Datum od
Datum do

12.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Petrovič prevzel vlogo managerja Celja
V sezono 2017/18 bodo z novim strategom krenili tudi Celjani. Igorja Jovićevića je nasledil Tomaž Petrovič, ki pa bo v knežjem mestu opravljal vlogo t.i. managerja. Tudi v prihodnje bosta v rumeno-modrem dresu igrala Jure Travner in Damir Hadžić.
12.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pušnik po sedmih letih spet na klopi Rudarja
Ime novega trenerja so pred pričetkom priprav razkrili tudi Velenjčani. Po sedmih letih se je v Šaleško dolino vrnil Marijan Pušnik. Dravograjčan bo prevzel nekoliko spremenjeno zasedbo, saj se je od Rudarja poslovila sedmerica igralcev.
12.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Zmaji novo moč našli tudi pri bosansko-hercegovskem prvaku
Ljubljančani so novo moč našli tudi pri bosansko-hercegovskem prvaku. Tomislav Tomić je po Goranu Brkiću še drugi poleti novinec Olimpije, ki se v slovensko prestolnico seli iz bosansko-hercegovskih nogometnih zelenic.
12.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Prva pogodba za Arh-Česna in Žurgo
Siniša Brkić, športni direktor Triglava, nadaljuje s kadrovanjem. Po tem ko sta sodelovanje podaljšala Dejan Robnik in Nejc Križaj, sta prvo poklicno pogodbo kariere sklenila tudi otroka orlovega gnezda, Kristjan Arh-Česen in Tom Žurga.
11.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Matic Kotnik v Grčijo
Celjani so, po tem ko so se že pred dnevi razšli s Čirjakom, Galešićem in Hadžićem, v nedeljo izgubili dva člana. Tilen Klemenčič se je preselil v Domžale, novega delodajalca pa je našel tudi Matic Kotnik, ki se bo preizkusil v Grčiji.
11.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Triglav med prvoligaše tudi z izkušenima orloma
Po treh drugoligaških sezonah se na izziv, ki ga prinaša igranje v Prvi ligi Telekom Slovenije, zavzeto pripravljajo tudi na Gorenjskem. Triglav bo priprave pod vodstvom novega trenerja Tončija Žlogarja pričel jutri, že danes pa so orli potrdili dve kadrovski novici. 
11.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Rožman in Klemenčič spet združila moči
Pri domžalskem prvoligašu so predstavili že tretjo poletno pridobitev. Po Kristijanu Šipku in Lovru Bizjaku, ki sta včeraj že trenirala z novimi soigralci, se je pokalnemu prvaku pridružil še Tilen Klemenčič, ki je s Simonom Rožmanom že sodeloval.
10.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Na prvem treningu Domžal tudi Lovro Bizjak
Domžalčani so danes zakorakali v priprave na novo sezono. Ob Kristijanu Šipku se je treningu rumenih pridružil še en novinec. Triletno pogodbo s pokalnim prvakom je namreč sklenil Lovro Bizjak, dosedanji nogometaš Aluminija.
09.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Prvega novinca potrdila tudi Olimpija
Mariborčani so že zavihali rokave, jutri pa bodo prve kaplje znoja potočili tudi Domžalčani in Ljubljančani. Zmaji bodo v novo sezono krenili pod vodstvom trenerja Igorja Bišćana, pred uvodnim treningom pa je znan tudi prvi poletni novinec v zasedbi zeleno-belih.
09.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Milanič bo v novi sezoni pogrešal trojico
Nogometaši Maribora so po včerajšnji skupni večerji danes dopoldne že zavihali rokave in v zavetju Ljudskega vrta opravili uvodni trening v pripravah na novo sezono, v kateri pa bo Darko Milanič pogrešal vsaj trojico nogometašev iz minulega tekmovalnega leta.
09.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Šipek prvi poletni novinec Domžal
Domžalčani bodo slovenski nogomet tudi v letošnji sezoni predstavljali na evropskih zelenicah. Rumeni so si evropske preizkušnje zagotovili še tretjo sezono zapored, pri lovu na nove zmage pa bo četi trenerja Simona Rožmana pomagal vsaj en novinec.
08.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Grofje potrdili slovo trojice
Celjani so v začetku tedna razkrili, da naloge športnega direktorja prevzema Jani Žilnik, v preteklosti že trener prve ekipe grofov, zdaj pa tudi vodja celjske nogometne akademije. Znane pa so tudi prve spremembe v igralskem kadru, od Celja se poslavljajo trije nogometaši.
07.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Celjani mesto športnega direktorja zaupali Žilniku
Prvoligaši počasi že odštevajo dneve, nekateri tudi že ure do pričetka pripravljalnega obdobja. Kot prvi se bodo že jutri zbrali Mariborčani, v Celju pa bodo s pripravami na novo sezono pričeli v prihodnjem četrtku, ko bo nogometaše pozdravil tudi novi športni direktor.
05.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Intervju s prvakom – Darko Milanič
Že včeraj smo vam ponudili prvi del pogovora z Darkom Milaničem, ki je Maribor po sezoni premora popeljal do naslova državnega prvaka. V drugem delu intervjuja je mariborski strateg spregovoril o prihodnosti, evropskih bojih, kadrovskih spremembah, uveljavljanju mladcev, stilu igre...
05.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Brkić svoje mesto prepustil Žlogarju
Triglav si je po treh drugoligaških sezonah pred tedni priigral vstopnico za vrnitev v družbo najboljših. Orli bodo v PLTS igrali pod taktirko Tončija Žlogarja, dosedanji strateg Siniša Brkića pa bo odslej deloval le še v vlogi športnega direktorja.
05.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Billong prvi novinec v mariborski slačilnici
V Ljudskem vrtu so potrdili prvega poletnega novinca v svoji zasedbi. Pred četrtkovim zborom in tradicionalno večerjo je jasno, da bo v vijoličasti opravi prihodnja tri leta igral Jean-Claude Billong, ki smo ga lahko v letošnji sezoni spoznali v dresu velenjskega Rudarja.
04.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Intervju s prvakom: Darko Milanič
Sezona je zaključena, nogometaši uživajo v zasluženem, a kratkem premoru. A nogometno dogajanje ne spi, tekmovalni premor vam bomo popestrili z razmišljanjem trenerjev, ki so sezono 2016/17 sklenili z lovoriko. Kot prvi je spregovoril Darko Milanič, trener državnega prvaka Maribora.
02.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Bišćan je novi trener Olimpije
Zmaji bodo v novo sezono zakorakali z novim imenom na svoji klopi. Safeta Hadžića, ki je vskočil po slovesu Marijana Pušnika in se zdaj vrača med klubske oglednike, je nasledil Igor Bišćan, ki je z Olimpijo sklenil dveletno pogodbo.
01.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Licenčna komisija za pritožbe sprejela odločitev o pritožbi FC Koper
Licenčna komisija Nogometne zveze Slovenije za pritožbe je v skladu s Pravilnikom NZS o licenciranju sprejela odločitev glede pritožbe FC Koper zoper odločbo komisije NZS za licenciranje nogometnih klubov, ter pritožbo zavrnila kot neutemeljeno.
30.05.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Odbor za nujne zadeve NZS sprejel odločitev o dodatnih kvalifikacijah
Odbor za nujne zadeve NZS je na korespondenčni seji sprejel sklep o igranju tekme dodatnih kvalifikacij za popolnitev Prve lige Telekom Slovenije. Odbor je zaradi odpovedi NK Roltek Doba, ki se je odpovedal nastopu v najvišjem rangu tekmovanja odločil, da se odigrajo dodatne kvalifikacije med 9. uvrščeno ekipo 1. SNL in 3. uvrščeno ekipo 2. SNL.
1
2
3
...
138
139
140
141
142
143
144
145
...
168
169
170

DELI NA