Datum od
Datum do

11.04.2010 | Pokal Pivovarna Union
Vse stavijo na pokal
Mariborčani v prvenstvu zrejo Koprčanom v hrbet medtem, ko imajo v Hervis pokalu Slovenije priložnost, da po šestih letih osvojijo to lovoriko. Še posebej mikavna je zato, ker bo sklepno dejanje na njihovem stadionu.
27.03.2010 | Pokal Pivovarna Union
Pet tekem do zmagovalca
V polfinalu Hervis pokala Slovenije tako kot lani zgolj Maribor, ostali trije polfinalisti novi. Za pokalni skalpel se bodo borili še Celjani, Lendavčani in Domžalčani. Prve preizkušnje ekipe čakajo 13. (med Mariborom in Celjem) oziroma 14. aprila (med Nafto in Domžalami).
26.03.2010 | Pokal Pivovarna Union
Z zadovoljstvom v naslednji krog
V polfinale pokalnega tekmovanja so se v tem letu uvrstila moštva Domžal, Celja, Maribora in Nafte, četverica je obtičala v četrtfinalu. Ne glede na končne rezultate, preboj med najboljše štiri ni bil lahek zalogaj.
26.03.2010 | Pokal Pivovarna Union
Znana para polfinala Hervis pokala Slovenije
V današnjem žrebu na sedežu NZS sta generalni sekretar, Aleš Zavrl in vodja tekmovanja pri NZS, Sandi Kranjec, izžrebala polfinalna para Hervis pokala Slovenije.
24.03.2010 | Pokal Pivovarna Union
Izpadli branilci naslova
Povratni boji četrtfinalnega kroga Hervis pokala Slovenije so dali štiri finaliste. Zasluženo, pa vendarle nekoliko presenetljivo, so Lendavčani izločili Ljubljančane, Maribor še v drugo nadigral Triglav, Domžalčani so bili v gosteh uspešnejši od Gorice, Celjani pa v 86. minuti z zadetkom Repa potrdili boljšo pripravljenost od 'knapov'.
24.03.2010 | Pokal Pivovarna Union
Povratek Pekiča za polfinale
Nogometaši Domžal v spomladanskem delu sicer niso kazali forme, ki bi jih pred povratnim obračunom Hervis pokala Slovenije navdajala z optimizmom, toda varovanci Darka Birjukova so pripravili prvovrstno presenečenje tistim navijačem domžalskega kluba, ki so si tekmo v novogoriškem Športnem parku ogledali v živo. Z zadetkom povratnika Damirja Pekiča so se namreč uvrstili v pokalni polfinale.
24.03.2010 | Pokal Pivovarna Union
Znani pokalni polfinalisti
S povratnimi tekmami četrtfinalnih parov Hervis pokala Slovenije smo dobili letošnje polfinaliste. V nadaljevanje tekmovanja so se prebili Nafta, Maribor, Domžale in Celje.
24.03.2010 | Pokal Pivovarna Union
Gorica in Domžale ob 17h pred TV kamerami
Drevi bo znano, kdo so polfinalisti 19. pokalnega tekmovanja. Nadvse zanimivo bo v Lendavi, kjer bodo gostovali branilci naslova, Domžalčani potujejo v Novo Gorico, Celjane v mestu ob Savinji čakajo Velenjčani, aktualni državni prvaki pa bodo gostovali pri Triglavu.
19.03.2010 | Pokal Pivovarna Union
Veselje v štajerskih taborih
Prve tekme četrtfinala pokala Hervis so pred povratnimi srečanji prednost namenili le Mariboru in Celju, na preostalih dveh tekmah pa so tekmeci remizirali. Po prvih tekmah 4. kroga pokala Hervis smo zbrali nekatere odzive.
18.03.2010 | Pokal Pivovarna Union
V prednosti Celjani in Mariborčani
Prvi četrtfinalni obračuni, ki bodo letos prvič imeli še povratna srečanja, so prinesli dva zmagovalca, ostali pa bodo za preboj v polfinale morali na polno napasti prihodnjo sredo.
17.03.2010 | Pokal Pivovarna Union
Celjanom prvi četrtfinalni derbi
Varovanci Milana Đuričiča so v Velenju z zadetkom kapetana Rajka Repa ugnali domači Rudar. Usodna je bila že šesta minuta srečanja, domači pa do konca, kljub rezervirani igri rumeno-modrih ob vodstvu, rezulatata niso uspeli izenačiti.
17.03.2010 | Pokal Pivovarna Union
Maribor z izdatno prednostjo
Po dveh odigranih četrtfinalnih tekmah je eden od dvobojev že odločen. Kranjčani so v Mariboru sprva vodili z 0:1, na koncu pa so gostitelji pripravili preobrat in slavili s 5:1. V Ljubljani brez zmagovalca med Interblockom in Nafto.
17.03.2010 | Pokal Pivovarna Union
Kdo bližje polfinalu?
Tretjo marčevsko sredo se bo nadaljeval Hervis pokal Slovenije, kjer se bo pomerilo sedem moštev elitne nogometne druščine ter Triglav Gorenjska kot predstavnik drugoligaške scene.
17.03.2010 | Pokal Pivovarna Union
Regionalni obračun v Velenju
Hervis pokal Slovenije počasi prehaja v sklepno fazo. Jutri bodo na sporedu prve tekme 4. kroga oziroma četrtfinala tekmovanja. Pokukali smo v tabore osmih najboljših in preverili kakšno je razpoloženje pred prvimi četrtfinalnimi dvoboji.
16.03.2010 | Pokal Pivovarna Union
Nadaljevanje brez lanskoletnega finalista
Po oktobru 2009, se s tretjim, četrtfinalnim krogom nadaljuje Hervis pokal Slovenije. Sedem prvoligašev in častni predstavnik drugoligaške scene se bodo skušali prebiti do naslednje stopničke. Pred aktualnimi srečanji pa je čas, da se ozremo na zgodovino samega tekmovanja in moštva, ki tekmujejo v njem.
16.03.2010 | Pokal Pivovarna Union
Evropske predstave zadnjih let
Zadnja štiri leta sta si z zmago v Hervis pokalu Slovenije dve moštvi zagotovili nastop na evropskih zelenicah. Nekdanji Pokal UEFA, danes Liga Europa, je Primorcem in Ljubljančanom ponudil deset priložnosti za dokazovanje, slovenski predstavniki pa zaenkrat še niso izkoristili priložnosti, ki tako tekmovanje ponuja.
15.03.2010 | Pokal Pivovarna Union
Osem v boj za prvaka
Sedmerica prvoligaške druščine in predstavnik drugoligašev se bodo v spomladanskem delu sezone pomerili tudi v pokalnem tekmovanju. Ob tem smo preverili, kdo je zmagoval v prvenstvu in kdo ima največ možnosti za napredovanje.
14.03.2010 | Pokal Pivovarna Union
Pred zaključnimi obračuni
Zadnje nogometno dejanje koledarskega leta 2009 je bil vsakoletni žreb Hervis pokala Slovenije. Na že tradicionalni prireditvi pod okriljem Nogometne zveze Slovenije je ples kroglic določil štiri četrtfinalne pare - zanimiv bo štajersko-šaleški derbi, drugoligaš proti vijoličastim.
23.12.2009 | Pokal Pivovarna Union
Odmevi po žrebu četrtfinala HPS
Po žrebu četrtfinalnih parov Hervis pokala Slovenije je bilo med četrtfinalisti zaznati zmerno zadovoljstvo. Kljub temu, da imajo na papirju najtežjega nasprotnika, so v kranjskem Triglavu Gorenjska zadovoljni.
22.12.2009 | Pokal Pivovarna Union
Mariborčani proti Triglavu
Na zaključni prireditvi NZS na Brdu pri Kranju so bili izžrebani četrtfinalni pari Hervis pokala Slovenije. Mariborčani dobili na papirju najlažji žreb, v derbiju četrtfinala bodo Celjani potovali v Velenje.
1
2
3
...
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32

DELI NA