Datum od
Datum do

01.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Humar zadel za novo zmago Gorice
Priprave slovenskih prvoligašev se počasi bližajo h koncu, saj sta do pričetka nove sezone preostala le še dobra dva tedna. V soboto so bili na delu trije klub, ob porazu Maribora in remiju Triglava pa so bili v rezultatskem smislu najuspešnejši Goričani.
30.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Knapi predstavili novega napadalca
Velenjčani so imeli v pretekli sezoni srečno roko pri izbiri napadalcev, saj sta bila John Mary in Dominik Glavina najuspešnejša strelca Prve lige Telekom Slovenije. Hrvaško-kamerunski dvojec je za zdaj še vedno med knapi, ki so danes predstavili novo napadalno orožje.
30.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Celjani izgubili z ruskim prvoligašem
Celjani so petek izkoristili še za četrto pripravljalno preizkušnjo. Po sredini zmagi v Brežicah je četa trenerja Tomaža Petroviča gostovala v Prekmurju, v Bakovcih pa je bil s 3:1 boljši ruski Ural.
29.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Knapi remizirali s Hajdukom, Aluminij z romunskim prvakom
Za Domžalami, Gorico in Olimpijo je prva uradna preizkušnja sezone 2017/18, preostali prvoligaši pa nadaljujejo s piljenjem forme pred prihajajočimi tekmovalnimi izzivi. Nič drugače ni niti v Kidričevem in Velenju.
28.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Maribor slavil še tretjič v nizu, uspešni tudi grofje
Četrtek za Domžale, Gorico in Olimpijo prinaša prvi uradni obračun, Celjani, Kranjčani in Mariborčani pa so sredo izkoristili za nove pripravljalne boje. Štajerski dvojec je vknjižil zmago, medtem ko so se Gorenjci z gostovanja v Avstriji vrnili poraženi.
28.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Grgić ni več knap
Tudi ekipa velenjskega Rudarja bo v sezono 2017/18 krenila s pošteno prevetreno zasedbo. Povratnik na velenjsko klop Marijan Pušnik bo razpolagal s pomlajenim moštvom, Damir Grgić pa je naslednji, ki tudi uradno ni več član velenjskega prvoligaša.
28.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Kocić v novi sezoni ne bo član Aluminija
Po Lovru Bizjaku, Mateu Damišu, Vedranu Turkalju in Josipu Zebi so v Kidričevem potrdili še ime petega nogometaša, ki v sezoni 2017/18 ne bo del zasedbe trenerja Slobodana Gruborja.
27.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Vuklišević in Pušaver družno tudi v Rudarju
Damjan Vuklišević in Robert Pušaver sta slačilnico delila že v Mariboru in Krškemu, ki sta mu s svojimi predstavami kar dvakrat zapored pomagala do prvoligaškega obstanka, v prihodnje pa bo dvojec družno branil barve velenjskega Rudarja.
26.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Celje tesno izgubilo z romunskim prvakom
Medtem ko Domžalčani, Goričani in Ljubljančani že odštevajo ure do četrtkovih evropskih preizkušenj, preostali prvoligaši nadaljujejo z igranjem pripravljalnih preizkušenj. V ponedeljek so bili na delu Celjani in Ankarančani, ki so odigrali kar dve tekmi.
26.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Majer se je pridružil Mevlji
Domžalčani so v dobrem letu v tujino poslali že zajetno število nogometašev. Črnicu, Horiću, Trajkovskemu in ostalim pa se je na tujem zdaj pridružil tudi Žan Majer, ki je v minulem poletju prav tako odigral pomembno vlogo pri evropskih uspehih rumenih.
26.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Krčani potrdili paket kadrovskih sprememb
Tudi v Krškem so pred novo sezono že pošteno zavihali rokave. Vodenje članskega moštva je ob začetku priprav prevzel Stipe Balajić, ki lahko že nekaj dni računa tudi na nove obraze, nekateri med njimi so se že predstavili v sobotni pripravljalni preizkušnji z Osijekom.
25.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Knapi strelsko razpoloženi tudi na praznično nedeljo
Praznična nedelja je za nekatere nogometaše slovenskih prvoligašev pomenila tudi dan prost obveznosti, Velenjčani pa so jo izkoristili za še drugo pripravljalno preizkušnjo. Po remiju z moskovsko Lokomotivo je Pušnikova zasedba napolnila mrežo moldavskega Unghenija.
25.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Dangubić prva okrepitev Celja
Po številnih odhodih so prvega poletnega novinca predstavili tudi v knežjem mestu. Mladi zasedbi trenerja Tomaža Petroviča bo v sezoni 2017/18 pomagal tudi Filip Dangubić, za katerega bo Celje po Krki in Krškemu že tretji slovenski klub.
25.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžale v svoje vrste zvabile tudi albanskega talenta sezone
Domžalčani, ki jih že v četrtek čaka uvodna evropska preizkušnja, nadaljujejo s prestopnimi aktivnostmi. Vodstvo kluba je v vrste pokalnega prvaka zvabilo že sedmega poletnega novinca, še drugega iz tujine.
25.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Ankarančani močnejši za drugega strelca 2. SNL
Ankaran Hrvatini so po Vinku Cerovcu predstavili še drugega novinca v svojih vrstah. Roka Kidriča so lahko v zadnjih treh, štirih sezonah dodobra spoznali ljubitelji 2. SNL, saj je visokorasli napadalec uspešno branil barve Šmartnega, Dravinje, Drave in Doba.
24.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Maribor ugnal makedonskega, Triglav remiziral s hrvaškim prvakom
Zadnja junijska sobota je bila delovna za peterico prvoligašev. Z zmago se v prvo evropsko preizkušnjo podajajo Domžalčani, Maribor je z novim golom Jasmina Mešanovića ugnal makedonskega prvaka Vardarja, Žlogarjevi varovanci pa so remizirali z Rijeko, zmagovalko hrvaškega prvenstva.
24.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Jugovar šesti novinec v domžalski zasedbi
Vodstvo domžalskega kluba je v sosednjih Radomljah našlo še drugega poletnega novinca. Po Kristijanu Šipku, ki pa si je kmalu po selitvi ob Kamniško Bistrico poškodoval koleno, se je pokalnemu prvaku pridružil še Domen Jugovar.
24.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Lipušček se je vrnil v Gorico
S prvim novincem v poletnem prestopnem roku se lahko pohvalijo tudi Goričani. Sinje-modrim, ki jih že prihodnji teden čaka evropsko gostovanje v daljni Armeniji, se je pridružil Žiga Lipušček.
23.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžale do nove visoke zmage
Tudi Domžalčani se že zavzeto pripravljajo na prihajajoči dvoboj z estonsko Floro. Četa trenerja Simona Rožmana je dobro formo potrdila z novo zmago, poraz pa so v uvodni pripravljalni tekmi doživeli Krčani.
23.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžalske barve bo branil tudi Ibričić
Domžalčani so glede prihodov v dosedanjem obdobju najbolj aktiven prvoligaš, saj so danes predstavili še petega poletnega novinca. Ob Kamniško Bistrico se je preselil tudi Senijad Ibričić, ki je sklenil enoletno pogodbo.
1
2
3
...
92
93
94
95
96
97
98
99
...
124
125
126

DELI NA