Datum od
Datum do

18.03.2021 | Pokal Pivovarna Union
Celjani preko Triglava do pokalnega četrtfinala
V Kranju smo dobili še zadnjega udeleženca letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union. Zadnjo vstopnico so si s tesno zmago zagotovili Celjani, ki so bili po zaslugi zadetkov v uvodni fazi srečanja boljši od Triglava.
18.03.2021 | Pokal Pivovarna Union
Domžale v Beltincih potrdile četrtfinalno vstopnico
Domžalčani so v Beltincih potrdili četrtfinalno vstopnico. Na prekmurski zelenici smo v kulisi, v kateri so se izmenjevali sonce in oblaki, ki so za nekaj minut postregli tudi z ledenim dežjem, videli tri zadetke gostov.
17.03.2021 | Pokal Pivovarna Union
Nafta po velikem preobratu v četrtfinale
Mariboru, Radomljam, Olimpiji, Kopru in Dravi se je v četrtfinalu Pokala Pivovarna Union pridružila še Nafta. Lendavčani so po velikem preobratu premagali Ravenčane.
16.03.2021 | Pokal Pivovarna Union
V sredo in četrtek po tri četrtfinaliste
V sredo in četrtek bomo dobili še tri četrtfinaliste letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union. Maribor, Radomlje, Olimpija, Koper in Drava čakajo na zmagovalce na tekmah Nafte in Fužinarja, Beltincev in Domžal ter Triglava in Celja.
22.10.2020 | Pokal Pivovarna Union
Ptujčani šokirali pokalnega prvaka
Nogometaši Mure so se junija veselili naslova pokalnega prvaka, branjenje lovorike pa so zaključili že pred prvo oviro. Prekmurce so v Zavrču šokirali Ptujčani.
21.10.2020 | Pokal Pivovarna Union
Radomlje presenetile Tabor, Olimpija se je rešila v Brežicah
Radomlje so po preobratu izločile Tabor, Olimpija pa se je namučila v Brežicah. Ljubljančani so zaostajali že za dva zadetka, do zmage pa so prišli po izvajanju kazenskih udarcev. Na Bonifiki je odločal podaljšek, Koper pa je bil na krilih Vršiča boljši od Aluminija.
20.10.2020 | Pokal Pivovarna Union
Maribor prvi četrtfinalist
Nogometaši Maribora so se kot prvi prebili v četrtfinale letošnje izdaje Pokala Pivovarna Union. Četa Maura Camoranesija je v drugem polčasu strla odpor velenjskega Rudarja. V domači mreži so končale tri žoge.
19.10.2020 | Pokal Pivovarna Union
Rudar in Maribor odpirata drugi krog pokalnega tekmovanja
S torkovo tekmo med Rudarjem in Mariborom se pričenja drugi krog letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union. Med torkom in četrtkom bo odigranih šest tekem drugega kroga, srečanje med Nafto in Fužinarjem ter Beltinci in Domžalami je bilo preloženo na kasnejši termin.
29.09.2020 | Pokal Pivovarna Union
Znani pari drugega kroga, prvak uvodoma z Dravo
V prostorih Nacionalnega nogometnega centra Brdo so izžrebali pare drugega kroga Pokala Pivovarna Union. V drugem krogu se bo udarila šestnajsterica klubov. V prvoligaškem spopadu se bosta srečala Koper in Aluminij, aktualna prvakinja Mura branjenje lovorike pričenja na Ptuju.
23.09.2020 | Pokal Pivovarna Union
Beltinci presenetili Bravo
Dobili smo še zadnjega udeleženca drugega kroga Pokala Pivovarna Union. Beltinci so na zadnji tekmi prvega kroga presenetili zasedbo Brava, ki je v drugem polčasu prejel dva zadetka. Prekmurce sta do napredovanja popeljala Pihler in Verunica.
22.09.2020 | Pokal Pivovarna Union
V Beltincih o zadnjem potniku v drugi krog
Kdo si bo kot zadnji zagotovil nastop v drugem krogu Pokala Pivovarna Union. Petnajst udeležencev je že znanih, o zadnjem pa bodo na prekmurski ravnici odločali nogometaši Beltincev in Brava.
16.09.2020 | Pokal Pivovarna Union
V drugi krog tudi Domžale
Domžalčani so si kot predzadnji zagotovili nastop v drugem krogu Pokala Pivovarna Union. Četa Dejana Djuranovića je v Šiški s pol ducata golov premagala Ilirijo.
15.09.2020 | Pokal Pivovarna Union
Ilirija v pričakovanju Domžal
V začetku septembra smo dobili deset zmagovalcev prvega kroga Pokala Pivovarna Union, v sredo bomo dobili predzadnjega udeleženca drugega kroga. V prestolnici se bosta za napredovanje udarili ekipi Ilirije in Domžal. Tekmo si boste lahko ogledali v prenosu na spletni strani NZS.
02.09.2020 | Pokal Pivovarna Union
Koper do najvišje zmage, Triglav se je namučil v Odrancih
S tekmami prvega kroga se je pričela nova sezona Pokala Pivovarna Union. Najvišje zmage so se v Bohinjski Bistrici veselili Koprčani, medtem ko so Kranjčani do zmage v Odrancih prišli po enajstmetrovki v 122. minuti srečanja.
31.08.2020 | Pokal Pivovarna Union
Pričenja se boj za pokalno lovoriko
Z desetimi tekmami prvega kroga se v sredo pričenja nova sezona pokalnega tekmovanja. V boj za Pokal Pivovarna Union se v prvem krogu podaja 24 klubov, še štirje se bodo dvanajsterici zmagovalcev pridružili v osmini finala.
21.08.2020 | Pokal Pivovarna Union
Pokalno tekmovanje z novim partnerjem in novo podobo
Pokalno tekmovanje bo vsaj naslednji dve sezoni nosilo novo ime – Pokal Pivovarna Union, nova pa je tudi podoba, kjer se je stilizirani podobi pokalne lovorike, ki je bila v prejšnjem logotipu tekmovanja, pridružil tudi prepoznavni zmaj blagovne znamke Pivovarne Union.
24.06.2020 | Pokal Pivovarna Union
Pokalna krona pripadla Muri
Prekmurski finale Pokala Slovenije je pripadel Muri. Sobočani so na Brdu pri Kranju potrdili status favorita, čeprav se je Nafta dobro upirala rivalu iz Murske Sobote. Črno-beli so do zmage prišli z goloma Maroše in Karničnika v drugem polčasu.
23.06.2020 | Pokal Pivovarna Union
Lendavčani in Sobočani v pričakovanju finala
V taboru Mure in Nafte odštevajo še zadnje ure do vrhunca pokalnega tekmovanja. Derbi prekmurskih rivalov bo dal pokalnega prvaka, tako Lendavčani kot Sobočani pa napadajo prvi naslov prvaka v zgodovini pred leti novonastalih klubov.
23.06.2020 | Pokal Pivovarna Union
V sredo za prvo lovoriko
Ljubitelji slovenskega klubskega nogometa z veliko nestrpnostjo pričakujejo sredo, ko se bosta v velikem finalu Pokala Slovenije v NNC Brdo za kristalno lovoriko pomerili ekipi Nafte 1903 in Mure. Obračun se bo pričel ob 17.30 z neposrednim televizijskim prenosom na Sportklubu, veliki finale pa bo tokrat žal potekal za zaprtimi vrati zaradi vsem znanih omejitev.
11.06.2020 | Pokal Pivovarna Union
V vlogi gostitelja bo Nafta
Danes je bil v prostorih NZS opravljen žreb, s katerim so določili domačina finalne tekme med Muro in Nafto. V vlogi gostitelja se bodo na zelenico NNC Brdo podali nogometaši lendavskega kluba. Znan je tudi gostitelj prve tekme kvalifikacij za PLTS.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
30
31
32

DELI NA