala vse od lanskega novembra, je po preobratu gostiteljev izgubila z 2:1.  
01.10.2022 | 2. SNL
Nafta klonila na Koroškem, Krka in Aluminij do točke
Drugoligaši predvsem na sobotnih tekmah niso skoparili z zadetki, največ, kar osem, jih je padlo v Biljah, kjer so se veselili Krčani. Novomeščani so se s točko vrnili iz Ajdovščine, Kidričani pa iz Beltincev, Nafta pa je pokleknila na Koroškem.
29.09.2022 | 2. SNL
Drugoligaši pred zaključkom uvodne tretjine
Pred koncem prve tretjine 2. SNL najbolje kaže Krki in Aluminiju, blizu sta tudi Nafta in Rogaška, na dnu pa je Triglav. V prenosu Sportkluba boste lahko spremljali nedeljski obračun Beltinčanov in Kidričanov, kamera NZS pa bo prisotna na tekmi novincev Bistričanov in Grosupeljčanov.
28.09.2022 | 2. SNL
Kidričani dobili zaostalo tekmo s Fužinarjem
Obilno deževje je pošteno oviralo izvedbo osmega kroga 2. SNL, saj so bile preložene kar štiri tekme. Danes je pod streho tudi dvoboj Fužinarja in Aluminija, ki so ga dobili Kidričani.
25.09.2022 | 2. SNL
Aluminiju štajerski obračun z Bistrico, Krka podaljšala niz
Aluminij je na domačem igrišču dobil štajerski obračun z Bistrico, vodilna Krka je tudi v dvoboju z Biljami podaljšala uspešno serijo. Nafta je bila boljša od Triglava, Slatinčani pa so niz zmag podaljšali v dvoboju z Beltinci.
21.09.2022 | 2. SNL
Prenos iz Ljubljane in Rogaške Slatine
Na Sportklubu boste lahko v nedeljo spremljali obračun Rogaške in Beltincev, kamera NZS pa bo pospremila sobotni dvoboj Ilirije in Jadrana.
20.09.2022 | 2. SNL
Grosupeljčani do prve drugoligaške zmage, zaostali tekmi pripadli Rogaški in Nafti
Grosupeljčani so se v Kranju veselili prve zmage v drugoligaški konkurenci. V Beltincih in Biljah ni bilo zmagovalca, Dekančani so premagali Krčane, v soboto preloženi tekmi v Slovenski Bistrici in Velenju pa sta pripadli Rogaški in Nafti.
13.09.2022 | 2. SNL
Slika Sportkluba iz Velenja, Aluminij popravlja vtis na Koroškem
Aluminij se bo po prvem porazu pobiral pri Fužinarju, koroško-štajerski obračun pa si boste lahko ogledali na spletni strani NZS. Kamere Sportkluba bodo prisotne na tekmi Rudarja in Nafte.
11.09.2022 | 2. SNL
Kranjčani presenetili Kidričane, v Biljah kar sedem zadetkov
Kranjčani so v Kidričevem presenetili še neporaženi Aluminij in prišli do prve zmage, Krka pa je zdaj sama na vrhu 2. SNL. Biljenci so se veselili v obračunu sedmih golov, Nafta pa je bila uspešna v Grosupljem. Slavili so tudi Bistričani, Krčani in Slatinčani, v Ajdovščini pa ni bilo zmagovalca.  
07.09.2022 | 2. SNL
Kidričani nad Triglav, Novomeščani pričakujejo Dekančane
Drugoligaši bodo konec tedna odigrali dvoboje sedmega kroga. Kar štiri tekme bodo na sporedu že v petek, ko boste lahko Sportklubu spremljali spopad Aluminija in Triglava, Krka pa bo pred kamero NZS gostila ekipo Jadrana.
04.09.2022 | 2. SNL
Novomeščani in Kidričani do nove zmage
Krka je z enajstmetrovko v zadnji minuti tekme z Beltinci podaljšala uspešno serijo, na sobotnih tekmah pa so se veselili še Ajdovci, Biljenci in Velenjčani. Kidričani so slavili v Lendavi, tri točke pa so vknjižili še Bistrica, Rogaška in Ilirija.
02.09.2022 | 2. SNL
Vodilni dvojec v Prekmurje, kamere Sportkluba v Lendavi
Tudi drugoligaši so že dodobra zakorakali v sezono 2022/23, september pa bodo odprli s tekmami šestega kroga. Vodilni Novomeščani in Kidričani se odpravljajo v Prekmurje. Krka bo v soboto gostovala v Beltinci, Aluminij pa v Lendavi, kjer bodo prisotne tudi kamere Sportkluba.
28.08.2022 | 2. SNL
Novomeščani in Kidričani do nove zmage, Ilirija napolnila mrežo Triglava
Novomeščani so na domači zelenici premagali Bistričane, Kidričani pa Grosupeljčane, Krka in Aluminij pa tako ostajata na vrhu lestvice. Nafta je v Rogaški Slatini trikrat lovila zaostanek in točko rešila v sodniškem dodatku, Ilirija pa je v mrežo Triglava pospravila kar pet žog.
23.08.2022 | 2. SNL
Vodilna trojica že v petek, Lendavčani pred kamero NZS v Rogaški Slatini
Drugoligaši se bodo od avgusta poslovili s tekmami petega kroga. Vodilna trojica, ki jo z desetimi točkami sestavljajo Nafta, Krka in Aluminij, bo aktivna že v petek, Lendavčani bodo gostovali v Rogaški Slatini, ta dvoboj pa boste lahko pospremili tudi na spletni strani NZS.
21.08.2022 | 2. SNL
Triglav do prve točke, Nafta, Krka in Aluminij do nove zmage
Triglav je v dvoboju s Krškim osvojil prvo točko sezone, Nafta pa je z zmago v obračunu z Ilirijo nadaljevala uspešen uvod v prvenstvo. Krka je uspešno serijo podaljšala na Ravnah na Koroškem, Beltinci pa so doma izgubili z Biljami, Aluminij pa je krog sklenil z zmago v Velenju.
18.08.2022 | 2. SNL
Kamera NZS v Beltincih, Velenjčani in Kidričani na Sportklubu
Po treh krogih 2. SNL vlada gneča na vrhu lestvice, do novih premikov pa lahko pride že konec tedna. Še neporaženi Beltinci bodo pred kamero NZS gostili Bilje, v prenosu na Sportklubu pa si boste lahko ogledali nedeljski obračun Rudarja in Aluminija.Ka
14.08.2022 | 2. SNL
Gneča na vrhu lestvice
Po treh krogih 2. SNL vrh lestvice s sedmimi točkami zasedajo kar štiri ekipe. Vodi Krka, ki je Triglavu zadala še tretji poraz sezone, v letu 2022 še neporaženim Dolenjcem pa sledijo Beltinci, Nafta in Aluminij.
11.08.2022 | 2. SNL
Ranjeni Kranjčani pri letos še neporaženi Krki
Po dveh krogih 2. SNL najbolje kaže Beltincem, ki bodo novo zmago lovili v Dobu. Sosedski dvoboj Rogaške in Aluminija bo pospremila kamera NZS, na Sportklubu pa si boste lahko ogledali nedeljski obračun Krke in Triglava, ki se pobira po dveh porazih.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
41
42
43

DELI NA