Datum od
Datum do

06.10.2017 | 2. SNL
Bravo recept za prekinitev zmagovalnega posta išče na Krasu
Bravo išče recept za prekinitev zmagovalnega posta. Ljubljančane v nedeljo čaka nova zahtevna preizkušnja, saj bodo varovanci trenerja Dejana Grabiča gostovali pri Sežancih, ki so izgubili zgolj enkrat. Dvoboj si boste lahko ogledali tudi v prenosu na Sportklubu.
05.10.2017 | 2. SNL
Fužinar proti Bricem lovi tretjo domačo zmago v nizu
Fužinar je šest od sedmih točk vknjižil na domačem igrišču, na katerem so Ravenčani dobili zadnji dve preizkušnji. Korošci bodo retjo domačo zmago v nizu lovil v dvoboju z Brdi, ki jih bo po slovesu Florijana Debenjaka vodil povratnik v Goriška Brda, Tonči Žlogar.
05.10.2017 | 2. SNL
Mura brani vodstvo
Drugoligaški ples se tudi med tekmovalnim premorom Prve lige Telekom Slovenije nadaljuje s polnim zamahom. Klube čaka že deseti krog prvenstva, pred katerim najbolje kaže vodilni Muri, ki bo v nedeljo gostila Dobljane.
04.10.2017 | 2. SNL
Drava tik za Muro, Nafta do prvih gostujočih točk
Z današnjima tekmama v Kranju in Ljubljani sta po streho še zadnji tekmi sedmega in osmega kroga 2. SNL. Nafta se je v gosteh pri Zarici veselila prvih gostujočih drugoligaških točk, Ptujčani pa so po zmagi nad Ilirijo tik za vodilno Muro, ki Dravi beži zgolj točko.
01.10.2017 | 2. SNL
Mura in Jadran ostajata neporažena
Mura in Jadran ostajata neporažena tudi po medsebojnem obračunu v devetem krogu 2. SNL. Dvoboj v Dekanih ni ponudil zadetkov, a imajo Prekmurci še vedno tri točke prednosti pred Radomljani, ki so remizirali v Veržeju.
29.09.2017 | 2. SNL
Bravo gosti Novomeščane
Bravo je s sredino točko v Dobu prekinil serijo porazov, po skromnejšem pričetku sezone pa se pobirajo tudi Novomeščani. Krka bo v sobotnem popoldnevu gost Ljubljančanov, zanimiv spopad pa si boste lahko ogledali tudi v prenosu na spletni strani NZS.
28.09.2017 | 2. SNL
Ilirija napada domačo serijo Lendavčanov
Ekipi Nafte in Ilirije bosta z večerno petkovo tekmo, ki si jo boste lahko ogledali v prenosu na Sportklubu, odprli deveti krog drugoligaškega prvenstva, ki se je zdaj že prevesilo v drugo četrtino tekmovanja.
28.09.2017 | 2. SNL
Neporažena se bosta udarila v Dekanih
Drugoligaši so sredi zgoščenega ritma obveznosti, saj so pokalne in zaostale ligaške obveznosti poskrbele, da nekateri od klubov v zadnjih dneh igrajo dve tekmi tedensko. Med temi je tudi vodilna Mura, ki se bo v obračunu neporaženih moštev pomeril z Dekančani.
27.09.2017 | 2. SNL
Mura slavila tudi v Brežicah
Padavine so pred dnevi pošteno oklestile izvedbo sedmega kroga 2. SNL, štiri srečanja pa so bila z desetdnevno »zamudo« odigrana v sredinem popoldnevu. Mura je z zmago v Brežicah znova sama na vrhu, junak zmage pa je bil Rok Sirk.
24.09.2017 | 2. SNL
Mura vztraja na prvem mestu, Jadran Sežancem zadal prvi poraz
Mura je po pokalnem skalpu Domžal dobila tudi srečanje osmega kroga 2. SNL in ostala na vrhu lestvice. Tempu Prekmurcev sledijo Radomljani in Dekančani, ki so v primorskem spopadu kot prvi to sezono ugnali Sežance.
22.09.2017 | 2. SNL
Bravo izhod iz rezultatske krize išče na Ptuju
Enega od najzanimivejših spopadov kroga bosta na Ptuju odigrali mladi ekipi Drave in Brava, ki bo v najstarejšem slovenskem mestu iskala pot iz rezultatske krize.
20.09.2017 | 2. SNL
Radomljani in Dekančani lovijo vodilno Muro
Obilno deževje je močno osiromašilo izvedbo sedmega kroga. Vremenska napoved za konec tega tedna je precej ugodnejša, zato se lahko vsi ljubitelji 2. SNL nadejajo zanimivih nogometnih predstav. Vodilni Muri bodo v lovu na vrh lestvice pretili Radomljani in Dekančani, ki se bodo skušali pobrati po visokem pokalnem porazu.
17.09.2017 | 2. SNL
Obilno deževje odneslo pet srečanj
Padavine so že v minulem krogu odneslo srečanje Zarice in Nafte, nova pošiljka padavin pa je močno oklestila tudi izvedbo sedmega kroga 2. SNL, saj so bile v soboto odigrane zgolj tri tekme.
16.09.2017 | 2. SNL
Vipolže gostijo primorski dvoboj
Tudi sedmi krog 2. SNL ne bo odigran v celoti, saj je deževje že odneslo nekaj obračunov. Na nedeljski primorski spopad pa se pripravljajo nogometaši Brd in Tabora, ki ga boste lahko spremljali tudi v prenosu na NZS.si.
13.09.2017 | 2. SNL
Drugoligaše čaka sedmi krog prvenstva
Uvodna četrtina drugoligaškega tekmovanja se počasi bliža h koncu, pred klubi 2. SNL so že tekme sedmega kroga. Mura bo obstanek na vrhu lestvice potrjevala v Brežicah, drugouvrščeni Jadran pa se bo pred domačimi gledalci pomeril s Krko.
10.09.2017 | 2. SNL
Jadran ostaja za petami Mure
Dekančani ostajajo prvo presenečenje uvoda 2. SNL, saj po šestih krogih prvenstva zaostajajo zgolj za vodilno Muro. Črno-beli so v sosedskem obračunu napolnili mrežo Veržeja, Dekančani pa so bili uspešni na gostovanju pri Bravu.
08.09.2017 | 2. SNL
Video: Drugoligaški spektakel
Slovenski nogometni navdušenci v letošnji sezoni z velikim zanimanjem spremljajo tudi 2. slovensko nogometno ligo, ki je z novim formatom tekmovanja postala atraktivna, kot še nikoli. To dokazuje tudi rast obiska na tekmah in odlična gledanost televizijskih prenosov.
08.09.2017 | 2. SNL
Lendavčani v Kranju iščejo prve gostujoče točke
V neposrednem prenosu na spletni strani NZS boste lahko v nedeljo uživali tudi v dvoboju Zarice in Nafte. Lendavčani bodo po remiju v prekmursem derbiju iskali prve gostujoče točke, lažje pa po prvi zmagi sezone dihajo tudi Kranjčani.
08.09.2017 | 2. SNL
Dobljani izzivajo Ptujčane
Uvodna tekma šestega kroga 2. SNL bo odigrana v najstarejšem slovenskem mestu, dvoboj Drave in Doba pa si boste ljubitelji drugoligaškega nogometa ogledali tudi v neposrednem prenosu na Sportklubu 1.
06.09.2017 | 2. SNL
Vodilno Muro čaka nov lokalni derbi
Po petih krogih 2. SNL so neporažena še tri moštva, Mura pa je tudi po prvi izgubi točk – remiju v prekmurskem derbiju z Nafto – ostala na vrhu lestvice. Četo trenerja Šimundže v soboto čaka nov lokalni spopad, saj v Fazaneriji gostuje Veržej.
1
2
3
...
24
25
26
27
28
29
30
31
...
42
43
44

DELI NA