Datum od
Datum do

16.04.2014 | 2. SNL
2. SNL Roltek Dob na plus enajst
Sedem tekem pred koncem sezone je Roltek Dob pobegnil tekmecem že na enajst točk razlike. Dobljani so namreč v končni tekme premagali Šenčur, medtem ko so sosednje Radomlje remizirale s Krškim. Ankaran Hrvatini so presenetili Aluminij, nove zmage pa se je veselil tudi Veržej.
13.04.2014 | 2. SNL
2.SNL: Sedmica Veržeja, Aluminij klonil v Krškem
V drugi slovenski nogometni ligi Roltek Dob zanesljivo koraka k novemu naslovu, saj ima sedem krogov pred koncem sezone visokih devet točk prednosti pred Radomljami, ki so tokrat premagale Šenčur. Aluminij si je ta konec tedna privoščil visok poraz v Krškem, medtem ko v dobri formi ostajajo nogometaši Ankaran Hrvatinov in Veržeja.
06.04.2014 | 2. SNL
2. SNL: Dob drži prednost
Na vrhu prvenstvene lestvice po prvih tekmah 19. kroga druge slovenske nogometne lige ni bistvenih sprememb, saj je vodilna trojica vknjižila nove zmage. Še naprej presenečajo Ankaran Hrvatini, ki so v gosteh premagali Veržej, medtem ko je bilo tokrat najbolj dramatično v Šmartnem ob Paki.
30.03.2014 | 2. SNL
2. SNL:Aluminij zmagal v Veržeju
Po spodrsljajih v prejšnjem krogu, so nogometaši Aluminija in Radomelj le uspeli strniti vrste in vknjižiti pomembne prvenstvene točke v boju za najvišja mesta. Manj uspešen je bil Dob, ki je zapravil vodstvo v Šmartnem, medtem ko se je derbi začelja končal po okusu Celjanov. V dobri formi ostajajo Ankaran Hrvatini, ki so tokrat premagali Krško.
25.03.2014 | 2. SNL
2. SNL: Poraz vodilnih
17. krog druge slovenske nogometne lige je postregel s presenetljivimi rezultati, saj je vodilna trojica priznala premoč nasprotnikom. Vodilni Roltek Dob je bil pred domači gledalci brez idej proti Ankaran Hrvatinom, Kalcer Radomlje so v Krškem prejele kar pet zadetkov, ponujene priložnosti pa ni izkoristil Aluminij, ki je v Kidričevem izgubil z zasedbo Šmartnega. Dobro se je odrezal Veržej, ki je slavil v Celju.
15.03.2014 | 2. SNL
2. SNL: Na derbiju brez zadetkov
Prvi spomladanski krog ni bil pretirano uspešen za napadalce, saj so na petih tekmah padli le štirje zadetki. Aluminij je iztržil točko pri vodilnem Dobu, Radomlje pa se sosedom niso uspele približati, saj so remizirale v Ankaranu.
12.03.2014 | 2. SNL
2. SNL: Derbi za začetek pomladi
Drugoligaši začenjajo s sklepno fazo prvenstva. 16. krog druge slovenske prinaša derbi med vodilnim Roltek Dobom in tretjeuvrščenim Aluminijem, ki si je odločen povrniti prvoligaški status. V igri za napredovanje bodo kazale zobe tudi Radomlje, medtem ko čaka nogometaše Šampiona in Bele krajine neizprosen boj za obstanek.
09.03.2014 | 2. SNL
2. SNL: Na zaostali tekmi brez zadetkov
Gledalci bodo morali na prvi spomladanski drugoligaški zadetek počakati vsaj še en teden. Nogometaši Šmartnega in Krškega so se namreč na zaostali tekme druge slovenske lige razšli z najmanj priljubljenim rezultatom.
16.12.2013 | 2. SNL
2. SNL: Pisana sezona z monotonim Dobom
Tekmovalna sezona 2013/14 v drugi slovenski nogometni ligi na prvi pogled ni prinesla posebnih novosti, saj je Dob z velikim naskokom osvojil naslov jesenskega prvaka. A bistvo je skrito v zlati sredini, kjer pet klubov ločijo pičle štiri točke. Novi poglavji bi lahko odprli še za spektakularen dvoboj za drugo mesto in manj atraktivno bitko za obstanek.
26.11.2013 | 2. SNL
2. SNL: Pregled jesenskega dela
Slovenski drugoligaši so že na zasluženih počitnicah. Jesenski del sezone je pospravljen pod streho, nogometaši pa so v tem obdobju odigrali 74 tekem in zabili neverjetnih 246 zadetkov. Sladek zimski spanec si bo privoščil jesenski prvak Roltek Dob, prvoligaških ambicij pa niso opustili niti v nekaterih drugih sredinah.
16.11.2013 | 2. SNL
2. SNL: 23 zadetkov za slovo od jeseni
Nogometaši v drugi slovenski nogometni ligi so odigrali še zadnje tekme v jesenskem delu sezone. Poslovili so se v stilu, saj so v povprečju zabili več kot 4,5 zadetka na tekmo 15. kroga. Jesenski prvak Dob je Šampionu natresel pol ducata golov, Radomlje pa so v mrežo Bele krajine odvrgle petardo.
09.11.2013 | 2. SNL
2. SNL: Vodilni trio brez težav
V 14. krogu druge slovenske nogometne lige so vodilni svoje naloge opravili z odliko. Roltek Dob in Aluminij sta na domačem terenu gladko premagala Šenčur, oziroma Dob, Radomlje pa so po preobratu prišle do pomembne zmage v Veržeju. Primorci so potrdili vzpon v formi, razmočeno igrišče pa ni omogočalo regularnih pogojev v Šmartnem.
02.11.2013 | 2. SNL
2. SNL: Dob povečal prednost v zadnji minuti
Nogometaši Roltek Doba so v izdihljajih tekme v Krškem prišli do nove zmage, s katero so pobegnili zasledovalcem že na enajst točk razlike. Radomlje so namreč remizirale z ekipo Šmartnega, Aluminij pa s Šenčurjem. Pomembnih gostujočih točk so se razveselili Primorci in Prleki.
26.10.2013 | 2. SNL
2. SNL: Dobu derbi in velika prednost
Lokalni derbi med Roltek Dobom in Kalcer Radomljami, sicer tudi vodilnima ekipama druge slovenske nogometne lige, je pripadel gostiteljem, ki so povečali prednost pred rivali na devet točk. V 12. krogu močno odmeva tudi visoka zmaga Primorcev nad Prleki, medtem ko je Šampion proti Šenčurju storil vse že v prvem polčasu.
19.10.2013 | 2. SNL
2. SNL: Dob na plus šest, tretji Aluminij
V 11. krogu druge slovenske nogometne lige je ključno vlogo odigral Aluminij, ki se je z zmago v Radomljah prebil na tretje mesto prvenstvene razpredelnice, posredno pa tudi Dobu pomagal do povečanja prednosti. Veržej in Šmartno sta se razšla brez zmagovalca, Šenčur pa je visoko odpravil Ankaran Hrvatine.
12.10.2013 | 2. SNL
2. SNL: Šestica Radomelj
Roltek Dob in Kalcer Radomlje, ki so Šampionu zabile kar šest zadetkov, ostajata z novima zmagama na vrhu prvenstvene lestvice. V 10. kroge druge slovenske nogometne lige so sicer gledalci videli kar šest enajstmetrovk, od tega dve v Šenčurju, kjer so gostitelji gladko odpravili Krško in dve v Ankaranu, obe v korist Šmartnega.
10.10.2013 | 2. SNL
2. SNL: Začenja se druga tretjina
Reprezentančni odmor ne prinaša počitka za drugoligaše, ki se vneto pripravljajo na deseti tekmovalni dan letošnje sezone. Ta seveda prinaša nekaj zanimivih obračunov, recimo tistega v Dobu, kjer bo vodilno moštvo prvenstva gostilo najprijetnejše presenečenje – tretjeuvrščeni Veržej.
05.10.2013 | 2. SNL
2. SNL: Dob izkoristil ničlo Radomelj v Šenčurju
Uvodne tri tekme 9. kroga druge slovenske nogometne lige so znova prinesle spremembo na samem vrhu. Radomlje so namreč visoko izgubile v Šenčurju, medtem ko je Dob presenetljivo visoko odpravil odlično zasedbo Šmartnega. Krško in Ankaran Hrvatini brez zmagovalca, Veržej pa je presenetil Aluminij.
28.09.2013 | 2. SNL
2. SNL: Radomlje in Dob ponovno z ramo ob rami
Tri sobotne tekme 8. kroga druge slovenske nogometne lige so postregle z vsemi tremi mogočimi razpleti. Domače zmage so se veselili v Veržeju, Dob je upravičil vlogo favorita v Ankaranu, Radomlje pa so porabile veliko moči za točko proti Krškemu. Nedeljski tekmi brez zadetkov, a kar s tremi izključitvami pri Aluminiju.
26.09.2013 | 2. SNL
2. SNL: Šmartno gosti Aluminij
Živahno je tudi dogajanje v drugi slovenski nogometni ligi, kjer sta na čelu razpredelnice velika lokalna rivala, Radomlje in Dob. Visoke apetite letos gojijo še pri Šmartnem in Aluminiju, ki se bosta v 8. krogu pomerila v neposrednem obračunu. Bela krajina bo prve točke iskala proti Šenčurju, Veržej pa bo dobro formo skušal potrditi z zmago nad Šampionom.
1
2
3
...
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43

DELI NA