Datum od
Datum do

11.01.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
Mura z mladinskim reprezentantom Slovenije
Dres soboške Mure bo spomladi oblekel tudi Renato Simić. Mladinski reprezentant Slovenije se v Fazanerijo seli iz vrst Fiorentine, s katero so Prekmurci sklenili dogovor o posoji z odkupom. 
10.01.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
Tretji strelec lige okrepil Domžale
Andrej Razdrh bo znova sodeloval s Predragom Sikimićem. Vrhničan je na izkušenega Srba računal že v času, ko je bil trener sežanskega Tabora, v dresu katerega je Sikimi dosegel 12 zadetkov, s tem izkupičkom pa je tretji na ligaški lestvici strelcev.
10.01.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
Orli tudi z osmerico mladincev
Prvi trening v koledarskem letu 2020 je tudi za nogometaši Triglava. Kranjčani so prezimili na sedmem mestu lestvice, formo do pričetka spomladanskega dela prvenstva pa bodo pilili tudi na Hrvaškem.
09.01.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
Matjašič ostaja v rdečem
Kidričani bodo spomladi branili naziv najlepšega presenečenja aktualne sezone Prve lige Telekom Slovenije, Slobodan Grubor pa bo lahko tudi v bodoče računal na usluge izkušenega Jureta Matjašiča.
09.01.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
V črno-belem do leta 2022
V Murski Soboti so včeraj predstavili prvega zimskega novinca, danes pa so sporočili, da so sodelovanje podaljšali s trojico nogometašev. Dušan Gyergyek je sklenil prvo profesionalno pogodbo v svoji karieri, sodelovanje z Muro pa sta podaljšala Klemen Šturm in Kevin Žižek.
09.01.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžale zapušča še trojica
Domžale bodo v nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije vstopile z nekoliko spremenjeno zasedbo. Pri Interju iz Zaprešića so že včeraj potrdili, da se jim je pridružil otrok rumenih Matija Rom, domžalsko vrsto pa zapuščajo tudi Rauno Sappinen, Josip Čorluka in Dino Mušija.
09.01.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
Kraševci prvega novinca našli v Avstriji
Tabor, ki ga bo v nadaljevanju sezone vodil nekdanji nogometaš Juventusa Mauro Camoranesi, je prvega zimskega novinca našel pri severnih sosedih Avstrijcih. Na Kras se seli slovenski javnosti še neznani Damir Mehmedović.
08.01.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
Uvodoma brez Martinovića in Amuzieja
Rokave so zavihali tudi nogometaši Aluminija, ki so sredo popoldne opravili prvi trening v letošnjem letu. Moštvo trenerja Slobodana Gruborja se bo v nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije podalo z drugega mesta.
08.01.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
Dolgoletni grof na Poljsko
Celje se bo v nogometno pomlad podalo brez Tadeja Vidmajerja. Bočni branilec se prvič seli v tujino, danes se je za dveinpolletno sodelovanje dogovoril s poljskim Lodžem, zadnjo ekipo tamkajšnjega prvenstva.
08.01.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
V Fazaneriji predstavili prvo okrepitev
Muraši so priprave na nadaljevanje sezone pričeli v ponedeljek, danes pa so v Fazaneriji javnosti predstavili prvo zimsko okrepitev. Dres Mure bo naslednja tri leta nosil Staniša Mandić, v preteklosti že članski reprezentant Črne gore.
08.01.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
Urbančiču nova pogodba, Rom v Zaprešić
Andrej Razdrh je pripravam domžalskega prvoligaša priključil nekaj mladincev, tudi Jošta Urbančiča. Bočni nogometaš je danes z rumenimi podpisal novo triletno pogodbo, s katero bo ob Kamniški Bistrici ostal do leta 2023, od rumenih pa se poslavlja Matija Rom.
08.01.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
Orli ostali brez dirigenta sredine igrišča
Kranjčani bodo priprave na nadaljevanje sezone pričeli v ponedeljek, že zdaj pa je jasno, da v kadru ne bo vsaj dveh nogometašev. Elvedin Herić jeseni ni pustil globljega pečata, precej pomembnejša pa je bila vloga Davida Tijanića, ki se bo odslej preizkušal na Poljskem.
08.01.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
Znova živahno tudi v Šiški
Bravo se v letošnji sezoni prvič preizkuša med najboljšimi slovenskimi klubi, po jesenskem delu Prve lige Telekom Slovenije pa zaseda deveto mesto. Ljubljančani imajo devet točk naskoka pred zadnjim Rudarjem, osmi Tabor beži za dve točki.
07.01.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
V Mariboru brez novih obrazov
Nogometaši Maribora so priprave na drugi del sezone pričeli s tradicionalno večerjo v središču mesta, danes dopoldne pa so Štajerci opravili prvi trening v letu 2020. Darko Milanič se bo moral znajti brez Dina Hotića, priprave pa bodo potekale po že znanem ritmu.
07.01.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžalčani s starim znancem
V Domžalah so priprave na nadaljevanje sezone pričeli včeraj, dan kasneje pa so predstavili prvega novinca. Ob Kamniško Bistrico se po letu in pol vrača stari znanec Zeni Husmani, ki je domžalski dres nosil kar šest sezon. Makedonec albanskih korenin je sklenil dveinpolletno pogodbo.
06.01.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
Hotić se seli v Belgijo
Maribor jutri pričenja priprave na drugi del sezone, Darko Milanič pa se bo v lov na vodilno Olimpijo podal brez Dina Hotića. Vezist, ki je pred kratkim postal reprezentant Bosne in Hercegovine, se prvič v karieri seli na tuje, postal je član belgijskega Cercle Bruggea.
06.01.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
V Turčijo tudi Celjani
Prvi ponedeljek v letu 2020 so za pričetek priprav na nadaljevaje sezone izkoristili tudi v Celju. Grofje bodo v pomlad vstopili kot četrta ekipa Prve lige Telekom Slovenije, Dušan Kosič pa bo formo svojih varovancev pilil tudi na turški obali.
06.01.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
Mura priprave pričela s skupno večerjo
Za nogometaše Mure se je z današnjim treningom končal zimski premor, ki so ga črno-beli preživeli na petem mestu. Prekmurci si želijo ponovitve lanskoletnega uspeha, ko se je Mura prebila do nastopa v UEFA Evropski ligi, ekipa Anteja Šimundže pa ob začetku priprav ni doživela bistvenih sprememb.
06.01.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
Razdrh uvodoma zbral 27 nogometašev
Domžalčani so leto 2019 sklenili z mešanimi vtisi. Rumeni so znova zaigrali na mednarodnem odru, poletne kadrovske spremembe pa so pustile pečat v prvenstvu, saj bo dvakratni državni prvak v pomlad krenil kot šesta ekipa Prve lige Telekom Slovenije.
06.01.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
Rudar najprej po prvo zmago, nato po obstanek
Velenjski nogometaši so danes pričeli z misijo 2020, poglavitni cilj katere je obstanek v Prvi ligi Telekom Slovenije. Pri Rudarju ne morejo biti zadovoljni z izplenom jesenskega dela sezone, saj so bodo v nogometno pomlad krenili brez ene same zmage.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
124
125
126

DELI NA