Datum od
Datum do

30.05.2018 | 2. SNL
Odpira se fronta za 2. SNL
Minuli konec tedna se je zaključil drugoligaški ples, ki so ga dobili nogometaši Mure. Prekmurci se selijo med prvoligaše, med katere se bodo skušali v kvalifikacijah s Triglavom prebiti tudi Ptujčani. Že danes pa se v Biljah pričenja boj za dve prosti mesti v naslednji sezoni 2. SNL.
26.05.2018 | 2. SNL
Drugo mesto pripadlo Ptujčanom
Drugoligaškega tekmovanja je konec, sobota pa je dala še zadnje odločitve. Drugo mesto je po zmagi v dvoboju z Brežicami pripadlo Ptujčanom, ki so zadržali prednost pred Nafto. Tudi bitka za obstanek ni postregla s spremembo. Petnajsto mesto je ostalo v rokah kranjske Zarice.
25.05.2018 | 2. SNL
V Lendavi in na Ptuju za drugo mesto
Pred zadnjim krogom 2. SNL je poleg boja za obstanek odprta tudi fronta za drugo mesto, za katerega se borijo Lendavčani in Ptujčani. Dvoboja Drave z Brežicami in Nafte z Jadranom pa si boste lahko v soboto ogledali na Sportklubu in spletni strani NZS.
23.05.2018 | 2. SNL
Vroče v boju za obstanek in drugo mesto
Mura bo v Kranju odigrala še zadnje srečanje pred selitvijo v Prvo ligo Telekom Slovenije, precej bolj vroče pa je v boju za obstanek in drugo mesto, za katerega se borita ekipi Drave in Nafte. Lendavčani bodo v soboto doma gostili Dekančane, Ptujčani pa Brežičane.
19.05.2018 | 2. SNL
V Fazaneriji slavili kljub porazu, Drava zadržala drugo mesto
Gledalci so na osmih tekmah videli kar 41 zadetkov, na tekmi Brava in Radomelj kar 11. Z zadetki najbolj skromno srečanje je bilo odigrano v Vipolžah, kjer so se po golu v 93. minuti veselili Lendavčani. Nafta je kljub temu ostala na tretjem mestu, saj je Drava slavila v Fazaneriji, a ni pokvarila domače proslave naslova.
18.05.2018 | 2. SNL
Derbi vodilnih v Fazaneriji
Naslov prvaka je oddan Muri, ki se bo v soboto poslovila od domačega občinstva. Črno-beli bodo imeli v zaključku prvenstva vpliv tako na bitko za obstanek kot za drugo mesto, saj se bodo udarili z Zarico in Dravo. Pred derbijem vodilnih moštev lige sta pričakovanja predstavila Žiga Kous in Nastja Čeh.
18.05.2018 | 2. SNL
Lendavčani v Goriških Brdih upajo na drugo mesto
Spomladi smo v dvoboju za drugo mesto videli že nekaj preobratov. Lendavčani in Ptujčani so si v zadnjih tednih že nekajkrat izmenjali drugo mesto, dva kroga pred koncem pa bolje kaže Dravi. Štajerci bodo gostovali pri prvaku, Nafto pa čaka neugodno gostovanje v Goriških Brdih.
16.05.2018 | 2. SNL
Naslov oddan, drugo mesto še ne
Naslov drugoligaškega prvaka je oddan, fronta za drugo mesto pa ostaja odprta. Po spodrsljaju Nafte, ki bo tokrat gostovala v Vipolžah, so se na drugo mesto vrnili Ptujčani. Drava bo gostja soboške Fazanerije, v igri za drugo mesto pa ostajajo tudi Radomljani, ki se odpravljajo k ljubljanskemu Bravu.
13.05.2018 | 2. SNL
V Fazaneriji proslavili naslov
Zdaj je tudi matematično potrjeno. Mura je z današnjo zmago v domači Fazaneriji potrdila naslov prvaka 2. SNL, na drugo mesto pa so se po spodrsljaju Nafte prebili Ptujčani. Lokalni derbi Radomelj in Doba je pripadel gostiteljem.
12.05.2018 | 2. SNL
Radomlje gostijo sosedski derbi
Sobotno dogajanje v 28. krogu 2. SNL je postreglo z nekaj presenečenji, nedelja pa bo ponudila še tri tekme. V Fazaneriji lahko okronajo nove prvake, že zgodaj popoldne pa se zanimiv obračun obeta tudi v Radomljah. Mlinarji se bodo v sosedskem obračunu, pred kamerami Sportkluba, pomerili s sosedi Dobljani.
11.05.2018 | 2. SNL
Brežičani gostje lendavske Nafte
V Fazaneriji bi lahko v nedeljo slavili naslov prvaka 2. SNL, že v soboto pa bodo svojo nalogo opravili Lendavčani. Modri bodo v predzadnji domači tekmi sezone gostili zasedbo Brežic Terme Čatež. Medtem ko se Posavci krčevito borijo za obstanek, bi Nafta z novo zmago zadržala drugo mesto.
09.05.2018 | 2. SNL
Fazanerija v pričakovanju kronanja
Se bo naslov drugoligaškega prvaka slavil v Fazaneriji? Mura bo pričakala Sežance, nadaljevala pa se bo tudi borba za drugo mesto. V Lendavi bodo v soboto gostovale Brežice, na Ptuju pa v nedeljo Veržej. Morda najzanimivejši obračun kroga bodo v nedeljo odigrali sosedje Radomljani in Dobljani.
06.05.2018 | 2. SNL
Krka še drugič usodna za Muro
Krka ostaja zakleta za vodilno ekipo drugoligaškega prvenstva. Mura na novomeškem Portovalu ni potrdila naslova prvaka 2. SNL, Dolenjci pa so nadaljevali niz dobrih rezultatov na domačem igrišču. Tabor je odščipnil točko Dravi, ki jo je z zmago v Veržeju ujela in tudi prehitela Nafta.
05.05.2018 | 2. SNL
Črno-beli na Portovalu napadajo naslov prvaka
Do zaključka 2. SNL so ostali le še štirje krogi, v nedeljo pa bi lahko okronali novega prvaka drugoligaškega prvenstva. Mura bi z zmago na novomeškem Portovalu tudi v teoriji potrdila prvo mesto in se prebila med prvoligaše, a imajo tudi Dolenjci svoje načrte.
05.05.2018 | 2. SNL
Brici v pričakovanju Ilirije
Mura lahko zgodaj popoldne potrdi naslov drugoligaškega prvaka, nekaj ur kasneje pa bosta teoretično potrditev obstanka v drugem rangu slovenskega nogometa lovili ekipi Brd in Ilirije. Dvoboj desetega in devetega moštva 2. SNL si boste lahko ogledali v prenosu na spletni strani NZS.
03.05.2018 | 2. SNL
Mura pred novo zaključno žogico
Črno-beli bi naslov drugoligaškega prvaka potrdili z nedeljsko zmago v Novem mestu. Drava, ki je z lendavskim skalpom skočila na drugo mesto in zaostaja deset točk, bo gostovala v Sežani. Nafta odhaja v bližnji Veržej, Radomlje gostujejo v Dekanih.
29.04.2018 | 2. SNL
Drava s skalpom Nafte do drugega mesta
Pristaši Mure so z nestrpnostjo pričakovali nedeljsko popoldne, a bo treba na teoretično potrditev naslova prvaka 2. SNL še nekoliko počakati. V Fazaneriji so točko vknjižili nogometaši Brava, derbi kroga pa je pripadel Ptujčanom.
28.04.2018 | 2. SNL
Na Ptuju za drugo mesto
Drugoligaši danes odpirajo spored 26. kroga, pozornost javnosti pa bo pritegnilo tudi zanimivo nedeljsko dogajanje. V najstarejšem slovenskem mestu se bosta pred kamerami Sportkluba udarili tretja in druga ekipa prvenstva, Drava in Nafta. Pred derbijem kroga sta spregovorila Dejan Školnik in Marko Roginić.
26.04.2018 | 2. SNL
Derbi na Ptuju, Mura pred prvo zaključno žogico
Nogometaše v 2. SNL po sredinih tekmah 25. kroga nove preizkušnje čakajo že v soboto in nedeljo. Zaključek aprila bi lahko potrdil novega prvaka. Mura bi ob remiju Drave in Nafte, ki se bosta na Ptuju udarila za drugo mesto, s skalpom ljubljanskega Brava že odprla penino.
25.04.2018 | 2. SNL
Razlike na vrhu lestvice nespremenjene
Razlike na vrhu lestvice ostajajo nespremenjene, Mura po zmagi v Dobu ostaja 11 točk pred Nafto, ki je na krilih Marka Roginića ugnala tudi Rogaško. Drava je dobila zahtevno gostovanje v Novem mestu, v Brežicah pa so bili uspešni tudi Radomljani.
1
2
3
...
7
8
9
10
11
12
13
14
...
29
30
31

DELI NA