Datum od
Datum do

10.05.2022 | Pokal Pivovarna Union
Danes za pokalno lovoriko
Danes bo v knežjem mestu okronan novi pokalni prvak. Bodo novo pokalno lovoriko dvignili nogometaši Kopra ali Brava? Primorci lovijo četrti naslov, Ljubljančani bodo v velikem finalu zaigrali prvič v zgodovini kluba.
09.05.2022 | Pokal Pivovarna Union
Finalisti samozavestni pred pokalnim dnem v Celju
V sredo, 11. maja se bo v Celju odvijal veliki finale pokalnega tekmovanja v ženski in moški konkurenci. V moškem finalu se bodo ob 20.30 pomerili nogometaši Kopra in Brava, v ženskem pa igralke ŽNK Ljubljane in ŽNK Olimpije.
06.05.2022 | Pokal Pivovarna Union
Finalni dan Pokala Pivovarna Union v znamenju trajnostnih aktivnosti
V sredo bomo dobili novega pokalnega prvaka, novo lovoriko bodo v knežjem mestu dvignili nogometaši Kopra ali Brava. Finalni obračun na Stadionu Z'dežele bo minil v znamenju trajnostnih aktivnosti.
05.05.2022 | Pokal Pivovarna Union
Koper po četrtega, Bravo po prvega
V sredo, 11. maja, bomo v Celju dobili novega zmagovalca Pokala Pivovarna Union. V velikem finalu se bosta pomerili ekipi Kopra in Brava, ki bosta na prestolu skušali nadomestiti nogometaše Olimpije.
28.04.2022 | Pokal Pivovarna Union
V prodaji vstopnice za finale pokalnega tekmovanja
V Celju bosta 11. maja oddani prvi lovoriki za sezono 2021/22. V finalu ženskega pokala Pivovarna Union se bosta pomerili ekipi ŽNK Ljubljana in ŽNK Olimpija, medtem ko bomo v moškem finalu spremljali dvoboj med Koprom in Bravom. Vstopnice so že v prodaji.
22.04.2022 | Pokal Pivovarna Union
Znane prvoimenovane ekipe Pokala Pivovarna Union
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo je danes potekal žreb prvoimenovanih ekip v finalu Pokala Pivovarna Union za sezono 2021/22.
21.04.2022 | Pokal Pivovarna Union
Tudi na Bonifiki odločil zaključek tekme, Osuji junak Kopra
Nogometašem Brava so se v finalu Pokala Pivovarna Union pridružili še Koprčani. Zanimiv spopad na Bonifiki je bil odločen globoko v sodniškem podaljšku, ko je Bede Amarachi Osuji zadel z bele točke. Domači vratar David Adam je v drugi minuti dvoboja zaustavil enajstmetrovko Ivana Božića.
20.04.2022 | Pokal Pivovarna Union
Bravo z norim preobratom do zgodovinskega finala
Kakšen dvoboj v Šiški. Domžale so po polčasu vodile z goloma Senijada Ibričića in Tilna Klemenčiča, Bravo pa je v nadaljevanju dvoboja zaigral kot prerojen in si z norim preobratom priigral zgodovinski finale. Ljubljanski junaki so Luka Marjanac, Martin Kramarič in Gregor Bajde, ki je zadel v četrti minuti podaljška.
19.04.2022 | Pokal Pivovarna Union
Pred pokalno tekmo: Koper - Celje
Prvega finalista Pokala Pivovarna Union bo dal dvoboj v prestolnici, v četrtkovem večeru pa se bosta za drugo finalno vstopnico udarili ekipi Kopra in Celja. Primorci so v igri za dvojno krono, Štajerci bodo imeli motiv več, saj bo majski finale odigran v knežjem mestu.
19.04.2022 | Pokal Pivovarna Union
Pred pokalno tekmo: Bravo - Domžale
V sredo in četrtek bomo dobili finalista letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union. Najprej se bodo za preboj v veliki finale, ki bo 11. maja potekal v Celju, udarili nogometaši Brava in Domžal.
07.02.2022 | Pokal Pivovarna Union
NZS in Pivovarna Union iščeta nov pokal
Nogometna zveza Slovenije in generalni sponzor slovenskega pokalnega tekovanja, družba Pivovarna Laško Union d.o.o., sta pripravila razpis za oblikovanje nove lovorike za žensko in  za moško različico pokalnega tekmovanja, Pokal Pivovarna Union.
22.12.2021 | Pokal Pivovarna Union
Znani polfinalni pari Pokala Pivovarna Union in Ženskega pokala NZS
V pivnici Union je danes potekal žreb polfinalni parov Pokala Pivovarna Union in Ženskega pokala NZS.
28.10.2021 | Pokal Pivovarna Union
Domžale v Ljudskem vrtu do pokalnega polfinala
V polfinalu letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union bodo zaigrale še Domžale. Dvakratni pokalni prvak je v Ljudskem vrtu z 1:2 premagal Maribor, rumene sta do napredovanja popeljala Senijad Ibričić in Dejan Georgijević.
27.10.2021 | Pokal Pivovarna Union
Koper izločil aktualnega pokalnega prvaka
Olimpija je branjenje pokalnega naslova zaključila v četrtfinalu letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union. Koper se je v polfinale prebil s protinapadom in golom v peti minuti, ko je Nejca Vidmarja premagal (pre)hitri Kaheem Parris.
27.10.2021 | Pokal Pivovarna Union
Enajstmetrovke v Fazaneriji razveselile Bravo
Tudi v Fazaneriji so potnika v polfinale Pokala Pivovarna Union odločile enajstmetrovke. Renato Josipović je zaustavil kar tri udarce Sobočanov, že v podaljšku pa je odbil enajstmetrovko Kaija Cipota, in napredovanja so se veselili nogometaši Brava.
27.10.2021 | Pokal Pivovarna Union
Celjani po strelih z bele točke v polfinale
Nogometaši Celja so prvi udeleženci polfinala Pokala Pivovarna Union. Radomlje so vse od 11. minute srečanja igrale z možem manj, a grofje niso uspeli izkoristiti številčne premoči, zmagovalca pa so odločili streli z bele točke. Radomljani so bili nenatančni v četrti in peti seriji.
26.10.2021 | Pokal Pivovarna Union
V sredo in četrtek za pokalni polfinale
Kdo bo ostal v igri za pokalno lovoriko? V sredo in četrtek bodo znani udeleženci polfinala letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union. Četrtfinalne boje odpirajo Radomljani in Celjani, Bravo bo v Fazaneriji izzval Muro, Olimpija, ki brani pokalni naslov, pa gosti Koper. V četrtek se bosta udarila še Maribor in Domžale.
22.09.2021 | Pokal Pivovarna Union
Znani četrtfinalni pari
Na sedežu Nogometne zveze Slovenije je danes potekal žreb 2. četrtfinalnih parov Pokala Pivovarna Union
16.09.2021 | Pokal Pivovarna Union
Koper po preobratu slavil v Kidričevem
Koper je zadnji četrtfinalist Pokala Pivovarna Union. Primorci so po preobratu slavili v Kidričevem. Aluminij je povedel z golom Harisa Kadrića, Koprčani pa so izid preobrnili še pred odmorom. Za napredovanje vodilne ekipe Prve lige Telemach sta zadela Kaheem Parris in Matej Palčič.
16.09.2021 | Pokal Pivovarna Union
Bravo v Novi Gorici do četrtfinala
V četrtfinalu Pokala Pivovarna Union bo zaigral tudi Bravo. Ljubljančani so bili z goloma v prvem polčasu, ko sta v razmaku dobre minute zadela Loren Maružin in Sandi Ogrinec, boljši od Gorice.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
30
31
32

DELI NA