Datum od
Datum do

11.05.2014 | 2. SNL
2. SNL: Aluminij zmagal v Radomljah
V 25. krogu druge slovenske nogometne lige so nogometaši Aluminija visoko slavili v Radomljah in zmanjšali zaostanek za drugim mestom na tri točke. Prvaki so povečali prednost z zmago nad Radomljami, medtem ko so Ankaran Hrvatini zdrsnili na sedmo mesto po ničli v Šenčurju.
06.05.2014 | 2. SNL
2. SNL: Roltek Dob z naslovom
(Ne)pričakovano, hitro in zasluženo. Roltek Dob si je tudi v letošnji sezoni predčasno zagotovil naslov najboljšega kluba med drugoligaško konkurenco, kjer so mu največji odpor nudili prav lokalni rivali iz Radomelj. Pa je bilo res vse tako enostavno?
04.05.2014 | 2. SNL
2. SNL: Dob je prvak!
Nogometaši Roltek Doba tri kroge pred koncem prvenstva slavijo nov naslov prvakov med drugoligaško konkurenco, pa čeprav so v soboto izgubili proti Veržeju. Dobljanom so namreč do neulovljive prednosti pomagali kar sosedi iz Radomelj, ki so remizirali v Šmartnem. Slovo Šampiona.
27.04.2014 | 2. SNL
2. SNL: Osmica Radomelj, prva zmaga Bele krajine
Roltek Dob si je z zmago proti Ankaran Hrvatinom skorajda že zagotovil nov naslov drugoligaškega prvaka. Nogometaši Radomelj, Veržeju so tokrat nasuli kar osem zadetkov, namreč zaostajajo za vodilnimi Dobljani kar enajst točk, ki bi se lahko že v prihodnjem krogu izkazale za prevelik zalogaj. 23. tekmovalni dan si bo zapomnila tudi Bela krajina, ki je vpisala prvo zmago v sezoni.
20.04.2014 | 2. SNL
2. SNL: V Veržeju brez zadetkov
V drugi slovenski nogometni ligi tokrat ni bilo posebnih presenečenj. Oba vodilna sta v 22. krogu vpisala novi zmagi, medtem ko se je derbi med Veržejem in Aluminijem končal brez zmagovalca. Šampion in Bela krajina ponovno brez točk.
16.04.2014 | 2. SNL
2. SNL Roltek Dob na plus enajst
Sedem tekem pred koncem sezone je Roltek Dob pobegnil tekmecem že na enajst točk razlike. Dobljani so namreč v končni tekme premagali Šenčur, medtem ko so sosednje Radomlje remizirale s Krškim. Ankaran Hrvatini so presenetili Aluminij, nove zmage pa se je veselil tudi Veržej.
13.04.2014 | 2. SNL
2.SNL: Sedmica Veržeja, Aluminij klonil v Krškem
V drugi slovenski nogometni ligi Roltek Dob zanesljivo koraka k novemu naslovu, saj ima sedem krogov pred koncem sezone visokih devet točk prednosti pred Radomljami, ki so tokrat premagale Šenčur. Aluminij si je ta konec tedna privoščil visok poraz v Krškem, medtem ko v dobri formi ostajajo nogometaši Ankaran Hrvatinov in Veržeja.
06.04.2014 | 2. SNL
2. SNL: Dob drži prednost
Na vrhu prvenstvene lestvice po prvih tekmah 19. kroga druge slovenske nogometne lige ni bistvenih sprememb, saj je vodilna trojica vknjižila nove zmage. Še naprej presenečajo Ankaran Hrvatini, ki so v gosteh premagali Veržej, medtem ko je bilo tokrat najbolj dramatično v Šmartnem ob Paki.
30.03.2014 | 2. SNL
2. SNL:Aluminij zmagal v Veržeju
Po spodrsljajih v prejšnjem krogu, so nogometaši Aluminija in Radomelj le uspeli strniti vrste in vknjižiti pomembne prvenstvene točke v boju za najvišja mesta. Manj uspešen je bil Dob, ki je zapravil vodstvo v Šmartnem, medtem ko se je derbi začelja končal po okusu Celjanov. V dobri formi ostajajo Ankaran Hrvatini, ki so tokrat premagali Krško.
25.03.2014 | 2. SNL
2. SNL: Poraz vodilnih
17. krog druge slovenske nogometne lige je postregel s presenetljivimi rezultati, saj je vodilna trojica priznala premoč nasprotnikom. Vodilni Roltek Dob je bil pred domači gledalci brez idej proti Ankaran Hrvatinom, Kalcer Radomlje so v Krškem prejele kar pet zadetkov, ponujene priložnosti pa ni izkoristil Aluminij, ki je v Kidričevem izgubil z zasedbo Šmartnega. Dobro se je odrezal Veržej, ki je slavil v Celju.
15.03.2014 | 2. SNL
2. SNL: Na derbiju brez zadetkov
Prvi spomladanski krog ni bil pretirano uspešen za napadalce, saj so na petih tekmah padli le štirje zadetki. Aluminij je iztržil točko pri vodilnem Dobu, Radomlje pa se sosedom niso uspele približati, saj so remizirale v Ankaranu.
12.03.2014 | 2. SNL
2. SNL: Derbi za začetek pomladi
Drugoligaši začenjajo s sklepno fazo prvenstva. 16. krog druge slovenske prinaša derbi med vodilnim Roltek Dobom in tretjeuvrščenim Aluminijem, ki si je odločen povrniti prvoligaški status. V igri za napredovanje bodo kazale zobe tudi Radomlje, medtem ko čaka nogometaše Šampiona in Bele krajine neizprosen boj za obstanek.
09.03.2014 | 2. SNL
2. SNL: Na zaostali tekmi brez zadetkov
Gledalci bodo morali na prvi spomladanski drugoligaški zadetek počakati vsaj še en teden. Nogometaši Šmartnega in Krškega so se namreč na zaostali tekme druge slovenske lige razšli z najmanj priljubljenim rezultatom.
16.12.2013 | 2. SNL
2. SNL: Pisana sezona z monotonim Dobom
Tekmovalna sezona 2013/14 v drugi slovenski nogometni ligi na prvi pogled ni prinesla posebnih novosti, saj je Dob z velikim naskokom osvojil naslov jesenskega prvaka. A bistvo je skrito v zlati sredini, kjer pet klubov ločijo pičle štiri točke. Novi poglavji bi lahko odprli še za spektakularen dvoboj za drugo mesto in manj atraktivno bitko za obstanek.
26.11.2013 | 2. SNL
2. SNL: Pregled jesenskega dela
Slovenski drugoligaši so že na zasluženih počitnicah. Jesenski del sezone je pospravljen pod streho, nogometaši pa so v tem obdobju odigrali 74 tekem in zabili neverjetnih 246 zadetkov. Sladek zimski spanec si bo privoščil jesenski prvak Roltek Dob, prvoligaških ambicij pa niso opustili niti v nekaterih drugih sredinah.
16.11.2013 | 2. SNL
2. SNL: 23 zadetkov za slovo od jeseni
Nogometaši v drugi slovenski nogometni ligi so odigrali še zadnje tekme v jesenskem delu sezone. Poslovili so se v stilu, saj so v povprečju zabili več kot 4,5 zadetka na tekmo 15. kroga. Jesenski prvak Dob je Šampionu natresel pol ducata golov, Radomlje pa so v mrežo Bele krajine odvrgle petardo.
09.11.2013 | 2. SNL
2. SNL: Vodilni trio brez težav
V 14. krogu druge slovenske nogometne lige so vodilni svoje naloge opravili z odliko. Roltek Dob in Aluminij sta na domačem terenu gladko premagala Šenčur, oziroma Dob, Radomlje pa so po preobratu prišle do pomembne zmage v Veržeju. Primorci so potrdili vzpon v formi, razmočeno igrišče pa ni omogočalo regularnih pogojev v Šmartnem.
02.11.2013 | 2. SNL
2. SNL: Dob povečal prednost v zadnji minuti
Nogometaši Roltek Doba so v izdihljajih tekme v Krškem prišli do nove zmage, s katero so pobegnili zasledovalcem že na enajst točk razlike. Radomlje so namreč remizirale z ekipo Šmartnega, Aluminij pa s Šenčurjem. Pomembnih gostujočih točk so se razveselili Primorci in Prleki.
26.10.2013 | 2. SNL
2. SNL: Dobu derbi in velika prednost
Lokalni derbi med Roltek Dobom in Kalcer Radomljami, sicer tudi vodilnima ekipama druge slovenske nogometne lige, je pripadel gostiteljem, ki so povečali prednost pred rivali na devet točk. V 12. krogu močno odmeva tudi visoka zmaga Primorcev nad Prleki, medtem ko je Šampion proti Šenčurju storil vse že v prvem polčasu.
19.10.2013 | 2. SNL
2. SNL: Dob na plus šest, tretji Aluminij
V 11. krogu druge slovenske nogometne lige je ključno vlogo odigral Aluminij, ki se je z zmago v Radomljah prebil na tretje mesto prvenstvene razpredelnice, posredno pa tudi Dobu pomagal do povečanja prednosti. Veržej in Šmartno sta se razšla brez zmagovalca, Šenčur pa je visoko odpravil Ankaran Hrvatine.
1
2
3
...
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40

DELI NA