Datum od
Datum do

10.01.2011 | Pokal Pivovarna Union
Znani polfinalni pari HPS
Današnji žreb je določil polfinala para Hervis pokala Slovenije. Za pokalno lovoriko se potegujejo še štiri moštva, ki se bodo aprila pomerila za napredovanje. Prvi tekmi bosta na sporedu 20. aprila, povratni dvoboji sledijo šest dni kasneje. Veliko finale bo 25. maja v Stožicah.
09.01.2011 | Pokal Pivovarna Union
Nasprotnik po meri
Če primerjamo igro zadnjih dveh sezon in upoštevamo še Hervis pokal Slovenije, hitro pridemo do ugotovitve, kdo od četverice na jutrišnjem žrebu upa na svojega »favorita«. Tistega, ki bo ga najlažje premagal ali pa z njim že pregovorno dobro igra. Vsak si želi napredovati, zato želje po nasprotniku, ki ti ustreza, niso odveč.
08.01.2011 | Pokal Pivovarna Union
Kdo ostaja v igri za pokalni naslov?
Četverica najbolj vztrajnih (in uspešnih) bo aprila nadaljevanja s tekmovanjem, že v ponedeljek pa bo jasno, kateri so letošnji pari predzadnjega dejanja Hervis Pokala Slovenije.
05.01.2011 | Pokal Pivovarna Union
Z žrebom v novo nogometno leto
Slovenska ligaška in pokalna nogometna tekmovanja so trenuntno na zimskem počitku, pred prvoligaško zimsko ligo, ki se zadnja leta tradicionalno odvija v januarju, pa bo prvi korak v novo klubsko leto žreb polfinalnih parov Hervis pokala Slovenije.
05.11.2010 | Pokal Pivovarna Union
Na vrhu je prostor samo za enega
S sredinim dvobojem na Bonifiki smo dobili še zadnjega polfinalista Hervis pokala Slovenije, od koder se je poslovil gorenjski predstavnik. Ob Domžalah in Interblocku z osrednje Slovenije ter Mariboru z vzhoda, bo čast zahodnega dela države branil Koper.
04.11.2010 | Pokal Pivovarna Union
Koper zanesljivo zadnji polfinalist
Aktualni državni prvak Koper se je z gladko zmago nad Triglavom v povratni četrfinalni tekmi Hervis pokala Slovenije zanesljivo uvrstil v polfinale in se tako pridružil Mariboru, Domžalam in Interblocku. Polfinalne tekme so na sporedu aprila naslednje leto, datum žreba polfinalnih parov pa še ni določen.
03.11.2010 | Pokal Pivovarna Union
Še zadnji boj za napredovanje
Na prenovljeni Binifiki bodo Koprčani še v pokalu krstili svoje izboljšano domovanje, kjer so že konec tedna z 2:0 ugnali Olimpijo. A tudi Triglavu ne gre slabo. Gorenjci v pokalno tekmo prihajajo z zmago nad Nafto, s prednostjo s prve tekme pa imajo celo boljše izhodišče.
28.10.2010 | Pokal Pivovarna Union
FOTO: Napredovali Interblock, Domžale in Maribor
Sicer bomo na četrtega polfinalista Hervis pokala Slovenije morali še malce počakati, pa je trojica, ki si je vstopnico za nadaljevanje že prislužila, to zagotovo tudi zaslužila. Ljubljančani so že na domačem terenu pokazali, da se nogomet igra vseh 90. minut, saj so si zmago priborili šele v zadnjih 15 minutah igre, Domžalčani so več kot očitno strnili moči po porazu na domačem terenu, Mariborčani pa v tretje povsem nadigrali vedno nevarno Nafto.
27.10.2010 | Pokal Pivovarna Union
Veliki preobrat v Ljubljani, Maribor suvereno
Kot prvemu je preboj v polfinale uspel Interblocku, ki je zdržal gostovanje v Novi Gorici in se v prestolnico vrnil brez danega, a hkrati tudi brez prejetega zadetka. Mariborčani so kar s 4:0 suvereno odpravili Nafto, Domžalčani pa so izpolnili zahteve svojega trenerja in v drugo pokazali pravi obraz. Iz nadaljnjega tekmovanja so tako izpadli Olimpija, Nafta in Hit Gorica, dvoboj Triglava in Kopra bo na sporedu čez teden dni.
26.10.2010 | Pokal Pivovarna Union
Pomembno je zadeti
To je osnovno in hkrati edino vodilo povratnih pokalnih dvobojev. Čeprav sta v prednosti le Olimpija in Interblock, v nogometu kaj hitro lahko sledijo preobrati. Tega se zavedajo v vseh osmih klubih, zato bodo povratne tekme tekme 'na nož'.
25.10.2010 | Pokal Pivovarna Union
Olimpija na zmagovalnem pohodu, kako drugi?
V sredo bodo na sporedu povratni četrtfinalni dvoboji Hervis pokala Slovenije in tako bomo še korak bližje tistemu, ki se bo maja prihodnje leto nasmihal Evropi. Sreda bo hkrati zadnji letošnji pokalni večer (z izjemo dvoboja v Kopru), saj bosta polfinalna dvoboja in veliko finale odigrani šele prihodnjo pomlad.
21.10.2010 | Pokal Pivovarna Union
Najbolj zadovoljni v prestolnici
Čeprav prvi krog četrtfinala Hervis pokala Slovenije še ni prinesel končnih odgovorov o tem, katera štiri moštva ostajajo v tekmovanju, pa je nakazal na razmerje moči, ki so si jih ekipe priborile po prvih 90. minutah. Glede na izide, ki ne glede na prikazano igro, zgovorno pričajo o tem, kdo je morda bližje napredovanju, sta v prednosti le ljubljanski moštvi.
20.10.2010 | Pokal Pivovarna Union
V prednosti le Olimpija
Po tem, ko je drugoligaš nadigral prvoligaša, si je prednost pred povratnim obračunom zagotovila še ljubljanska Olimpija. Prvi četrtfinali boji Hervis pokala Slovenije so bili tako uspešnejši za ljubljanska predstavnika, ostala moštva so ostala praznih rok.
20.10.2010 | Pokal Pivovarna Union
Rezervista Interblocku prinesla zmago
Čeprav še zdaleč nismo dobili polfinalistov, pa je znano, katera moštva so bližje preboju v nadaljevanje tekmovanja. Že res, da četrtfinalni boj traja dvakrat 90. minut, pa vendarle sta si Interblock in Triglav v prvem boju priigrala (manjšo) prednost.
19.10.2010 | Pokal Pivovarna Union
Vroče bo tako v Domžalah, kot tudi v Lendavi
Večerni termin (ob 18. uri) je rezerviran za dvoboja Domžal in Olimpije ob Kamniški Bistrici ter Nafte in Maribora v Lendavi. Tako bomo priča osrednjeslovenskemu derbiju, štajersko-prekmurskega pa bodo ljubitelji nogometa spremljali na skrajnem vzhodu države.
19.10.2010 | Pokal Pivovarna Union
Nadaljevanje pokalnega tekmovanja
Zadnje dejanje letošnje nogometne jeseni v pokalnem tekmovanju je četrtfinalni boj. Ob koncu meseca bodo v boju za Evropo ostala le še štiri moštva. Med tekmeci so tako nekdanji kot aktualni prvaki, ter moštvo iz nižje lige.
07.10.2010 | Pokal Pivovarna Union
Znani četrtfinalni pari
Selektor Matjaž Kek in reprezentant Valter Birsa sta pomagala določiti četrtfinalne pare Hervis pokala Slovenije. Sredi oktobra se obetajo zanimivi nogometni dvoboji.
29.09.2010 | Pokal Pivovarna Union
IB Interblock med osem najboljših
Drugoligaš IB Interblock si je po podaljških zagotovil še zadnjo vstopnico za četrtfinale slovenskega pokalnega tekmovanja. Ajdovci so po polčasu vodili, na koncu pa priznali premoč Ljubljančanov predvsem na račun slabih posredovanj vratarja Božjaka.
29.09.2010 | Pokal Pivovarna Union
Danes bo znan zadnji četrtfinalist
Na igrišču pod Spodnjo Šiško bomo drevi ob 15.30 uri dobili zadnjega četrtfinalista letošnjega Hervis Pokala Slovenije. Za vstop med najboljših osem moštev se bosta borila drugoligaš Interblock in povratnik med najboljšo deseterico ajdovsko Primorje.
15.09.2010 | Pokal Pivovarna Union
V drugem krogu hat-trick Dvorančiča
Po torkovi zmagi Olimpije nad Celjem (2:0) je znanih še šest ekip, ki napredujejo v čertrtfinale Hervis pokala Slovenije. Roltek Dob in Dravinja Kostroj sta dodobra namučila prvoligaša. Maribor se je izvlekel po izvajanju enajstmetrovk, Koprčane je rešil Bubanja.
1
2
3
...
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32

DELI NA