Datum od
Datum do

03.11.2023 | 2. SNL
Pričenja se druga polovica tekmovanja, četrto Primorje z vodilnimi Beltinci
Po polovici drugoligaškega tekmovanja najbolje kaže Beltincem, ki se bodo v nedeljo pred kamerami Sportkluba v Ajdovščini pomerili s četrtim Primorjem. Zanimivo bo tudi v bližnji Novi Gorici, kjer bo kamera NZS pospremila dvoboj pete Gorice in sedmega Brinja.
29.10.2023 | 2. SNL
Beltinci na vrhu tudi po polovici sezone, na Portovalu kar devet zadetkov
Beltinci bodo po zmagi na Koroškem drugo polovico prvenstva pričakali na vrhu lestvice, vodilni ekipi sledijo Lendavčani, ki so ugnali Dravinjo. Bistrica je z izjemnim preobraom v končnici srečanja premagala Bilje, kar devet golov pa je padlo v Novem mestu, kjer so slavili Velenjčani.
27.10.2023 | 2. SNL
Drugoligaši zaključujejo prvo polovico prvenstva
S tekmami 15. kroga se v 2. SNL zaključuje prva polovica letošnjega tekmovanja. Kdo je po zgoščenem ritmu tekem ohranil največ moči? Vodilni Beltinci bodo po sredinem porazu gostovali na Ravnah, dvoboj s Fužinarjem pa si bo moč ogledati na Sportklubu. Kamera NZS bo pospremila primorski obračun Gorice in Tolmina.
26.10.2023 | 2. SNL
Biljenci napolnili mrežo Fužinarja, Triglav slavil v Beltincih
Grosupeljčani so na domačem igrišču premagali ajdovsko Primorje, Biljenci pa so napolnili mrežo Fužinarja. Beltinci so po desetih tekmah brez poraza v zaključnih sekunda izgubili s Triglavom, Tolminci pa so se razveselili še tretje zmage v nizu.
24.10.2023 | 2. SNL
Pred kamero Brinje in Primorje, tretji Triglav izziva vodilne Beltince
Zadnji dnevi oktobra prinašajo zaključek prve polovice prvenstva. Med torkom in četrtkom bodo odigrane tekme tretjega kroga 2. SNL, vodilni Beltinci bodo v sredo gostili tretji Triglav. Pred kamero NZS se bodo v torek pomerili Grosupeljčani in Ajdovci.
21.10.2023 | 2. SNL
Tabor po zaostanku treh zadetkov rešil točko, na vrhu prekmurska drugoligaša
Beltinčani po skalpu Gorice ostajajo na vrhu lestvice, prekmursko prevlado v 2. SNL pa so z zmago proti Dekanom in skokom na drugo mesto dopolnili Lendavčani. Ajdovci so že v petek izgubili s Triglavom, Sežanci pa so v obračunu s Fužinarjem nadoknadili tri zadetke zaostanka.
19.10.2023 | 2. SNL
Vodilni Beltinčani s četrto Gorico
Drugoligaši se bodo v zaključku oktobra spopadli z zgoščenim sporedom, saj bodo med tednom odigrali tekme zaostalega tretjega kroga. Tako bo 13. krog zaključen že v soboto, ko se bodo pred kamerami Sportkluba udarili nogometaši vodilnih Beltincev in četrte Gorice.
15.10.2023 | 2. SNL
Tabor remiziral z Gorico, Fužinar ugnal Primorje
Primorski obračun Gorice in Tabora se je končal brez zmagovalca. Beltinčani bodo tudi 14. krog 2. SNL pričakali na vrhu lestvice, saj je Primorje klonilo na Ravnah.
12.10.2023 | 2. SNL
Vodilni Beltinčani v Ljubljani, prenosa iz Slovenskih Konjic in Lendave
Vodilni Beltinčani bodo v 13. krogu 2. SNL gostovali pri Iliriji, s kamerami pa bomo pospremili tekmi v Slovenskih Konjicah in Lendavi. Na spletni strani NZS si boste lahko ogledali sobotni dvoboj Dravinje in Bilj, nedeljski obračun Nafte in Triglava pa bo predvajan na Sportklubu.
11.10.2023 | 2. SNL
Nafta po preobratu dobila zaostalo tekmo z Brinjem
V Grosuplju je bila odigrana zaostala tekma desetega kroga 2. SNL med Brinjem in Nafto. Čeprav so gostitelji povedli že v uvodni minuti, so se zmage po rezultatskem preobratu veselili Lendavčani.
08.10.2023 | 2. SNL
Severnoprimorski derbi Ajdovcem, Beltinci ostajajo na prvem mestu
Ajdovci so pred 1600 gledalci dobili severnoprimorski derbi z Gorico, na vrhu 2. SNL pa ostajajo Beltinčani, ki so pozitivno serijo podaljšali z domačo zmago v obračunu z Bistrico. Dravinja je po preobratu ugnala Grosupeljčane.
05.10.2023 | 2. SNL
Vodilni Beltinčani z Bistrico, Ajdovci gostijo severnoprimorski derbi z Goričani
Drugoligaši so z desetimi odigranimi tekmami zaključili uvodno tretjino prvenstva. Na vrh lestvice so se povzpeli Beltinčani, ki bodo v soboto pred kamero NZS gostili Bistričane. Krog bodo odprli Ajdovci in Goričani, severnoprimorski derbi pa si lahko ogledate na Sportklubu.
01.10.2023 | 2. SNL
Primorje znova le do točke, Beltinci na vrh lestvice
Enajsti krog 2. SNL je prinesel novo spremembo na vrhu lestvice. Ajdovci so na gostovanju pri Iliriji znova le remizirali, z zmago v Novem mestu pa so Primorje s prvega mesta izrinili Beltinčani.
28.09.2023 | 2. SNL
Kamere Sportkluba v Ljubljani in Velenju
Pred drugoligaši je 11. krog prvenstva, v prenosu Sportkluba si boste lahko ogledali tekmi iz Ljubljane in Velenja. Ilirija bo gostila vodilno Primorje, Rudar pa se bo pomeril s kranjskim Triglavom.
25.09.2023 | 2. SNL
Bistrica remizirala z vodilnim Primorjem, Beltinci zaostajajo le še za točko
Bistrica je ob ponovnem debiju trenerja Simona Dvoršaka remizirala z vodilnim Primorjem, ki zdaj drugouvrščenim Beltincem beži le še za točko. Goričani so se v Kranju veselili šeste zmage v nizu.
22.09.2023 | 2. SNL
Kamere v Grosupljem in Kranju
Drugoligaški spored se v ostrem ritmu nadaljuje z desetim krogom. Vodilno Primorje bo v soboto gostilo Bistrico, Grosupeljčani pa se bodo po treh porazih v nedeljo pred kamerami Sportkluba pomerili z Nafto. Na spletni strani NZS si boste lahko ogledali spopad Kranjčanov in Goričanov.
21.09.2023 | 2. SNL
Goričani še petič zapored, Primorje z golom v podaljšku ostaja na vrhu lestvice
Ajdovci bodo tudi po devetem krogu zasedali vrh 2. SNL, z golom v sodniškem dodatku so strli odpor Krke. Goričani so se v Ljubljani veselili pete zmage v nizu, na drugo mesto pa so se po prvi zmagi v Dekanih povzpeli Beltinčani. Grosupeljčani so v Velenju doživeli še tretji zaporedni poraz.
19.09.2023 | 2. SNL
Vodilni Ajdovci v Novo mesto, Grosupeljčani po dveh porazih v Velenje
Pred drugoligaši je zgoščen ritem tekem, med tednom bodo odigrani dvoboji devetega kroga. Vodilno Primorje se bo na novomeškem Portovalu pred kamero NZS pomerilo s Krko, Grosupeljčani pa po dveh porazih odhajajo na popravni izpit v Velenje.
17.09.2023 | 2. SNL
Gorica do četrte zmage, Primorje na vrhu lestvice zamenjalo Brinje
Prekmurski derbi Beltincev in Nafte se je končal brez zmagovalca, še četrtič zapored so se zmage veselili Goričani. Grosupeljčani so po Triglavu izgubili še z Biljami, na vrh lestvice pa so se povzpeli nogometaši Primorja.
14.09.2023 | 2. SNL
Prekmurski derbi Beltincev in Nafte tudi pred kamerami Sportkluba
Tudi v letošnji izdaji 2. SNL ne manjka zanimivih lokalnih spopadov, vrhunec osmega kroga bo petkov prekmurski derbi Beltinčanov in Lendavčanov. Vodilni Grosupeljčani se bodo po domačem porazu s Triglavom pobirali proti Biljencem, Gorica pa bo pred kamero NZS gostila Bistrico.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
41
42
43

DELI NA