Datum od
Datum do

19.08.2016 | Pokal Slovenije
Danes žreb parov 2. kroga Pokala Slovenije
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo bo danes ob 13.00 potekal žreb tekmovalnih parov 2. kroga Pokala Slovenije.
17.08.2016 | Pokal Slovenije
Nafta in Turnišče presenetila drugoligaška nasprotnika
Slovenski nogometaši so odigrali tekme prvega kroga Pokala Slovenije. V drugi krog se je uvrstilo vseh šest prvoligašev, za presenečenji pa so poskrbeli v Turnišču in Lendavi.
16.08.2016 | Pokal Slovenije
Pokal Slovenije - najbolj množično tekmovanje
Sredino popoldne ponuja prvi krog nove, že 26. izdaje Pokala Slovenije. Zakaj velja boj za pokalno lovoriko za najbolj množično tekmovanje pod okriljem NZS?
16.08.2016 | Pokal Slovenije
Pričenja se lov na pokalno lovoriko
Sreda ponuja pričetek največjega in najštevilčnejšega tekmovanja pod okriljem NZS. V lov na pokalno lovoriko se v prvem krogu tekmovanja podaja 24 klubov.
24.06.2016 | Pokal Slovenije
Pokal Slovenije: Znani pari uvodnega kroga
Pozno popoldne v Nacionalnem nogometnem centru Brdo se je zaključilo z žrebom parov prvega kroga Pokala Slovenije za sezono 2016/17.
28.05.2016 | Pokal Slovenije
Odlična gledanost finala Pokala Slovenije
Slovenska klubska nogometna scena je dobila novo potrditev o dvigu priljubljenosti pri gledalcih. Po seriji rekordov v Prvi ligi Telekom Slovenije, je z odličnimi podatki postregel tudi finale Pokala Slovenije med Celjem in Mariborom, ki je bil prepričljivo najbolj gledan finale pokalnega tekmovanja v zadnjih petih sezonah.
26.05.2016 | Pokal Slovenije
Mertelj: Lovili smo se, a Bonifiko zapuščamo kot zmagovalci
Po državnem smo včeraj dobili še pokalnega zmagovalca. Trinajsti nastop v finalu Pokala Slovenije za nogometaše Maribora ni bil nesrečen, saj so se vijolice veselile še devetega naslova pokalnega prvaka. Že četrtič v zadnjih petih sezonah pa se finalni dvoboj ni razpletel po željah Celjanov.
25.05.2016 | Pokal Slovenije
Maribor po enajstmetrovkah do devetega naslova pokalnih prvakov
Nogometaši Maribora so zmagovalci pokala Slovenije. V finalu v Kopru so Mariborčani po enajstmetrovkah Z 9:8 (1:1, 1:1, 2:2) premagali Celje.
25.05.2016 | Pokal Slovenije
Mladinski pokal: Ahmetović osrednji junak domačega slavja
Pokalno sredo na Bonifiki so odprli upi Maribora in Kopra, ki so se v finalu mladinskega pokalnega tekmovanja srečali že tretjič v zadnjih štirih sezonah, podobno kot leta 2013 in 2014 pa so krajšo tudi danes potegnili mladinci Maribora.
25.05.2016 | Pokal Slovenije
Finalna vročica na Bonifiki
Današnja sreda ljubiteljem nogometa ponuja kar tri finalne obračune za pokalno lovoriko. Kot prvi bodo na zelenico Bonifike stopili mladinski upi domačega Kopra in Maribora, sledil bo finale ženskega pokalnega tekmovanja med Radomljami in Pomurjem, vrhunec pa prinaša večerni spopad Celja in Maribora.
24.05.2016 | Pokal Slovenije
Pokal Slovenije: Celjani drugič ali Mariborčani devetič?
Večina prvoligaških nogometašev je po sobotnih tekmah Prve lige Telekom Slovenije sklenila z letošnjimi obveznostmi. Z veseljem pa so sezono za nekaj dni podaljšali nogometaši Celja in Maribora, ki jih v sredinem večeru čaka finale Pokala Slovenije – že 25. v času samostojne Slovenije.
23.05.2016 | Pokal Slovenije
Dvojni intervju: Blaž Vrhovec proti Marcosu Tavaresu
V Celju in Mariboru že odštevajo ure do sredinega finalnega dejanja letošnje sezone. Grofje in vijolice se bodo na koprski Bonifiki udarili za pokalno lovoriko. Pred zadnjim dejanjem letošnje sezone sta svoja pričakovanja predstavila tudi kapetana obeh finalistov, celjski Blaž Vrhovec in mariborski Marcos Tavares.
23.05.2016 | Pokal Slovenije
Pokal Slovenije: Celjani in Mariborčani verjamejo v končno zmagoslavje
Nogometaši Maribora in Celja se bodo v sredo ob 20.30 v Kopru merili za naslov prvaka pokala Slovenije. V obeh taborih nimajo večjih težav z zdravjem in kartoni, tudi zato so oboji prepričani v svojo zmago.
19.05.2016 | Pokal Slovenije
Pokal Slovenije: Že tretjič v zadnjih petih sezonah
Čeprav prvoligaše v soboto čaka še zadnje dejanje letošnjega prvenstva, privrženci Celja in Maribora počasi že odštevajo dneve in ure do obračuna za zadnjo lovoriko sezone – naslov pokalnega prvaka. Finalni dvoboj bo četrto leto zapored gostila zelenica koprske Bonifika, termin pa s sabo prinaša tudi nekaj simbolike.
11.05.2016 | Pokal Slovenije
V prodaji vstopnice za finale Pokala Slovenije
Koprska Bonifika bo 25. maja gostila veliki finale Pokala Slovenije med Celjem in Mariborom. Celjani bodo naskakovali svojo drugo pokalno lovoriko, medtem ko želijo Mariborčani v vitrine pospraviti že deveto kristalno trofejo. Vstopnice za sklepno dejanje klubske sezone so že v prodaji.
26.04.2016 | Pokal Slovenije
Pokal Slovenije: Znani »domačini« finalnih tekem
Na sedežu Nogometne zveze Slovenije v Nacionalnem nogometnem centru Brdo je danes potekal žreb prvoimenovanih ekip v finalu pokalnega tekmovanja, ki bo v sredo, 25. maja, v Kopru.
20.04.2016 | Pokal Slovenije
Pokal Slovenije: Maribor v podaljšku do vstopnice za finale!
Nogometaši Maribora so v povratni polfinalni tekmi pokala Slovenije po podaljšku s 5:1 (2:1, 1:1) premagali Zavrč in se uvrstili v finale, kjer bodo njihovi tekmeci Celjani.
20.04.2016 | Pokal Slovenije
Pokal Slovenije: Celjani prvi finalisti!
Nogometaši Celja so prvi finalisti pokala Slovenije. V današnji povratni polfinalni tekmi so v Domžalah z 1:0 (1:0) premagali domače nogometaše in se po zmagi z 1:0 na prvi tekmi uvrstili v finale, kjer bo njihov tekmec boljši iz obračuna med Mariborom in Zavrčem.
19.04.2016 | Pokal Slovenije
Pokal Slovenije: Kdo v veliki finale?
V sredo bomo dobili oba finalista pokalnega tekmovanja. Po prvih polfinalnih tekmah so v najboljšem položaju Celjani, ki bodo ob Kamniški Bistrici branili zadetek prednosti pred Domžalčani, medtem ko bodo Mariborčani skušali nadoknaditi minimalni zaostanek, ki so ga nabrali pretekli teden v Zavrču. Veliki finale pokalnega tekmovanja bo 25. maja na koprski Bonifiki.
14.04.2016 | Pokal Slovenije
Zavrč z golom prednosti v Maribor
Nogometaši Zavrča so na prvi polfinalni tekmi pokala Slovenije z 2:1 (1:0) premagali Maribor. Povratna tekma bo prihodnjo sredo v Mariboru.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
26
27
28

DELI NA