Datum od
Datum do

10.05.2023 | 2. SNL
Kidričani doma s Primorjem, Rogaška gosti Krko
Lahko že v petek dobimo letošnjega zmagovalca 2. SNL? Vodilni Aluminij bo v predzadnjem krogu sezone gostil Primorje, Rogaška pa se bo pred domačimi gledalci udarila s Krko. Če Novomeščani v Rogaški Slatini ne izgubijo, bodo imeli Kidričani priložnost, da potrdijo povratek med prvoligaše.
04.05.2023 | 2. SNL
Rogaška klonila v Ajdovščini, Aluminij spet na vrhu
Dva kroga pred koncem 2. SNL je prišlo do spremembe na vrhu lestvice, Rogaška je prvo mesto po porazu v Ajdovščini prepustila Aluminiju, ki je slavil v Biljah.
02.05.2023 | 2. SNL
Tudi drugoligaši med tednom
Pred drugoligaši so le še trije krogi, 28. bo odigran že med tednom. Vodilna kluba v sredo gostujeta na Primorskem, Rogaška v Ajdovščini, Aluminij pa v Biljah. Na spletni strani NZS boste lahko spremljali obračuna za tretje mesto med Krko in Ilirijo.
30.04.2023 | 2. SNL
Rogaška z novo zmago ostaja na vrhu
Rogaška bo tudi 28. krog 2. SNL pričakala na vrhu lestvice, saj so Slatinčani dobili petkovo tekmo z Biljami. Kidričani po treh zadetkih Nika Marinška ostajajo za petami. Prekmurski derbi Nafte in Beltincev se je končal z delitvijo točk.
25.04.2023 | 2. SNL
Prekmurski derbi Nafte in Beltincev vrhunec 27. kroga
Drugoligaši se bodo od aprila poslovili s tekmami 27. kroga. Vodilna Rogaška bo v petek gostila Biljence, Kidričani pa se bodo v soboto doma udarili z Dobljani. Vrhunec kroga bo večerna nedeljska tekma, v prekmurskem derbiju se bodo srečali Lendavčani in Beltinčani.
23.04.2023 | 2. SNL
Slatinčani in Kidričani do nove zmage
Kidričani so z zmago v Dekanih odprli 26. krog 2. SNL, a so na vrhu lestvice ostali zgolj do nedelje in zmage Slatinčanov v Dobu. Bistričani so pred pokalnim polfinalom z Mariborom premagali Nafto.
20.04.2023 | 2. SNL
V prenosu NZS dvoboj Beltinčanov in Grosupeljčanov
Drugoligaše do konca sezone loči še pet tekem, boj za vrh lestvice pa je znova tesnejši. Rogaška, ki bo gostovala v Dobu, ima dve točki prednosti pred Aluminijem. Kidričani že v petek gostujejo v Dekanih, pred kamero NZS pa se bodo srečali Beltinčani in Grosupeljčani.
15.04.2023 | 2. SNL
Festival zadetkov v Šiški, Rogaška do točke
Na tekmi med Ilirijo in Doba je padlo kar sedem zadetkov, Matej Poplatnik je zadel trikrat. Krka je po štirih remijih premagala Primorje, vodilna Rogaška pa je v dvoboju z Dekanom iztržila točko. Kidričani po nedeljski zmagi spet zaostajajo zgolj dve točki.
12.04.2023 | 2. SNL
Štiri tekme že v petek, Aluminij in Beltinci pred kamerami Sportkluba
V 25. krogu 2. SNL bodo kar štiri tekme odigrane že v petkovem večeru. Vodilna Rogaška bo v soboto gostila Jadran Dekane, Aluminij pa se bo v edini nedeljski tekmi pred kamerami Sportkluba pomeril z Beltinci.
10.04.2023 | 2. SNL
Krško v dvoboju začelja lestvice premagalo Dob, Rogaška povečala prednost
Krčani so dobili dvoboj dna lestvice, Krka je znova zgolj remizirala, Rogaška pa je z zmago v Beltincih povečala prednost pred Aluminijem, ki je remiziral v Slovenski Bistrici.
06.04.2023 | 2. SNL
Vodilna Rogaška na praznični ponedeljek v Beltincih
Praznični konec tedna bo med petkom in ponedeljkom ponudil tekme 24. kroga 2. SNL. S petkovo tekmo ga bosta odprla Triglav in Nafta, vodilna Rogaška pa bo na velikonočni ponedeljek gostovala pred kamero NZS gostovala pri to pomlad še neporaženih Beltincih.
05.04.2023 | 2. SNL
Na zaostali tekmi Ilirije in Fužinarja brez zmagovalca
V Ljubljani je bila odigrana preložena tekma 21. kroga 2. SNL med Ilirijo in Fužinarjem, dvoboj pa se je končal brez zmagovalca, z izidom 1:1.
02.04.2023 | 2. SNL
Nafta do prve zmage, Rogaška ostaja pred Aluminijem
Lendavčani so na peti tekmi nadaljevanja 2. SNL dočakali prvo zmago, Beltinčani pa v nadaljevanju sezone ostajajo neporaženi. Novomeščani pa so še tretjič zapored zgolj remizirali, Rogaška in Aluminij pa sta z novo zmago povečala prednost pred zasledovalci.
29.03.2023 | 2. SNL
Primorski dvoboj v Ajdovščini, prenos iz Lendave
Rogaška tudi po 22. krogu ostaja na vrhu 2. SNL, Slatinčane pa po sredini zmagi na Koroškem že v soboto čaka domača tekma z Bistrico. Aluminij bo v soboto, ko bo na sporedu tudi primorski dvoboj Ajdovcev in Biljencev, gostil Ravenčane. Pred kamero NZS se bosta v petek pomerila Nafta in Rudar.
29.03.2023 | 2. SNL
Kidričani ostajajo na drugem mestu, Haljeta odločil tekmo na Prevaljah
Grosupeljčani so se v Lendavi veselili novih točk, Dobljani pa so zmagovalni post prekinili v dvoboju s Primorjem. Kidričani so po zmagi v Kranju ostali na drugem mestu, saj je Rogaška z golom Nermina Haljete slavila na Prevaljah, v obračunu s Fužinarjem.
23.03.2023 | 2. SNL
Kidričani v Kranj, Slatinčani na Koroško šele v sredo
Vodilna trojica 2. SNL je v prejšnjem krogu še drugič to pomlad ostala brez zmage, kdo se bo najbolje odrezal v 22. krogu? Kidričani se lahko v petek v Kranju zavihtijo na vrh lestvice, saj bo vodilna Rogaška pri ravenskem Fužinarju gostovala šele v sredo.
19.03.2023 | 2. SNL
Beltinčani in Lendavčani do točke v Novem mestu in Kidričevem, Triglav presenetil Rogaško
Drugoligaši so zakorakali v zadnjo tretjino letošnjega prvenstva. Drugouvrščeni Aluminij je remiziral z Nafto, tretja Krka pa z Beltinci, vodilna Rogaška pa je doživela še drugi poraz pomladi, z 0:2 so slavili Kranjčani. Grosupeljčani so pobegnili zadnjeuvrščenima Dobu in Krškemu.
16.03.2023 | 2. SNL
Drugoligaši pred zadnjo tretjino prvenstva
Drugoligaši vstopajo v zadnjo tretjino prvenstva. Vodilna Rogaška v nedejo gosti Kranjčane, že v petek pa jo lahko ujame Aluminij, ki se bo pred kamerami Sportkluba pomeril z Nafto. Na spletni strani NZS boste lahko v nedeljo spremljali primorski obračun Ajdovcev in Dekančanov.
12.03.2023 | 2. SNL
Ilirija po Nafti boljša še od Triglava, do zmage tudi vodilna trojica
Ilirija, ki je v uvodnem dvoboju nadaljevanja sezone premagala Nafto, je v Kranju vknjižila nov komplet točk. Prve zmage v nadaljevanju sezone so se v Lendavi razveselili tudi Slatinčani, Kidričani pa so tri točke osvojili v Grosupljem, Krka pa je bila uspešna v Slovenski Bistrici.
10.03.2023 | 2. SNL
Vodilna trojica na popravnem izpitu
Vodilna Rogaška bo po uvodnem porazu vtis popravljala v Lendavi, dvoboj z Nafto pa si boste lahko ogledati na Sportklubu. Kamera NZS bo pospremila nedeljski obračun Bistrice in Krke.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
41
42
43

DELI NA