Datum od
Datum do

19.09.2021 | 2. SNL
Triglav napolnil mrežo Drave, Ajdovci prekinili velenjski niz
Kranjčani so v ptujsko mrežo pospravili kar šest žog, tako bodo tudi v novi teden vstopili kot vodilna ekipa 2. SNL. Ajdovci so s štirimi goli prekinili niz Rudarja.
17.09.2021 | 2. SNL
Goričani pokalne rane celijo v Rogaški Slatini, Rudar v Ajdovščino
S petkovo tekmo Drave in Triglava se pričenja osmi krog 2. SNL. Rudar bo peto zaporedno zmago pred kamerami Sportkluba napadel pri Primorju, Gorica, ki je pred pokalnim porazom nanizala pet zmag, pa bo gostovala pri Rogaški. Nedeljski dvoboj boste lahko spremljali na spletni strani NZS.
12.09.2021 | 2. SNL
Dob zadal prvi poraz Triglavu, Gorica podaljšala serijo
Petkov večer je postregel z dvema tekmama sedmega kroga 2. SNL. Triglav je v dvoboju z Dobom doživel prvi poraz sezone, Gorica pa je po dveh zadetkih v končnici srečanja s Krko podaljšala zmagovalni niz in se Gorenjcem približala zgolj na točko zaostanka.
09.09.2021 | 2. SNL
Rudar po četrto zaporedno zmago
Drugoligaški ples se nadaljuje s tekmami sedmega kroga. Vodilni Triglav ga bo, potem ko je v Lendavi prvič to sezono ostal brez zmage, odprl s tekmo proti Dobu, ki si jo boste lahko ogledali na Sportklubu. Pred kamero NZS bosta točke lovili ekipi Rudarja in Drave.
05.09.2021 | 2. SNL
Krka dobila uvodni obračun, Triglav remiziral z Nafto
Novomeščani so na domačem Portovalu dobili uvodno tekmo šestega kroga 2. SNL, dolenjsko prestolnico so praznih rok zapuščali nogometaši Ilirije. Triglav je prvič letos ostal brez zmage, Nafta je odščipnila točko, Velenjčani pa so se v Dobu veselili še tretjič zapored.
02.09.2021 | 2. SNL
Tokrat z dvojnim prenosom iz Prekmurja
V 2. SNL bodo dejavni tudi med reprezentančnim premorom. Drugoligaši bodo odigrali tekme šestega kroga, tokrat z dvema prenosoma iz Prekmurja. Kamere Sportkluba bodo prisotne na tekmi Nafte in vodilnega Triglava, na spletni strani NZS pa boste lahko spremljali dvoboj Beltincev in Brežic.
29.08.2021 | 2. SNL
Rudar premagal Nafto, Triglav podaljšal serijo
Rudar je bil na krilih Briana Saramage boljši od Nafte, Triglav pa je niz brez oddane točke podaljšal tudi v spopadu z Dekančani. Četrtič zapored je slavila tudi Gorica, tokrat je ugnala Ilirijo, prvič pa so se veselili Krčani.
23.08.2021 | 2. SNL
Še zadnjič v avgustu
Drugoligaško tekmovanje se nadaljuje s petim krogom, zadnjim v mesecu avgustu. Vodilni Triglav bo že v petek gostil Dekane, uvodno tekmo pa bosta pred kamerami Sportkluba odigrala Rudar in Nafta. Na spletni strani NZS si boste lahko v soboto ogledali tekmo Primorja in Doba.
22.08.2021 | 2. SNL
Novomeščani napolnili mrežo Brežic, Triglav podaljšal niz
Nogometaši Krke so na domačem Portovalu napolnili gol Brežičanov, ki so se domov vrnili s štirimi žogami v mreži. Triglav je v Beltincih podaljšal uspešno serijo, prve zmage v letošnjem prvenstvu pa so se veselili nogometaši Ilirije in Rudarja.
19.08.2021 | 2. SNL
Kamere v Novem mestu in Rogaški Slatini
Pred drugoligaši je že četrti krog prvenstva. Pred kamerami Sportkluba ga bosta odprli ekipi Krke in Brežic, v soboto pa boste lahko v prenosu na spletni strani NZS spremljali črno-beli dvoboj Rogaške in Bilj. Vodilni Triglav gostuje pri nekdanjem trenerju Damjanu Gajserju.
15.08.2021 | 2. SNL
Gorica slavila v Brežicah, Triglav še do tretje zmage
Goričani so v Brežicah dobili uvodno srečanje tretjega kroga 2. SNL, varovanci Mirana Srebrniča so zmago potrdili s tremi goli v prvem polčasu. Triglav še ni oddal točke, Dob je Krškemu zabil sedem, Nafta pa Dravi šest zadetkov.
11.08.2021 | 2. SNL
Drugoligaši pred tretjim krogom
Brežice in Gorica bosta s petkovo tekmo pred kamerami Sportkluba odprla tretji krog 2. SNL, na spletni strani NZS pa si bo moč ogledati spopad Drave in Nafte. Triglav, ki še ni oddal točke, gosti Rogaško, drugi Ajdovci se bodo pomerili z Dekančani.
08.08.2021 | 2. SNL
Triglav slavil še na Portovalu, Gorica po preobratu ugnala Bilje
Kranjčani so se na novomeškem Portovalu veselili še druge zmage. Gorica je po preobratu v izdihljajih tekme dobila sosedski derbi z Biljami, po podobnem scenariju pa so do zmage v Dekanih prišli tudi Ptujčani. Dob je v zadnji tekmi krog presenetil Nafto.
05.08.2021 | 2. SNL
Sosedski spopad Gorice in Bilj pred kamero NZS
Drugoligaši so pred dobrim tednom zakorakali v novo sezono, s petkovo tekmo Krke in Triglava pa se pričenja drugi krog. V prenosu na spletni strani NZS boste lahko spremljali sosedski dvoboj Gorice in Bilj, pred kamerami Sportkluba pa se bosta udarila Nafta in Dob.
01.08.2021 | 2. SNL
Triglav dobil tekmo z Gorico, Krka slavila v Velenju
Pričela se je nova sezona 2. SNL. Triglav je na petkovi tekmi premagal Gorico, v sobotnem terminu pa je največ zadetkov padlo v Velenju. Krka je bila z izidom 4:3 boljša od Rudarja.
29.07.2021 | 2. SNL
Nova sezona se pričenja v Kranju
S petkovo tekmo v Kranju se pričenja nova sezona 2. SNL. Pred kamerami Sportkluba jo bosta odprla Triglav in Gorica, ki se je pred tedni poslovila od prvoligaške konkurence. Med drugoligaše se vračata tudi Ilirija in Rogaška, v spletnem prenosu na NZS.si pa boste lahko spremljali obračun Rudarja in Krke.
01.07.2021 | 2. SNL
V prvem krogu ponovitev lanskih kvalifikacij
Mišo Brečko je z žrebom določil tudi pare nove sezone drugoligaškega prvenstva. V ponovitvi lanskoletnih kvalifikacij za popolnitev 1. SNL se bosta udarila Triglav in Gorica, ki se po enoletni prvoligaški zgodbi vrača v drugi razred slovenskega nogometa. 
22.05.2021 | 2. SNL
Šmartno izpadlo, v Radomljah slavili naslov
S tekmami 22. kroga se je končala tudi 2. SNL. V zadnjem krogu je bilo odprto le še vprašanje, če bodo ob Brdih izpadli Šmarčani ali Ptujčani. Tekmeca sta se udarila na medsebojni tekmi, obstanka pa so se po minimalni zmagi razveselili v zasedbi Drave. V Radomljah so slavili naslov prvaka 2. SNL.
20.05.2021 | 2. SNL
Šmartno in Drava o obstanku
Naslov je oddan Radomljam, Krka je med tednom potrdila drugo mesto, Brda pa so zapečatila svojo usodo. Odprto je le še vprašanje, če se bo po zadnjem krogu med tretjeligaše preselilo Šmartno ali Drava. Šmarčani in Ptujčani se bodo v soboto udarili pred kamero Sportkluba.
19.05.2021 | 2. SNL
Krka potrdila drugo mesto, Brda izpadla
Krka je z zmago v obračunu z Radomljami potrdila drugo mesto in igranje v dodatnih kvalifikacijah za popolnitev Prve lige Telekom Slovenije. Brda se selijo med tretjeligaše, v igri za drugo mesto, ki pelje rang nižje, pa bosta v zadnjem krogu obračunala Šmartno in Drava.
1
2
3
...
7
8
9
10
11
12
13
14
...
41
42
43

DELI NA