Datum od
Datum do

14.08.2017 | Pokal Pivovarna Union
Torek in sreda rezervirana tudi za pokalne boje
Mariborčane in Domžalčane čakata evropski preizkušnji, na domači fronti pa bosta torek in sreda rezervirana za tekme prvega kroga Pokala Slovenije.
28.06.2017 | Pokal Pivovarna Union
Intervju s prvakom: Simon Rožman
Za Domžale, Gorico in Olimpijo se že v četrtek pričenjajo evropski boji, zato je skrajni čas, da vam ponudimo še zadnji pogovor s prvakom. Po Darku Milaniču, Mihi Žnidaršiču in Milanu Žurmanu, ki so se veselili naslova državnega prvaka, je svoje razmišljanje predstavil tudi pokalni prvak Simon Rožman.
22.06.2017 | Pokal Pivovarna Union
Na Brdu izžrebali tudi pare prvega kroga Pokala Slovenije
Ples kroglic v Nacionalnem nogometnem centru Brdo je po prvoligaškem žrebu ponudil tudi pare uvodnega kroga Pokala Slovenije v sezoni 2017/18. 
31.05.2017 | Pokal Pivovarna Union
Dobrovoljc Domžalam priigral še drugo pokalno krono
Nogometaši Domžal so zmagovalci pokala Slovenije, potem ko so v finalu z 1:0 premagali ljubljansko Olimpijo. Za Domžale, za katere je to drugi naslov pokalnega prvaka, je v 61. minuti zadel Gaber Dobrovoljc.
31.05.2017 | Pokal Pivovarna Union
Loterija enajstmetrovk veselje prinesla Mariborčanom
Mladinci Maribora so redni udeleženci pokalnega finala na koprski Bonifiki, a v zadnjih treh poskusih niso bili uspešni. Se je pa četa trenerja Vugdalića četrtega pokalnega naslova razveselila danes, ko so v dvoboju z Bravom o prvaku odločali streli z bele točke.
31.05.2017 | Pokal Pivovarna Union
Sreda ponuja še zadnje trofeje sezone
Kot je zadnja leta že v navadi, bodo na koprski Bonifiki podeljene še zadnje lovorike sezone. V pravem festivalu nogometa bomo priča kar trem finalnim obračunom.
30.05.2017 | Pokal Pivovarna Union
Finale Pokala Slovenije razprodan!
Za veliki finale Pokala Slovenije vlada izjemno zanimanje, saj je koprska Bonifika dan pred obračunom med Domžalami in Olimpijo že razprodana. V Kopru se tako nadejamo odličnega vzdušja pred lepo nogometno kuliso, ki napoveduje pravi spektakel tudi na zelenici.
30.05.2017 | Pokal Pivovarna Union
Domžale in Olimpija za pokalni naslov
Na koprski Bonifiki bo jutri ob 20.30 potekal veliki finale Pokala Slovenije, v katerem se bodo pomerili nogometaši Domžal in Olimpije. Predtem bomo dobili tudi zmagovalca v Ženskem finalu Pokala NZS in Mladinskem pokalu finala NZS.
30.05.2017 | Pokal Pivovarna Union
Bravo lovi prvega, Maribor že četrtega
Domžalčani in Ljubljančani se bodo na koprski Bonifiki udarili v osrednji tekmi festivala pokalnih finalov, že čez nekaj let pa bi lahko vidno vlogo v članskem pokalnem finalu igral kateri od mladih upov Brava ali Maribora, ki se bosta pomerila za mladinsko lovoriko.
30.05.2017 | Pokal Pivovarna Union
Video: Presenečenje za navijača Domžal in Olimpije
Nogometna zveza Slovenije je v sodelovanju z NK Domžale in NK Olimpija pripravila presenečenje za zvesta navijača obeh finalistov Pokala Slovenije, ki si bosta jutrišnjo tekmo zapomnila za vse življenje.
29.05.2017 | Pokal Pivovarna Union
Intervju: Aleš Arnol proti Muamerju Vugdaliću
Do festivala finalnih dvobojev nas ločita le še dva dneva, zato je prav, da svoj pogled pred obračunom, ki bo dal novega pokalnega prvaka, predstavita tudi trenerja finalistov. Muamer Vugdalić bo lovil četrti naslov v zgodovini tekmovanja, Bravo trenerja Aleša Arnola pa se je do finala prebil prvič.
29.05.2017 | Pokal Pivovarna Union
Za Olimpijo in Domžale v finalu šteje le zmaga
Koper bo v sredo ob 20.30 na Bonifiki gostil finale Pokala Slovenije, v katerem se bosta za lovoriko pomerila Olimpija in Domžale. V obeh taborih napovedujejo igro na zmago. Pred tem bo v Kopru ob 15.30 uri finale ženskega pokala, ob 18. uri pa mladinskega.
24.05.2017 | Pokal Pivovarna Union
Intervju: Jaka Bijol proti Luki Štoru
Upi Maribora bodo po treh finalnih porazih iskali pot do že četrtega naslova pokalnega prvaka, medtem ko bodo mladi nogometaši Brava lovili največji uspeh v malce več kot desetletje dolgi zgodovini kluba. Finalni dvoboj sta napovedala najboljša klubska strelca v letošnji sezoni mladinskega prvenstva, Jaka Bijol in Luka Štor.
24.05.2017 | Pokal Pivovarna Union
Intervju: Jure Balkovec proti Andražu Kirmu
Pred velikim finalom Pokala Slovenije smo pogledali v slačilnici obeh finalistov. Jure Balkovec, branilec Domžal in Andraž Kirm, vezist Olimpije sta svoje poglede na tekmo sezone predstavila v dvojnem intervjuju.
23.05.2017 | Pokal Pivovarna Union
Ključni dvoboji finala Mladinskega pokala
Bravo prvič ali Maribor še četrtič? Ljubljansko-mariborski finale bo 31. maja dal novega prvaka Mladinskega pokala. Na igrišču bomo videli tudi nekaj zanimivih individualnih spopadov, saj trenerja Aleš Arnol in Muamer Vugdalić računata na nekaj izjemno talentiranih mladeničev.
23.05.2017 | Pokal Pivovarna Union
Ključni dvoboji finala Pokala Slovenije
Koprska Bonifika bo 31. maja tradicionalno gostila zaključek klubske sezone. Vrhunec finalne pokalne srede bo nedvomno predstavljal članski finale med Domžalami in Olimpijo, ki z ramo ob rami tekmujeta tudi v prvenstveni preobleki. Pred finalom Pokala Slovenije smo izpostavili nekaj ključnih dvobojev.
17.05.2017 | Pokal Pivovarna Union
Vstopnice za veliki finale že v prodaji
V sredo, 31. maja, bo ob 20.30 na koprski Bonifiki potekal veliki finale Pokala Slovenije, med Domžalami in Olimpijo. Vstopnice za zaključek klubske sezone 2016/17 so že na voljo.
14.04.2017 | Pokal Pivovarna Union
Znani »gostitelji« finalnih obračunov
Danes je v Nacionalnem nogometnem centru Brdo potekal žreb prvoimenovanih ekip v finalu Pokala Slovenije, Ženskega pokala NZS in finala Mladinskega pokala NZS. Vsi trije finali pokalnih tekmovanj bodo 31. maja na koprski Bonifiki.
12.04.2017 | Pokal Pivovarna Union
V finalu tudi Olimpija
Nogometaši Maribora in Olimpije so se na povratni tekmi slovenskega pokala v Ljudskem vrtu razšli z neodločenim izidom 1:1 (0:1), s čimer je v finale po skupnem izidu 3:2 napredovala Olimpija, saj se je prva tekma v Stožicah končala z 2:1 za ljubljanski klub. Finale bo 31. maja v Kopru, kjer bodo nasprotnik Olimpije Domžale.
11.04.2017 | Pokal Pivovarna Union
Domžale prepričljivo v finale
Nogometaši Domžal so na povratni tekmi polfinala pokala Slovenije v Novem mestu premagali Krko z 2:0 (1:0) in se uvrstili v finale. Na prvi tekmi so pred domačimi gledalci prav tako slavili z 2:0. Tekmeca v finalu bodo dobili v sredo, ko bo v Ljudskem vrtu na sporedu povratni obračun Maribora in Olimpije.
1
2
3
...
8
9
10
11
12
13
14
15
...
30
31
32

DELI NA