Datum od
Datum do

11.03.2018 | 2. SNL
Mura pomlad odprla z zmago
Gostujoča moštva so ostala brez zmage, edino točko na tujih tleh je v Novem mestu osvojila Nafta. Bravo je napolnil mrežo Veržeja, Tabor je bil boljši od Rogaške, Jadran pa je ugnal Brda. Vodilna Mura je v Fazaneriji premagala Ilirijo in povečala naskok pred drugo Dravo, ki ima tekmo manj.
10.03.2018 | 2. SNL
Ilirija napada vodilno Muro
Zimskega počitka je konec tudi za drugoligaše. V nedeljo se bodo za nove točke udarili nogometaši Mure in Ilirije. Srečanje boste lahko spremljali tudi v prenosu na Sportklubu.
10.03.2018 | 2. SNL
Dekani gostijo primorski spopad
V nedeljo bo poleg igrišča v soboški Fazaneriji zasedena tudi zelenica v Dekanih. V Istri bomo priča primorskemu obračunu, Jadran bo v dvoboju, ki ga boste lahko spremljali tudi na spletni strani NZS, gostil Brda. 
08.03.2018 | 2. SNL
Drugoligaši se vračajo na zelenice
Drugoligaši se po več kot treh mesecih tekmovalnega premora vračajo na nogometne zelenice. Pred klubi je 18. krog prvenstva, ki bo tudi v znamenju zimskih razmer, zato bosta sobotni tekmi v Ljubljani in Novem mestu odigrani na igrišču z umetno travnato površino.
26.02.2018 | 2. SNL
Muraši se potijo v Turčiji
Drugoligaši so zakorakali v sklepno fazo priprav na nadaljevanje prvenstva, ki se bo za njih pričelo v drugem marčevskem vikendu. Nogometaši Mure so se v minulem tednu odpravili v Turčijo, v hrvaško Istro pa so pred snegom pobegnili tudi Ravenčani in Dobljani.
19.02.2018 | 2. SNL
Vodilna sta se pomerila v Avstriji
Prvoligaši že odštevajo dneve do nadaljevanja prvenstva, nogometaši klubov 2. SNL pa bodo do novih uradnih bojev pretočili še nekaj znoja. V eni od pripravljalnih tekem sta se v Avstriji pomerili vodilni ekipi lige, Mura je premagala Dravo.
12.02.2018 | 2. SNL
Priprave se nadaljujejo, Radomljani presenetili Kidričane
Klubi 2. SNL nadaljujejo s pripravami na drugi del prvenstva, ki se bo nadaljevalo v drugem marčevskem vikendu. Za nogometaši so nove pripravljalne preizkušnje, klubi pa dopolnjujejo igralsko zasedbo.
05.02.2018 | 2. SNL
Teden poln pripravljalnih tekem
Prvoligaši počasi že pogledujejo proti prvim uradnim tekmam, klubi 2. SNL pa so še sredi faze priprav in igranja pripravljalnih srečanj. Minuli teden je ponudil nekaj zanimiv dvobojev, kdo se je odrezal najbolje?
29.01.2018 | 2. SNL
Za drugoligaši prve pripravljalne preizkušnje
V priprave na nadaljevanje sezone so zakorakali tudi drugoligaši, za katerimi so že prve pripravljalne preizkušnje. Nadaljujejo se tudi kadrovske spremembe, klubi še vedno krepijo svoje vrste za pomladanske boje.
17.01.2018 | 2. SNL
V priprave zakorakali tudi drugoligaši
Zimskega počitka je konec tudi za večino drugoligaških nogometašev. Trenerji so zbrali svoje varovance, pospešeno pa se dela tudi v klubskih pisarnah, saj smo že bili priča nekaterim kadrovskim spremembam.
07.01.2018 | 2. SNL
Pri Iliriji že zavihali rokave, Mura se odpravlja v Turčijo
Prvoligaši bodo v prihodnjih dneh že pričeli s pripravami na nadaljevanje sezone, dneve do prvih treningov pa odštevajo tudi drugoligaški nogometaši. Pri Iliriji so že zavihali rokave, saj se je moštvo zbralo že v sredo, 3. januarja.
03.12.2017 | 2. SNL
Mura v zimski premor s sedmimi točkami naskoka
Z zaostalo tekmo Radomelj in Mure se je zaključil jesenski del 2. SNL. Visoke zmage so se veselili v taboru črno-belih, ki na zimski premor odhajajo s sedmimi točkami prednosti pred zasledovalci.
30.11.2017 | 2. SNL
Pred premorom še Radomlje in Mura
Štirinajsterica drugoligašev že uživa v tekmovalnem premoru, zadnja jesenska preizkušnja pa v nedeljo čaka še nogometaše Radomelj in Mure.
26.11.2017 | 2. SNL
Dobljani na premor s šesto zaporedno zmago
Štirinajsterica drugoligašev je ta konec tedna sklenila z jesenskim delom prvenstva. Sedemnajsti krog je postregel s sedmimi obračuni, več razlogov za veselje pa so imele gostujoče ekipe.
24.11.2017 | 2. SNL
Bolezen odnesla nedeljski spopad Radomelj in Mure
Drugoligaške klube ta konec tedna čaka še zadnji jesenski krog, ki bi moral v nedeljo postreči tudi s spopadom tretjega in vodilnega moštva lige, a je dvoboj Radomelj in Mure prestavljen zaradi težav gostiteljev. Radomeljske vrste je namreč oklestila bolezen.
24.11.2017 | 2. SNL
Fužinar in Zarica se želita oddaljiti od repa lestvice
Pred zadnjim jesenskim krogom 2. SNL je jasno, da bosta jesen na vrhu in dnu lestvice zaključili ekipi Mure in Veržeja, pri dnu razpredelnice pa lahko klubi pošteno premešajo svoj položaj. V tem pogledu bo najzanimivejši spopad Fužinarja in Zarice.
21.11.2017 | 2. SNL
Drugoligaši še zadnjič to jesen
Na vrhu lestvice 2. SNL bodo prezimili nogometaši Mure, ki se bodo pred kamerami Sportkluba udarili z Radomljami, v prenosu na spletni strani NZS pa boste za konec jesenskih bojev spremljali obračun Fužinarja in Zarice.
19.11.2017 | 2. SNL
Dob prekinil serijo Nafte, Kanu videl zmago Ptujčanov
Sedem tekem dolg zmagovalni niz Lendavčanov se je končal v Dobu. Podprvak je slavil še petič zapored in povratek na drugo mesto lestvice omogočil Dravi. Ptujčani so v dvoboju z Zarico na tribuni razveselili tudi Nwakwuja Kanuja.
14.11.2017 | 2. SNL
Ilirija izhod iz krize išče v Novem mestu
V soboto bodo na sporedu štirje obračuni, enega od njih boste lahko spremljali tudi na spletni strani NZS. Krka bo skušala na domači zelenici nadaljevati trend uspešnih rezultatov, Ilirija pa na Portovalu išče izhod iz krize, ki traja že skorajda dva meseca.
14.11.2017 | 2. SNL
Dob in Nafta za nadaljevanje uspešnega niza
S sobotnimi in nedeljskimi tekmami bodo drugoligaši zakorakali v drugo polovico prvenstva. Šestnajsti krog ponuja nekaj zanimivih spopadov, v enem od le-teh se bosta udarili tudi ekipi s trenutno najdaljšim zmagovalnim nizom.
1
2
3
...
22
23
24
25
26
27
28
29
...
41
42
43

DELI NA