Datum od
Datum do

25.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
Sežanci tudi z izkušenim Srbom
Tabor je javnosti predstavil še četrto poletno okrepitev. Sežanski napad je močnejši za izkušenega Predraga Sikimića. Šestintridesetletni Srb se na Kras seli iz srbskega prvoligaša Voždovca.
25.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
Prvi strelec mladinske lige v Ljubljano
Aljoša Matko, ki je bil v minuli sezoni najboljši strelec mladinskega prvenstvao, bo nogometno pot nadaljeval v prestolnico. Maribor je obetavnega Belokranjca do konca sezone posodil ljubljanskemu Bravu.
24.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
Poraz po preobratu
Sobotna nevihta ni dovolila izvedbe pripravljalnega obračuna, so se pa nogometaši Maribora in Cracovie udarili danes. V Gornji Radgoni je bil po preobratu boljši poljski prvoligaš.
24.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
Po Mariboru Olimpija
Rok Kronaveter se je iz Stožic preselil v Ljudski vrt, v nasprotno smer pa odhaja Denis Šme. Nekdanji branilec Maribora je bil vse od začetka priprav del ljubljanske zasedbe, zdaj so v prestolnico potrdili, da so z Velenjčanom podpisali triletno pogodbo.
24.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
Dvema pogodba, dvema slovo
S kadrovanjem nadaljujejo tudi v Domžalah. Rumeni so v minulih dneh sklenili profesionalno pogodbo z dvema mladima upoma, Žiga Repas in Ivan Makovec bosta dres matičnega kluba nosila do konca sezone 2020/21. Domžale sicer zapuščata Nermin Haljeta in Miha Tetičkovič.
24.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
Tabor predstavil tretjega novinca
Sežanci nadaljujejo z oblikovanjem moštva za novo sezono, v kateri bodo Kraševci nastopali med nogometno elito. Tretja poletna okrepitev je srbski napadalec Lazar Milošev.
23.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
Kidričani so se razšli z dvema
Kako visoko lahko v prihajajoči sezoni posežejo nogometaši Aluminija? Rdeči so sezono 2018/19 sklenili s šestim mestom, kar je najboljša prvoligaška uvrstitev v zgodovini kluba, v novo prvenstvo pa bodo zakorakali s spremenjenim kadrom.
23.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
Curanović v Črno goro
Tudi kranjski Triglav bo v novo sezono krenil z nekoliko spremenjeno zasedbo. Kot naslednji se je od orlovega gnezda poslovil Darjan Curanović, ki bo nogometno pot nadaljeval v črnogorskem Petrovcu.
22.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
Poraz Olimpije in Domžal
Sobotna nevihta v Prekmurju je odnesla pripravljalni tekmi Maribora in Mure. Več sreče z vremenom so imeli nogometaši Aluminija, Domžal in Olimpije. 
21.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
Bravo klonil na Rujevici, Rudar v Gornji Radgoni
Nogometaši Brava se pripravljaljo na krstno sezono v Prvi ligi Telekom Slovenije, danes pa so odigrali tudi prvo testno preizkušnjo. Četa Dejana Grabića je gostovala na Reki, na tamkajšnji Rujevici je morala čestitati moštvu Igorja Bišćana.
21.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
Žreb tekmovalnih parov 2019/20
Nogometna zveza Slovenije je v Kongresnem centru Brdo na Brdu pri Kranju izžrebala tekmovalne pare za sezono 2019/20 v Prvi ligi Telekom Slovenije, drugi ligi in pokalu Slovenije. V prvi ligi bo prvak Maribor najprej gostil Triglav, že v uvodu sezone pa se bosta med seboj merila ljubljanska Bravo in Olimpija.
20.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
Bubnjar prvi novi obraz črno-belih
Andrija Bubnjar je prvi poletni novinec v taboru Mure. Enaindvajsetletni Hrvat se je zadjih nekaj dni dokazoval na preizkušnji in zadovoljil pričakovanja trenerskega štaba. S Prekmurci je podpisal enoletno pogodbo, sodelovanje pa se lahko podaljša še za dve leti.
20.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
Velenjčani podaljšali s Sulejmanovićem
Za velenjskimi nogometaši je dobrih deset dni priprav, vodstvo kluba pa je razrešilo še eno pomembno vprašanje. Knapi so podaljšali sodelovanje z Almirjem Sulejmanovićem, ki je pogodbo s klubom podaljšal za tri leta.
19.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
Maribor in Olimpija izgubila, Domžale do visoke zmage
Julijsko sredo, ki so jo marsikje po Sloveniji začinile nevihte, je za novo pripravljalno tekmo izkoristila peterica prvoligašev. Zmage so se razveselili zgolj Domžalčani, nogometaši Maribora, Mure, Olimpije in Triglava so morali čestitati tekmecu.
19.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
Grofje podaljšali še s tremi
Grofje so v teh dneh najbolj aktivni s podaljševanjem pogodb s sedanjimi nogometaši. Celjski strateg Dušan Kosič je danes v roko segel še trem nogometašem, novo pogodbo z zasedbo iz knežjega mesta so podpisali Mitja Lotrič, Rok Štraus in Luka Kerin.
19.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
Lovenjak prvi novinec med knapi
Pred dnevi so rokave zavihali tudi nogometaši Rudarja. Velenjske vrste so zapustili Klemen Bolha, David Arap in Anže Pišek, knapi pa so danes predstavili prvega poletnega novinca. V Šaleško dolino se seli otrok ptujske Drave Luka Lovenjak.
19.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
Tabor predstavil še eno novo moč
Tabor je predstavil še drugo poletno okrepitev. Med Sežance se seli krilni napadalec Rodrigue Bongongui, ki na Kras prihaja iz hrvaškega prvoligaša Slaven Belupa.
18.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
Tabor predstavil prvega novinca
Včeraj so priprave na prvoligaški izziv pričeli tudi nogometaši sežanskega Tabora. Kraševci so dan kasneje predstavili tudi prvega novinca v svoji slačilnici, v Sežano se iz Radomelj seli vratar David Adam.
17.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
Zbrali so se tudi v Sežani
Kot zadnji med desetimi klubi, ki bodo v sezoni 2019/20 del Prve lige Telekom Slovenije, so se zbrali v Sežani. Kraševce je najprej sprejel sežanski župan David Škabar, nato pa so varovanci Andreja Razdrha opravili s prvim treningom.
17.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
Podaljšala še dva
Pogodbo s celjskim klubom sta podaljšala še dva nogometaša. Amadej Brecl in Žan Benedičič, ki bi se jima dogovor iztekel po koncu prihajajoče sezone, bosta med grofi igrala do junija 2022.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
109
110
111

DELI NA