Datum od
Datum do

26.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Analiza jeseni: Celje
Celjani bodo v nadaljevanje PLTS krenili s petega mesta. Tako kot koprska, je bila tudi celjska jesen razdeljenega v uspešnejšo prvo polovico in rezultatsko skromnejšo nadaljevanje. V oči bode nekoliko slabši zaključek, ko so grofje v zadnjih sedmih krogih v bero dodali le še štiri točke.
24.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Krčani so se razšli s šesterico
Vodstvo krškega prvoligaša se je v začetku tedna dogovorilo za podaljšanje sodelovanja s trenerjem Tomažem Petrovičem, tik pred božičnimi prazniki pa so se Posavci razšli s šesterico nogometašev.
23.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Jesenska analiza: Luka Koper
Zasedba z Bonifike bo zimski premor preživela na šestem mestu prvoligaške lestvice, s točko zaostanka za Gorico, ki zaseda tako želeno četrto mesto. Za Koprčani je jesenski del prvenstva, ki ga lahko razdelijo na dve polovici, v prvi so vknjižili večino od 27 točk, v drugem delu jeseni pa so vknjižili zgolj dve zmagi ter po številnih poškodbah ostali brez bogatejšega izkupička.
22.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Analiza jeseni: Rudar Velenje
Velenjčani so se v sezono podali z veliko spremembami, nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije pa bodo dočakali na sedmem mestu lestvice. Knapi, ki so pred svojimi gledalci sicer slavili zgolj dvakrat, so jeseni v ospredje postavili dva novinca v napadu, nase sta opozorila Dominik Glavina in John Mary.
21.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Analiza jeseni: Krško
Krčani so se po uspešnem krstnem prvoligaškem letu podali še v drugo sezono v konkurenci najboljših klubov države, a so dobre predstave davek terjale tudi v obliki številnih odhodov. Vodstvo posavskega prvoligaša je moralo zavihati rokave in sestavilo zasedbo, ki bo prezimila na osmem mestu, a z vsega šestimi točkami zaostanka za četrto Gorico.
21.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Kidričani so se razšli s Špehonjo
Aluminij je bil ob Gorici, Krškem in Mariboru eden štirih prvoligašev, ki v jesenskem delu Prve lige Telekom Slovenije ni zamenjal trenerja. Bodo pa Kidričani z novim strategom krenili v nadaljevanje prvenstva, saj Bojan Špehonja ni več trener rdečih.
21.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Kelhar Olimpijo zamenjal za Turčijo
Maribor je v ponedeljek ostal brez Erika Janže, ki bo nove izzive iskal na Češkem, brez pomembnega člena začetne enajsterice pa bodo v pomlad krenili tudi Ljubljančani. Dejan Kelhar se je po letu in pol igranja za zeleno-bele znova podal v tujino, v Turčijo, kjer je v preteklosti že igral.
20.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Analiza jeseni: Aluminij
Ob Radomljah so se med prvoligaško druščino vrnili tudi Kidričani, ki so poleti v dodatnih kvalifikacijah za popolnitev Prve lige Telekom Slovenije sicer tesno izgubili z Zavrčem, a so se med prvoligaše preselili po tem, ko Haložani niso zadostili pogojem za prejem tekmovalne licence za nastopanje v najmočnejšem nogometnem razredu.
20.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Olimpija predstavila še drugega zimskega novinca
Olimpiji se je po Issahu Abassu pridružil še drugi zimski novinec. Daniel Avramovski je z vodstvom ljubljanskega prvoligaša sklenil pogodbo, ki velja vse do konca sezone 2019/20.
20.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Eterović se je poslovil od Rudarja
Velenjčani bodo v pomlad krenili s tremi točkami zaostanka za četrto Gorico, v boju za četrto mesto, ki lahko ob ugodnem razpletu tekmovanja v Pokalu Slovenije prinese tudi uvrstitev v evropska tekmovanja, pa Rudarju ne bo pomagal Mate Eterović.
19.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Analiza jeseni: Kalcer Radomlje
Radomljani so se po sezoni premora z nazivom zmagovalca 2. SNL ekspresno hitro vrnili v prvoligaško druščino. Tako kot v krstni prvoligaški sezoni, so morali mlinarji tudi letos potrpeti v čakanju na prvo zmago, tokrat pa je bilo čakanje še nekoliko daljše kot pred dvema letoma.
19.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Janža se seli na Češko
Letošnji zimski prestopni rok v Prvi ligi Telekom Slovenije bo trajal med 15. januarjem in 15. februarjem, kljub temu pa so klubi že zavihali rokave. Prva odmevnejša selitev prihaja iz vrst Maribora, saj Ljudski vrt zapušča Erik Janža, ki bo v prihodnje igral na Češkem.
16.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Krčani podaljšali s trenerjem Petrovičem
Tomaž Petrovič, ki na klopi Krškega sedi že tri leta, je segel v roko z vodstvom kluba in sodelovanje s posavskim prvoligašem podaljšal vse do konca sezone 2018/19.
14.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Enajsterica 21. kroga po izboru obiskovalcev
Enajsterica 21. kroga Prve lige Telekom Slovenije po izboru obiskovalcev portala Prvaliga.si.
12.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Goričani podaljšali s Sorčanom
Prvoligaši so v soboto in nedeljo zaključili z jesenskimi tekmovalnimi obveznostmi, zimski premor pa prinaša naporno delo za klubske uprave, ki se podajajo v lov na nove okrepitve. Rokave so že zavihali v Novi Gorici, saj se je vodstvo sinje-modrih po Tinetu Kavčiču, ki je pogodbo podaljšal pred kratkim, v roke seglo še z Grego Sorčanom.
11.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Statistični posladki 21. kroga
Rudar je odigral 750. tekmo v Prvi ligi Telekom Slovenije. Žiga Škoflek je dosegel 50. prvoligaški zadetek Aluminija. Goran Cvijanović je odigral 250., Denis Halilović in Erik Janža pa 150. tekmo v PLTS. Dare Vršič je na prvoligaških zelenicah zbral že več kot 17 tisoč minut.
11.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Olimpija z le točko v zadnjem krogu izenačena z Mariborom
Nogometaši Olimpije in Krškega so se v tekmi 21. kroga Prve lige Telekom Slovenije v Ljubljani razšli z neodločenim izidom 1:1 (1:0).
10.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Za konec jeseni Domžalčani ugnali Maribor
Nogometaši Domžal so v 21. krogu Prve lige Telekom Slovenije premagali Maribor s 3:2 (2:2).
10.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Rudar po zaostanku prišel do točke
Nogometaši Rudarja in Luke Koper so se v 21. krogu Prve lige Telekom Slovenije razšli z 2:2 (2:2).
10.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Gorica in Radomlje neodločeno
Nogometaši Gorice in Kalcerja Radomelj so se v 21. krogu Prve lige Telekom Slovenije razšli z neodločenim izidom 1:1 (0:1).
1
2
3
...
93
94
95
96
97
98
99
100
...
107
108
109

DELI NA