Datum od
Datum do

08.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
Pokal Pivovarna Union: Mura z Rogaško, Gorica proti Beltincem
Po žrebu sta znana polfinalna para Pokala Pivovarna Union. Mura bo v Fazaneriji gostila Rogaško, Gorica se bo na svojem igrišču merila z Beltinci.
04.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
Beltinčani po podaljšku do mesta v polfinalu
Beltinci so se kot zadnji uvrstili v polfinale Pokala Pivovarna Union, v podaljšku sta mrežo Ilirije zatresla Alan Kaučič in Jan Bruno Kralj.
03.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
Na Bonifiki odločali kazenski udarci, veselili so se Prekmurci
Črno-beli iz Murske Sobote so se na Bonifiki razveselili preboja v polfinale Pokala Pivovarna Union. Dvoboj Kopra in Mure je bil odločen po strelih z bele točke, Prekmurce pa je z nekaj odličnimi posredovanji v igri držal Klemen Mihelak.
03.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
V polfinalu dva drugoligaša, Goričani po preobratu izločili Radomljane
V polfinalu letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union bosta zaigrala vsa dva drugoligaša, saj je Gorica izločila prvoligaškega tekmeca. Radomlje so sicer povedle z golom Nina Kukovca , a so Primorci po zaslugi Harisa Kadrića, Luke Baruce in Luke Marjanca prišli do preobrata in visoke zmage.
02.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
Slatinčani s tesno zmago v Kranju do mesta v polfinalu
Nogometaši Rogaške so prvi polfinalisti Pokala Pivovarne Union. Slatinčani so v Kranju z izidom 3:2 premagali ekipo Triglava, ki je po zaostanku dvakrat izničila prednost gostov. Za zmago je v 72. minuti zadel Thalisson.
01.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
Še osmerica v igri za pokalno lovoriko
Aprilsko nogometno dogajanje na sončni strani Alp bodo kot prvi odprli četrtfinalisti Pokala Pivovarna Union. Med torkom in četrtkom bomo dobili štiri polfinaliste.
11.03.2024 | Pokal Pivovarna Union
Izžrebali pare četrtfinala Pokala Pivovarna Union, na Bonifiki obračun dveh nekdanjih prvakov
Po žrebu v prostorih Nogometne zveze Slovenije so znani četrtfinalni pari Pokala Pivovarna Union.
07.03.2024 | Pokal Pivovarna Union
Radomljani slavili v Ljudskem vrtu, Koprčani izločili branilce naslove
Iliriji in Triglavu so se v sredo v četrtfinalu letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union pridružili še nogometaši Beltincev, Gorice in Radomelj, ki so v Ljudskem vrtu po preobratu izločili Maribor.
05.03.2024 | Pokal Pivovarna Union
Med torkom in četrtkom za četrtfinale vstopnice
Kdo si bo zagotovil mesto med osmerico? Med torkom in četrtkom bodo odigrane tekme osmine finala Pokala Pivovarna Union, prav vse dvoboje pa si boste lahko ogledali v prenosu Sportkluba ali na spletni strani NZS.
29.11.2023 | Pokal Pivovarna Union
V osmini finala tudi dva prvoligaška obračuna
V prejšnjem tednu smo na tekmah tretjega kroga dobili šestnajsterico udeležencev osmine finala Pokala Pivovarna Union, danes pa so bili na sedežu NZS izžrebani pari osmine finala pokalnega tekmovanja.
26.11.2023 | Pokal Pivovarna Union
Celjani so se opekli v Lendavi, Domžale izgubile v Novi Gorici, Podvinci izločili Tabor
Med torkom in nedeljo smo dobili šestnajsterico udeležencev osmine finala Pokala Pivovarna Union. Domžale so klonile v Novi Gorici, Nafta pa je izločila ekipo Celja. Presenečenje so pripravili tudi Podvinci, ki so na domačem igrišču premagali Tabor iz Sežane.
06.11.2023 | Pokal Pivovarna Union
Na Brdu pri Kranju izžrebani pari tretjega kroga Pokala Pivovarna Union
V prostorih Nogometne zveze Slovenije je bil 6. novembra 2023 izveden žreb šestnajstine finala enega najbolj pričakovanih tekmovanj v slovenskem nogometnem koledarju – Pokala Pivovarna Union.
19.08.2023 | Pokal Pivovarna Union
Pričenja se boj za pokalno lovoriko, prve tekme že danes
Maja so se naslova pokalnih prvakov veselili nogometaši ljubljanske Olimpije, ki so v velikem finalu premagali ekipo Maribora, že danes pa se pričenjajo boji za pokalno lovoriko v sezoni 2023/24.
06.05.2023 | Pokal Pivovarna Union
Olimpija po dramatični končnici do dvojne krone
Nogometaši Olimpije so po naslovu državnega prvaka osvojili tudi pokalni naslov. V finalu Pokala Pivovarne Union so v knežjem mestu po podaljšku z izidom 2:1 premagali Maribor.
05.05.2023 | Pokal Pivovarna Union
Pomembne informacije za obiskovalce pred finalom Pokala Pivovarna Union
Za ogled finalne tekme Pokala Pivovarna Union vlada veliko zanimanje, zato vsem navijačem priporočamo, da se seznanijo s pomembnimi informacijami pred tekmo in se na prizorišče odpravijo pravočasno
05.05.2023 | Pokal Pivovarna Union
Maribor in Olimpija napovedujeta odprto igro v pokalnem finalu
V Celju bo v soboto na sporedu novo srečanje velikih nogometnih tekmecev Maribora in Olimpije, že peto te sezone, ki bo tokrat odločalo o pokalni lovoriki. Ljubljančani merijo na osvojitev dvojne krone, Mariborčani pa so odločeni, da jim to preprečijo in si v tej sezoni priigrajo vsaj eno lovoriko. Moštvi napovedujeta odprto igro.
28.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
Dvojni pokalni derbi: Vse informacije o vstopnicah
6. maja bo v Celju potekal veliki finale Pokala Pivovarna Union. V ženskem finalu se bosta pomerili ekipi ŽNK Olimpije in ŽNK Mure Nona, medtem ko se bosta v moškem finalu udarila Olimpija in Maribor. Vstopnice so v prodaji.
25.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
V finalu veliki derbi Maribora in Olimpije
V majskem finalu Pokala Pivovarna Union se bodo za pokalno lovoriko udarili nogometaši Maribora in Olimpije. Zmaji so v Stožicah z goloma Aljaža Krefla in Timija Maxa Elšnika premagali Kidričane, ki so bili dostojen tekmec državnim prvakom.
25.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
Maribor s preobratom do pokalnega finala
Maribor je prvi finalist Pokala Pivovarna Union! V Slovenski Bistrici so pripravili pravi nogometni praznik, gostitelji pa so v uvodu drugega polčasa povedli z golom Nina Kukovca, a so Mariborčani hitro prišli do preobrata. Ob avtogolu Janežiča sta za finale zadela še Marko Tolić in Aljaž Antolin.
24.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
V Slovenski Bistrici in Ljubljani za finale Pokala Pivovarna Union
Kdo se bo 6. maja na zelenici Stadiona Z'dežele udaril za naslov pokalnega prvaka? V torek in sredo bomo dobili udeleženca letošnjega finala Pokala Pivovarna Union, Bistričani bodo na domačem igrišču izzvali Maribor, Kidričani pa v Stožicah Olimpijo.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
30
31
32

DELI NA