Datum od
Datum do

09.06.2019 | 2. SNL
Koper in Dravograd se selita med drugoligaše
V drugem razredu slovenskega nogometa bosta v prihodnji sezoni igrala tudi Koper in Dravograd. Primorci so bili v dodatnih kvalifikacijah boljši od Grada, Korošci pa so dobili spopad z Bledom, ki je tako še drugič zapored obstal na pragu 2. SNL.
05.06.2019 | 2. SNL
Četverica za dve drugoligaški vstopnici
V nedeljo smo dobili desetega udeleženca prihodnje sezone Prve lige Telekom Slovenije, v tem tednu pa bosta znana zadnja člana 2. SNL v sezoni 2019/20. Za dve drugoligaški vstopnici se bodo udarili nogometaši Kopra in Grada ter Dravograda in Bleda.
26.05.2019 | 2. SNL
Bravo prvak, izpadla Ilirija in Ankaran Hrvatini
Nogometaši ljubljanskega Brava so postali prvaki 2. slovenske nogometne lige in si posledično zagotovili igranje v prvi ligi v prihodnji sezoni, saj so v zadnjem krogu brez boja zabeležili tri točke. Njihov nasprotnik Ankaran Hrvatini je odpovedal tekmo zaradi pomanjkanja igralcev.
26.05.2019 | 2. SNL
Tekma med AŠK Bravo in Ankaran Hrvatini registrirana s 3:0
Tekma 30. kroga 2. slovenske nogometne lige med AŠK Bravo in Ankaran Hrvatini ne bo odigrana, saj gostje niso zagotovili zadostnega števila igralcev za izvedbo tekme.
22.05.2019 | 2. SNL
Bravo in Tabor za prvoligaško vstopnico
Zadnji krog odloča o naslovu prvaka, Bravo ima tri točke naskoka pred Taborom. Sežanci bodo gostili Krko, Kraševci pa upajo na pomoč Ankarančanov, ki se poslavljajo od 2. SNL. Se bo Primorcem na izhodnih vratih pridružila Ilirija ali Brežice?
19.05.2019 | 2. SNL
Prvak bo znan v zadnjem krogu
V 2. slovenski nogometni ligi so prva tri moštva zabeležila novo zmago, tako da prvak še ni odločen. Nogometaši Brava so zmagali z 1:0 v gosteh pri Dravi, Sežane pa s 4:0 pri Ankaranu, kar pomeni, da vodilni moštvi pred zadnjim krogom ločijo tri točke. Tretje Radomlje so doma s 3:1 premagale Rogaško.
16.05.2019 | 2. SNL
Licenciranje 2. SNL: Petnajst drugoligašev uspešnih na prvi stopnji
Komisija Nogometne zveze Slovenije za licenciranje nogometnih klubov je danes objavila rezultate licenčnega postopka za klube 2. SNL za sezono 2019/20. Na prvi stopnji je bilo uspešnih petnajst drugoligašev.
16.05.2019 | 2. SNL
Tabor v Koper, Bravo na Ptuj
Tudi zaključek drugoligaškega prvenstva mineva v znamenju ostrega ritma. Vodilni ekipi sta sredino preizkušnja preživela brez praske, v predzadnjem krogu prvenstva pa ju čaka gostovanje. Tabor odhaja v Koper, Bravo bo gostoval na Ptuju.
15.05.2019 | 2. SNL
Radomlje odpadle iz bitke za vrh lestvice
Bravo in Tabor nadaljujeta bitko za vrh lestvice, dva kroga pred koncem prvenstva pa tekmeca delita vsega dve točki. Ljubljančani so brez večjih težav premagali Beltince, Sežanci pa so se pošteno namučili z Nafto. Po porazu v Biljah so iz bitke za vrnitev med prvoligaše izpadli Radomljani.
14.05.2019 | 2. SNL
Po nove točke že v sredo
Sreda bo bogata z nogometom, saj bodo poleg prvoligašev na delu tudi klubi 2. SNL. Drugoligaši bodo med tednom odigrali srečanja 28. kroga. Tabor bo po novem spodrsljaju gostil Nafto, vodili Bravo pričakuje Beltince, tretje Radomlje odhajajo v Bilje.
12.05.2019 | 2. SNL
Tabor klecnil na Ptuju, Bravo spet pobegnil
Bravo je spet bližje naslovu drugoligaškega prvaka. Ljubljančani drugemu Taboru, ki je v soboto remiziral na Ptuju, po nedeljski zmagi v Vipolžah znova bežijo za tri točke, Sežancem pa za nameček za ovratnik dihajo Radomljani.
08.05.2019 | 2. SNL
Drugoligaši odpirajo zgoščen spored
Drugoligaše do zaključka 2. SNL ločijo še štirje krogi, konec tedna pa klubi pričenjajo zgoščen spored, saj bodo v dobrem tednu odigrali kar tri preizkušnje. Vodilni Bravo čaka neugodno gostovanje v Goriških Brdih, Tabor bo gost ptujske Drave, Radomlje pa gostijo zadnje Brežice.
08.05.2019 | 2. SNL
Bravo prvo mesto brani v Goriških Brdih
V nedeljo bodo vse oči uprte v Goriška Brda. Na pomoč Bricev bodo upali tako Sežanci kot Radomljani, ki se bodo v soboto merili z Dravo oziroma Brežicami, »vinarji« pa bodo dan kasneje gostili vodilni Bravo.
08.05.2019 | 2. SNL
Dvoboj modrih pod lendavskimi griči
Sedemindvajseti krog 2. SNL bosta s tekmo v Lendavi odprli ekipi, katerih zaščitni znak je modra barva. Peta Nafta pred kamerami Sportkluba gosti sedmi Dob, ki bo skušal v Prekmurju prekiniti niz treh tekem brez zmage.
05.05.2019 | 2. SNL
Brežice se ne predajajo
Bravo se je po porazu v Radomljah pobral z visoko zmago nad Jadranom, zmagovalno serijo so podaljšali tudi tretji Radomljani, ki so bili uspešni na Ravnah, Tabor pa je v nedeljo ugnal Dob. S skalpom Ilirije se v igro vračajo tudi Brežice.
01.05.2019 | 2. SNL
Bitka za vrh se zaostruje
Drugoligaško tekmovanje se počasi približuje vrelišču. Radomljani so s skalpom Brava spet zapletli boj za vrh lestvice, novo zmago pa bodo napadali na Koroškem. Vodilni Bravo gosti Dekančane, Tabor pričakuje Dobljane.
01.05.2019 | 2. SNL
Tabor po novo zmago, Dob po presenečenje
Drugoligaši bodo maj odprli s tekmami 26. kroga. Sedem tekem bo na sporedu že v soboto, na edini nedeljski preizkušnji pa se bosta pred kamerami Sportkluba udarili ekipi Tabora in Doba.
01.05.2019 | 2. SNL
Fužinar in Radomlje pred kamero NZS
Drugoligaško tekmovanje se počasi bliža vrlišču. Klube do konca prvenstva loči le še pet krogov, vsaka tekma bo pomembna tudi v bitki za naslov, v katero so se po skalpu Brava znova vključili tudi Radomljani. »Mlinarji« v soboto gostujejo pri ravenškem Fužinarju.
28.04.2019 | 2. SNL
Bravo klonil v Radomljah, Tabor spet bližje
Petindvajseti krog drugoligaškega prvenstva je prinesel nov zaplet v boju za vrh lestvice. Bravo je v Radomljah oddal prve točke v nadaljevanju sezone, poraz Ljubljančanov pa so izkoristili Sežanci, ki so se z zmago v Beltincih približali prvemu mestu.
24.04.2019 | 2. SNL
Drugoligaši po nove točke
V drugoligaškem tekmovanju bodo ta konec tedna odigrali tekme 25. kroga. Sežanci, ki bodo v soboto gostovali v Beltincih, bodo upali na nedeljsko pomoč Radomljanov, saj se bo tretja ekipa lige na domači zelenici udarila z vodilnim Bravom.
1
2
3
...
7
8
9
10
11
12
13
14
...
35
36
37

DELI NA