Datum od
Datum do

06.09.2020 | 2. SNL
Na Portovalu brez zmagovalca, Bilje in Radomlje skočile na vrh
Krka in Nafta tudi po medsebojnem obračunu ostajata neporažena. Obračun v dolenjski prestolnici ni dal zmagovalca. Remi so izkoristili Radomljani in Biljenci, ki so z zmago zavihteli na vrh lestvice. Fužinar je v dvoboju s Krškim doživel prvi poraz, Triglav je z igralcem manj klonil v Brežicah.
04.09.2020 | 2. SNL
Na Portovalu spopad vodilne Krke in Nafte
Drugoligaši so že dodobra zakorakali v prvenstvo, konec tedna pa bodo odigrali tekme petega kroga. V uvodnem dvoboju kroga se bosta za prvo mesto udarili vodilni ekipi lige, spopad Krke in Nafte pa boste lahko spremljali tudi na Sportklubu.
30.08.2020 | 2. SNL
Nafta na krilih Ubochiome dobila derbi z Beltinci
Krka je uspešno serijo nadaljevala tudi v obračunu z Dravo, Primorje je remiziralo z vodilnim Fužinarjem, sosedski dvoboj z Dobom pa so dobile Radomlje. Nafta je na krilih trikratnega strelca Meshacka Ubochioma ugnala sosede iz Beltincev.
27.08.2020 | 2. SNL
Prekmurski derbi v Lendavi, Dob pričakuje Radomlje
Tudi četrti krog 2. SNL bodo zaznamovali lokalni spopadi. Nafta bo pred kamerami Sportkluba v soboto zvečer gostila Beltince, Dob pričakuje sosede iz Radomelj. Na spletni strani NZS boste lahko spremljali primorski obračun Bricev in Biljencev.
23.08.2020 | 2. SNL
Na Ravnah remi, Ajdovci premagali Krčane, Rudar pa Šmartno
Po delno odigranim tretjem krogu 2. SNL ni več kluba s popolnim izkupičkom. Fužinar in Nafta sta si v dvoboju vodilnih ekip razdelila po točko. Triglav je v Biljah doživel še drugi zaporedni poraz, v Ajdovščini pa so po Ptujčanih nasedli še Krčani. Sosedski dvoboj v Šmartnem je pripadel Rudarju.
21.08.2020 | 2. SNL
Sosedski derbi v Šmartnem, na Ravnah za prvo mesto
Vrhunec tretjega kroga 2. SNL predstavlja nedeljski sosedski derbi Šmartnega in Rudarja, ki si ga boste lahko ogledali na Sportklubu. Na spletni strani NZS boste lahko v soboto spremljali obračun Beltincev in Drave. Ravne gostijo derbi vrha lestvice med Fužinarjem in Nafto.
16.08.2020 | 2. SNL
Bilje boljše od Rudarja, Krka ugnala Triglav, Fužinar in Nafta na vrhu
Drugoligaši imajo v uvodu prvenstva zgoščen spored. Večina klubov je v četrtek odigrala tekme prvega kroga, konec tedna pa je prinesel tekme drugega kroga. Z dvema zmagama se lahko pohvalijo le še Lendavčani in Ravenčani.
13.08.2020 | 2. SNL
Po uvodnem krogu nove obveznosti že konec tedna
Po uvodnih preizkušnjah ne bo veliko časa za prve popravke, saj drugoligaše že konec tedna čakajo nove preizkušnje. Kamere Sportkluba bodo v nedeljo na tekmi Krškega in Doba, na spletni strani NZS pa si boste lahko v soboto ogledali obračun Nafte in Primorja.
12.08.2020 | 2. SNL
Rudar zapravil vodstvo, Triglav slavil v Beltincih
Nogometaši Krke in Rudarja so odigrali uvodno tekmo nove sezone 2. SNL. Dvoboj na Portovalu, kjer so prvič prižgali nove reflektorje, se je končal z delitvijo točk, Novomeščani pa so se vrnili po zaostanku dveh zadetkov. Uspešnejši je bil pomlajeni Triglav, ki je z golom Ćerimagića slavil v Beltincih.
07.08.2020 | 2. SNL
Sezono odpirata Krka in Rudar
S torkovo tekmo na novomeškem Portovalu se pričenja nova sezone 2. SNL. Dvoboj Krke in Rudarja si boste lahko ogledali na Sportklubu, dan kasneje pa bodo televizijske kamere tudi v Prekmurju, na tekmi Beltincev in Triglava.
27.05.2020 | 2. SNL
Licenciranje 2. SNL: Vsi klubi uspešni
Komisija Nogometne zveze Slovenije za licenciranje nogometnih klubov je danes objavila rezultate licenčnega postopka za klube 2. slovenske nogometne lige za sezono 2020/21. Vseh šestnajst prosilcev je bilo uspešnih.
08.03.2020 | 2. SNL
V Radomljah brez zmagovalca, Gorica poražena v Dobu
Brežičani so z remijem na Bonifiki poskrbeli za presenečenje kroga, brez zmagovalca pa so se razšli tudi Radomljani in Ravenčani. Koprskega spodrsljaja ni izkoristila Gorica, ki je izgubila v Dobu.
04.03.2020 | 2. SNL
Oživele bodo tudi drugoligaške zelenice
S petkovo tekmo Drave in Nafte bodo po novembru oživela tudi drugoligaška igrišča. Vodilni Koper bo v soboto gostil Brežice, Gorica bo v nedeljo gostovala v Dobu, derbi kroga pa bo odigran v Radomljah. Tretja ekipa lige bo gostila četrte Ravenčane.
24.02.2020 | 2. SNL
Na Ptuju so se zahvalili Vugdaliću
Drugoligaši odštevajo dneve do nadaljevanja prvenstva, ki se bo s tekmo Drave in Nafte pričelo v petek, 6. marca. Klubi so nekaj dni po koncu zimskega prestopnega roka potrdili še nekaj novincev, z dvema so se pohvalili v Novi Gorici, najbolj dejavni pa so bili v Novem mestu.
17.02.2020 | 2. SNL
Gorica izgubila Lipuščka
Zimskega prestopnega roka je konec, zadnji teden prestopnih dejavnosti je prinesel še nekaj sprememb. Najbolj odmeva prestop Žige Lipuščka, ki se je iz Nove Gorice odpravil v Latvijo, Krko pa je zapustil Dohyun Kim in se preselil v Domžale.
10.02.2020 | 2. SNL
Zveneče ime na Bonifiki, krepi se tudi Fužinar
Slovenski klubi so zakorakali v zadnji teden zimskega prestopnega roka, zato tudi v 2. SNL ne manjka kadrovskih premikov. Najbolj dejavni so Ravenčani in Koprčani, ki so v svoje vrste zvabili tudi nekdanjega reprezentanta Hrvaške.
05.02.2020 | 2. SNL
Štromajer bo nadaljeval v Radomljah
Drugoligaše do pričetka spomladanskega dela prvenstva loči še dober mesec treningov. Klubi zaključujejo kadrovsko križanko, v minulih desetih dneh smo bili vnovič priča nekaj zanimivim prihodom in odhodom.
27.01.2020 | 2. SNL
Šuler v Dravogradu, Šćulac v Dekanih
V teh dneh je živahno tudi v klubih 2. SNL, ki se pospešeno pripravljajo na nadaljevanje sezone. Dekančane bo spomladi vodil Alen Šćulac, v Dravogradu pa bodo v klubski upravi pomagali Marko Šuler, Marijan Pušnik in Andrej Pečnik. 
20.01.2020 | 2. SNL
Fužinar in Radomlje izgubila udarna strelca
Fužinar in Radomlje bosta v spomladanski del prvenstva krenila brez prvih strelcev. Ravenčani so izgubili Žana Medveda, Radomljani pa Sašo Vargo. Slabo novico je prejel tudi goriški strateg Borivoje Lučić, saj se je na enem od treningov poškodoval Lamin Colley.
10.01.2020 | 2. SNL
Najboljši strelec lige na Bonifiko
Večina prvoligašev je v teh dneh zakorakala v priprave na nadaljevanje sezone, v nogometno pomlad pa počasi pogledujejo tudi v drugoligaških sredinah. V Lendavi in Novi Gorici so nogometaši že zavihali rokave, v Kopru pa so potrdili prihod prvega strelca lige Lovra Čirjaka.
1
2
3
...
10
11
12
13
14
15
16
17
...
42
43
44

DELI NA