Datum od
Datum do

25.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
Maribor s preobratom do pokalnega finala
Maribor je prvi finalist Pokala Pivovarna Union! V Slovenski Bistrici so pripravili pravi nogometni praznik, gostitelji pa so v uvodu drugega polčasa povedli z golom Nina Kukovca, a so Mariborčani hitro prišli do preobrata. Ob avtogolu Janežiča sta za finale zadela še Marko Tolić in Aljaž Antolin.
24.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
V Slovenski Bistrici in Ljubljani za finale Pokala Pivovarna Union
Kdo se bo 6. maja na zelenici Stadiona Z'dežele udaril za naslov pokalnega prvaka? V torek in sredo bomo dobili udeleženca letošnjega finala Pokala Pivovarna Union, Bistričani bodo na domačem igrišču izzvali Maribor, Kidričani pa v Stožicah Olimpijo.
07.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
Maribor v Slovensko Bistrico, Olimpija gosti Aluminij
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo so bili izžrebani polfinalni pari letošnje izdaje Pokala Pivovarna Union.
06.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
Zmaji do polfinala po maratonskih enajstmetrovkah
Kot zadnji so se v polfinale Pokala Pivovarna Union prebili še nogometaši Olimpije. Ljubljančani so se veselili po desetih serijah enajstmetrovk, odločilni strel z bele točke je po dveh zaporednih obrambah Matevža Vidovška izkoristil Nemanja Gavrić.
06.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
Drugoligaški četrtfinalni dvoboj dobili Bistričani
Bistričani se veselijo krstnega preboja v polfinale Pokala Pivovarna Union, junaka zmage v Rogaški Slatini - v dvoboju z vodilnim drugoligašem - sta bila Jaša Martinčič in Enej Kapun.
05.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
Po Kidričanih napredovali tudi Mariborčani
Po Kidričanih so si nastop v polfinalu Pokala Pivovarna Union zagotovili še nogometaši Maribora. Vijoličasti, ki lovijo deseto pokalno lovoriko, so v Ljudskem vrtu s 3:1 premagali ajdovsko Primorje.
05.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
Kidričani presenetili aktualne pokalne prvake
Nogometaši Aluminija so prvi udeleženci polfinala Pokala Pivovarna Union. Štajerski drugoligaš je z golom Jakova Katuše na domačem igrišču premagal aktualne pokalne prvake Koprčane.
04.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
V lov po polfinalne vstopnice
V sredo in četrtek bodo znani polfinalisti Pokala Pivovarna Union. Kidričani gostijo Koprčane, Maribor se bo udaril s Primorjem, po dvoboju Rogaške in Bistrice se bo v polfinale prebil vsaj en drugoligaš, v zadnjem četrtfinalnem obračunu pa se bosta pomerila Olimpija in Celje.
14.03.2023 | Pokal Pivovarna Union
Znani pari polfinala ženskega in četrtfinala moškega pokala Pivovarna Union
Nogometna zveza Slovenije (NZS) je na Brdu pri Kranju izžrebala pare četrtfinala pokala Pivovarna Union. Branilec naslova Koper se bo v gosteh meril z drugoligašem Aluminijem.
08.03.2023 | Pokal Pivovarna Union
Znani vsi četrtfinalisti, štirje prihajajo iz 2. SNL
Po Primorju, Celju, Kopru, Rogaški, Mariboru, Aluminiju in Olimpiji so se zmage v osmini finala Pokala Pivovarna Union razveselili še v taboru Bistrice. Štajerski drugoligaš je premagal Bravo, kar pomeni, da bodo v četrtfinalu igrali kar štirje drugoligaši.
06.03.2023 | Pokal Pivovarna Union
V lov po četrtfinale
V lovu na pokalno lovoriko je ostalo še 16 klubov, med torkom in četrtkom pa si bo osmerica zmagovalcev zagotovila mesto v četrtfinalu letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union.
13.01.2023 | Pokal Pivovarna Union
Pokal Pivovarna Union in Nogometna zveze Slovenije med finalisti »Edie Awards«
Nogometna zveza Slovenije se je v zaključku lanske klubske sezone odločila za pogumno potezo ter organizirala prvo trajnostno nogometno tekmo v Sloveniji. Čast je pripadla zaključku pokalnega tekmovanja, finalnima tekmama Pokala Pivovarna Union v ženski in moški konkurenci. Uspešen projekt NZS so prepoznali tudi organizatorji svetovno znanih nagrad »Edie Awards«, ki jih podeljujejo na področju trajnosti.
08.01.2023 | Pokal Pivovarna Union
Pokal: »Koprive«, »divjoki« in enajstmetrovke
Zakaj in kako je letošnji format Pokala Pivovarne Union postal tako uspešna zgodba.
23.11.2022 | Pokal Pivovarna Union
Izžrebani pari osmine finala, pokalni prvaki Koprčani z Domžalčani
Novembra smo dobili šestnajsterico udeležencev osmine finala Pokala Pivovarna Union, po današnjem žrebu pa so znani tekmovalni pari, ki se bodo marca prihodnje leto udarili za četrtfinale.
10.11.2022 | Pokal Pivovarna Union
Prvoligaški obračun za osmino finala pripadel Celjanom
Znanih je vseh 16 udeležencev osmine finala Pokala Pivovarna Union. Videm je na domačem igrišču presenetil Dobljane, prvoligaški obračun z Muro pa je dobilo Celje. Napredovala sta tudi Olimpija in Maribor, spored šestnajstine finala pa so s tekmo proti Cirkulanam zaprli pokalni prvaki Koprčani. 
07.11.2022 | Pokal Pivovarna Union
Torek, sreda in četrtek rezervirani za pokalne spopade
Torek, sreda in četrtek bodo namenjeni tekmam šestnajstine finala Pokala Pivovarna Union. Tekmovanje s tem krogom prehaja pod okriljem Nogometne zveze Slovenije, do sedaj so klubi igrali znotraj meja matične Medobčinske nogometne zveze.
21.10.2022 | Pokal Pivovarna Union
Izžrebani pari tretjega kroga, prvaki Koprčani z Ljutomerčani
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo so opoldne izžrebali pare šestnajstine finala Pokala Pivovarna Union, v katerega se je prebilo 32 zmagovalcev drugega kroga tekmovanja. Edini prvoligaški par tvorita Celje in Mura, pokalni prvaki Koprčani pa se bodo na Bonifiki pomerili s tretjeligašem iz Cirkulan.
20.10.2022 | Pokal Pivovarna Union
Drugi krog Pokala Pivovarna Union postregel z nekaj presenečenji
Znanih je vseh 32 udeležencev tretjega kroga Pokala Pivovarna Union. V šestnajstino finala pokalnega tekmovanja se je prebila osmerica prvoligašev, Radomlje so morale priznati premoč Brava, brez presenečenj pa vseeno ni šlo.
17.10.2022 | Pokal Pivovarna Union
Za pokalno napredovanje tudi Koper, Maribor, Mura in Olimpija
Kdo vse se bo prebil v tretji krog Pokala Pivovarna Union, med dvaintrideseterico najboljših klubov? Štirje klubi so si že priigrali mesto v šestnajstini finala, v tem tednu pa v pokalne boje vstopa tudi četverica predstavnikov v evropskih tekmovanjih, Koper, Maribor, Mura in Olimpija.
12.09.2022 | Pokal Pivovarna Union
Nižjeligaši v prvem krogu Pokala Pivovarna Union izzivajo favorite
Konec avgusta se je s tekmami predkroga pričela nova sezona prenovljenega formata Pokala Pivovarna Union. V lov na pokalno lovoriko se je letos podalo 186 klubov, krog kandidatov pa se bo znova skrčil po tekmah prvega kroga, ki se bo pričel že v torek.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
30
31
32

DELI NA