Datum od
Datum do

15.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Knapi ob začetku priprav preizkušajo štiri nogometašev
V ponedeljek, ob 13. uri, je svoje varovance po zimskem tekmovalnem premoru zbral tudi Marijan Pušnik. Velenjčani pred drugo polovico letošnjega prvenstva branijo visoko pozicijo, saj so jesen sklenili zgolj za Mariborom, Olimpijo in Domžalami.
14.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Celjani v svoje vrste zvabili tudi Andrejašiča
Celjani so vsaj za zdaj najbolj aktiven slovenski prvoligaš na zimski kadrovski tržnici. Grofje so, potem ko so se poslovili od sedmerice nogometašev, predstavili že sedmega novinca. V knežje mesto se je preselil Jan Andrejašič.
12.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Ivković okrepil obrambo Maribora
Mariborčani so danes predstavili še drugega zimskega novinca. Po Kassimu Doumbii je obrambo državnega prvaka okrepil Saša Ivković, ki se v Ljudski vrt seli iz beograjskega Voždovca.
12.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Kapić v vrste švicarskega rekorderja
Od slovenskih zelenic se je pred nadaljevanjem ligaških obračunov poslovil tudi Rifet Kapić. Miran Srebrnič je pred novimi boji ostal brez pomembnega aduta, bosansko-hercegovski vezist se je preselil v vrste švicarskega Grasshoppersa.
12.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Triglav spomladi brez Podlogarja
Triglav bo v drugi del Prve lige Telekom Slovenije krenil brez Mateja Podlogarja. Dosedanji napadalec orlov se je preselil na Poljsko, kjer se je za sodelovanje dogovoril z Olimpio Grudziadz.
12.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Ankarančani so se razšli s četverico
V sredo so v priprave zakorakali tudi pri zadnjeuvrščenem prvoligašu. V dresu Ankarana Hrvatinov se je jeseni predstavilo kar 30 nogometašev, štirje med njimi po sporazumni prekinitvi sodelovanja niso več del primorske zasedbe.
11.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Bišćan potrdil prvega novinca, Klinar se seli na Madžarsko
Zmaji se trenutno potijo na Inštutu za šport, kjer opravljajo testiranja, s skupno vadbo pa bodo zeleno-beli pričeli v ponedeljek, ko se bo moštvu pridružil tudi prvi zimski novinec Filip Uremović. Ljubljansko četo je zapustil Denis Klinar.
11.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Dangubić na Rujevico, Jurhar in Rožman podaljšala
Včeraj so rokave zavihali tudi nogometaši Celja. Grofje bodo v nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije krenili s petega mesta, a bo četa trenerja Dušana Kosiča nekoliko spremenjena.
11.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Po Vizingerju knape zapustila tudi Junuzović in Markovski
Tudi Velenjčani bodo v pomladanske boje krenili z nekoliko spremenjeno ekipo. Marijan Pušnik v drugi polovici Prve lige Telekom Slovenije zagotovo ne bo računal na trojico tujih nogometašev.
11.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Šćulac članski ekipi priključil še trojico mladincev
Prvi treningi so tudi za nogometaši Krškega, ki so tekmovalni premor preživeli na sedmem mestu lestvice Prve lige Telekom Slovenije. Posavci so med premorom našli naslednika Balajića, Alen Šćulac pa je pripravam članskega moštva priključil še tri mladince.
10.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Po tradicionalni večerji še prvi trening
Darko Milanič, strateg vodilne ekipe Prve lige Telekom Slovenije, je svoje varovance včeraj pozdravil na tradicionalni skupni večerji, danes dopoldne pa so si člani državnega prvaka nadeli še nogometno obutev in opravili uvodni trening.
10.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Delovno tudi ob Kamniški Bistrici
Potijo se tudi Domžalčani. Rumeni, ki bodo v nadaljevanje sezone krenili brez Ožbolta, Ivkića in Kombija, so dopoldne zbrali ob Kamniški Bistrici in in s prvim skupnim treningom odprli pripravljalno obdboje na nadaljevanje prvenstva.
10.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Grofje ob začetku priprav predstavili trojico novincev
Danes so s skupno vadbo pričeli tudi celjski nogometaši. Grofje so ob koncu minulega leta že predstavili trojico novincev, zdaj so se v knežje mesto preselili še trije mladeniči, Luka Kerin, Dario Vizinger in Dušan Stojinović.
09.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Rokave zavihali tudi Kidričani
V ponedeljek so priprave na nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije pričeli tudi nogometaši Aluminija. Kidričani so se po koncu jesenskega dela prvenstva razšli s Slobodanom Gruborjem, Rečana pa je nasledil Oliver Bogatinov.
09.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Spomladi v Španiji
Andrej Kotnik je leto 2017 preživel na jugu Italije, a se v dresu Crotoneja ni pretirano naigral. Primorec je med elitno italijansko druščino zbral dva nastopa in dobre pol ure igre, pomlad pa bo preživel v Španiji.
09.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Mlada knapa ostajata v Velenju
Prvoligaši v teh dneh pričenjajo priprave na nadaljevanje sezone, vodstva klubov pa nadaljujejo z oblikovanjem igralskih zasedb. Pri velenjskem Rudarju so se za nadaljevanje sodelovanja dogovorili z dvema mladeničema.
08.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Prvi v priprave zakorakali Goričani
Zimskega počitka je konec tudi za nogometaše Gorice. Miran Srebrnič, ki je prav danes dopolnil 48 let, je svoje varovance zbral že dopoldne, ko se je, kmalu po nagovoru klubskega predsednika Harija Arčona, na novogoriški atletski stezi potilo 27 nogometašev.
08.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Orli zopet v skupnem gnezdu
Cilj Gorenjcev v drugi polovici prvenstva je jasen. Orli se želijo izogniti mestom, ki ne zagotavljajo prvoligaškega obstanka. Temu cilju bodo v celoti podrejene tudi zimske priprave, ki bodo trajale kar sedem tednov, dober teden tudi v Umagu.
06.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Balkovec odhaja v Italijo
Jure Balkovec je naslednji nogometaš, ki se po uveljavitvi na igriščih Prve lige Telekom Slovenije seli v Italijo. Domžalčani so potrdili, da se bočni branilec seli v Bari, ki se v letošnji sezoni bori za napredovanje med italijanske prvoligaše.
03.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Gajić in Ćoralić nič več v zmajevem gnezdu
Zmajevo gnezdo sta po Aleksandru Šeligi, ki bo spomladi kot posojen igral za ptujsko Dravo, zapustila še dva dosedanja člana Olimpije. Luka Gajić in Sandi Ćoralić nista več člana zeleno-belih.
1
2
3
...
119
120
121
122
123
124
125
126
...
168
169
170

DELI NA