Datum od
Datum do

21.11.2018 | 2. SNL
Še zadnjič pred zimskim premorom
Drugoligaše konec tedna čaka še zadnjih 90 minut pred zimskim tekmovalnim premorom. Jesenski del prvenstva bo sklenjen že v soboto, ko bo odigranih vseh osem tekem. Kdo bo prezimil na vrhu ligaške razpredelnice?
21.11.2018 | 2. SNL
Vodilni gostuje pri četrtem
V 2. SNL bodo pred zimskim premorom odigrali le še srečanja 17. kroga, nato pa nogometaši odhajajo na zaslužen počitek. Novomeški Portoval bo gostil derbi zadnjega jesenskega kroga, četrti Dolenjci bodo skušali proti vodilnim, a ranjenim Radomljanom nadaljevati niz neporaženosti.
18.11.2018 | 2. SNL
Nafta prekinila serijo Radomelj, Bravo pokleknil v Sežani
Drugoligaši so s tekmami 16. kroga odprli drugo polovico prvenstva. Konec tedna se ni iztekel po željah vodilne dvojice, saj je Bravo pokleknil pri tretjem Taboru, Nafta pa je prekinila niz radomeljske neporaženosti.
15.11.2018 | 2. SNL
Drugoligaši vstopajo v drugo polovico prvenstva
V 2. SNL se v soboto in nedeljo pričenja druga polovica prvenstva, do zimskega premora pa bodo klubi odigrali še dva kroga. V 16. krogu prvenstva ne bo manjkalo zanimivih spopadov.
15.11.2018 | 2. SNL
Ranjena Nafta izziva vodilne Radomljane
Prvoligaši konec tedna nimajo tekmovalnih obveznosti, v 2. SNL pa bodo s tekmami 16. kroga odprli drugo polovico prvenstva. Enega najbolj zanimivih dvobojev vikenda bodo odigrali nogometaši Radomelj in Nafte, srečanje pa boste lahko spremljali tudi gledalci Sportkluba.
11.11.2018 | 2. SNL
Radomljam derbi in prvo mesto
Drugoligaši so s tekmami 15. kroga zaključili prvo polovico prvenstva. Bravo po remiju v Postojni ni več vodilna ekipa 2. SNL, z zmago v sosedskem derbiju z Dobljani so se na prvo mesto povzpeli Radomljani.
07.11.2018 | 2. SNL
Za konec prve polovice tudi sosedski derbi
Drugoligaši v soboto in nedeljo zaključujejo prvo polovico prvenstva, 15. krog tekmovanja pa bo postregel tudi s sosedskim derbijem Radomelj in Doba. Vodilni Bravo bo gostoval v Postojni, tretji Tabor pa bo priključek z vrhom lestvice lovil v Novem mestu.
07.11.2018 | 2. SNL
Severnoprimorski spopad v Vipolžah
Drugoligaši bodo konec tedna sklenili prvo polovico tekmovanja, uvodno srečanje 15. kroga pa bo odigrano v Vipolžah. V severnoprimorskem spopadu, ki ga boste lahko spremljali tudi gledalci Sportkluba, se bodo za nove točke udarili nogometaši Brd in Bilj.
04.11.2018 | 2. SNL
Bravo ostal na vrhu
Bravo je po zmagi v spopadu z Dravo ostal na vrhu 2. SNL, Ljubljančanom pa sledijo Radomljani, ki so na krilih Anela Hajrića napolnili mrežo Rogaške. Vodilni dvojici zdaj sledita le še Tabor in Dob.
01.11.2018 | 2. SNL
V lov na vodilni Bravo
Prvič po daljšem obdobju je kompletna tudi lestvica 2. SNL. Na praznično sredo so bile odigrane tri zaostale tekme, na katerih so nove točke vknjižili nogometaši Brava in Radomelj ter se tako vsaj malce oddaljili od zasledovalcev. Kakšna bodo razmerja na lestvici po 14. krogu prvenstva?
01.11.2018 | 2. SNL
Dob gosti Ilirijo
V soboto boste lahko v neposrednem prenosu spremljali še eno srečanje. Kmalu po koncu dvoboja Brava in Drave se bo na spletni strani NZS pričel prenos srečanja Doba in Ilirije.
01.11.2018 | 2. SNL
Ptujčani napadajo vodilni Bravo
Osrednji spopad 14. kroga 2. SNL bo že v soboto opoldne odigran v Ljubljani. Vodilni Bravo bodo pred kamerami Sportkluba izzvali četrti Ptujčani, ki se lahko po skoraj polovici tekmovanja pohvalijo z nazivom najboljše gostujoče ekipe.
31.10.2018 | 2. SNL
Visoki zmagi Radomelj in Brava
Sreda je bila poleg povratnih tekem četrtfinala Pokala Slovenije namenjena trem zaostalim tekmam drugoligaškega tekmovanja. Nogometaši Radomelj in Brava so v dvoboju z Biljami in Dekani potrdili vlogo favorita, obračun Ilirije in Rogaške pa ni postregel z zadetki.
28.10.2018 | 2. SNL
Dob ustavil nalet Krke, Tabor slavil v Lendavi
Nedeljsko deževje je poskrbelo, da 13. krog 2. SNL ni bil odigran v celoti. Odpadli sta tekmi v Ljubljani in Radomljah, na prvo mesto pa se je po zmagi v Beltincih vrnil Bravo. Dob je ustavil zmagovalno serijo Krke, v Lendavi pa so se zmage razveselili Sežanci.
25.10.2018 | 2. SNL
Vikend dvobojev vrha lestvice
V 2. SNL se počasi bližajo h koncu prve polovice prvenstva, konec tedna bodo na sporedu tekme 13. kroga. Le-ta bo prava poslastica, saj bomo videli nekaj dvobojev tekmecev z vrha lestvice, ki je vse bolj zgoščen. Krka bo gostila Dob, Nafta pričakuje Tabor, Ankarančani pa bodo gostovali na Ptuju.
25.10.2018 | 2. SNL
Bravo celi rane v Beltincih
Drugoligaško prvenstvo je v letošnji sezoni izenačeno kot že dolgo ne. To potrjuje tudi pogled na lestvico, saj prvo in šesto ekipo lige ločijo zgolj tri točke razlike. V to skupino spada tudi Bravo, ki bo v nedeljo gostoval v Beltincih in v Prekmurju celil rane po sredinem porazu.
25.10.2018 | 2. SNL
V Lendavi spopad ranjenih levov
V Lendavi, ki je tudi letos najvzhodnejše prizorišče tekem 2. SNL, bomo priča spopadu v minulem krogu ranjenih levov. Nafta se je praznih rok vrnila z gostovanja v Dobu, Tabor pa je remiziral z Dravo in prvič v letošnji sezoni ostal brez domače zmage.
24.10.2018 | 2. SNL
Radomlje s skalpom Brava do prvega mesta
Boj za vrh lestvice 2. SNL je vse bolj oster, v igri za prvo mesto pa je praktično pol lige. Tudi zaostala tekma Brava in Radomelj je pokazala, da so moštva v letošnji sezoni izjemno izenačena, Bravo pa je s porazom izgubil prvo mesto, na katerega so se po minimalni zmagi zavihteli prav Radomljani.
21.10.2018 | 2. SNL
Nafta izgubila v Dobu, Bravo ponovno na vrhu
Nafta je v Dobu ostala brez točk, Lendavčani pa so zdrsnili na četrto mesto. Na vrh se je po zmagi nad Brici vrnil Bravo, Ljubljančanom pa s točko zaostanka sledijo še Dobljani in Novomeščani. Prvih šest ekip ločita zgolj dve točki.
17.10.2018 | 2. SNL
V Sežani spopad najuspešnejših domačinov in gostov
Drugoligaši bodo konec tedna odigrali srečanja 12. kroga, večina klubov pa bo svoje obveznosti opravila že v soboto. Edina nedeljska tekma bo odigrana v Sežani, obračun Tabora in Drave pa bo tudi derbi tokratnega kroga, spremljali pa ga boste tudi gledalci Sportkluba.
1
2
3
...
16
17
18
19
20
21
22
23
...
42
43
44

DELI NA