Datum od
Datum do

09.06.2020 | Pokal Pivovarna Union
Mura prvi finalist
Nogometaši Mure so prvi finalisti pokala Slovenije. V polfinalnem obračunu na Brdu pri Kranju so Sobočani premagali Aluminij z 4:0 (1:0). V finalu, ki bo 24. junija, se bodo pomerili z boljšim iz drugoligaškega obračuna med Nafto 1903 in Kalcerjem iz Radomelj. Ta bo na sporedu v sredo ob 17.30 prav tako na Brdu pri Kranju.
08.06.2020 | Pokal Pivovarna Union
Na Brdu za veliki finale
Nacionalni nogometni center na Brdu pri Kranju bo v torek in sredo gostil polfinalna obračuna pokala Slovenije. V torek se bosta za finale pomerila prvoligaša Mura in Aluminij, v sredo pa drugoligaša Kalcer Radomlje in Nafta 1903. Obe tekmi bosta ob 17.30 in za zaprtimi vrati ter s prenosom na Sportklubu.
25.05.2020 | Pokal Pivovarna Union
Finale prvič v NNC Brdo
Nogometno leto 2020 bo v marsičem posebno, del te posebnosti pa bo deležen tudi Pokal Slovenije. Zaključek tekmovanja bo zaradi posledic epidemije COVID-19 odigran po skrajšanem programu, tekme polfinala in finala pa bodo odigrane v Nacionalnem nogometnem centru Brdo. Finale 24. 6. ob 17:30.
01.02.2020 | Pokal Pivovarna Union
Znano prizorišče finala Pokala Slovenije
Člani izvršnega odbora so odločili, da bo finalni dan, letos že 13. maja, gostila Murska Sobota s štadionom Fazanerija. Štadion, kjer domače tekme igra Mura, sprejme skoraj 3.700 gledalcev, finalni dan Pokala Slovenije pa gosti prvič.
19.12.2019 | Pokal Pivovarna Union
Znani polfinalni pari Pokala Slovenije in Ženskega pokala NZS
Nogometna zveza Slovenije je v Ljubljani izžrebala polfinalna para pokala Slovenije. Žreb je določil, da se bosta v enem polfinalu srečala prvoligaša Aluminij in Mura, v drugem pa drugoligaša Kalcer Radomlje in Nafta 1903.
17.12.2019 | Pokal Pivovarna Union
V četrtek žreb polfinalnih parov
V četrtek, 19. decembra, bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal žreb polfinalnih parov Pokala Slovenije in Ženskega Pokala NZS.
30.10.2019 | Pokal Pivovarna Union
Po loteriji enajstmetrovk veselje črno-belih
Radomljam, Aluminiju in Nafti se je v polfinalu Pokala Slovenije kot zadnja pridružila še Mura. Prekmurci so se v prvoligaškem spopadu udarili z Domžalami, v pravi srhljivki pa so se izkopali iz zaostanka in se po loteriji enajstmetrovk prebili v polfinale.
30.10.2019 | Pokal Pivovarna Union
Nafta polfinale potrdila s še drugo zmago
Po Radomljah in Aluminiju se je v polfinale Pokala Slovenije prebila še lendavska Nafta. Prekmurci so po golu Mihaela Rebernika dobili tudi povratno tekmo z Rudarjem.
29.10.2019 | Pokal Pivovarna Union
Zmaga Kopru, napredovanje Aluminiju
Bonifika je dala drugega udeleženca polfinala Pokala Slovenije. Koprčani so v povratnem spopadu z Aluminijem trikrat povedli, na koncu vknjižili tudi zmago, vendar kljub temu ostali brez napredovanja.
29.10.2019 | Pokal Pivovarna Union
Remi tudi na drugi tekmi, v polfinale Radomljani
V deževnih Radomljah smo dobili prvega polfinalista letošnje izvedbe Pokala Slovenije. Tudi drugi spopad Radomelj in Celja se je končal z neodločenim izidom, v polfinale pa so se po zaslugi gola v gosteh prebili Radomljani.
28.10.2019 | Pokal Pivovarna Union
Po polfinalne vstopnice
V torek in sredo bomo dobili polfinaliste letošnje izvedbe Pokala Slovenije. Domžalčani, Kidričani in Lendavčani pred povratno tekmo branijo minimalno prednost, Celjani in Radomljani so se na prvi tekmi razšli z neodločenim izidom.
24.10.2019 | Pokal Pivovarna Union
Domžalčani s preobratom do prednosti
V Domžalah je bila odigrana četrta četrfinalna tekma Pokala Slovenije. V edinem prvoligaškem dvoboju so se udarili Domžalčani in Sobočani, ki so sicer povedli, a so v nadaljevanju zapravili prednost, v domači Fazaneriji pa bodo lovili zadetek zaostanka.
22.10.2019 | Pokal Pivovarna Union
V knežjem mestu brez zmagovalca
Knežje mesto je gostilo tretjo tekmo četrtfinala Pokala Slovenije. Celjani so se na domači zelenici udarili z Radomljani, ki so si pred povratnim srečanjem priigrali ugodno izhodišče, saj so domov odšli z remijem.
21.10.2019 | Pokal Pivovarna Union
V torek v Celju, v četrtek v Domžalah
V minulem tednu sta bili odigrani prvi četrtfinalni tekmi Pokala Slovenije. V torek se  v lov na polfinale podajajo Celjani in Radomljani, v četrtek pa še Domžalčani in Sobočani. Kdo si bo priigral ugodnejše izhodišče?
16.10.2019 | Pokal Pivovarna Union
Aluminij in Nafta do minimalne prednosti
Danes sta bili odigrani prvi tekmi četrtfinala Pokala Slovenije. V Kidričevem so se minimalne zmage nad Koprom veselili Kidričani, z golom prednost pa se v Velenje odpravljajo tudi nogometaši Nafte.
15.10.2019 | Pokal Pivovarna Union
Koper izziva Kidričane, Nafta pa Velenjčane
Reprezentančnega premora je konec, v ospredje se vrača klubski nogomet. V sredo bosta odigrani prvi četrtfinalni tekmi Pokala Slovenije. Koprčani bodo izzvali Aluminij, Nafta pa se bo na domači zelenici spoprijela z Rudarjem. Obe tekmi boste lahko spremljali v neposrednem prenosu na Sportklubu 1.
27.09.2019 | Pokal Pivovarna Union
Znani četrtfinalni pari Pokala Slovenije
V prejšnjem tednu smo dobili zadnje udeležence četrtfinala Pokala Slovenije, danes pa je osmerica klubov dobila nasprotnike, s katerimi se bo udarila za polfinalno vstopnico.
19.09.2019 | Pokal Pivovarna Union
Knapi izločili pokalnega prvaka
V ljubljanskih Stožicah smo dobili še zadnjega udeleženca četrtfinala Pokala Slovenije. Po Mariboru je pred prvo oviro pokleknil še drugi finalist. Olimpija, ki je spomladi osvojila naslov pokalnega prvaka, je na domači zelenici izgubila z Rudarjem.
18.09.2019 | Pokal Pivovarna Union
Koper na krilih Vršiča presenetil Maribor
Sreda je dala še štiri četrtfinaliste letošnje izvedbe Pokala Slovenije. Koper je na krilih Dareta Vršiča presenetil Mariborčane, v Kranju so se veselili nogometaši Mure, Domžalčani so v Vipolžah potrdili pričakovanja, prvoligaški spopad Aluminija in Tabora pa so dobili Kidričani.
18.09.2019 | Pokal Pivovarna Union
V sredo in četrtek za četrtfinale
Nogometaši Celja, Nafte in Radomelj so si zagotovili četrtfinalno vstopnico, ki jo bo v sredo in četrtek napadlo še deset klubov. Triglav gosti Muro, Domžale se odpravljajo v Goriška Brda, Maribor bo gostoval na Bonifiki, Tabor se bo udaril z Aluminijem, Olimpijo pa čaka spopad z Rudarjem.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
30
31
32

DELI NA