Datum od
Datum do

17.04.2018 | 2. SNL
Nafta napolnila kranjsko mrežo in skočila pred Dravo
Drava ni več prva zasledovalka soboške Mure. Na drugo mesto lestvice 2. SNL so po zmagi v zaostali tekmi 21. kroga nogometaši Nafte, ki so v mrežo kranjske Zarice pospravili kar devet zadetkov.
17.04.2018 | 2. SNL
Nafta po prvem domačem porazu gosti Zarico
Lendavčani so v sobotnem obračunu z Radomljami doživeli prvi poraz pred svojimi gledalci, nocoj pa modre čaka nova domača preizkušnja in sicer zaostalo srečanje 21. kroga. Pod lendavskimi griči bodo ob 19. uri gostovali nogometaši Zarice.
15.04.2018 | 2. SNL
Drava izgubila v Ljubljani, Radomlje prekinile lendavsko serijo
Bravo je dobil petkov dvoboj v prestolnici, a novega poraza Drave ni izkoristila Nafta, ki je prvič to sezono klonila pred domačimi gledalci. V Lendavi so se veselili Radomljani. Mura je v Goriških Brdih vknjižila novo zmago in zdaj beži že za 12 točk.
13.04.2018 | 2. SNL
Radomlje napadajo lendavski niz
Dvoboj tretjega in četrtega moštva 2. SNL boste lahko spremljali tudi v televizijskem prenosu na Sportklubu, pred srečanjem pa sta spregovorila Vedran Vinko in Robi Jakovljević. Lahko Nafta skoči na drugo mesto?
12.04.2018 | 2. SNL
Bravo in Drava odpirata spored 23. kroga
Za šesterico drugoligašev so še tri zaostala srečanja 19. kroga prvenstva, spored 23. kroga pa bodo s petkovo tekmo v prestolnici odprli nogometaši Brava in Drave. Večina tekem bo odigranih v soboto, edino nedeljsko srečanje pa bodo gostile Vipolže, Brici se bodo udarili z vodilno Muro.
11.04.2018 | 2. SNL
Pred Brici pokleknili še Dobljani
S tremi zaostalimi tekmami se je danes zaključil tudi 19. krog drugoligaškega prvenstva. Nafta je v obračunu s Taborom nadaljevala domači niz, Fužinar je z remijem presenetil Radomlje, Brda pa so vknjižila že četrto zmago v nizu. Pred četo Tončija Žlogarja je poklenil Dob.
09.04.2018 | 2. SNL
V sredo še v Lendavi, Radomljah in Vipolžah
S tremi zaostalimi tekmami bo sklenjen tudi 19. krog drugoligaškega tekmovanja. Nafta se bo skušala v tekmi s Sežanci približati drugemu mestu, Brda bodo proti Dobu lovila četrto zaporedno zmago, Fužinar pa bo v Radomljah lovil prvo pomladansko zmago.
08.04.2018 | 2. SNL
Ptujčani pokleknili pred Ilirijo, Mura povečala naskok
Mura ima pred zadnjimi osmimi krogi 2. SNL vnovič devet točk prednosti. Prekmurci so z nekaj težavami premagali Brežice, črno-belim pa je pomagala Ilirija, ki se je na Ptuju veselila visoke zmage. Poraz Drave je šel tudi na roko Lendavčanov, ki so bili uspešni na Koroškem.
06.04.2018 | 2. SNL
Ilirija napada Dravo
Nedelja bo na drugoligaških igriščih ponudila še tri srečanja. Zadnji Veržej gostuje v Kranju, vodilna Mura pričakuje Brežice, na pomoč katerih bodo upali tudi Ptujčani, ki bodo s tekmo proti Iliriji odprli nedeljsko dogajanje. Dvoboj Ptujčanov in Ljubljančanov si boste lahko ob 13:15 ogledali na Sportklubu.
06.04.2018 | 2. SNL
Brda napadajo tretjo, Tabor pa peto zaporedno zmago
Bravo in Dob sta v četrtek odprla 22. krog drugoligaškega prvenstva, ki se bo nadaljeval s štirimi sobotnimi preizkušnjami. V Sežani bomo priča primorskemu spopadu Kraševcev in Bricev. Gostje bodo lovili tretjo zaporedno zmago, serijo štirih zmag pa želijo podaljšati tudi Sežanci.
05.04.2018 | 2. SNL
Prvič v četrtek, štirikrat v soboto, še trikrat v nedeljo
Že v četrtek bodo 22. krog 2. SNL odprli nogometaši Brava in Doba, štiri srečanja bodo odigrana v soboto, krog pa bo sklenjen s tremi nedeljskimi tekmami. Vodilna Mura bo na domačem igrišču gostila Brežice, Ptujčani pa pričakujejo ljubljansko Ilirijo.
04.04.2018 | 2. SNL
Krka po preobratu do zmage v Veržeju
Igrišče Na Čistini je gostilo zaostalo srečanje 19. kroga drugoligaškega prvenstva. Zadnjeuvrščeni Prleki so po visokem porazu z Muro gostili Novomeščani, ki so po preobratu domov odnesli vse tri točke.
03.04.2018 | 2. SNL
Strast, čustva in ponos!
Strast, čustva in ponos! Besede, ki najbolje opišejo nogometni spopad na levem bregu reke Mure. Derbi Mure in Nafte ni zgolj obračun nogometašev, je tudi dvoboj ponosnih Prekmurcev, ki v dobrem in slabem stojijo za svojim klubom ter verjamejo, da ga bodo že v kratkem spodbujali v družbi najboljših na sončni strani Alp.
03.04.2018 | 2. SNL
V Veržeju zaostala tekma, Bravo in Dob odpirata 22. krog
Drugoligaši bodo vnovič dejavni tudi med tednom. V Veržeju bo v sredo odigrana zaostala tekma 19. kroga prvenstva, Prleki bodo gostili nogometaše Krke. Že v četrtek pa Bravo in Dob odpirata spored 22. kroga 2. SNL.
02.04.2018 | 2. SNL
Mura z osmico čez Veržej, Drava v podaljšku ugnala Dobljane
Mura se je po porazu z Nafto vrnila v zmagovalne tirnice in z osmimi zadetki odpravila Veržej. Nove zmage so se veselili tudi Ptujčani, za tri točke je v sodniškem dodatku dvoboja z Dobom zadel Jon Šporn.
01.04.2018 | 2. SNL
Ilirija po novo zmago, Radomlje za prekinitev niza porazov
Ob Rogaški in Fužinarju bodo v ponedeljek na delu tudi nogometaši Ilirije in Radomelj, dvoboj katerih boste lahko spremljali tudi na Sportklubu. Mlinarji bodo, kot poudarja tudi Luka Cerar, skušali prekiniti rezultatsko krizo, Ljubljančani pa želijo po besedah Jake Corna nadaljevati pozitiven niz.
30.03.2018 | 2. SNL
Ptujčani nove točke napadajo v Dobu
Enega od sedmih sobotnih dvobojev 21. kroga 2. SNL bodo gostili tudi Dobljani, ki bodo na domačem igrišču pričakali zasedbo Drave. Pričakovanja pred obračunom, ki ga boste lahko spremljali tudi v prenosu na NZS.si, sta predstavila Kristijan Šipek in Aleksander Šeliga.
29.03.2018 | 2. SNL
Mura se pobira v Veržeju, Nafta gosti Zarico
Nafta bo skušala skalp Mure nadgraditi v tekmi z Zarico, Sobočani pa se bodo po porazu pobirali v še enem sosedskem obračunu z zadnjeuvrščenim Veržejem. Drava bo nove točke lovila v Dobu.
28.03.2018 | 2. SNL
Radomlje padle v Kranju, Brežice prekinile niz Dobljanov
Z današnjima tekmama v Dobu in Kranju je 18. krog 2. SNL povsem pod streho. Radomlje so pokleknili pred Zarico, Brežičani pa so z osvojeno točko prekinili zmagovalno serijo Dobljanov.
28.03.2018 | 2. SNL
Danes zaostali tekmi v Dobu in Kranju
Drugoligaši v soboto formalno vstopajo v zadnjo tretjino letošnjega prvenstva, a vsaj nekatere od klubov čaka še nekaj zaostalih obveznosti. Danes bosta na sporedu prav zaostali tekmi prvega pomladanskega kroga. V Kranju bodo gostovali Radomljani, Dob pa gosti Brežice.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
27
28
29

DELI NA