Datum od
Datum do

07.08.2022 | 2. SNL
Ravenčani zabili petkrat, Beltinci z dvema zmagama na vrhu
Ajdovci so v drugem krogu 2. SNL Triglavu zadali še drugi poraz, v Kidričevem in Lendavi pa ni bilo zadetkov. Povsem drugače je bilo na Koroškem, saj so Ravenčani s 5:2 ugnali Bilje. Bistričani so na prvi domači tekmi remizirali z Dobom, Beltinci pa so z novo zmago zavzeli vrh lestvice.
04.08.2022 | 2. SNL
Aluminij pred kamero NZS z Ilirijo
Drugoligaši so minuli konec tedna zakorakali v novo sezono, avgust pa odpirajo z drugim krogom tekmovanja. V petkovem večeru bodo kar tri tekme odigrane pod žarometi, dvoboj Aluminija in Ilirije boste lahko spremljali v prenosu na spletni strani NZS.
31.07.2022 | 2. SNL
Knapi so se opekli v Beltincih, Bistričani drugoligaško zgodbo pričeli z zmago
S petkovima tekmama v Beltincih in Novem mestu se je odprla sezona 2. SNL. Prekmurci so premagali Velenjčane, Dolenjci so bili boljši od Brinja Grosuplja. Bistričani so se v drugoligaški konkurenci predstavili z zmago v Dekanih, Triglav je pokleknil v Biljah, Aluminij pa je slavil v Krškem.
29.07.2022 | 2. SNL
Čas je za drugoligaški nogometni ples
S petkovo tekmo Beltincev in Rudarja, ki jo boste lahko spremljali na Sportklubu, se pričenja tudi nova sezona 2. SNL. Ob Aluminiju, ki se je poslovil od prvoligaške konkurence, sta novinca v drugem rangu še Brinje Grosuplje in Kety Emmi Bistrica.
20.06.2022 | 2. SNL
Ples kroglic določil pare 2. SNL
Ne le pari Prve lige Telemach, v Nacionalnem nogometnem centru Brdo smo na tradicionalnem žrebu dobili tudi tekmovalni spored 2. SNL. 
21.05.2022 | 2. SNL
Krka spomladanski niz brez poraza podaljšala tudi v Ajdovščini, Krško dobilo posavski derbi za obstanek
Posavski derbi za obstanek je pred 900 gledalci pripadel Krčanom, vodilna Gorica pa je sezono sklenila s porazom v Velenju. Lendavčani so niz porazov prekinili s pol ducata zadetkov v mreži Jadrana, Krka pa se je od nogometne pomladi poslovila brez izgubljene tekme.
19.05.2022 | 2. SNL
Zadnji krog: v Krškem dvoboj sosedov za obstanek
Sezono zaključujejo tudi drugoligaši. Gorica se vrača med prvoligaše, Triglav pa bo s Taborom igral v dodatnih kvalifikacijah. Jasno je, da se od 2. SNL poslavlja Drava, ki bo v zadnjem krogu gostila Rogaško, pred kamero NZS pa se bodo za obstanek udarili posavski sosedje Krčani in Brežičani.
19.05.2022 | 2. SNL
Licenciranje 2. SNL: Petnajst vlog uspešnih
Komisija Nogometne zveze Slovenije za licenciranje nogometnih klubov je danes objavila rezultate licenčnega postopka za klube 2. SNL za sezono 2022/23. Petnajst prosilcev za licenco je bilo uspešnih, ena prošnja pa je bila na prvi stopnji zavrnjena.
15.05.2022 | 2. SNL
Prekmurski derbi Beltincem, v severnoprimorskem slavila Gorica
Beltinčani so v prekmurskem derbiju ugnali Nafto, Krka pa je na zgodovinski tekmi napolnila mrežo Drave. Goričani, ki so si zagotovili povratek med prvoligaše, so v severnoprimorskem derbiju ugnali Primorje, po tekmi pa so pred domačimi navijači dvignili pokal.
12.05.2022 | 2. SNL
V petek prekmurski, v soboto severnoprimorski derbi
Boj za vrh lestvice je odločen, več vprašanj pa je odprtih v boju za obstanek. V predzadnjem krogu letošnje sezone 2. SNL bomo priča dvema vročima lokalnima spopadoma. Beltinci se bodo udarili z Nafto, Gorica, ki se vrača med prvoligaše, pa gosti severnoprimorski derbi s Primorjem. Obe tekmi bo na svojem programu prenašal Sportklub.
08.05.2022 | 2. SNL
Triglav izgubil z Brežicami, Gorica se vrača med prvoligaše
Nogometaši Gorice se vračajo med prvoligaše. Triglav je v soboto doma klonil v obračunu z Brežicami in s tem potrdil razplet boja za prvo mesto, Goričani pa so dan kasneje remizirali na Ptuju. Zapleta se boj za obstanek v 2. SNL.
06.05.2022 | 2. SNL
Goričani na Ptuju potrjujejo povratek med prvoligaše
Drugoligaši v tem tednu igrajo dvojni spored preizkušenj, v soboto in nedeljo bo odigran 28. krog. Prvouvrščeni Goričani bodo na Ptuju lovili potrditev povratka med prvoligaše, kamere Sportkluba bodo pospremile dvoboj Rudarja in Fužinarja, na spletni strani NZS pa si boste ogledali tekmo Nafte in Rogaške.
04.05.2022 | 2. SNL
Kranjčani v Biljah do točke, Goričani povečali prednost na prvem mestu
Drugoligaši so na prvo majsko sredo odigrali tekme 27. kroga 2. SNL. Vodilna Gorica je s skalpom Dobljanov povečala naskok pred Triglavom, ki je v Biljah iztržil točko. Krka je z zmago v obračunu z Lendavčani ujela tretjo Nafto.
03.05.2022 | 2. SNL
Drugoligaši v sredo za nove točke
Drugoligaše po prostem prazničnem vikendu ta teden čaka dvojni spored preizkušenj, sreda bo namenjena tekmam 27. kroga. Na spletni strani NZS boste lahko spremljali obračun Fužinarja in Primorja, Gorica in Dob pa bosta pred kamerami Sportkluba zaprla krog.
29.04.2022 | 2. SNL
Dekančani v sodniškem dodatku dvoboja z Ilirijo ob zmago
Tekmovanje v 2. SNL se bo s tekmami 27. kroga nadaljevalo v sredo, zadnji aprilski petek pa je bil namenjen zaostali tekmi 24. kroga. Dvoboj med ekipama Jadrana in Ilirije se je končal z delitvijo točk, Ljubljančani so točko osvojili z golom v 98. minuti. 
24.04.2022 | 2. SNL
Goričani uspešni tudi v Lendavi, do zmage tudi Triglav
Vodilna Gorica je v Lendavi osvojila tri točke in ostala v čvrstem vodstvu. Četa Mirana Srebrniča je v mrežo Nafte pospravila tri žoge. Triglav je na krilih trikratnega strelca Žana Vipotnika slavil v Krškem. Ptujčani so premagali Ravenčane, Beltinčani pa so prekinil niz domačih porazov.
21.04.2022 | 2. SNL
Nafta gosti Gorico, Triglav v Krško
Pred drugoligaši je še pet dejanj, 26. krog tekmovanja pa bosta z dvobojem, ki ga bodo pospremile kamere Sportkluba, odprla tretja Nafta in vodilna Gorica. Na spletni strani NZS boste lahko spremljali sobotni obračun Krškega in Triglava.
20.04.2022 | 2. SNL
Triglav v Ajdovščini zadržal gol prednosti
Pred dnevi nedokončani obračun Primorja in Triglava, ki sta ga v 65. minuti prekinila močan veter in deževje, ni postregel s presenečenjem. Kranjčani so ohranili zadetek prednosti in vknjižili 17. zmago sezone.
18.04.2022 | 2. SNL
Triglav dobil obračun z Rudarjem, Ilirija ugnala Nafto
Triglav je bil v petek boljši od Rudarja, Brežice pa so v dvoboju dna lestvice premagale Dravo in se znebile zadnjega mesta. Krka je po preobratu in na krilih Josipa Majića premagala Beltince, Ajdovcem je pripadel primorski dvoboj v Biljah, Gorici pa z Dekani. Ilirija je Nafti zadali prvi poraz pomladi.
14.04.2022 | 2. SNL
Triglav in Rudar odpirata praznični krog, Gorica v Dekane
Drugoligaši vstopajo v zaključek sezone, pred klubi je še zadnjih šest dejanj. Vodilna Gorica bo na praznični ponedeljek nove točke lovila v Dekanih, primorski obračun pa boste lahko spremljali na spletni strani NZS. Že v petek se bosta pred kamerami Sportkluba udarila Triglav in Rudar.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
41
42
43

DELI NA