Datum od
Datum do

25.03.2016 | 2. SNL
2. SNL: S kranjskim mestnim derbijem v zadnjo tretjino
Drugoligaši bodo s tekmami 19. kroga krenili v zadnjo tretjino tekmovanja, v katero bodo z vrha lestvice krenile Radomlje. V spletnem prenosu na NZS.si si boste lahko ogledali kranjski mestni derbi Triglava in Zarice.
19.03.2016 | 2. SNL
2. SNL: Triglav z zmago v Veržeju na tretje mesto
Potem ko so v petek vodilni Radomljani z 1:0 zmagali v Šenčurju, so klubi v 2. slovenski nogometni ligi danes odigrali še preostale tekme 18. kroga. Ena bolj razburljivih je bila v Veržeju, kjer je domači Farmtech izgubil z 1:2 proti Triglavu, na tekmi pa je sodnik podelil kar 15 rumenih in dva rdeča kartona.
18.03.2016 | 2. SNL
2. SNL: Drugoligaši zapirajo drugo tretjino, prenos iz Doba
Čeprav bodo drugoligaši odigrali šele drugi pomladanski krog, bo s tekmami 18. kroga 2. SNL, padel zastor nad drugo tretjino prvenstva. Tokratni krog bo izjemnega pomena predvsem za moštva med tretjim in šestim mestom, saj jih ločijo vsega tri točke. Ekipe, ki bodo drugo tretjino tekmovanja zaključila v zgornji polovici lestvice, bodo v zadnji tretjini odigrale domačo tekmo več od ekip s spodnjega doma prvenstva.
13.03.2016 | 2. SNL
2.SNL: Vodilna krenila v pomlad z neodločenim rezultatom
Slovenski drugoligaši so ta konec tedna odprli spomladanski del prvenstva. Največ pozornosti je pripadlo obračunu med vodilnima ekipama prvenstva, Kalcer Radomljami in ptujski Dravi, ki pa sta se ob Kamniški Bistrici razšli brez zadetkov. Razplet je ustrezal Veržeju, ki se je z zmago na Primorskem, tekmo je zaznamovala razburljiva končnica, približal drugemu mestu na dve točki.
11.03.2016 | 2. SNL
2. SNL: Drugoligaši pričenjajo s pomladanskim plesom
Po skoraj štirih mesecih tekmovalnega premora, se s sobotnimi in nedeljskimi tekmami nadaljuje tudi drugoligaško prvenstvo. Klube do zaključka sezone loči še 11 dejanj, že uvodni krog nadaljevanja sezone pa bo postregel s sila zanimivim sporedom – bojem za vrh lestvice, spopadom za osmo mesto in za konec še z gorenjskim derbijem.
22.12.2015 | 2. SNL
2. SNL: Radomeljski mlin na prvoligaški pogon
Drugoligaši so že zakorakali v drugo polovico tekmovanja. Klube spomladi čaka le še enajst preizkušenj, v nadaljevanje pa bodo z najboljšega položaja krenili Radomljani. »Mlinarji« so jeseni pridelali največ moke, tekmeci pa so si ob poskusu napadov na radomeljski mlin, ki ga je branila najtrdnejša obramba lige, po vzoru Don Kihota večkrat polomili zobe.
29.11.2015 | 2. SNL
2SNL: Triglav premagal jesenske prvake
Nogometaši v 2. SNL so danes odigrali še tri tekme zadnjega kroga jesenskega dela tekmovanja, ki so bile prejšnji teden preložene zaradi snega. Za presenečenje je poskrbel kranjski Triglav, ki je z 2:0 (1:0) premagal Kalcer Radomlje. V gosteh je zmagal še Aluminij, ki je bil s 5:0 boljši od Zarice, v Šenčurju je do točke prišel Ankaran.
27.11.2015 | 2. SNL
2SNL: Šesterica še zadnjič pred zimskim premorom
Zimske vremenske razmere, zasnežena in razmočena igrišča so pred tednom dni preprečila izpeljavo treh tekem zadnjega jesenskega dejanja. V Kranju, Radomljah in Šenčurju so bili prisiljeni v odpoved in prestavitev tekem, ki pa bodo odigrana že v zgodnjem nedeljskem popoldnevu.
21.11.2015 | 2. SNL
2. SNL: Drava na odmor kot druga, tri tekme odpadle zaradi snega
Nogometaši v 2. SNL so odigrali zadnji krog jesenskega dela tekmovanja. Drava Ptuj si je z zmago z 2:1 proti Rolteku Dobu priigrala drugo mesto, od predvidenih petih tekem pa so igrali še v Veržeju, kjer je domača ekipa s 4:1 premagala TKK Tolmin. Tekme Zarica Kranj - Aluminij, Šenčur - Ankaran in Kalcer Radomlje - Triglav Kranj so bile prestavljene zaradi sneženja.
19.11.2015 | 2. SNL
Pred drugoligaši še zadnje dejanje jeseni, Drava in Dob za drugo mesto
Drugoligaši bodo pred skorajda štiri mesece dolgim zimskim premorom odigrali še zadnje jesenske tekme. Radomlje, ki bodo nadaljevanje sezone pričakale na vrhu razpredelnice, bodo v zadnjem jesenskem dejanju gostile Triglav. Na Ptuju se bosta v obračunu za drugo mesto, ki si ga boste lahko ogledali tudi v spletnem prenosu na NZS.si, pomerila Drava in Dob.
15.11.2015 | 2. SNL
2. SNL: Radomlje do naslova jesenskih prvakov
Nogometaši Kalcerja iz Radomelj so si v soboto z zmago proti Ankaranu z 0:2 krog pred koncem priigrali naslov jesenskega prvaka v 2. SNL. Tolminci so na derbiju začelja na domačem igrišču s 5:1 (2:0) premagali goste iz Šenčurja, pomembno zmago pa je vknjižila tudi Drava, ki je slavila pri kranjskem Triglavu.
08.11.2015 | 2. SNL
2. SNL: Domačini brez zmage
Nogometaši v 2. slovenski ligi so odigrali tekme 14. kroga. Za presenečenje so poskrbeli Tolminci, ki so v Radomljah vodili že z 2:0, na koncu pa iztržili točko proti vodilni ekipi, ki je gol za izenačenje dosegla z enajstih metrov v šesti minuti sodnikovega dodatka. Roltek Dob je slavil na derbiju v Veržeju.
05.11.2015 | 2. SNL
2. SNL: Vodilne Radomlje s Tolminom, Dob z novim strategom Romihom v Veržeju
Drugoligaše do zimskega premora ločita le še dobra dva tedna. Zastor nad jesenskim drugoligaškim dogajanjem bo padel 21. novembra, do takrat pa bodo klubi odigrali še tri kroge. V soboto in nedeljo bodo na sporedu tekme 14. kroga.
01.11.2015 | 2. SNL
2SNL: Radomlje do lepe zaloge prednosti
Nogometaši v 2. slovenski ligi so odigrali tekme 13. kroga. Kalcer iz Radomelj je z zmago s 4:0 v Kidričevem še povečal prednost pred zasledovalci. Zdaj ima 27 točk, drugouvščena ptujska Drava, ki je remizirala z Ankaranom 2:2, pa šest manj. Farmtech Veržej, ki je z 1:0 v gosteh odpravil Zarico, na tretjem mestu zaostaja za sedem točk.
30.10.2015 | 2. SNL
2SNL: Vodilne Radomlje v Kidričevem, Drava v Ankaranu
Tekme 13. kroga 2. SNL bodo zaradi prazničnega vikenda v celoti odigrane že v soboto zgodaj popoldne. Za razliko od minulega kroga bodo tokratni obračuni manj lokalno obarvani, kljub temu pa zanimivih dvobojev ne bo manjkalo. Vodilni Radomljani bodo gostovali pri Aluminiju, obračun v Kidričevem pa si boste lahko ogledali tudi v spletnem prenosu na NZS.si.
25.10.2015 | 2. SNL
2SNL: Radomljam derbi in štiri točke prednosti
Nogometaši Kalcerja iz Radomelj so v 12. krogu 2. slovenske lige še povečali prednost na vrhu lestvice, v lokalnem obračunu so premagali Roltek Dob z 2:1. Zmagoviti zadetek je prispeval Liridon Osmanaj v peti minuti sodniškega dodatka. Za presenečenje je poskrbel Farmtech Veržej, ki je na Ptuju s 4:2 ugnal drugouvrščeno ptujsko Dravo.
23.10.2015 | 2. SNL
Sosedska derbija v Radomljah in Šenčurju
Tudi 12. krog drugoligaškega tekmovanja bo prežet z zanimivimi obračuni, kar nekaj bo tudi lokalnih dvobojev. Najbolj pestro bo v Radomljah, kjer domača četa pričakuje sosednji Dob. Sosedski derbi se obeta tudi na Gorenjskem, Šenčur se bo pomeril s kranjsko Zarico, v primorskem obračunu se bosta udarila Tolmin in Ankaran.
21.10.2015 | 2. SNL
2SNL: Radomlje ponovno na vrhu
Nogometaši v 2. slovenski ligi so danes odigrali zaostali tekmi 11. kroga. Radomlje so se z zmago nad Zarico ponovno zavihtele na vrh, medtem ko je Dob porazil Triglav. Vse tri tekme, ki so bile na sporedu minuli vikend, so se končale z neodločenim izidom. Tolmin je doma remiziral s ptujsko Dravo, Farmtech Veržej in Šenčur sta se razšla z 1:1, Aluminij pa je igral 0:0 z Ankaranom.
15.10.2015 | 2. SNL
Vodilna Drava v Tolminu, dve tekmi v sredo
Drugoligaši bodo odigrali tekme 11. kroga 2. SNL, a so na razpored in izvedbo tekem precej vplivale trenutno vremenske razmere, saj je obilno deževje razmočilo nogometne zelenice. Tako se bosta dvojca z domžalsko-kranjske občine udarila prihodnji teden. Sobota bo ponudila dve tekmi, v nedeljo pa se bosta v spletnem prenosu na NZS.si pomerili ekipi Aluminija in Ankarana.
11.10.2015 | 2. SNL
2.SNL: V Kranju brez zmagovalca, prva zmaga Tolmina
Nogometaši Triglava in Zarice so se na zadnji tekmi desetega kroga 2. SNL razšli z neodločenim izidom 1:1 (1:0). Po avtogolu Žige Jurharja so že v drugi minuti povedli domači nogometaši, tri minute pred iztekom rednega dela tekme je izid izenačil Blaž Šujica.
1
2
3
...
30
31
32
33
34
35
36
37
...
42
43
44

DELI NA